Edit: Moderator, 28.09.2009.
Važna obavijest!
Umjesto Jesen uz Osječko, ove godine se održava manifestacija:
Dani prvog hrvatskog piva 2009.
Kultura, zabava, sport, hobby
exHOP3on
Let 3 i Majke

mia donnazabranjeno pušenje jelda? ni oni nisu dugo biliako je istina ono sto sam ja cula, mogli bi se ove godine svi iznenaditi gostovanjem jednog benda iz susjedne nam drzave.. meni jako dragog. ali ne zelim se unaprijed veseliti pa cekam provjerene informacije..
Mladjomia donnazabranjeno pušenje jelda? ni oni nisu dugo biliako je istina ono sto sam ja cula, mogli bi se ove godine svi iznenaditi gostovanjem jednog benda iz susjedne nam drzave.. meni jako dragog. ali ne zelim se unaprijed veseliti pa cekam provjerene informacije..

mia donna
Mladjomia donnazabranjeno pušenje jelda? ni oni nisu dugo biliako je istina ono sto sam ja cula, mogli bi se ove godine svi iznenaditi gostovanjem jednog benda iz susjedne nam drzave.. meni jako dragog. ali ne zelim se unaprijed veseliti pa cekam provjerene informacije..
da da, zabranjeno pusenje je u pitanjupa sta bi vi, proslo je samo 2 mjeseca...
![]()
eee, ovi koje ja cekam nisu dosad bili u os...
![]()
sabaTako nešto da će doći u Osijek? Ma sumnjam da je to istina.
ja sam čuo da će biti neki bend sa gitarama i nekakvim bubnjevima i bas gitarom, čak će i pjevača dovesti....
možda nije istina al tak se priča....
Evil Poodinghpa ne bih se baš okladio.....istina je da nemaju para, zato što su pretjerano uložili u novu ambalažu, reklamu i slogan.
došao sam do nekih insajderskih informacija da ove godine ništa od Dana Piva...

Necro
Ja nista nisam cuo,ali se nadam da nece bit let3,makar ih obozavam,niti tbf..i njih obozavam al sto je previse je previse![]()
Nesto novo,nesto divlje
pavijan
Necro
Ja nista nisam cuo,ali se nadam da nece bit let3,makar ih obozavam,niti tbf..i njih obozavam al sto je previse je previse![]()
Nesto novo,nesto divlje
samo da to divlje nema u nazivu uz sebe imenicu jagode...
mia donnapsihomodo? odlično, oni još nisu bilija sam nešto načula da će biti psihomodo.. a i danas sam negdje pročitala da će početi 17.9., ali kao, još se možda i pomjeri... i sad čekam program... i potvrdu ovih 'mojih'...
ennna
upravo saznah da se ove godine NEĆE održati dani piva![]()
zbog fucking recesije u osječkoj pivovari.
W.M. Felt
ennna
Smjer kojim je pivovara krenula ne čini se loš, zasad.
muvifrik
W.M. Felt
ennna
Smjer kojim je pivovara krenula ne čini se loš, zasad.
ne bih se složio, nego sasvim suprotno. jesen uz osječko se neće održati, na osječkim noćima sponzor je ožujsko, iako je bilo prvo ponuđeno osječkoj pivovari, ovi htjeli rušiti cijenu i na kraju popušili, otvara se sutra pandur, uleće carlsberg - jedva dočekao, isto kao i ožujsko, platili kampanju 5 milijuna kuna, spotovi već viđeni, zapakirani u novo ruho (SP u nogometu, reklame za karlovačko, japanac, francuz, a kod njih slavonac dalmatinac...), smisao za marketing im je malo jači, kiksaju u svom gradu, što je sramota.

muvifrik
ne imati bar 50% u svom gradu, u bar 50% kafića je idiotizam. najstarije pivo u hrvatskoj? jel to znači da ih prodaju samo penzionerima? drugi su puno agresivniji i grebu i uvaljuju se gdje stignu. njima posao sam pokuca na vrata a oni to upropaste. pod hitno zaposliti tamo nekoga tko zna kako se to radi.
DexJa sam za taj AJOJ... Sam da je bilo šta osim cajki, jer NEPOKORENI grad postaje leglo cajkaroša... Kad smo to zaslužili... Tamburice ionak slušaju penzići, a mladež treba nešto divlje živahnije, da izznoji taj alkohol iz sebe... Ja sam za prosvijed pred pivovarom...
NAS2
K'o da je jednom alkiću i pijanduri bitno dal' pije iz stare ili nove boce...Pivo je pivo!
e pa sad stellice.., čuj totalka si promašila ono što si htjela reči. svakako je bitno jednom istinskom ljubitelju osječkog piva iz kakve če flaše nategnuti svoj omiljeni rashladni antifriz ako se u nekoj ludoj situaciji pojavi s nekom glavom i recimo glavašem u nekom otmjenom hotelu pred gomilom finih muškaraca te pici. zašto bi ja sad pio jebeni hajniken ili koronu kad mi srce plače za mrzlim osječkim!! naravno da treba i mora imat svjeCki izgled!! flaša je ok, al nalju su sjebali...
sve to zajedno nema veze sa ovim topikom samo bih dodao koliko sam pročitao zadnjih par postova; ako treba platit čemo jebeni upad i 20 kn, al neprodajite nam pivo (bar ne nama) po 10!!

Stella1989Samo sam htjela skrenuti pozornost na to da su jadni navodno uložili jaako puno u dizajn nove boce, a sad kao nemaju za ''Jesen uz Osječko''.
Inače nisam pivopija, ali dok sam radila u jednom hotelu ovo ljeto, vidjela sam na što ta ''velika investicija'' liči...nova im je naljepnica totalni promašaj...tak' da su taj novac mogli puuno pametnije uložiti u...npr...možda, ''Jesen uz Osječko..''?![]()
FrostAli stvarno si naivna ako misliš da je organizacija nečeg kao Jesen uz Osječko jeftina i isplativa za organizatora.
Stella1989
A morali su nam ukinuti i (jedinu) ludu zabavu u ovom gradu! Pa se onda izvlače na foru: ''Joj, jadni smo, nemamo sredstava za NAJPOZNATIJU osječku manifesticiju...''
Stella1989Čuj, nemoj ti meni pisati da sam naivna. Ovdje je riječ o tome da nam se ne sviđa što su ukinuli ''Jesen uz Osječko'' ... Kako sam već napisla, ne mora biti besplatan ulaz, već se može naplaćivati, ako ne 10 kn, može i 20 kn. Dobro su oni tamo zarađivali ... Pivo se točilo u totalno NEPRAKTIČNE čaše od pola litre (iz kojih se često pivo prosipalo po drugim ljudima jer se skače i pleše) i još se naplaćivalo 10 kn, kao da si dobio pivo u staklenoj boci ... Tako da ... točili su iz onih bačvi pa im se sigurno dobro isplatilo. A pivnica je od jutra do mraka bila prepuna, a pivo se točilo na svakom koraku! Ja mislim da j sva ta stvar oko nove boce izgovor...pa sad...nek svako misli što želi...
DARCHO
osječko je postalo pivo,a samim time i njegovo ime je na cijeni,tako da ne baratate s njim bez veze,proglasavam ga svetim !!!
zbunjena
no dobro znam oce na kraju bit jesen uz osijecko il nece .....
exHOP3on
misliš da je to jedina luda zabava u gradu??? izgleda da si onda puno toga propustila ove godine. nije baš bilo puno al da nije bilo s tim se ne slažem.
Stella1989
a što je bilo dosad preko jeseni..?
Ne znam da je u Osijeku bilo što osim ''Jeseni uz Osječko''. Ako je, moj bed.
exHOP3on
šta se ograničavaš prostorno, svake godine u jesen počne bit odlično, evo prošle godine u Unitedu, ove u teatru izgleda da će bit, bar za moj ukus glazbe...
al slažem se da je jebeno velika šteta što neće bit oni pravi dani piva![]()
Frost
1. Tko će doći ako ulaz bude 20 kn? Definitivno manji broj ljudi, a ako cijenu ulaza kompenziraš nekim zaista kvalitetnim bendom, opet si u minusu jer pare od ulaza moraš ulupat u bend.
2. Plastične čaše od pola litre su najpraktičnije moguće, jer je omjer cijena/volumen odličan. Bi li ti radije staklene čaše od 3 dcl? Uostalom, isplativije bi bilo nabavit stolove gdje ćeš ostavit pivo dok skačeš/plešeš/štogod.
3. Pivo u bačvi nije pivo kakvo dobiješ u trgovini - zaboravila si na CO2 i cijenu toga također.
I na kraju - o čemu je onda riječ ovdje, ako ne o tome da se ljudima ne sviđa što je ukinuta manifestacija? O tome što ti misliš da su se novci uloženi u dizajn nove boce mogli potrošiti na organizaciju manifestacije?
Ispričavam se, nisam znao da je ovo tema rezervirana samo za tvoje mišljenje.
Frost
Ne znam je li se i jedna od tih manifestacija završila u pozitivi za Pivovaru. Najvjerojatnije nije. I to je u redu ako se na računu ima novaca da se to amortizira.
A kako sad, kad novaca nema?

Frost
Kakvo sranje je zadesilo ovaj svijet (čitaj: Ameri), morat ćemo se odreći još koječega.

Stella1989Heh, istina ... možda zraka?
Deadpool
* igrali bi se pivovare... dali sve pare bruketi i zinicu za poluprosječne reklame i dizajn i sad nemaju za tradicionalne dane piva. Nemam riječi, * se nasli u ovoj krizi kurčiti sa Bruketama...
caneJoj što svi serete a pili ste pred šatorom Karlovačko iz Q-Packa. E pa zato ni ne trebaju dani piva na kojima ćete džabice na koncert.
Evil PoodinghMozda zato sto na te koncerte idu i Osjecani, Splicani i ostali provincijalci koji u svojim vukojebinama i palankama nisu mogli naci posao. Takve zanima i takva glazba i spremni su za nju odvojiti nesto od metropolske platje.Što bi ste rekli da ste u Zagrebu gdje npr koncert TBFa košta 70kn, a npr Antenata 50kn pretprodaji. Da, tog istog Antenata koji je u Os bio 15kn. I oni nemaju besplatnih manifestacija, a klubovi su im puni, iako svaki vikend ima 4-5 razlicitih svirki u gradu. Mislim, tko je onda ovdje lud, a tko klošar
punk urac
šta sad na kraju ništa čak ni od tambura il kojik urac???
audiworld
...stvar je što u ovom gradu egzistiraju kreteni koji nisu sposobni nešto organizirat, čast izuzetcima... imamo onu jebenu dvoranu koju pohode samo pauci ,očito...
tuxDajte nam dane piva!eto ako ne može to onda nam dajte samo piva bez ovog " dani "
MissTaketuxDajte nam dane piva!eto ako ne može to onda nam dajte samo piva bez ovog " dani "
daj ti meni 100 eura
hvala
a dani piva
proplai kao što će i pivovara uskoro
koliko vidim kafići ne dobivaju ugovore, mit o zidraskom pivo još uvijek živi, boca osječkog nije šmensi kad se u nju stavi slamka