Prvi red: Yameisy, Mathias, Lea
Drugi red: Ante, Ana, Danijel
Treći red: Romina, Zoran, Tanja
Četvrti red: Nikša, Violeta, Simon
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

">
">
">
">Ženska_glava
Što mislite o novim stanarima Big Brother kuće?
![]()
Ana

Ženska_glava
Dakle... Što mislite o njima? Meni je najsimpatičniji Ante![]()

toni
Ženska_glava
Dakle... Što mislite o njima? Meni je najsimpatičniji Ante![]()
Ee, a ko ce ti bit !?![]()
(primjeni dalmatinski naglasak))
">SmokeYBar cu mozda vidjeti sisu....
allein
To ćeš prije vidjeti subotom u Vegi nego na RTLu![]()
SmokeY
allein
To ćeš prije vidjeti subotom u Vegi nego na RTLu![]()
Prije cu vidjeti sisu na porodiljnom!![]()
tonya
![]()
Ja te ljude iz BB-a ništa ne razumijem. Ali ozbiljno, ne razumijem dalmatinski dijalekt!!! Isto tako mogu gledati i RTL, ali onaj njemački, bar ću više razumjeti.
Yameysi bolje govori hrvatski od Dalmoša.

deer_hunter
Ante je simpa![]()
anakonda
...hehehe, skužila sam da ovim purgerima ide jako na živce dok slušaju kako rastežemo, tako da je to meni baš supika![]()
allein
tonya
![]()
Ja te ljude iz BB-a ništa ne razumijem. Ali ozbiljno, ne razumijem dalmatinski dijalekt!!! Isto tako mogu gledati i RTL, ali onaj njemački, bar ću više razumjeti.
Yameysi bolje govori hrvatski od Dalmoša.
Ti to zapravo gledaš??![]()
toni
anakonda
...hehehe, skužila sam da ovim purgerima ide jako na živce dok slušaju kako rastežemo, tako da je to meni baš supika![]()
Ja sam skuzio da je to zenama, pogotovo dalmatinkama jaaako sexy (wtf!??).. bar tako kazu. bice da me lazu.![]()
al eto.. kako rece poslovica, 100zena 200sisa![]()
Da ga ti govotis i kineski bi zvucao sexy.
btw, di pronalazis te glupe izreke?!![]()
Poppy
al eto.. kako rece poslovica, 100zena 200sisa![]()
Da ga ti govotis i kineski bi zvucao sexy.
btw, di pronalazis te glupe izreke?!![]()
toni
Meni osobno sve izgledaju debelo.
Poppy
toni
Meni osobno sve izgledaju debelo.
To su ti se u zadnje vrijeme poremetili kriteriji!![]()
toni
Da ne spominjemo one slavonce kako raaaaaazvlace...
![]()
deer_hunter
Ante je simpa![]()

toni
Joooj, meni je tak dobra ova sezona BigBradera... ima sto miljona smsova podrske da posaljem svoim miljenicima... da poljepim slike njiove svudje i sire.. hvala te-komu sto ga i na poso muga da gledam preko maks hslesa![]()
jel i vi tako. jelde da je ? ma kako nebi..
brdr,bradr.. big, big bradr !! Genijalnosteta sto je zena mojih snova na drugom kanalu
![]()
tonya
Profesionalna deformacija mi je da slušam kako ljudi govore. Nisam mogla a da ne propustim kako izgleda kad se nađu ljudi iz raznih krajeva Lijepe naše u istoj ući. Prošle je godine bilo zanimljivo kada onaj Podravac (Ivan?) nije znao što su mudante i slične pojmove. No, i nije tako zanimljivo kad je većina stanara sa Primorja.
Mislim, na javnoj si televeziji. Pa potrudi se malo da te narod razumije. Ne postoji standardni jezik za bezveze.
A i Antoniju bi netko trebao ispraviti za njeno "dakanje". Lipo molin'.
allein
tonya
Profesionalna deformacija mi je da slušam kako ljudi govore. Nisam mogla a da ne propustim kako izgleda kad se nađu ljudi iz raznih krajeva Lijepe naše u istoj ući. Prošle je godine bilo zanimljivo kada onaj Podravac (Ivan?) nije znao što su mudante i slične pojmove. No, i nije tako zanimljivo kad je većina stanara sa Primorja.
Mislim, na javnoj si televeziji. Pa potrudi se malo da te narod razumije. Ne postoji standardni jezik za bezveze.
A i Antoniju bi netko trebao ispraviti za njeno "dakanje". Lipo molin'.
Ok, ako si po direktivi prisiljena pratiti BB, onda mogu razumjeti. Da od svoje slobodne volje gledaš kako se 12 (15?) ljudi ponaša u uvjetima da mogu sve četiri u zrak i ništa ne raditi tri mjeseca, a ti navijaš za nekog od njih...rekao bih da gubiš masu svog vremena na totalnu glupost.
Čisto sa sociološkog i jezikoslovnog gledišta, Hrvatska nam je nevjerojatno diverzificirana u puno narječja, lokalnih govora, čak i različitih urbanih slengova u jednom te istom gradu (duminske trake vs. duminske fige). Sigurno većina ljudi ne zna da je 'bulja' u Zagorju nešto sasvim drugo. Takve situacije nerazumjevanja mogu biti zanimljive. Ali svejedno neću zbog toga gledati BB. Neću ga gledati uopće...
tonyaA što je bulja u Zagorju?
tonyaPa, to je pravi kompliment kad ti netko kaže: "Mala, imaš dobru bulju. Onu na ramenima!"
Ženska_glava
nema slavonaca
tonya
@allein - jel' oni bulja kažu s drugim naglaskom? Kratkosilaznim naprimjer? A ne dugouzlaznim kao mi?

Ženska_glava
Vidi ga kak je sladak...ops:">
![]()

Ženska_glava
">zloco_os
Ma ne sprdam te...ali i nije mi neki bas...nak....da bih priznao pred javnosti da mi se svidjasorry...ukusi se razlikuju...pogotovo ak uzmes u obzir da sam muski...
![]()
zloco_os
2 zenska_glava; stvar ukusa...ak je tebi dobar...meni jos boljisamo da ga ne moram voditi kuci
![]()
aj neka ga...ma slatkis je
![]()
zloco_os
2 tonya; a sto je to ?

=)
">
steam
Nikša je car.![]()
Ženska_glavade, ta plavuša je bila sa svim muškarcima u toj kući... odvratno
MarigoldMislim da bi tu snimku pod hitno trebalo maknuti iz optjecaja jer će nam u suprotnom svi muškarci iz RH preseliti u Švedsku...cure šta ćemo mi onda...
">Marigold
Da, šta glumi G.I. Jane">
">
">
">
Briga za duhovno zdravlje u Kući je postala nezaobilazna. Neposredno prije spavanja stanari su se odlučili pomoliti. Nakon molitve, Ante je pokušao „jednu odlutalu ovcu, vratiti u svoje stado“. Naime, budući da Tanja u svom životu nikada nije molila krunicu, Ante joj je objasnio. Također, dao joj je svoju krunicu te joj savjetovao da je čuva i koristi. Tanja je rekla kako u crkvi nije bila od ponoćke, te kako ju je mama stalno budila nedjeljom ujutro ali se njoj nije dalo. „To nije nikako dobro da te netko tjera i nagovara“, komentirao je Ante te dodao kao je njemu vjera „cijeli život“ i kako mu sve ide bolje otkad se moli i ide u crkvu. „Sad ću i ja tako, pa ćemo vidjeti…ići u crkvu kada izađem odavle“, rekla je Tanja. Između ostalog, Ante je otkrio kako u crkvi doživljava duhovno ispunjenje te kako u crkvu najradije ide sam. Tanja je legla u njegov krevet. U ljubičastu sobu došla je i Lea i upitala smeta li možda, na što joj je Ante odgovorio kako ne smeta, samo da ostavi otvorena vrata od sobe. Nakon nekoliko trenutaka Tanja i Ante su se poljubili. „Kako ljubiš tako lagano, uopće se ne čuješ“, upitala je Tanja, na što joj je on odgovorio kako je to iz dragosti. Tanji se Antin odgovor nije svidio, ali ljutnja ju je brzo prošla. Njih su dvoje nastavili zagrljeni ležati, a Ante je rekao kako mu se spava. Budući da Tanji nije bilo do spavanja, nastavila je Antu ispitivati o Bogu. Ante se uživio u priču i objašnjavao Tanji o anđelima i arhanđelima, kad mu je Tanja rekla: „Ante, počela sam molit krunicu, a ti si se navijo ko gedor“, nakon čega se on ispričao i prekinuo pričati.
I onda neki kažu da se neće ništa dogoditi u BB-u... LESIjeva_CURA
P.S.Ako ja mogu Lesiju popu**ti u parku usred bijela dana...zašto se oni ne bi seksali u kući??
LESIjeva_CURA
P.S.Ako ja mogu Lesiju popu**ti u parku usred bijela dana...zašto se oni ne bi seksali u kući??
LESIjeva_CURAP.S.Ako ja mogu Lesiju popu**ti u parku usred bijela dana...zašto se oni ne bi seksali u kući??
BilkeLESIjeva_CURA
Čuo sam da su Lesi i Lesijeva cura ista osoba s različitim nickom, pa si Lesi nabija ego...
Jel istina?
tonya
Kako se lako dogodi pomutnja...
Da vidim...
Ja čula da su Bilke i Quiote ista osoba! Čak štoviše! I Ženka glava je treća ličnost! Troličnost!
Bilke
tonya
Kako se lako dogodi pomutnja...
Da vidim...
Ja čula da su Bilke i Quiote ista osoba! Čak štoviše! I Ženka glava je treća ličnost! Troličnost!
Ma jok, pogriješila si... Bilke, Quiote i tonya su ista osoba, troličnost...![]()
CatCloeu životu nisam čula bolesniji i neinteligentniji razgovor!!! neka mi netko kaže da se oni šale, nitko ne može biti tako glup!!! ili dobivaju upute za to kao u jerry springeru, ili im svima naprave lobotomiju prije ulaska u kuću, wtf!???!!!kakva jebena boleština, pa kako netko to može gledat?! O D V R A T N O

...