OLJM 2009: Jole i prvi izbor Miss Sveučilišta

Osijek

OLJM 2009: Jole i prvi izbor Miss Sveučilišta

Tradicionalna manifestacija, 29. Osječko ljeto mladih, ove će se godine održati ranije nego ikad - od 29. svibnja do 9. lipnja. U sklopu OLJM-a Studentski zbor organizirat će 30-ak različitih sadržaja – koncerata, predstava, izložbi, radionica...

[KLIK!] Osječko ljeto mladih - OLJM 2011. - program
[KLIK!] Osječko [after] ljeto mladih - OLJM 2010. - program
[KLIK!] Osječko ljeto mladih - OLJM 2009. - program

Najraniji početak i termin u povijesti OLJM-a, zbog čega postaje upitna odrednica “ljeto”, Igor Gavranović predsjednik SZ-a, objašnjava dvjema okolnostima:
- Željeli smo izbjeći da se OLJM preklopi s drugim lipanjskim priredbama, UFO-om i Osječkim ljetom kulture. Također, udruga HUZUK ponudila nam je atraktivan jazz-koncert za 29. svibnja, s kojim ćemo otvoriti program. Te večeri u Hotelu Central nastupit će svjetski poznati izvođači, Raphael Wressnig Trio feat. Scott Steen.

Ukupan budžet priredbe je oko 300.000 kuna: 200.000 je iz proračuna Sveučilišta, 50.000 je donirao Grad, 20.000 Županija, a ostalo sponzori. Gavranović kaže da (dva tjedna prije otvaranja?!), još nemaju definiran program. No, ističe suradnju s Umjetničkom akademijom, čiji će studenti na prostoru campusa izvesti dvije predstave, imati izložbu radova i organizirati Crtatlon. Program bi trebali obogatiti koncerti i jedan zanimljiv novitet – izbor za Miss Sveučilišta. Izbor se, u suradnji s agencijom Carpe Diem, održava 9. lipnja na Ekonomskom fakultetu.

Glavna pozornica najvjerojatnije će opet biti postavljena ispred kluba Bastion, u Tvrđi. Na žalost, večernji koncerti nisu ni približno zanimljivi kao proteklih godina, a jedini siguran izvođač pokazuje da OLJM gubi svoj urbani predznak. Naime, 3. lipnja zapjevat će Jole! Uz njega, trebali bi još nastupiti novi osječki Big Band (1. lipnja), Hladno pivo (2. lipnja), neki DJ (4. lipnja), Dado Topić (5. lipnja), Ravnica (6. lipnja), te Zabranjeno pušenje (7. lipnja). Nakon brojnih kritika lani, organizatori su odlučili vratiti večer osječkih bendova, koja će se održati 8. lipnja.

Gavranovića smo upitali zašto Jole na OLJM-u?
- Prije dva mjeseca na uzorku od 700 studenata napravili smo anketu koga bismo željeli. Najviše glasova dobili su Prljavo kazalište, Hladno pivo, Tony Cetinski, Đorđe Balašević, Colonia, Zabranjeno pušenje, Jole, Majke, TBF i neki tamburaši. Kada smo izbacili one koji ovih dana nastupaju u Osijeku ili su preskupi, ostali su navedeni izvođači, tvrdi Gavranović.

Piše: Tomislav Levak/Glas-Slavonije.hr
Foto: Steam/arhiva 031
Jole? dado topić?

sta nisu mogli nac neke pjevace?
Koliko smo napredni, kod nas ljeto počinje prije ljeta. Pa će opet cijeli osmi mjesec biti tuga i pustoš. Vratite nam Rupu kod Stuca i pravo Osječko ljeto mladih!!
Turbo popularni Jole... Pobogu ste poblesavili? Ajd Dado Topić, u desetak i kusur godina što idem na neke koncerte nisam čuo da će svirati u Osijeku... Zapravo siguran sam da nisam čuo da je sviro u Osijeku u zdanjih desetak godina... Ko ni npr. Rundek. A nedo bog da se slučajno zovu Bambi Molestersi koji su u četiri svirke napravili odličnu atmosferu...

Re: OLJM 2009: Jole i prvi izbor Miss Sveučilišta

Redakcija 031

Gavranovića smo upitali zašto Jole na OLJM-u?
- Prije dva mjeseca na uzorku od 700 studenata napravili smo anketu koga bismo željeli. Najviše glasova dobili su Prljavo kazalište, Hladno pivo, Tony Cetinski, Đorđe Balašević, Colonia, Zabranjeno pušenje, Jole, Majke, TBF i neki tamburaši. Kada smo izbacili one koji ovih dana nastupaju u Osijeku ili su preskupi, ostali su navedeni izvođači, tvrdi Gavranović.

Evo šta ćemo šlušat do svih vjeka vjekova.
Provincijski mediokritet. Nebi se mislilo korak dalje da ga *ebeš.
Jole. Ravnica. Selo. Veselo. :sick:
jole??? :shock:
samo me zanima di su anketirali tih 700 studenata koji su se izjasnili o ovom???
andjusticeforall

Ajd Dado Topić, u desetak i kusur godina što idem na neke koncerte nisam čuo da će svirati u Osijeku... Zapravo siguran sam da nisam čuo da je sviro u Osijeku u zdanjih desetak godina... Ko ni npr. Rundek.

Dado Topić svirao u Rock Clubu u Donjem gradu 1999.
za poslije ne znam
Rundek negdje '98 ili tako nekako

ali, čemu se čudite?
vidite i sami gdje većina studenata izlazi i što sluša
to je samo odraz onoga što je njima milo
Redakcija 031

Najviše glasova dobili su Prljavo kazalište, Hladno pivo, Tony Cetinski, Đorđe Balašević, Colonia, Zabranjeno pušenje, Jole, Majke, TBF i neki tamburaši. Kada smo izbacili one koji ovih dana nastupaju u Osijeku ili su preskupi, ostali su navedeni izvođači, tvrdi Gavranović.

Pa ako je Prljavo Kazalište dobilo najviše glasova među studentima, onda ne samo da se ne smije uvesti besplatno studiranje, nego bi studente trebalo natjerati da studij plaćaju paralelno sa radom na kopanju i čeišćenju odvodnih kanala.

Samo me zanima da li su odgovori u anketi bili ponuđeni (u kojem slučaju još i mogu shvatiti ovaj komercijalno-seoski rezultat glasovanja) ili su studenti po vlastitoj inicijativi zaželjeli Joleta, Koloniju i "neke tamburaše", te ovu hrpu općepopularnih bendova koji sviruckaju u Osijeku 3-4 puta godišnje (u kojem slučaju studente treba identificirati, uhapsiti i transferirati u afričke ili azijske rudnike).

Strah od nadolazećih generacija mladih pojačava se iz dana u dan, a i opravdava se iz dana u dan.

Ujedno, termin Osječkog ljeta u proljeće dovoljno govori o sposobnosti organizatora. Čemu strah od drugih priredbi? Ako si napravio dobar posao, ljudi će doći. Neće im smetati 2 koncerta tjedno.
Neki DJ ?

Jel taj dobar? Sta taj vrti? Bude li bio neki pacijent sa david Guetta hitovima i laptopom gore, gadjat cu ga limenkama isto kao i organizatore. To OBECAJEM!!!

ovo je kriminalno. 300 000 kuna??? Halooooooooooo

Pa kome vi prodajete muda pod bubrege, p**** li vam materina bezobrazna?
...evo i biografije:
http://spotovi.org/josko-cagalj-jole-biografija/

.....zove, zove jole, joleeeeeeee......
Gradjanska tolerancija i pristojna sutnja je dovela do toga da tzv. predstavnici studenata dobivaju 300 000 kuna da bi u grad doveli tamburase i Joleta.

Po ugledu na sredine iz kojih dolaze i obicaje izbora za Miss sela, Miss traktora i Najljepse snase, ti su nam predstavnici studenata doveli i izbor za Miss Sveucilista. Predlazem im da sljedece godine odu korak dalje i organiziraju Javno prčenje wannabe-missica i fudbalera rezervnog sastava NK Osijeka uz simfonijski orkestar Golfova petica.

Prvo su dobili novce na lijepe oci, a onda ni ne znaju kako ce ih potrositi. Tako je to kad se novci dijele unaprijed, bez ikakve ideje, plana, icega. Bitno je samo da se skuri 300 000 kuna. Znaju li ti stranacki pijuni koliko je jebenih 300 000 kuna, znaju li da za te novce prosjecan zaposlenik u Hrvatskoj mora rintaciti 5 punih jebenih godina?!?

A oni ni ne znaju kakav ce im program biti?! Sigurno ce kao i prosle godine stampati letke zadnji dan, polupismeno po obicaju i dizajnirano na nacin "eto, samo da bude nesto".

Kata-jebeno-strofa... podhitno organizaciju OLJM-a uzeti iz ruku te neposobne bande skorojevica, lezilebovica i stranackih drkarosha i dati u ruke pravim studentima, ako takvih na ovom smijesnom sveucilistu uopce jos uvijek ima.

Podsjetimo: 300 000 kuna. To je 5 nula. Da bi seljoberi [da, vrijeme je da se ti ljudi pocnu nazivati pravim imenima, dosta jebene tolerancije prema cobanima] doveli tamburase i Joleta.
MacaPapucharica

andjusticeforall

Ajd Dado Topić, u desetak i kusur godina što idem na neke koncerte nisam čuo da će svirati u Osijeku... Zapravo siguran sam da nisam čuo da je sviro u Osijeku u zdanjih desetak godina... Ko ni npr. Rundek.

Dado Topić svirao u Rock Clubu u Donjem gradu 1999.
za poslije ne znam

bio je i na motorijadi, mislim prosle godine.
Sasvim je nebitno tko je od njih kada i gdje pjevao/svirao.

Bitno je da je organizacija kriminalna. Jesu to izvođaci za 300 kila kuna?

Znam da se ne svodi sve na te koncerte, no ovo je previse. Plakate ne zelim vidjet jer su iz godine u godinu predmet ismijavanja. Kriminalan dizajn sa sasvim nejasnim informacijama zgusnutim u "da manje ne moze" format.

Ne znam kako natjerat ako postoji neka nadlezna institucija da se sprovede revizija i ovog i proslog OLJMa. Eo JA, a ne znam kak vi, zelim vidjet sve i jedan jebeni racun i ugovor.

Pa ovo je smijeh!!!

hahahahahha JOLEEEEEEEEEEE majstoreeeeee, ma vi ste legende, NEKI DJ - ej mogu ja ponijet latop puštat ću vam mix od dj tiesta koji ću sklepat dva dana ranije nemorate me ni platit samo daj dvije bačve piva i da budem u novinama hahahahahahahha, pa sad čuj ako gledaš sa druge strane, ta navodna anketa ako je bila provedena samo neznam gdje, ovo je još i dobro jer mogla je doći neka turbo-etno-pop-urbana-folk ZVIJEZDA pa bi slušali zmiju i žabu i slične pizdarije ufff ovo je još i dobro što je moglo biti... svaka vam čast legende i nek se naplaćuje upad barem 20 kn svaku noć i nek pivo bude minimum 15 kn za 3 deci i svi ćemo biti zadovoljni... i ako je ikako moguće da dođe MINEA jer čujem nije imala gažu kod nas cca 10 godina, plizzzzz trebamo pomagati zvijezdama u recesiji....

hahahahahahahahah :D :D :D :D
8) 8)
ajd sva sreca pa postoje hladno pivo i zp :D

čista alternativa....

U moje vrijeme je to sasvim drugačije izgledalo... a opet, ak su to sami izabrali - neka im bude!

Dakle, jos jedna slika i potvrda gdje smo i kakvi smo - vecina tih mladih ljudi je i na izbore izasla, sigurno!
e jebeš ovakav grad,gradonačelnik će mi biti jedan od ona dva tukca,na OLJM će nastupati polu-narodnjaci,i što je najgore daju im se ogromni novci
a ujedno se zatvara jedino al baš jedino alternativno mjesto u gradu,katastrofa...
isss..ja ne vjerujem...u koju se paradu ovo pretvorilo...većinom su na OLJM nastupale alternativne grupe...ali Jole???!!!!
sjećam se kad je Levak bio u zboru...e to je bilo i koncerata i radionica...svega...
a ovi su od 300 000kn dosta u svoj džep stavili, malo podijelili međusobno, ipak je recesija
Gospodo, to se dogadja jer mi sutimo.

Hoce li netko rektorici napisati mail? Hoce li netko podici studente na bunu i propitkivanje na sto je utroseno 300 000 kuna i je li se za te novce moglo napraviti vise?!

Hoce li?
justice

a ujedno se zatvara jedino al baš jedino alternativno mjesto u gradu,katastrofa...

uz ovakvo razmisljanje i ne smatranje Teatra alternativnim, i mi bi smo uskoro mogli ostati bez publike, dakle i bez egzistencije...
Mozda su neki koncerti trenutno bili malo manje alternativni, ali vjerujete mi ovo sto dolazi ce biti odlicno ;). Nerd Smile, pa HC bendovi iz Srbije, pa Kandzija, pa Crom Dubh, pa u osmom mjesecu britanski post punk, a ono sto tek najesen pocinje je tesko i opisati ;)

.......................................................................................................

No da se vratimo na OLJM...Mislio sam da ne moze biti losije nego sto je bilo prošle godine, no ekipa me razuvjerila, prije svega njima svaka cast. Vjerujem da ce me jos vise razocarati kada vidim popis za vecer osjeckih bendova.

Znate sto je problem tih ljudi? Sto misle da su sposobni sve i svasta, a ustvari nemaju pojma. Prosli studentski zbog je imao ponudjeno da ljudi koji znaju i mogu dodju pomoci i ljudi su dolazili i to je vrhunski bivalo odradjeno. Ovi sada ne. Prosle godine je bio slucaj da im je dosla jedna iskusna ekipa i ponudila pomoci, oni su ih kratko odjebali i rekli da je to njihova organizacija, i da najbolje znaju kako to napraviti.

Na kraju jos ispada da se moze reci : Za koga je, dobro je...

Stvarno smo u velikoj banani...
Leteci mungos

Hoce li netko rektorici napisati mail? Hoce li netko podici studente na bunu i propitkivanje na sto je utroseno 300 000 kuna i je li se za te novce moglo napraviti vise?!

Hoce li?

Ja cu napisati mail. Razumijem se u organizaciju, razumijem se u troskove i u ono sto mladi ljudi vole, i mislim da mogu napisati kvalitetan mail, te cu to i uciniti. Jedino sto cu traziti je da mi se jos ljudi potpise ispod toga, prije svega urednistvo portala, avantgarde i DJ ekipa njegova i sl koji imaju neko ime u ovome gradu. Ako se slazu...

sto ocekivati od mladezi kradezea iz studentskog zbora...jako pametnima kojima "su svi lopovi" i "nemaju za koga glasat", je tesko izac na politicke izbore, kamoli za izbore za studentske predstavnike...prema tome, budite sretni sto niste dobili Matu Bulića...
Leteci mungos

Hoce li?

pa naravno da neće,evo recimo gledam po sebi.
šta me više briga,nisam student već oho-ho,tak da i nema smisla da ja netkom nešto govorim,iovako više neidem ni na onaj smiješni UFO pa tak više neću ni na OLJM,jbg prošle godine sam otišao na Gustafe i to je bilo to,ove godine neću ni na jedan,dobro možda svratim dok se budem vozikao bajsom.
ako su studenti odlučili šta hoće eto im,meni je samo žao što se uvijek toliki novci troše na gluposti
Leteci mungos

Gradjanska tolerancija i pristojna sutnja je dovela do toga da tzv. predstavnici studenata dobivaju 300 000 kuna da bi u grad doveli tamburase i Joleta.

Po ugledu na sredine iz kojih dolaze i obicaje izbora za Miss sela, Miss traktora i Najljepse snase, ti su nam predstavnici studenata doveli i izbor za Miss Sveucilista. Predlazem im da sljedece godine odu korak dalje i organiziraju Javno prčenje wannabe-missica i fudbalera rezervnog sastava NK Osijeka uz simfonijski orkestar Golfova petica.

Prvo su dobili novce na lijepe oci, a onda ni ne znaju kako ce ih potrositi. Tako je to kad se novci dijele unaprijed, bez ikakve ideje, plana, icega. Bitno je samo da se skuri 300 000 kuna. Znaju li ti stranacki pijuni koliko je jebenih 300 000 kuna, znaju li da za te novce prosjecan zaposlenik u Hrvatskoj mora rintaciti 5 punih jebenih godina?!?

A oni ni ne znaju kakav ce im program biti?! Sigurno ce kao i prosle godine stampati letke zadnji dan, polupismeno po obicaju i dizajnirano na nacin "eto, samo da bude nesto".

Kata-jebeno-strofa... podhitno organizaciju OLJM-a uzeti iz ruku te neposobne bande skorojevica, lezilebovica i stranackih drkarosha i dati u ruke pravim studentima, ako takvih na ovom smijesnom sveucilistu uopce jos uvijek ima.

Podsjetimo: 300 000 kuna. To je 5 nula. Da bi seljoberi [da, vrijeme je da se ti ljudi pocnu nazivati pravim imenima, dosta jebene tolerancije prema cobanima] doveli tamburase i Joleta.

You took the words right out of my mouth
stid me biti student u Osijek .
Dovidenja
@evil nemam ništa protiv mini teatra ali brca naspram Uniteda ste vi ultra komercijala,govorim o dosadnjašnim koncertima,za buduće ćemo vidjeti.
vjerovatno će te biti više "alter" jer više neće biti Uniteda,i ja se nadam tome jer jednostavno nemam gdje izaći u ovom gradu.
moj najveći problem je u tome što je M.T. u Tvrđi a ja organski nemogu smisliti sve to tamo
jole, ladno i zabranjeno predoro!! da se pokvari atmosfera tu je dado topić i ne daj bože rundek bundek... 300 000 kn je previše za ovih par umjetnika tako da podržavam inicijativu da se to provjeri tj ti svi ugrovori ( neš tako što sam pročito u gornjim postovima )!! hvala

mene također živo zanima gdje su provodili anketu.

700 studenata?! to nije ni cijeli filozofski fakultet, a kamoli ostali. sramota.

i danas stvarno svakakve čobančine studiraju. užas...
na to sam zaboravio. ova anketa 99% nie provedena na ffosu !! miss sveučilišta -- presmiješno...

Da nije smiješno bilo bi žalosno. Podržavam ideju o reiziji jer slučajno znam da najskuplji band na popisu - Hladno pivo, možete dobiti za 30ak tisuća kuna. Na što onda odlazi ostatak novca? Jole? Sigurno nisu studenti glasali za njega, koga god pitate za mišljenje zgražava se. Mi smo ovce koje pristanu na svaku glupost koja im se servira, Umjesto da studenti predstavljaju urbanu, intelektualnu elitu u Osijeku vlada seljaštvo, malograđanština, ali i lopovluk što je očito ako se pogleda program i budžet OLJM-a.

My God!

Vratite nam rokenrollll!!!!
banda! :evil:
hoćemo mišu!!!!!!!!! xd

Tko im je uopće dao toliku lovu?!
piše ti sve !!! čitaj gore izvorni članaK!!
hoćemo organizirati prosvjed ispred rektorata? :D pa kad je bal...nek je bal XD
OLJM u proljeće... kakvim to retardatima daju da troše pare? :bag:
Zdrale

piše ti sve !!! čitaj gore izvorni članaK!!

Ma pročitao sam, ali ne ide mi u glavu da dobiju toliku lovu za ovakvu nebulozu, a neki ljudi koji rade na faksu kukaju kako se nema love za potrošni uredski materijal :shock:
istina...
zlusch

čemu ja u potpisu hmmmmm ?????
strasno,strasno...,bojim se ove manifestacije,morat cu kod psihijatra po prijedlog sto ciniti...
gamad , bolje dajte te pare unitedu i teatru da dovedu nes dobro...
justice

@evil nemam ništa protiv mini teatra ali brca naspram Uniteda ste vi ultra komercijala,govorim o dosadnjašnim koncertima,za buduće ćemo vidjeti.
vjerovatno će te biti više "alter" jer više neće biti Uniteda,i ja se nadam tome jer jednostavno nemam gdje izaći u ovom gradu.
moj najveći problem je u tome što je M.T. u Tvrđi a ja organski nemogu smisliti sve to tamo

ž

Prebacit ćemo Teatar, srećo, samo pod tvoj prozor. Nadam se da ćeš onda biti zadovoljan.

Može li se negdje naći financijsko izvješće za OLJM 2008 ili npr OLJM 2007. ili oni nikom ne moraju pravdat troškove?

budući da čuh da je taj čoban, predsjednik studentskog zbora na pravu, nebih se čudio da su ispitivani samo studenti prava i recimo ekonomije. sudeći po rezultatima to se može sa popriličnom sigurnošću i naslutiti.
Zivi

gamad , bolje dajte te pare unitedu i teatru da dovedu nes dobro...

hahahahahhahaha pretjeruješ sad!!!
Evil Poodingh

Leteci mungos

Hoce li?

Ja cu napisati mail. Razumijem se u organizaciju, razumijem se u troskove i u ono sto mladi ljudi vole, i mislim da mogu napisati kvalitetan mail, te cu to i uciniti. Jedino sto cu traziti je da mi se jos ljudi potpise ispod toga, prije svega urednistvo portala, avantgarde i DJ ekipa njegova i sl koji imaju neko ime u ovome gradu. Ako se slazu...

Nemas problema, javi se na private! ;)
al stvarno, 300 tisuca kuna su pare kojima bi ili united ili teatar 2 godine mogli radit koncerte svaki vikend, al doslovno, i mislim da bi to puno vise znacilo ljudima nego ovo govno sta su napravili.. ovo je ruganje sa svima nama šta rade..
čuj, nakon što si priušte kojekakva putovanja, moraju oprati novac nekako. prošle godine je bilo tako, što ne bi i ove?!
podsjetimo da su prošle godine hvastali se kako su sprašili 400 000 kuna.

kaže da je odabrano prema ukusu uzorka od 700 ljudi, a kakav je to uzorak ako se zna da u Osijeku studira više od 20 000 ljudi?!

lopovluk i razbacivanje novcem!!!
Jole????? Isuse.....
Svebor

čuj, nakon što si priušte kojekakva putovanja, moraju oprati novac nekako. prošle godine je bilo tako, što ne bi i ove?!
podsjetimo da su prošle godine hvastali se kako su sprašili 400 000 kuna.

kaže da je odabrano prema ukusu uzorka od 700 ljudi, a kakav je to uzorak ako se zna da u Osijeku studira više od 20 000 ljudi?!

lopovluk i razbacivanje novcem!!!

da, i svi smo svjesni da se krade i stoji se i ništa se ne radi. lijepo bi bilo da se sada angažiramo pa da se vidi gdje odu novci, ali kako? jel ima netko ideju?
mislim da slanje mailova organizatorima nije nikako produktivno jerbo tko krade taj i laže (veliko xD xDDDDD) pa će smisliti nešto.. to bi trebalo posavjetovati se s nekim institucijama jer ovo prelazi sve granice.. :S

EDIT: da nebi ispalo da sad serem bezveze, i ja znam koliko košta stage, razglas, light i bendovi, a 300 000 kn je za ovo ovdje ne pretjerano nego bezobrazno..
1) Mail se nece slati organizatorima nego rektorici. A ako to bude mail gdje bi se potpisali neki osjecki glazbenici, novinari i neke znacajnije njuske, mozda bi rektorica to i pogledala bolje.
Ja nju potpuno razumijem, zena se ne razumije u organizaciju necega takvoga i da novaca koliko ovi kazu da treba.

2) 2 tjedna prije pocetka oni imaju JEDNOG sluzbeno potvrdjenog izvodjaca. A 2 tjedna prije neces takvog bi trebalo biti sve gotovo, napravljeni plakati i flyeri, naveliko krenuti u medijsku promociju. Ali mi dobivamo obavijest da je potvrdjen Jole, te jedan jazz izvodjac...

3. Kakve ankete molim vas, to je sve izmisljeno, neka mi se javi par osoba koje znam, a da su ispunile tu anketu, pa cu jos mozda i povjerovati da je stvarno postojala. Ti ljudi su se dovoljno iskazili, kako sam naveo vec, prosle godine kada su odbili pomoc od ljudi koji znaju nesto organizirati. A vidjeli ste kako je to ispalo prosle godine na kraju, uzas. Ove godine, na zalost, ocekujem jos losije.

4) 300 000 kn. Zavrti mi se u glavi od takve cifre. Osobno znam da bih sa 100 000 kn mogao u Teatru napraviti dvotjedni festival kakav ovaj grad jos nije vidio.

5) Od tih ljudi iz SZbora, nitko koliko sam cuo nije iz Osijeka, nego iz okolnih mjestasaca i sela iz njihove okolice, te ne razumije sto nama Osjecanima znaci URBANI OLJM, kakav je bio godinama. Trebamo to nekako pokazati nadleznim ljudima, da NE ZELIMO DA NAM GAMAD OD JEDNE, SADA VEC KULTNE MANIFESTACIJE, NAPRAVI NARODNO VESELJE...

6) Jednostavno treba nesto poduzeti i ovim putem, POZIVAM PORTAL OSIJEK 031 DA NAM SE PRIDRUZI U BORBI PROTIV TOGA DA OLJK IZGUBI SVOJ DUGOGODISNJI SMISAO, I POSTANE NARODNO VESELJE...Protiv ovoga se moze samo javnim glasovima i javnom akcijom, a nadam se da ce pravi osjecani, ako ih jos uopce ima na nekim bitnim polozajima, shvatiti kakav je kult oko OLJMa, i da ne zelimo da to promjene jedne seljacine koje su dosle sa svojih pasnjaka i sada ovdje glume neke šerife...
A što se tiće ovoga izbora za miss sveucilista, trebalo bi se javiti zavodu za statistiku i MENSAi koja ce provesti IQ test na svim sudionicama, te da se na kraju izracuna prosjecni IQ sudionice jednog ovakvog događaja.
Dakle tipa mozes se prijaviti ali prvo ces ovdje sjesti rijesiti jedan testic :lol:

Mislim da bi rezultati bili veoma zanimljivi, te da bi se na kraju oko njih mogla razviti neka teza :D
pudinže, apsolutno se slažem sa svime i tu sam ako treba bilo kakva pomoć i ako se odluči angažirati oko toga da saznamo gdje je koliko novaca otišlo a i smatram da mi koji smo radili ili radimo i plaćali porez, da imamo pravo znati gdje su otišli novci.. znam da nije sve iz proračuna ali mislim da bi trebali znati.

OLJM je postao nakazno i nakaradno dogadjanje olitiga event (ako se ta nakupina randomly izabranih muzicara i kvazi-muzicara jos uopce moze nazvati eventom) - ali me to uopce ne cudi, s obzirom na to na sto lici danasnja osjecka studentska populacija. davno je seoski mentalitet dopuzao i preuzeo studentske institucije, i to ne samo na ekonomiji i pravu, nego i na filozofskom (koji bi, kao, trebao biti bastion gradjanske kulture, alternativnog misljenja i onog "drugacijeg" - odavno to vec nije tako, ako je ikada i bilo...) o studentskom zboru necu trositi rijeci, samo bih napomenula da je naivno ocekivati od trenutne rektorice da ce ju biti briga za sto se trose novci na OLJM (ima ona sama putra na glavi), a i ne cini mi se da se rektorat i SZbor ne vole pa da ce si gledati u prste i provjeravati tko sta kako radi...

al zivi bili pa vidjeli.
zanimljivo je kako se iz godine u godinu oljm srozava i srozava...trash!
Ma katastrofa, totalno se sve poseljačilo, totalno!
A gdje je Urban, recimo?

Seljoberi, eto.
Eto, bas ovih dana mozemo citati o tome sto je znacilo biti, cime su se bavili i kako su razmisljali studenti u nekim "mracnijim", "crnjim" i "gorim" vremenima...

Povijesni medij

Povijesni medij

Danasnji studenti izdaju casopise u kojima su najvaznije fotke sa sportskih natjecanja na koja odlaze zasluzni zborasi, a placa Sveuciliste...

Koje poseljancivanje i podebiljenje nacije...
Prošle godine Lana,ove godine Jole,još samo fali masni Žak i luda zabava može početi...i da zaboravih,starijima od 6 godina se zabranjuje dolazak!!!
sramota. a kad se sjetim da je u tijeku "brendiranje osijeka". evo lijepo ga brendiraju nesposobni ljudi. nema nam spasa. :shock:
Sjecam se prosle godine da je kolega nudio pomoc oko organizacije i prosirenja ponude i na elektronsku glazbu, pa je netko vrlo bitan odgovorio kako to nedolazi u obzir jer to oni ne slusaju. ;)

Treba uzeti u obzir da je godinu prije za vrijeme prosle garniture SZbora to funkcioniralo besprijekorno. Jedan petak je bila elektronika na main stageu ispred Bastiona i bilo je poprilicno dobro popunjeno, a sve ostale dane radili su se afteri u Old Bridge Pubu sa mladim osjeckim djima.
Jeda izuzetan projekt koji je mladim ljudima dao sansu da se pokazu i na kraju krajeva zabave.
Nisam siguran za proracun tog dijela, ali rekao bih oko 15 000 kuna (nemojte me hvatat za rijec, ali radi se o bezobrazno malim i mizernim honorarima) za 7 ili cak vise dana, za sve DJe (nas 10 ili vise), najam opreme i jos neke tekuce sitnice.

buahahaha
Znaci stojim iza bilo kakve peticije imenom i prezimenom, a znam jos jako puno ljudi koji ce uciniti isto.

Pa dobro Gavranoviću jesi ti normalan, povedi ti svoju ekipu fino na tog Joleta i uživajte u zagrljaju, nekom kolu ili kako god.. Jer ne vjerujem da će doći itko normalan ove godine na taj OLJM.
I ako je tvoja ispitana skupina od 700 studenata strvarno tako odlučila, po pitanju izvođača ove godine, onda si taman pogodio skupinicu koja karakterizira i tebe, seljačine. Zanima me samo koliko si love stavio u džep ove godine, jer ovo šta se radi sa tom organizacijom OLJMa stvarno je sramotno.

p.s. Za sve koji stvarno misle da je to istraživanje provedeno po pitanju izvođača: SUMNJAM!!

http://www.facebook.com/posted.php?id=714653601&share_id=38080864970&post_id=38080864970&comments
Prije dva mjeseca na uzorku od 700 studenata ?????????
(koliko u Osijeku ima studenata??? je li itko odavdje tu anketu ispunio, tko je uzorkovao ovih 700 studenata????
ajde nek se javi barem jedan koji je ovu anketu ispunjavao, jer je 700 ljudi stvarno puno...

Uostalom, kao da retardiranom narodu moš dat ono šta on hoće! Ili, bilo kome! Da je tako, roditelji bi djecu hranili samo McDonadsovim hambićima (a, svi znamo da to ne bi bilo dobro). Zato, moraš pazit na narod i liječit ga kulturom, htio on to ili ne.

jebote, šta se da napraviti s 300 000 kuna
festival od 7 dana u osijeku
24 sata muzike, plesa
i sveg ostalog

Topić je svirao prije godinu-dvije godine na bajkerijadi kod katakombi.
Jole... :cry: FUJ! Što ne dovedu i velečasnog Sudca kad več idu na full lakrdiju.
...hm, vjerujem da bi vlč. Sudac prikupio više publike od Joleta-pjevam-po svadbama.......
Jole pedofil.... Jebeš mi sve, samo malo psihološke analize njegovih tekstova i može ga se mirne ruke zaključat u Vrapče LOL
Dado Topić, krajem ptrošlog ljeta u dvorištu Vege sa Esmom Redžepovom,,sjajan koncert!..

Wtf? ko si ti bokte?

zlusch

Wtf about me? ko si ti bokte?

zla_tratinčica

budući da čuh da je taj čoban, predsjednik studentskog zbora na pravu, nebih se čudio da su ispitivani samo studenti prava i recimo ekonomije. sudeći po rezultatima to se može sa popriličnom sigurnošću i naslutiti.

Ajmo se malo zaustaviti s predrasudama, tratinčice i ostali, jer predrasuda/pretpostavka je majka svih zaheba; niti svi s prava i ekonomije vole Joleta, niti svi s filozofskog vole "alternativnu" glazbu. Kao što ni svi sa sela ne slušaju čobansku glazbu, ni svi iz grada ne slušaju urbanu.

Kad već tako dobro naslućuješ, aj mi nasluti, s popriličnom sigurnošću, na koje parove da stavim lovu na kladionici. :D

Što se tiče OLJKA- revizija! A odgovorne transportirati iz Studentskog zbora u kockastu zgradu preko puta pošte.

Dok god se ekipa bude vodila onom starom "a jebeš ga, idem jer nema ništa bolje" i "bar je đabe", dotad se ništa ni neće promijenit.

Bojkot!
Ian_McKaye

Dok god se ekipa bude vodila onom starom "a jebeš ga, idem jer nema ništa bolje" i "bar je đabe", dotad se ništa ni neće promijenit.

Bojkot!

ej McKaye jel može šta sa "Red Medicine" ?!?! :lol:

zen031

zla_tratinčica

Ajmo se malo zaustaviti s predrasudama, tratinčice i ostali, jer predrasuda/pretpostavka je majka svih zaheba; niti svi s prava i ekonomije vole Joleta, niti svi s filozofskog vole "alternativnu" glazbu. Kao što ni svi sa sela ne slušaju čobansku glazbu, ni svi iz grada ne slušaju urbanu.

Kad već tako dobro naslućuješ, aj mi nasluti, s popriličnom sigurnošću, na koje parove da stavim lovu na kladionici. :D

Što se tiče OLJKA- revizija! A odgovorne transportirati iz Studentskog zbora u kockastu zgradu preko puta pošte.

ma ja sam karikirao, nisam mislio doslovno pravo i ekonomiju nego da se sigurno nije išlo slobodnim odabirom sa svih faksova iako sumnjam da je uopce bilo ikakve ankete.
uglavnom, nikakav problem nije bukirati program već sada za slijedeću godinu...
bendovima to uglavnom bude bolje nego tjewdan dana prije nekog događanja...
anketa nije toliko dobra stvar.
Cijela priča o ovom neukusnom događaju svodi se na izbor predstavnika studentskog zbora. Ako izabereš lopinu i seljačinu (priznajem, nemam pojma tko je čovjek na čelu studentskog zbora, no sudim o njemu na temelju djela - nedjela), dobit ćeš Joleta i izbor za mis.

Prema tome, kvazi buntovnici (studenti) trebali bi uključiti moždane vijuge u vremenu studentskih izbora, i iskoristiti institucije koje im je ovaj (zacijelo pogrešan) sustav dao.

U ovom konkretnom slučaju, ideja o peticiji pismu rektoratu nije loša, ali naravno neće proizvesti nekakve učinke (ovdje bi sad mogli početi pisati i o gospođi rektorici, ali ću se suzdržati).

Bojkot nema smisla. Naime, možda neće doći studenti, ali će doći sva sila seljačina, kojih barem u Osijeku i okolici ima napretek. Na kraju će organizator tvrditi da je koncert prošao izvrsno.
W.M. Felt

Cijela priča o ovom neukusnom događaju svodi se na izbor predstavnika studentskog zbora. Ako izabereš lopinu i seljačinu (priznajem, nemam pojma tko je čovjek na čelu studentskog zbora, no sudim o njemu na temelju djela - nedjela), dobit ćeš Joleta i izbor za mis.

A već nam se, zbog političko-lopovskih pizdarija u gradu, smiju naširoko i nadugačko... što će nam tek prišiti nakon ovog?
zlusch

W.M. Felt

A već nam se, zbog političko-lopovskih pizdarija u gradu, smiju naširoko i nadugačko... što će nam tek prišiti nakon ovog?

inati se i ne srami slavonijo....
već sad se crvenim
http://www.myspace.com/skcns
evo što novsadski studenti uspijevaju...
da samo spomenem da su doveli i adicts-e prije tjedan i po dana, besplatno na trgu.
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=84850657146&ref=nf

grupa otvorena o ovome milome događaju
mengeskas

zlusch

W.M. Felt

inati se i ne srami slavonijo....
već sad se crvenim
evo što novsadski studenti uspijevaju...
da samo spomenem da su doveli i adicts-e prije tjedan i po dana, besplatno na trgu.

upravo to..

za 300 000 kuna, koliko se takvih adictsa moze dovesti xD
definitivno sam siguran da bi se mogao organizirati festival najbolji u Hrvatskoj
pa i nebi bas. ;)

objektivno 300 kila kuna i nije neka ogromna kinta, no za ovakve gadosti je previse.

Moglo bi se organizirat pristojan program koji zaodvoljava apsolutno sve glazbene zanrove.

Uostalom da je ikome iz SZa do organizacije OLJMa, izvodjaci bi se davnih dana bookirali, pronasli sponzori, marketinski pokrili sire podrucje.

Ima toliko dobrih bendova, glazbenika, pjevaca, zabavljaca, DJa... Za relativno male pare, a da to ipak izgleda na nesto.

Pretpostavljam da ce sound & light biti od propalog Ukropine iliti Sound dd, sa zvucnicima (kasljavcima) i bocom zestokog pica pored pulta. Prosli SZ se pobrinuo da sound radi Tobler i to je jako lijepo zvucalo. Na kraju krajeva to je najkvalitetniji sound u Osijeku koliko mi se cini.
Pozivaju se svi ljudi koji misle da mogu nekako pomoci u ovoj inicijativi da mi se jave privatnom porukom. Dogovoren je sastanak za sutra, gdje ce doci nekoliko ljudi iskusnih u organizaciji slicnih stvari, te imamo i apsolutnu podrsku portala Osijek 031 koji ce medijski pratiti sve s cime izlazimo.

Ja vec imam dosta ideja, ali ih do sutra ne mislim javno iznositi. No uz dobru podrsku i kvalitetne ljude mislim da mozemo napraviti puno toga. Jedino sto ce biti kljucno je da ljudi prihvate i podrze inicijativu...
Evil Poodingh

Pozivaju se svi ljudi koji misle da mogu nekako pomoci u ovoj inicijativi da mi se jave privatnom porukom. Dogovoren je sastanak za sutra, gdje ce doci nekoliko ljudi iskusnih u organizaciji slicnih stvari, te imamo i apsolutnu podrsku portala Osijek 031 koji ce medijski pratiti sve s cime izlazimo.

Ja vec imam dosta ideja, ali ih do sutra ne mislim javno iznositi. No uz dobru podrsku i kvalitetne ljude mislim da mozemo napraviti puno toga. Jedino sto ce biti kljucno je da ljudi prihvate i podrze inicijativu...

ajde sretno... vi mladi se borite, a mi stari cemo vas podrzati - na mladjima svijet ostaje, ipak! Zato nam nije svejedno kakvi su ti mladi!
...@pudinže, thumbs up za inicijativu....i mislim da je vrijeme da se netko trgne i stane na kraj palanačkom mentalitetu i što se ovog dijela života tiče....sramota je na što je spala nekad tako dobra manifestacija s dugom tradicijom....ha, hebo te - ko neki svatovi....
pasi
diverzanti
red union
deafness by noise
loš primjer
đubrivo
zadruga
kawasaki 3p
bez panike
zbogom brus li
titos bojs
ofsajd
marginalac margarin
jura stublić i film
septica
no more idols
oružjem protiv otmičara
vatrogasci
živo blato
nulla osta
senata fox
pasmaters
bakterije
stronghold
igut
usud
vai ficar preto
40 gradi
dislike
moltencore
in sane
defiant
E.N.D.
Dead By Mistake
Tea Break,
Čovek bez Sluha,
Petrol,
Repetitor,
Pogreb X,
pun Q osjeckih bendova,
Portman,
Oprosti,
Joe4,
Pillow Pack,
Overflow,
Morso,
Father,
One Piece Puzzle,
Cripple In Casino,
Tost,
Bruno,
Small House Brown,
Only Bass And Drum,
Little Pigeon's Forhill Blues,
Voodoo Lizards,
Orange Strips

slobodno izbrisati i dodati koji bend
znači citirati ili kopirati, pa izbrisati i na kraju nadodati
siguran sam da ukupno ne bi zbrojili 200.000 kuna, s razglasom i ostalim(ali da baš svi ovi sviraju)
dogovoren je sastanak s kime?
nadam se da će se prije organizirati sastanak inicijative pa onda nastupiti dalje

nekuzim zasto se ovi iz studenskog zbora ne izjasne sad na ovoj rasparvi zasto ce OLjM ove god bit tesko sranje, zasto pobogu jole, i di je otislo 300 000 kn???
zasto ne pokazu racune?? i di je dovraga bila ta anketa na tih 700 studenata??? :x
mengeskas

pasi
diverzanti
red union
deafness by noise
loš primjer
đubrivo
zadruga
kawasaki 3p
bez panike
zbogom brus li
titos bojs
ofsajd
marginalac margarin
jura stublić i film
septica
no more idols
oružjem protiv otmičara
vatrogasci
živo blato
nulla osta
senata fox
pasmaters
bakterije
stronghold
igut
usud
vai ficar preto
40 gradi
dislike
moltencore
in sane
defiant
E.N.D.
Dead By Mistake
Tea Break,
Čovek bez Sluha,
Petrol,
Repetitor,
Pogreb X,
pun Q osjeckih bendova,
Portman,
Oprosti,
Joe4,
Pillow Pack,
Overflow,
Morso,
Father,
One Piece Puzzle,
Cripple In Casino,
Tost,
Bruno,
Small House Brown,
Only Bass And Drum,
Little Pigeon's Forhill Blues,
Voodoo Lizards,
Orange Strips

slobodno izbrisati i dodati koji bend
znači citirati ili kopirati, pa izbrisati i na kraju nadodati

antenat
stillnes
adastra
jinx
laka
brain holidays
daleka obala
kud idijoti
letu stuke
lollobrigida
stampedo
vlatko stefanovski
gle ovak, isto tako koliko god bi nekolicina voljela da OLJM bude punk, rock, metal festival i dalje stoji cinjenica da se treba uvrstiti i ostale izvodjace, drugih glazbenih pravaca.

Definitivno treba malo zvucnijih imena koja povlace masu, padobrance.

U bendovsku pricu se nebih mjesao i volio bih komentar o tome prepustiti nekoj kompetentnijoj osobi.

Moglo bi se sada tu nasrat svega i svaceg. Ovaj bi ovo, ovaj bi ono. Netko bi mozda i Becke djecake pa se to eto na zalost nemoze izvest.
asko

nadam se da će se prije organizirati sastanak inicijative pa onda nastupiti dalje

Sastanak inicijative je sutra, ako zelis sudjelovati javi mi se na PM za vrijeme i lokaciju, te naravno trebam i neki dokaz da ti mogu vjerovati, jer ne mogu znati imas li kakve veze sa organizatorskom bagrom koja ce vjerojatno pokusati sprijeciti ovo ;)

Kao pokretac inicijative, i aktivna osoba na osjeckom underground i alternativnoj sceni, pokusavam skupiti sto vise kompetentnih i sposobnih ljudi, sutra ce se dogovoriti prvi koraci, te odmah krenuti po planu kojeg dogovorimo. Nema se puno vremena, te je potrebno izvesti sto brze.

Ovaj popis bendova smo kolega mengeskas i ja slozili na brzinu, a da se malo potrudimo moze se i puno vise.

Jedini je problem sto organizatorska bagra vjerojatno zna za mozda 5% od navedenih izvodjaca...

Btw jos uvijek nam se nije javio nitko tko je ispunio ili barem vidio anketu, ili da pozna nekoga tko je ispunio tu misterioznu anketu...
avantgarde

gle ovak, isto tako koliko god bi nekolicina voljela da OLJM bude punk, rock, metal festival i dalje stoji cinjenica da se treba uvrstiti i ostale izvodjace, drugih glazbenih pravaca.

A sta mislis zbog cega sam te odmah ukljucio u inicijativu :wink:
Ma sve mi je jasno. Naravno da znam. Lijepo od tebe. ;)

Gornjim postom sam htio reci da mora postojat sarolikost zbog zadovoljavanja razlicitih ukusa. Tu se slazemo valjda svi. :D
jedva čekam izbor za miss
jeije
@ Pooding

Htjedoh reci da ne iznosim prijedloge jer ne znam s koliko bi se novaca raspolagalo. Kad se to bude znalo bez problema dobijes imena. Iako bih najsretniji bio da su u pricu uglavnom ukljuceni OSJECANI! Ima ih dosta jako kvalitetnih, a konstantno ih se zanemaruje.
Evil Poodingh

asko

Sastanak inicijative je sutra, ako zelis sudjelovati javi mi se na PM za vrijeme i lokaciju, te naravno trebam i neki dokaz da ti mogu vjerovati, jer ne mogu znati imas li kakve veze sa organizatorskom bagrom koja ce vjerojatno pokusati sprijeciti ovo ;)

Btw jos uvijek nam se nije javio nitko tko je ispunio ili barem vidio anketu, ili da pozna nekoga tko je ispunio tu misterioznu anketu...

bas mi je zao sto sutra nemogu doci, u Novom Sadu sam, ali svakako javi što ste dogovorili i reci ako trebaš bilo što..
boli me k**** ko svira, pjeva, pleše, govna jede na oljm-u, ionak imam pametnijeg posla nego se ić tamo zajebavati

svi skupa da dođu što su mengekes i lala naveli ne košta 300 kila :evil:

a ne jole i slični :shock:

totalno neorganizirano,
prvo, datum je ajme glup
drugo, s tolikom količinom novaca ovako šta raditi, tu neko gadno pere lovu
treće, dva tjedna prije početka još nemati popis ljudi koji nastupaju :shock:

ništa drugo reći nego još jedna stvar više za smijati se Osijeku i nama koji i dalje ovako šta podržavamo i na ovakve stvari nasjedamo opet birajući iste predstavnike...

Ja sam uvjeren da se na vrijeme krenulo da bi mnogo osječkih mladih bendova, DJ-a nastupilo praktički besplatno, a ni da kvalitetna imena ne bi bilo teško dovući na STUDENTSKU manifestaciju uz relativno malu količinu novca

Zabranjeno pušenje ću uvijek rado slušati i uvjeren sam da su njihovi prohtijevi u ovom minimalni...

lala

nekuzim zasto se ovi iz studenskog zbora ne izjasne sad na ovoj rasparvi zasto ce OLjM ove god bit tesko sranje, zasto pobogu jole, i di je otislo 300 000 kn???
zasto ne pokazu racune?? i di je dovraga bila ta anketa na tih 700 studenata??? :x

Pa nema računa ni od prošle.
Ja ću samo reći- doći svi sutra na plenum u 19:00h, pa ćemo dalje djelovati! Plenumi upravo postoje zbog ovakvih stvari, da se čuje STUDENTSKI glas

iako je sve već rečenoo...

Ugledah grupu na fejsu gdje odlaze novci za ovogodišnju organizaciju osječkog ljeta mladih...zapitajmo se iz kojih izvora uopće dolaze novci za OLJM? kada nađemo odgovor na to pitanje onda se zapitajmo koji to ljudi sudjeluju u organizaciji?Što je svrha osječkog ljeta MLADIH? A možemo se zapitatii ii...čiji se interesi zastupaju?Jole?Dado Topić?Miss sveučilišta???? ZA 300 000 KUNA???dopustila sam si da me ozbiljno iziritiraju
gdje su se provodile te "ankete"...kojih je to 700 ljudi glasovalo za zabranjeno pušenje,nekog dja (kako su se lijepo izrazili) i joleta??? da ne spominjem prošlogodišnju organiziranost organizatora...plakati 2 dana prije....dizajn plakata khmmm kao da sam ga ja radila :) Mislim da ne želim znati izbor čega nas čeka nagodinu...no sve je to odraz našeg mentaliteta...inače ljudi kažu da vlada većina...no ovdje moju (očito :D) ogromnu frustraciju potiče manjina...točnije odbor...a još točnije se ne želim izražavati :D prošle godine sam mu pristojno sasula neke stvari u facu...ako ga sretnem ove godineeeeee neću se suzdržavati
a sve ostalo smo već prokomentirali,zaključili itd...

ako moguuu sada nešto promijeniti,vrlo rado hoću
sheila

Ugledah grupu na fejsu gdje odlaze novci za ovogodišnju organizaciju osječkog ljeta mladih...

ja nemam fejs pa ne kuzim na sta se ovo odnosi??
mi smo se igrale misica kad smo bile devet godina.
Leteci mungos

Danasnji studenti izdaju casopise u kojima su najvaznije fotke sa sportskih natjecanja na koja odlaze zasluzni zborasi, a placa Sveuciliste...

Sjeća li se još itko Tena, lista osječkih studenata?
lala

sheila

Ugledah grupu na fejsu gdje odlaze novci za ovogodišnju organizaciju osječkog ljeta mladih...

ah ma samo uvod u ostatak što sam napisala...na facebook je stavljen tekst o ovoj temi pa sam tamo to zamijetila..ništa bitno :wink: :)
marijuan

Leteci mungos

Sjeća li se još itko Tena, lista osječkih studenata?

Ja se sjetih neki dan kada sam citala o Poletu da smo imali list os studenata... ali se ne mogah se sjetiti imena.
btw, danas svaka skola (i srednja i osnovna) ima svoj list! Imaju li studenti neki novi Ten?
lala

sheila

avantgarde

@ Pooding

Htjedoh reci da ne iznosim prijedloge jer ne znam s koliko bi se novaca raspolagalo. Kad se to bude znalo bez problema dobijes imena. Iako bih najsretniji bio da su u pricu uglavnom ukljuceni OSJECANI! Ima ih dosta jako kvalitetnih, a konstantno ih se zanemaruje.

jel se pod ovime mislilo na osobe osječani, koiji bi bili odlični u organizaciji ljeta ili na bendove osječani

heheheh
nije da se želim hvaliti, ali namjerno sam izostavio sve osječke bendove
zli puding zna i zašto
ko ih jebe, hehe
naime, i sviram u dva benda
no to je totalno nebitno
ali ako baš netko želi:

dogo argentino
praksitens
die hausers
gužva u 16ercu
debeli precjednik
this day will burn
sizif
pučka kuhinja
bud spencer
grupa tvog života
diverzija
nevermind
asto zombies
vai ficar preto
bloodhunt
war-head
leave me alone
wasted generation
audiozen
even steven
fingis

propustio sam neke 100%
ovo su živi bendovi koji i dalje sviraju
o mrtvima sve najbolje...
a nadam se da ce biti nesto bolje

i da ce inicijativa uspit
Ne znam zasto si ih izostavio :D Mozda zato sto si najveci fan i kronicar osjecke scene zadnjih 20 godina ;)

Ima jos bendova u gradu koje mogu jos ja nabrojati :
RoundAbout
Collateral
Društvo Mrtvih Pjesnika
Meander Valley
Red Roosters
THP
Cotton Blues Band
...

sjetio bih se još, no da ne duljim...

Još uvijek su pozvani svi koji misle da mogu pomoci da se jave na PM i dobiti ce lokaciju i vrijeme, naravno u obzir dolaze osobe kojima prema prijasnjih postovima mogu znati da nemaju nikakve veze sa SZborom...
:wink:
chaknoris

Evil Poodingh

Cotton Blues Band

Jel oni jos postoje? Mislim da su se raspali, ima bar pola godine

nebitno u ovoj priči....krivi komentar....ne pristaje ovoj temi...nebitno...
ma ljudi moji kad ja cujem koje se cifre vrte za bendove ... to sve treba raskrinkati !!!!
...čitam malo naslove postova proteklih mjeseci i danas sam zaključila da ne postoji niti jedna stvar, a da se o njoj ne napravi nekakav slučaj, demit.....od kulturnih zbivanja (pitanje je koliko su kulturna poneka) pa do politike....
INICIJATIVA ZA VRAČANJE URBANOG OLJMa je danas održala prvi sastanak. Očeujte uskoro otvaranje službene facebook grupe. Svi koji misle da mogu pomoci su pozvani...
Evil Poodingh

INICIJATIVA ZA VRAČANJE URBANOG OLJMa je danas održala prvi sastanak. Očeujte uskoro otvaranje službene facebook grupe.

svaka cast za trud :bravo:
ja nemam fajzbuk, kako cu ja, i jos nekolicina, znati sto se dogadja???
ce biti kakvih obavijesti i na forumu?
Bit ce, portal Osijek 031 nam je pružio apsolutnu podršku oko ovoga projekta, kao i još neke udruge i glazbeni portali...

Svaka novost stajati ce na ovoj stranici...
rekao sam već, Srbija ima 100.000 puta bolje organizirani studentski kulturni program nego Hrvatska, klubove, ljude, organizacije, čak i albume bendovima izdaju.....
http://www.skc.org.yu/
http://www.skckg.com/
http://www.skc-nis.com/
http://www.domomladinepancevo.com/
ima toga u svakom šoru
ne da mi se više tražiti.
treba i neki drum and bass/ hip hop! šator podići,tako da i mi koji ne volimo uske hlace i starke,mozemo uzivat! :D :D
kyx

treba i neki drum and bass/ hip hop! šator podići,tako da i mi koji ne volimo uske hlace i starke,mozemo uzivat! :D :D

Ja obicno i na drambu dođem u uskim hlačama i starkama.
[uklonjeno],pa dovedite vise demo bandova,ucinili bi uslugu i njima i nama i sebi!!!kakav jole i k...c
jel se ista zna oce li biti uopce oljma ?
Danas su izbacili brošure sa programom, pričekajte da se pojavi na netu pa ćemo se nasmijati svi skupa, a onda ću napisati i kakav je komentar inicijative na sve to...

Inače, za one koji nisu čitali Glas Slavonije danas, inicijativa organizira svoj alterntivni program na čisto volonterskoj bazi, koji će početi 3.6. ;) Program njega bi prema planu trebao biti objavljen u subotu...
Evil Poodingh

Danas su izbacili brošure sa programom, pričekajte da se pojavi na netu pa ćemo se nasmijati svi skupa, a onda ću napisati i kakav je komentar inicijative na sve to...

Inače, za one koji nisu čitali Glas Slavonije danas, inicijativa organizira svoj alterntivni program na čisto volonterskoj bazi, koji će početi 3.6. ;) Program njega bi prema planu trebao biti objavljen u subotu...

nemojte mi samo nesto jako dobro iduci petak :) iaeste organizira disko party :)

ah vidim radionice :) najs :)

pa dobro jel taj OLJM ne treba sutra poceti? a gdje je program? ili ga skrivaju kao zmija noge? (ne mislim na alternativni, nego na "regularni" oljm...)
dobro jel ima negdje službeni program za pogledat na NET-u jer ovi ovdje pišu pizdarije,Hladno Pivo svira ČETVRTOG a ne DRUGOG
Imali su presicu i izbacili su program i podijelili brošure po STUCu za vrijeme ručka, ja ga imam kod sebe, imam i skeniranog, ali iz određenih razloga ga neću objaviti dok ne bude službeno objavljen, što bi, da su oni sposobni, a nisu, već bilo obavljeno prije svega na ovom portalu. Čisto iz tog razloga neću raditi nešto što je njihov posao.

Što se tiče alternativnog OLJMa, on počinje u srijedu 3.6., a program će biti objavljen u subotu iliti prekosutra...

Tagovi