paperje
ok, nije loše! ALI mišljenja sam da RH nema dovoljno novaca za to da u zatvorima do smrti hrani svakoga tko nije zaslužio da ikad više osjeti što to bijaše sloboda.
Pa ga zbog toga što nema novaca da ga držimo iza brave treba uspavati?
Podsjećam da govorimo o ljudima, a ne o drveću.
Osim toga, u RH se izdvaja više novaca po zatvoreniku po danu, nego po bolničkom krevetu (varijable su smještaj i hrana).
Ulaz u elitno europsko društvo osjetiti će i naši zatvorenici za koje će se uskoro izdvajati i do 40.000 $ po glavi godišnje.
paperjeznači da bi onda one budale koje žive, rade, ne krše zakone i redovito plaćaju poreze hranile manijake koji su nanijeli zlo njihovoj djeci sve dok ne krepaju.
Dopusti da ti odgovorim kontrakonstrukcijom.
paperje, upoznao sam čovjeka koji je bio zapovjednik topničke bintnice (artiljerijske baterije) u vojsci RSK na položajima u Mirkovcima. Iz Mirkovaca je projektilima iz 85mm topa srušena kuća u kojoj smo živjeli.
Hoćemo mi ići srušiti njegovu kuću? Pretpostavimo da smo mi bili i vlasnici kuće.
paperjeti poželiš smrt i za puno manje, ja je priželjkujem isključivo za pedofile.
Jao... bravo za tebe. Što da ti velim, raznježim se kad vidim kako javni istupi moje sestre obiluju humanošću i samozatojnošću... Ti si bolja osoba, od mene, znaš?
Sva ova suđenja oko ratnih, predratnih i poratnih zločina događaju se baš zato - da naučimo da je zločin - zločin, smrt - smrt, a ubojica - ubojica.
Nema previše uzvišenih ideala u smrti.
U Jasenovcu su ubijali druge narode, vjere i političke oponente, a u Bleiburgu su ubijali one koji su bili na suprotnoj strani jer je, eto, u to vrijeme bilo legalno osvetiti se. Pa što onda, odakle sad da mi znamo tko jest, a tko nije.
Smrt = krv na tvojim rukama. Presuda na sudu:
"U ime naroda RH..." Svi ovdje smo taj jebeni narod. Ne bi nas smjelo isprovocirati to što je netko napravio veliko sranje da mi napravimo još veće, jer tobože mi mislimo da ispravljamo kozmičku nepravdu.
paperješto se "čuvanja" djece tiče, priča ti ne drži vodu. koncepcija staklenoga zvona odavno se pokazala iznimno lošom.
Ne znam gdje si ti iskopala stakleno zvono, ali ja ga sigurno nisam spominjao. Dapače, zato sam i napisao mobitel, javljanje i komunikaciju jer se podrazumijeva da nećeš djecu držati pod ključem. Ako sljedeći put dogovaraš na moj post, nadoveži se na ono što sam napisao, a ne ne ono što nisam napisao ili ono šti bi ti htjela da sam napisao.
paperjeu redu, budući da ću paziti na vlastitu djecu koju ću, nadam se, jednoga dana imati, nikada ih neću ostaviti s dedom, strikom, susjedima, UJOM...
nasamo niti 10 min. pa de reci, sine, kamo nas to vodi...
To nas vodi jednom sigurnijem okružju u kojem djecu ne ostavljamo ljudima s kojima nemamo uređene odnose, kojima ne vjerujemo, u čije kvalifikacije sumnjamo i sl.
U krajnjoj liniji, od toga će najviše koristi imati djeca jer su opisanim mjerama savršeno zaštićena od pedofila.
Osim ako roditelji boluju od pedofilije.