Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, izašao iz pritvora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MatoTvrđa

Ukupno postova: 170
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.05.2009. 22:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedno je obrana Grada a drugo ratni zločini prema civilima, iživljavanje nad nemoćnim ljudima!
Siguran sam da bi se Osijek obranio i da se nije pobilo te civile!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
essek031

Ukupno postova: 168
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.05.2009. 22:55 
Naslov:  Re: Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, navodno se nalazi u BiH

MatoTvrđa je napisao/la :
SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA...
Podržavam osudu i nadam se da će postati pravomoćna jer na takav način nitko nije zaslužio da ga se ubije!
Znate kako kažu - Pravda je spora ali dostižna!

Najjače mi je kad Glava govori kako ovo nije pravna država, a kad je on bio Bog i batina onda je naravno to bila pravna država....

essek031

Ukupno postova: 168
Post Postano: 08.05.2009. 22:57 
Naslov:  

studenac je napisao/la :
Ajme koliko "pametnih" ovdje, da nas je bar bilo toliko kad je trebalo... hmmmmm...! E moji jadnici tzv. "forumasi". Nemate vi pojma o ratu, mozda ste i mladi pa ne kuzite. Da "sefa" nije bilo vjerovatno bi sad pisali cirilicu i govorili ekavicu. Ratata... evo ti!

Ne bih pisao ćirilicu niti bi govorio ekavicu, pa imam i ja dvojno državljanstvo pa bih otišao u Ljubuški... Laughing

zbonj

Ukupno postova: 67
Post Postano: 08.05.2009. 23:08 
Naslov:  

Meni nikako nije jasno zašto na ovom portalu nije bilo nekoliko članaka kada su bili osuđivani srbi za Ovčaru ili Srebrenicu!? Pa da onda vidimo kolko ste komentara ostavili.

Ovu priliku koristim da popljujem vćinu Vas "FORUMAŠA" iz samo jednog razloga. A to je da je preko 99% svih komentara NEGATIVNOG konteksta, bez obzira o kojoj se temi govori. Bilo poslu, politici, kulturi, znanosti, sportu.... Samo kenjate kako to ne valja, ovaj me krade ovaj ovo ovaj ono, svi su krivi osim Vas samih koji ništa ne radite osim što svoje frustracije izbacujete ovim smješnim komentarima i jedni druge bodrite.

Vidio sam koliko ste aktivni kada treba prosvjedovat i izborit se za nešto. Uvijek ste spriječeni, umorni, hladno, kiša al dobro...

Osobno sam uvjeren da ste vi svi toliko frustrirani svojim životom, znači statusom, imovinskim stanjem, statusom u društvu, obiteljskim stanjem, bilo kojim mjerilom da to negdje morate izbaciti. Niste ni svjesni da su ovi komentari ogledalo Vas samih.

Nažalost kad Vam to nitko neće reći ja ću: Vi ste Luzeri, Gubitnici!!!

Angelium

Ukupno postova: 874
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.05.2009. 23:16 
Naslov:  

Zbonj - e al i ti se negativno izražavaš Very Happy Jel to znači da si i ti s nama i luzer i guritnik ? Very Happy Very Happy

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 09.05.2009. 0:08 
Naslov:  

inati se slavonijo iz ljubuškog osijek031.com smile

errrr
Ukupno postova: 125
Zabranjen pristup
Post Postano: 09.05.2009. 1:14 
Naslov:  

Ovo neće na dobro izaći.

lukko
Ukupno postova: 127
Post Postano: 09.05.2009. 1:14 
Naslov:  

index.hr
...Dok su policajci zaustavljali motociklista, on je pao s motora. To je dalo priliku jednom od okupljenih da se zatrči prema palom motociklistu i pokuša ga udariti nogom u glavu. Nastalo je komešanje, nekoliko se ljudi zatrčalo prema mjestu na kojemu se nalazio motor i vikalo "Turčine, jebem ti majku", ali su policajci uspjeli spriječiti daljnje incidente odvukavši vozača na sigurno, dok su njegov motocikl maknuli sa ceste.
....Izgredi su se nastavili i nakon što je povorka stigla ispred sjedišnice HDZ-a u Osijeku. Pripadnici Glavaševog HDSSB-a najprije su HDZ-ovu zgradu zasuli jajima, a zatim se u gomili nekako stvorila HDZ-ova zastava koja je vrlo brzo planula. Okupljeni Glavaševi simpatizeri to su popratili vrijeđanjem Ive Sanadera i bučnim pljeskom, a sve u ritmu koji su neumorno zadavali tamburaši.
Sta su pristase HDSSB-a?
Kao da smo u Iraku ili Afganistanu.

sokrat

Ukupno postova: 982
Post Postano: 09.05.2009. 1:29 
Naslov:  

puno sam premlad da bih govorio kak' je bilo onda...al, yebemu mater, jedna mi stvar nije jasna...
...dakle, ak' je kriv, kako je moguće da dobije SAMO 10 godina.....???

Ukupno postova: 13
Post Postano: 09.05.2009. 1:30 
Naslov:  Re: Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, navodno se nalazi u BiH

jeli se sjeća netko onog grafita s kraja 90ih: „Branimire nije Čile daleko“

trebalo bi napravit novi: „Branimire nije Ljubuški daleko“ osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

domba_the_man
Ukupno postova: 1
Post Postano: 09.05.2009. 1:34 
Naslov:  

Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora...
glavas je heroj..nemojte srat,jel kakao je studenac reko da nije njega, sad bi svi pisali cirilicu i govorili ekavicu....

nazareth

Ukupno postova: 79
Post Postano: 09.05.2009. 1:36 
Naslov:  

domba_the_man je napisao/la:
Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora...
glavas je heroj..nemojte srat,jel kakao je studenac reko da nije njega, sad bi svi pisali cirilicu i govorili ekavicu....
ispravi se imaš tipfeler

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 09.05.2009. 1:41 
Naslov:  

domba_the_man je napisao/la:

Prije bih rekao da bih već i goticom znao pisati njemački Wink

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Allende

Ukupno postova: 536
Post Postano: 09.05.2009. 2:42 
Naslov:  

vrlo čudna situacija...skoro svi su u pravu...je li ovo politički proces? Jeste! Da li bi ga itko sudio da je ostao u HDZ-u? Ne bi! Treba li mu suditi za gospodarstveni kriminal? Treba! Treba li mu suditi za dugoročne posljedice gospodarstvenog kriminala i pljačke Osijeka i Slavonije koje će se tek osjetiti? Treba! Ima li zasluga u obrani grada? Ima! Je li naređivao ubojstva nedužnih civila po Osijeku? Jeste!

Sve to stavljeno na gomilu ne umanjuje njegovu krivicu i tužnu realnost Hrvatske države (koju je on, btw, po sopstvenom kurčenju pravio), ali on je barem optužen po zakonu i imao je priliku da se brani! Civilima koje su Glavaševi neandertalci i ostale priključne zvijeri mučile i kasnije hladnokrvno poubijale, tako nešto nije bilo omogućeno.

A od tih priča o petoj koloni, mi se povraća..Dr. Kutlić petokolonaš? Odveli ga sat vremena nakon što je došao kući da se presvuče i odmori nakon 5 dana i noći neprekidno provedenih u operacionoj sali...jadno, stvarno jadno...

Ukupno postova: 2180
Post Postano: 09.05.2009. 6:15 
Naslov:  

Epakad nam je drzava sprdnja.. nek se ljudi sprdaju sanjom... tako nam/vam/njim i treba !

Skoči u forum: