Evo malo činjenica o pušenju:
- svaka cigareta skraćuje život 8 minuta
- pasivni pušači imaju veću "šansu" da obole od raka pluća nego izravni pušači
- svakom cigaretom vaša pluća trunu sve više i više
Društvo, politika
tonya
Ovaj horoskop laze.
A seksa i pusenja (!) svakako treba sto vise, pa ce i u svijetu mozda zavladati mir.![]()
DanicaV
ne čiburim, ipak sam blizanac.
radije si kupim knjigu za tu lovu.
Marigold
Svako je ovisan o nečemu...a ove spike da pušenje skraćuje život me živciraju- umrijet ćeš kad ti dođe vrijeme i to nikako nećeš izbjeći koliko god pazio na svoje zdravlje,vježbao, ne jeo meso, pio kavu, itd.
btw.koliko znam sex produžuje život, tako da pošto pušim morat ću se više ševit..tak da budem na istom![]()
Circa
Jebiga, netko se fizički trudi dok unosi 3 metra drva pa kontam da to nije isto![]()
ali s obzirom da ne pusim i ovih 5 min gratis mi se cini kao premija...
Circaoooo..bome ćeš ti onda duuugoo živjeti.Jebiga, netko se fizički trudi dok unosi 3 metra drva pa kontam da to nije isto
![]()
ali s obzirom da ne pusim i ovih 5 min gratis mi se cini kao premija...
Ženska_glava
A znate li zašto se produljuje život kad se seksaš?
Jer se tada luči hormon sreće... i on nam zapravo produljuje život - a ne sex!
DanicaV
Ženska_glava
generalno, ako se baviš sportom i sl. luči se enzim koji djeluje poput droge, budeš sretan, zadovoljan........ znači, bavite se sportom.
budući nisam sportski tip, kratko ću živjeti........
Ženska_glava
e, pa zato se seksaj!![]()
DanicaV
Ženska_glava
ako nema osjećaja, i to ti dođe kao sport.....
DanicaV
Ženska_glava
ako nema osjećaja, i to ti dođe kao sport.....

Ženska_glava
BLIZANCI - ne puše
DanicaVnije istina! ja sam recimo profesionalni sportas(drugi sam u hr i bio sam na europskom...) i potpuno je drugacije!! inace sportasi ranije umiru nego "normalni" jer im tjekom bavljenja sportom naraste srce i potrebno im je vise kisika od drugih,a od kisika mi starimo, pa s time i ranije umiremo! a sto se tice srece ja sam sretan kad odradim jebeno tezak trening pa sam poslije zadovoljen sto nisam odustao kad sam bio na rubu odustajanja i znam da sam nesta napravio za sebe!Ženska_glava
generalno, ako se baviš sportom i sl. luči se enzim koji djeluje poput droge, budeš sretan, zadovoljan........ znači, bavite se sportom.
budući nisam sportski tip, kratko ću živjeti........
puki
Ženska_glava
BLIZANCI - ne puše
Mislim ono - ovo je moj jedin ikomentar na temu.
Alana Bates
Seks nije porok i to je to.
puki
Ženska_glava
BLIZANCI - ne puše
Mislim ono - ovo je moj jedin ikomentar na temu.
Ženska_glava
Eto, sad znate kakvi ste što se tiče pušenja!!
puki
Hhehehe...ne. Ako se ne treba shvaćati ozbiljno, nemoj ni biti isključiva u svojim izjavama.
Ženska_glava
A sada - nađi mi frikkin dokaz da mi svaka cigareta smanjuje život 8 minuta. PAZI!!! 8!!! Ne 9 ili 7, nego baš 8. Još jedna od mnogih činjenica sa kojima se razbacuješ a da nemaš pojma jesu li uopće istinite. Čak je gore od one ideje sa magnetom.
puki
Hhehehe...ne. Ako se ne treba shvaćati ozbiljno, nemoj ni biti isključiva u svojim izjavama.
Ženska_glava
A sada - nađi mi frikkin dokaz da mi svaka cigareta smanjuje život 8 minuta. PAZI!!! 8!!! Ne 9 ili 7, nego baš 8. Još jedna od mnogih činjenica sa kojima se razbacuješ a da nemaš pojma jesu li uopće istinite. Čak je gore od one ideje sa magnetom.
CircaE, Puki!!!
Nemoj mjesati onu vrhunsku ideju sa magnetima u ove vase budalastine...
Na pomolu je energetska revolucija, uskoro ce nafta biti nepozeljna...

Ženska_glava
to je opća poznata činjenica (za 8 min.)
">
puki
Ženska_glava
to je opća poznata činjenica (za 8 min.)
">
Btw - kad smo kod ideja - zar se nije oduvijek gledala kvaliteta, a ne kvantiteta ideja?
Recimo, ja sam baš neki dan dobio genijalnu ideju da od dva pokidana monitora i teveja napravim teleporter koji će me teleportirat do alane, jer nam je bilo baš frka. Vidiš - i ja dobivam ideje koje su čak i u rangu tvojih... Nemoj tako...
Ženska_glava
a) to je opća poznata činjenica (za 8 min.)
Alana Bates
Ženska_glava
a) to je opća poznata činjenica (za 8 min.)
Ajmo se pravit da ja nikad nisam čula za to. Koji bi mi izvor navela da to potvrdiš?
Leteci mungos
Uh...
Pusim u dvije situacije:
- kad pijem (tj. kad lotchem ;-))
- kad sam jako gladan (a negdje sam na kavi poslije posla i sl.)
Moram pusiti dok pijem, jer jedino cigareta moze smanjiti odvratnocu okusa alkoholnih pitja. ;-)
Leteci mungos
Uh...
Pusim u dvije situacije:
- kad pijem (tj. kad lotchem ;-))
- kad sam jako gladan (a negdje sam na kavi poslije posla i sl.)
Moram pusiti dok pijem, jer jedino cigareta moze smanjiti odvratnocu okusa alkoholnih pitja. ;-)
who gives a fuck
ajd da vas nesto pitam,vas pusace,koji je uopce uzitak u tome!?!?!???
Ženska_glava
ali potrebno je razlikovati pametne ideje od sprdnja i od... tvojih ideja.
pukiwho gives a fuck
ajd da vas nesto pitam,vas pusace,koji je uopce uzitak u tome!?!?!???
hm...da znam malo više o tebi, kao - što te zanima, čime se baviš, what makes you tick, mogao bih ti objasniti - ovako...ne.
Alana BatesUh...
Par cigareta je jednostavno muss kod mene:
- prva jutarnja (jedna od najboljih cigareta)
- poslije ručka (definitivno dobro legne)
- poslije seksa
- uz kavu
DanicaVa zašto ločeš ako ti je alkohol odvratan?
Leteci mungos
Zato da bi se napio... Volio bih da postoje male ampulice koje se popiju i otfuraju te u stanje pijanstva. Ali, toga jos nema...![]()
who gives a fuck
pa mogu ti reci da se bavim sportom cijeli zivot a ajmo rec profesionalno vec nekih 5 godina!
pukiOdgovor je u njegovom nick-u...
I sada - da ti odgovorim na ono pitanje - jednom kada mi uspiješ objasniti zašto netko voli nogomet, ili neki drugi vid beskorisno utrošenog vremena, i kada me objašnjenje zadovolji, možda i ja tebi uspijem odgovoriti.
DonQuijote
međutoa, s obzirom da ne pušim, malo sam oftopik. sori!![]()
DanicaV
i u školi, na tv, svuda nas uče da je droga štetna, i sportisti znaju:">
![]()
:"> da steroidi na koncu ubijaju pa ih koriste........
svaki čovjek ima neki porok.
who gives a fuck
a za sport neam te osobe koja nece reci da nije zdrav i da se ne treba baviti sportom! ja neznam kakva si ti osoba ako mislis da je to gubitak vremena!? to je toliko jadan pogleda na svijet da neznam!!!
who gives a fuck
ne pise bez veze na kutiji cigareta da pusenje ubija!! jesi vidio kolikom slovima pise u inozemstvu na kutiji "smokink kills"!? nije to bezveze
a za sport neam te osobe koja nece reci da nije zdrav i da se ne treba baviti sportom! ja neznam kakva si ti osoba ako mislis da je to gubitak vremena!? to je toliko jadan pogleda na svijet da neznam!!!
cekaj,jesi ti to ozbiljno mislio ili si se salio?? pa znam ljude koji ce se bilo kojim sportom baviti iako im neide samo da imaju kondicije i jer uzivaju kad rade na sebi!!
pukiajde,evo pogodi koliko ja imam godina!!!
Jebote, kako je lako pogoditi dob osobe po načinu pisanja... Oladi malo, dijete...
pukiprvo nisam nikakvi sminker,nit se tako ponasam,a sto se pameti tice,neznam sta da ti kazem,recu ti zapravo kad pogodis godine
(onak, možeš malo i paziti na izražavanje - ako ćeš ti mene automatski nazvati jadnim zato jer, eto, ne cijenim baš sport, mogu i ja tebe nazvati praznoglavom slinavom sportaš-wannabe šmikerskom zatucanom i, nadasve, neinteligentnom mrljom u genskoj juhi ovog predijela europe. I neće me ni na trenutak zaintrigirati jesam li u pravu ili nisam. Ono, don't be evil, lega. Ako se ne slažemo, nema potrebe da se vrijeđamo.) .
pukioprosti molim te ako si se uvrijedio! Al na tv-u nemas reklame protiv ne pijenja vode! a za gmo hranu, neznas koliko bi ljudi na ovom svijetu htjelo da toga nema ili da je bar oznacuju!! steta ako nisi vidio te dokumentarce na tv-u o takvoj hrani
Ne govorim ništa u obranu pušenja, samo kažem da ja pušim. I ako me netko zbog toga može nazvati glupim - piss off... .
pukizao mi je sto tako mislis!! ja nisam kul ni hoh nit se tako osjecam,ja ne treniram zbog ikakve popularnosti nego cisto zbog svoga uzitka! da zelim biti popularan trenirao bi nogomet ili tenis,al ne treniram!
Shvaćam da si si sav kul i hoch i ufuran u to kako si baš kul jer nisi ovisan o cigaretama i jer briješ na zdrav život, ali lega,iskreno, koji si ti meni faktor u životu?
Pušenje ubija. Glupost također. Nekako mi naginješ, štadakažem...
who gives a fuck
ajd koliko mozes drzati dah? koliko npr mozes trcati da se ne zadises?

Hummin
Što mislite jer bi bila to diskriminacija kada bi poslodavac odbio nekoga tko traži posao,a pušač je?
Osobno mislim da ne, ako im nije problem odbiti ženu koja planira imati djecu, onda im nebi trebalo biti niti odbiti pušača....
tonia nadopuna pitanju; jel smije odbiti pusaca koji je peder ? eee, to je vec druga stvar
![]()
anakonda...nikad nisam namjeravala prestati, ali dimim nekad ko lokomotiva...
...prestati ću samo u slučaju više sile...
Hummin
anakonda...nikad nisam namjeravala prestati, ali dimim nekad ko lokomotiva...
...prestati ću samo u slučaju više sile...
Recimo raka ...
toni
e da, mali ot.
jebate, puki.. jel ima na ovom forumu covjek s kojim se ti nisi porjecko oko necega, toliko tvrdoglavo i iskljucivo stvorenje da je to strasno. ?!
toni
ili u slucaju legalizacije marijuane![]()
puki
toni
e da, mali ot.
jebate, puki.. jel ima na ovom forumu covjek s kojim se ti nisi porjecko oko necega, toliko tvrdoglavo i iskljucivo stvorenje da je to strasno. ?!
Sto fali tvrdoglavosti i iskljucivosti ako sam u pravu? A znam da jesam, bar sto se tice mene i mojih navika...tako da..
puki
Uglavnom, da se ne zajebavamo oftopičarenjem: bivša profesorica mi se žalila kak je, dok je bila na Londonskom aerodromu (ne znam kak se zove pa neću lupati), jedino mogla zapaliti u nekoj zatvorenoj staklenoj/plastičnoj prostoriji u kojoj se osjećala kao životinja u zoo-u. hm...Ne znam da li je to bila mjera sprječavanja pušenja (tak da ljudima bude neugodno) ili samo slučajnost, ali vjerujem da bih odustao od namjere da zapalim da se nađem u sličnoj situaciji.
puki
Ako sam samouvjeren što na tvoje/vaše "ja sam zapravo u pravu a ti nemaš pojma i jadan si ako nećeš misliti kao i ja jer sam ja kul i valjda ja znam šta je dobro a šta nije" ...
puki
kao što ja ne mogu nikako zamisliti sebe kako treniram nešto (it's a waste of time i ne možeš mi dokazati suprotno) isto tako ti ne možeš zamisliti da pušiš (isto - ne mogu ti dokazati suprotno).
Bilke
Ima ga i svaka budala.
Bilke
Dakle, sport je gubitak vremena i nitko ti ne može dokazati suprotno. Ovo je taj primjer isključivosti.
puki
Pa zato jer me sport ne zanima. Sport je meni gubitak vremena. Ne govorim opcenito. Ajd sad ja tebe krenem uvjeravati kako je baš super svirati gitaru i pjevati i gledati filmove i čitati stripove i pisati. Ako te jedna stvar od tih ne zanima, teško da ću ti dokazati zanimljivost iste. Prestani izvlačiti izjave iz konteksta. Uostalom, mene zabavlja ovo, i teško da ćeš ti završiti raspravu.
Jer ja sam u pravu![]()

puki
I opet ti srljaš a da ne razmišljaš - otkud ti, jebote, da sam egocentričan? Jel ti znaš uopće što ta riječ znači?
Alana Bates
puki
Uglavnom, da se ne zajebavamo oftopičarenjem: bivša profesorica mi se žalila kak je, dok je bila na Londonskom aerodromu (ne znam kak se zove pa neću lupati), jedino mogla zapaliti u nekoj zatvorenoj staklenoj/plastičnoj prostoriji u kojoj se osjećala kao životinja u zoo-u. hm...Ne znam da li je to bila mjera sprječavanja pušenja (tak da ljudima bude neugodno) ili samo slučajnost, ali vjerujem da bih odustao od namjere da zapalim da se nađem u sličnoj situaciji.
Isto sam tako prošla ja na frankfurtskom aerodromu - kod terminala 31, ako se ikad nađete u prilici, ima kafić imenom Goethe, tamo je jedino dopušteno mjesto za pušenje na čitavom frankfurtskom aerodromu, bar koliko sam ga ja upoznala...

anakonda
...e, tad nisam imala muda...a nemam ni sad, jer mi se da natezati s problemima koje donosi prestanak pušenja...a kako mi je to gotovo pa i jedini porok, guram pa dok ide...
Ženska_glava
ja ne pušim i ne planiram pušiti... samo će mi pluća istrunit, a šta ću dobit? NIŠTA!
Marigold
Ženska_glava
ja ne pušim i ne planiram pušiti... samo će mi pluća istrunit, a šta ću dobit? NIŠTA!
Pušio, ne pušio možeš dobit rak pluća..
A na prste možeš nabrojati potpuno zdrave ljude na ovoj planeti... svi smo mi bolesni od nečeg samo što to možda još ne znamo..od nečeg se mora umrijeti..
I sad možeš cijeli svoj život provesti pazeći šta jedeš, piješ, pušiš..al ja kažem čemu to? Rađe ću uživati koliko mogu, jesti slatko, slano, popušit na dan par cigareta...kad gledaš može te sutra auto pokupit, a on ne bira ko "zdravo" živi a ko ne...Na ovom svijetu više ne postoji zdrav život- sve živo je il kancerogeno ili zagađeno... i neka je..treba živjeti..a život nije neprestano paziti koliko se kalorija unosi u organizam, koliko štetnih stvari itd.
Ženska_glava
A da vas nešto pitam, vas pušače:
NIJE LI VAM ŽAO DATI 20 KN DNEVNO (ILI TJEDNO, SVEJEDNO) ZA CIGARETE OD KOJIH NEMATE NIKAKVE KORISTI, DOK TAJ NOVAC MOŽETE POTROŠITI NA PUNO PAMETNIJE STVARI???
ilija
Ženska_glava
A da vas nešto pitam, vas pušače:
NIJE LI VAM ŽAO DATI 20 KN DNEVNO (ILI TJEDNO, SVEJEDNO) ZA CIGARETE OD KOJIH NEMATE NIKAKVE KORISTI, DOK TAJ NOVAC MOŽETE POTROŠITI NA PUNO PAMETNIJE STVARI???
A zašto ti provodiš vrijeme na forumima kad ga mozes potrošiti na puno pametnije stvari?