Jedno isključivo žensko pitanje...
S time jedino problema nema kada se koristi britvica, al to mi se jednostavno ne da svaki dan..
Društvo, politika
Loona
Ma ali radim i ljeti i zimi, al zimi ih nema toliko i nestane samo od Nivea losiona ili tako čega, ali sad po ljeti je tih točkica i uraslih dlačica više.. Možda i od sunca i Drave i bazena i svega toga..
Gemi, daj ime nekog dobrog aloe vera losiona i odoh ga kupiti odmah jerbo sam već kupila vjerojatno sve što ima na tržištu..![]()
tonyaI moja (guza) bi bila tako meka da je glanc nova kao bebina...
Puder je dobar jer kupi vlagu i smanjuje mogućnost osima. Zato su bebine guze meke i suhe![]()
fatcat
moja (guza) bi bila tako meka da je glanc nova kao bebina...
LoonaNo pitanje pravo je: Da li bi oni voljeli nas da smo mi dlakave
gaap
odgovor je naravno NE, mislim ko još želi ševit jetija!?
yellowica
to možeš pitati i nju...
Marigold
Ma šta vam je cure...depilirajte se i sređujte sve dok tip totalno ne zagrize..a nakon toga..........
Marigold
Znaš ne treba muške navikavat na to da si konstantno izdepilirana jer onda to uzimaju zdravo za gotovo..
gaapdrage moje, ako ja mogu brinuti o uklanjanju svojih dlaka, onda bi i vi to trebale činiti... mislim, isprike za neurednot nema i ne smije biti!
gaap
drage moje, ako ja mogu brinuti o uklanjanju svojih dlaka, onda bi i vi to trebale činiti... mislim, isprike za neurednot nema i ne smije biti!
yellowica
gaapmislim, isprike za neurednot nema i ne smije biti!
vidim da svakodnevno depiliraš noge!!
Marigold
Ma šta je muškarac bez dlaka...
gaap
LoonaNo pitanje pravo je: Da li bi oni voljeli nas da smo mi dlakave
odgovor je naravno NE, mislim ko još želi ševit jetija!?
LoonaAl mislim, šta bi se dogodilo kad bi recimo mi cure odlučile ne prolaziti sve te strahotne tretmane, nego lijepo pustimo da nam rastu dlake po nogama, ispod ruku, po piz.., brkovi i tako to? Baš me zanima kako bi to na Kopici ili Zrću izgledalo..
Hebiga, kad mi imamo ono sto ni jedna guma ne moze imitirati...Naša je dužnost da trpimo bolove ('bem ti jabuku onu što vam dadosmo ) kako ne bi izgledale ko jetiji-koje-nitko-neće-ševiti, a vama je to opcionalno jerbo ćemo se mi ševiti s vama imali dlake ili ne (naravno pričamo o razumnom broju dlaka)..
MarigoldMa šta vam je cure...depilirajte se i sređujte sve dok tip totalno ne zagrize..a nakon toga..........
Loonama ne zagovaramo mi prestanak depilacije (kao što već je napisano), al bilo bi lijepo kad bi se više frajera brinulo o svojim dlakama..
Loona... pohvalno je što barem pazuhe briju a još pohvalnije ako se i oni pozabave svojom intimnom zonom..
DanicaV
@Alana,
dečki su emancipirani........
neka kažu šta misle.
Alana BatesJavilo se par dobrih ljudi koji su zabrinuti za vase zdravstveno stanje. I evo nam zahvale... A kakve veze ima spol sa ovom temom, osim sto je naslovljena kao "iskljuciva". Brijanje (ili bilo koji nacin depilacije) nije iskljucivo zenski problem. Kao i Loona, upotrebljavam britvu uposto sa elektricnim aparatom za brijanje imam iste posljedice.
Zašto ste se vas trojica-četvorica javili na nešto što je naslovljeno kao isključivo žensko pitanje? Nema interesantnih muških tema?
fatcat
Vjerujem da registrirani korisnik ne podrzava diskriminaciju u ovom musko/zenskom forumu...
MarigoldDepiliram se zbog svega-prvo jer je društvo to tako nametnulo, onda zbog dečka, pa zbog sebe, pa zbog vrućine da se ne znojim ko svinja, itd...
Gemi
Do dana današnjeg još nisam upoznala lika koji se konstantno depilira. Svi nesto kenjaju i glume da bi impresioniranirali, a onda posustanu.
LoonaAl htjela bih da koji muški iz foruma objasni kako se on bori protiv točkica nakon brijanja? I samo bez spominjanja alkoholnih after-shavevova (alaj ova riječ izlgeda blesavo...)
Loona
Gemi
Do dana današnjeg još nisam upoznala lika koji se konstantno depilira. Svi nesto kenjaju i glume da bi impresioniranirali, a onda posustanu.
A joj, i bolje da nisi.. Ja jesam.. i to postane frustrirajuće, ak se duže družiš s takvim.. ili je ovo bio specifičan slučaj.. no uglavnom, tip depilira sve.. Ruke, noge, leđa, prsa, genitalije, dupe, lice.. dobro da i obrve nije obrijao.. Jednostavno nemaš osjećaj da je muško..
The point is: ne treba pretjerivati u ničemu..
LoonaMa skontala sam te..On to sve depilira 365 dana u godini.. U tome i je bio problem...
GemiZnaš li tko je izmislio pojam "trodnevna brada"? Sigurno nisu žene.
Marigold
Ma šta vam je cure...depilirajte se i sređujte sve dok tip totalno ne zagrize..a nakon toga..........
Loona
no uglavnom, tip depilira sve.. Ruke, noge, leđa, prsa, genitalije, dupe, lice.. dobro da i obrve nije obrijao..
DanicaV
Cure su zaključile da se depiliraju i kad su solo, sebe radi. Kao što pereš kosu, zube......
Leteci mungos
Kako god, svakodnevno brijanje (ziletom) dovodi do piknjica i masakriranog lica... "dvodnevna brada" nema veze s lijenoscu...
gaap
sve osim nogu.
gaap
nema se tu što detaljizirati, stisneš zube, platiš maci da uživa mučeći te i miran si mjesec-dva. glava se brije u vlastitom aranžmanu...
DanicaV
Kad je ženski rod u pitanju, crvene točkice ne ostaju niti nakon kreme ili pjene za depilaciju, jedino što meni to smrdi i moraš čekati da počne djelovati duplo duže nego što je na uputstvima.....
zlusch
Loona
no uglavnom, tip depilira sve.. Ruke, noge, leđa, prsa, genitalije, dupe, lice.. dobro da i obrve nije obrijao..
Meni je fora samo uzeti onu masinicu, staviti na (uvrh glave) pola cm i onda se provozati svud okolo ključnog mjesta. Rezultat - bolja ventilacija, nista ne čupa kada se zmijurina upletei na koncu konaca - stvar izgleda veće na prvi pogled....
A na drugi..... eh, jebiga sad....![]()
gaap
sve osim nogu.
Alana Bates
zlusch
Meni je fora samo uzeti onu masinicu, staviti na (uvrh glave) pola cm i onda se provozati svud okolo ključnog mjesta. Rezultat - bolja ventilacija, nista ne čupa kada se zmijurina upletei na koncu konaca - stvar izgleda veće na prvi pogled....
A na drugi..... eh, jebiga sad....![]()
A treba ti da izgleda veće zato što... ?![]()
Marigold
Ma najbolje si počupat dlake s onim depilatorom i onda si miran 2 tjedna...U početku boli a poslije se privikneš i na to...Tako si svaka 2 tjedna pokosim noge i pazuhe, a u međuvremenu uživam- bolje nego se svaki dan britvicom depilirat..![]()
Marigold
Ma najbolje si počupat dlake s onim depilatorom i onda si miran 2 tjedna...U početku boli a poslije se privikneš i na to...Tako si svaka 2 tjedna pokosim noge i pazuhe, a u međuvremenu uživam- bolje nego se svaki dan britvicom depilirat..![]()
Marigold
8To je sekundarna (pasivna) obrana zadnjih vrata, od onih koji vole ostrag...
Neki dan... od naprijed slatka mala, "kad ja pogledo" ostrag, a ona Sasquatch.
8
Neki dan... od naprijed slatka mala, "kad ja pogledo" ostrag, a ona Sasquatch.