Lepi Denis i kukasti krizevi, Kohorta i tako to...
Znimljiv clanak gdje se Kohorta (neki njeni clanovi) dovodi u vezu s kukastim krizevima koji izviru po gradu...
Hoce li celnistvo Kohorte reagirati na ponasanje nekih svojih clanova?
Društvo, politika
Leteci mungos
Znimljiv clanak gdje se Kohorta (neki njeni clanovi) dovodi u vezu s kukastim krizevima koji izviru po gradu...
Hoce li celnistvo Kohorte reagirati na ponasanje nekih svojih clanova?
42
U samom clanku imas i reakciju celnistva Kohorte koja je btw. bila prisutna i u prvom clanku kojim je Glas obradio ovaj Sveucilisni zid...
"...dodaje kako protiv Kohorte, koja se ogradila i osudila svako povezivanje nacizma s njihovim imenom, nema ništa..."
Leteci mungos
gdje na tekmama dosta ljudi postaju ad hoc clanovi Kohorte... a za takve vrijede nepisana pravila... valjda je Kohorti u interesu da se njeno ime ne veze uz kukaste krizeve, slova U i sl... ili mozda nije?! ;-)
Ovako se cini da presutno odobravaju takvo ponasanje...
42[
Sto drugo mogu ako nigdje nema policijskog izvjesca s imenima i prezimenima onih koji su pisali? Sami provoditi istragu? Slazem se, moze i to... ali cemu?
Gost
Glup si ko noć.
Gost
Šta misliš da unutar kohorte ne znaju tko su Lepi i denis (da dobro si čuo, dvojica su, a ne jedan)???
Dobro je rekao Leteći Mungos-prešutno to kohorta odobrava... nažalost...
MATA!
gluposti, Kohorta SIGURNO ne odobrava kukaste križeve.
Anonymouskako objašnjavaš to da sam ja iz kohorte a nisam ustaša ni nacist?
Gost
U kohorti su sve ustaše i nacisti... ja sam kohorta već 15 god i nemam ništa protiv kukastih križeva i znajte takvi su svi a ne samo lepuša i denis
MATA!gluposti, Kohorta SIGURNO ne odobrava kukaste križeve. Ako su se oni potpisali uz svoje grafite, onda je sasvim jasno da je to njihovo razmišljenje, a ne cijele Kohorte.
Uopće, bilo kakve izjave u novinama, bilo kakvi grafiti i slično su neslužbeni ukoliko ne dolaze iz usta nekog iz vodstva Udruge (najčešće glasnogovornika).
Dobro je netko gore reko, dođe neki klinac na par utakmica i već misli da je Kohorta. Kohorta nisi samo ako kupiš šal, ako ideš an domaće tekme i slično.
Politika nas ne zanima, kod nas ima i ljevičara i desničara, apolitičnih, svakakvih. Jedino što ćemo uvijek javno izrazit svoje mišljenje kad se radi o nekim svetim stvarima kao što je Domovinski rat.
A članovi Udruge još ne postoje, jer tek od idućeg tjedna počinjemo s učlanjivanjem za narednu godinu!
8
Ja bih isto volio da je Hitler dobio rat.
Onda bi, nakon što ih je potrošio, potamanio Slavene.
Jer su, ne niža, nego govnarska rasa.
kenedi
![]()
enough said.
Gost
Baš lijep transparent! Nisam član Kohorte ali zbog ovog transparenta idem se učlaniti!
Gost
Tako po gradu možeš uz natpis kohorta vidjeti i natpis anarhija, U, ili nešto sasvim treće, Ljudi jednostavno vežu pripadnost u kohorti sa nekim svojim stavovima koji nemaju baš nikakve veze sa stavovima kohorte koju zanima samo i jedino nogomet i navijanje.Onaj ko prati nogomet to će razumjeti., a tebe ako ne zanima traži si teme koje tebe zanimaju pa tamo komentiraj.
Gost
*deevilized*.
Gost
Naravno da podržavamo sve nacističke, fašističke i ustaške simbole jer smo mi sve to! Netko je ustaša, netko fašist, netko nacist,. Ovisi iz kojeg kvarta dolazimo! I šta sad?
8Dok je cenzure, bit će i mene.
Jebo Osijek!
Gost
Mislim da smo se složili da smo mi kohortaši svi nacisti, rasisti, fašisti i ustaše! Samo je pitanje tko je iz kojeg kvarta!
Anonymous*deevilized*
Vidiš kohorta je navijačka skupina, u kojoj ima i pankera i skinsa i metalaca i šminkera. Tako po gradu možeš uz natpis kohorta vidjeti i natpis anarhija, U, ili nešto sasvim treće, Ljudi jednostavno vežu pripadnost u kohorti sa nekim svojim stavovima koji nemaju baš nikakve veze sa stavovima kohorte koju zanima samo i jedino nogomet i navijanje.Onaj ko prati nogomet to će razumjeti., a tebe ako ne zanima traži si teme koje tebe zanimaju pa tamo komentiraj.
Gost
jebali smo mi tvoj Brčko
AllendeAko si iz Brčkog, jebali smo mi tvoj Brčko tj. Jedinstvo iz Brčkog u kvalifikacijama za prvu jugo ligu u odbojci!
![]()
Jel´to ono nedavno bıjese, 1988?
AllendeAjde mı samo jednu stvar pojasnı, kako bıh mogao dalje pratıtı...kad kazes ´jebalı smo Brcko...´da lı pısac hoce recı da je Zeljo razbıo Interplet, ılı je poanta: nas 600 junaka je prebılo onıh 100 kukavıca kojı su doslı navıjatı za Interplet.
Alana Bates
Muškarci su takvi kreteni. Ispravak: navijači su takvi kreteni
Alana BatesMuškarci su takvi kreteni. Ispravak: navijači su takvi kreteni (i pogodi šta? Vi ste nacisti, fašisti i ustaše, a ja sam pasionirani mrzitelj zatucanih navijača od 15 godina kojima fali: a) obrazovanja, b) kulture, kako osobne, opće, tako i društvene i instinktivne, c) obraza da strah i nesigurnost od vanjskog svijeta prestanu umatati u ljubav prema nekom klubu). I šta sad s tim? Koga to uopće briga, zar ne? Upravo tako.
cohors
[Kakvi nacisti, fašisti, ustaše, šta je vama, godina je 2006. ako niste znali!!!
[/quote:4ce2a1a2af]
Imas pravo. Vjerojatno onda onı otpadnıcı ız HPD Lıpa ılı druga postava tamburasa ız Paje Kolarıca ıde okolo po stadıonıma ı mlatara ımbecılnım fasıstıckım sımbolıma... Gıve me a break.
Ako se vec nazıvate organızıranom skupınom, onda se organızırajte ı dogovorıte sto se smıje nosıtı a sto ne. Ako ste navıjacı, a ne fasıstı, onda nemojte nosıte fasıstıcke sımbole ıtd...
Javnost zna o vama samo ono sto joj dajete prılıku vıdjetı, sto, moras prıznatı nıje bas u skladu s ovım o cemu pıses.
Iskreno, sa svıme bıh se donekle mogao slozıtı s tobom kad bıste ıslı gledatı nogos ı navıjatı za Osıjek (vıdı gornjı post), alı to nıje slucaj (Lıcno poznajem neke lıkove ız rukovodstva. ne prıcam napamet.
Sa druge strane, tvoj post je ohrabrujucı jer ıpak ızgleda da medju vama ıma ljudı kojı su u stanju smıslıtı nıck, ızbrojatı do 4 ı nabrojatı 20 glasova abecede za manje od 15 mınuta
GostMi smo svi zatucani,nepismeni,besposličari,jadnici i naravno, ustaše,fašisti,nacisti,rasisti! I šta sad gospodo? Jeste vi sebi porasli u očima? Jado jadna! Šta ti cohors imaš kome objašnjavati navijački život???? Pogotovo ovakvim likovima!
AnonymousNajlakše je laprdati internetom. Svima vama kojima smeta što "denis" crta, odite na Sjenjak, u članku piše ispred koje trgovine stoji, kako izgleda, pa nek mu na licu mjesta objasni njegovu zabludu. Je'l dovoljno konstruktivno?
I da, pošto je očito malac sa sjenjaka i tamo najviše crta mislim da bi bilo u redu da se cijeli sjenjak ogradi od denisa! Ipak je on sa sjenjaka! Ako se ne ograde na nekom npr. mitingu pred ipk-om onda je jasno da stanovnici sjenjaka podržavaju nacistička obilježja.
Je'l dovoljno konstruktivno?
Gost
odjebi više odavdje
8
" "KOHORTA" POZIVA NAVIJAČE
Klub navijača opet aktivno radi od 18 do 22 sata. Ako želite navijački kalendar za 2006. godinu, doznajemo iz Kohorte, možete ga dobiti besplatno. Kalendar možete podići u Klubu navijača. Također, tamo možete kupiti i nove bar šalove te kape šilterice po cijeni od 50 kuna sa tri varijante grba. " preneseno s osijek.hr
Eto kakva ti je Kohorta skupina. Tri varijante grba.
Zamislite državu s tri zastave. Ili tri vojske.
Sedam predsjednika, osamsto ministarstava.
cohors
btw do grba kohorte u vektorima jako teško, a i uostalom šta će ti?
AnonymousStvarno mi nije jasno, da li je ova tvoja lokacija brčko stvarno točna pa toliko tu sereš o nečemu o čemu stvrano nemaš veze i svi ti to toleriraju, ili si samo htio napisati nešto smješno pa si napisao brčko. Ako si stvarno u brčkom ne znam zašto tebe zanimaju Kohorta, Osijek, pa i nacizam u hrvata?jednostavno piši na forumima svoga ružnog sela o čemu god želiš a nas ostavi na miru. dakle odjebi ODAVDE.
Alana BatesMuškarci su takvi kreteni. Ispravak: navijači su takvi kreteni (i pogodi šta? Vi ste nacisti, fašisti i ustaše, a ja sam pasionirani mrzitelj zatucanih navijača od 15 godina kojima fali: a) obrazovanja, b) kulture, kako osobne, opće, tako i društvene i instinktivne, c) obraza da strah i nesigurnost od vanjskog svijeta prestanu umatati u ljubav prema nekom klubu). I šta sad s tim? Koga to uopće briga, zar ne? Upravo tako.
OsMolio bih ove predstavnike kohorte na forumu da mi odgovore na samo jedno pitanje. Kako to da su toliko žustri i agilni odgovoriti na benigne upadice na forumima kako bi se doimali organiziranima i sa čvrstim stavovima, a ne žele se mješati niti odgovoriti na fašističke (ponovimo to još jednom, to je zakonom kažnjivo) ispade svojih članova?
Da li to znači da se kohorta politički orijentirala? I to ni manje ni više nego toliko ortodoksno kao što je fašistička desnica...
OsMolio bih ove predstavnike kohorte na forumu da mi odgovore na samo jedno pitanje. Kako to da su toliko žustri i agilni odgovoriti na benigne upadice na forumima kako bi se doimali organiziranima i sa čvrstim stavovima, a ne žele se mješati niti odgovoriti na fašističke (ponovimo to još jednom, to je zakonom kažnjivo) ispade svojih članova?
Da li to znači da se kohorta politički orijentirala? I to ni manje ni više nego toliko ortodoksno kao što je fašistička desnica...
Gost
žalim ono tko tebe uzme za ženu!
pukiGost
žalim ono tko tebe uzme za ženu!
lega, ne treba mi tvoje zaljenje, ja sam sasvim zadovoljan svojom izabranicom. sta je, je(htio ti to priznati ili ne) - ona je u pravu.
Alana BatesUpravo o ovoj razini forumske kulture sam govorila kad sam govorila o forumskoj kulturi. Iz takve rasprave se svatko imalo kulturan povlači, kao što ću se povući i ja.
Ovo je (kvazi)demokratska zemlja, inače, pa će i onaj tko me bude "uzeo" za ženu učiniti to svojom voljom.
Gost
Bolje se zapitajte u kojem društvu živite kad vi od jedne navijačke grupe očekujete da educira "svoje članove"....
...Jel Kohorta treba odgajati djecu? Ljudi moji koje vi debilane pišete...
kenedi
![]()
42
Gost
Bolje se zapitajte u kojem društvu živite kad vi od jedne navijačke grupe očekujete da educira "svoje članove"....
...Jel Kohorta treba odgajati djecu? Ljudi moji koje vi debilane pišete...
kenedi
![]()
Samo da se vratimo na jednu cinjenicu - ovaj transparent objavljen je na sluzbenim stranicama Kohorte... www.kohorta.net/transparenti.asp - uz mnoge druge koji su stvarno dobri...
Po mojem misljenju Kohorta ne treba odgajati djecu, tu se slazem, ali ne mislis li kako je i ovo jedan vid odgoja - samo u krivom smjeru?
Gost
Puki ako neko tu sere onda si to ti i slični tebi!
1. kojem malcu je tvoja buduća odgovorila? Denisu? ne seri! uplela se u raspravu bezveze
2. kojim postom branima istoga tj denisa? Kojim?
3. koje neistine govorim ?
Gost
Da mogu tvrditi za večinu navijača da nisu kreteni. Za razliku od tebe ja sam ih upoznao na desetke i znam što pričam za razliku od tebe.
Dalje, ova tvoja pitanja općenito se odnose na navijače. Meni govoriš da sam dijete i pričaš s visoka o "navijačima". Jesi ti siguran da sam ja dijete? Tko si ti? Ti i tebi slični generaliziraju navijače, u ovom slučaju Kohortu kao nepismene divljake, bez škole i posla, blablabla...Ne pada mi na pamet tebi i tebi sličnima nešto dokazivati ali jako bi se iznenadili kad bi upoznali navijače.
Gost
Ti meni kažeš da odspolnoodnosim sa foruma? Šta si ti neki komedijaš? Ja tebi kažem da odjebeš iz Osijeka i vratiš se u rupu iz koje si izgmizao. Važi?
puki"zaboravio sam reći. ako je tko lažov u ovoj priči onda je to puki koji tvrdi da navijači ubijaju razne sudce diljem zemalja trećeg svijeta. koja lažovčina! "
sori, lega. moja isprika. dakle, smrti sudaca i golmana (negdje njih 4 - 5 u zadnjih 10ak godina, za koje sam cuo) su moja izmisljotina?
u, sori...mal imam izgleda bujnu mastu.
btw, isprika sto sam argentinu svrstao u zemlju trecega svijeta...
pukidogovoreno! onda se vise necemo svadjati i prekinuti cemo svaki kontakt. u pravu ste, iskreno se ispricavam i prinjeti cu zrtvu paljenicu/ispricnicu velikom bogu Maradoniju sto sam se tako ogrijesio o njegove sljedbenike.
sto se tice informacije o golmanima i sucima - jednom ces naletit na izvadak iz vijesti(ili nesto slicno) koji to potvrdjuje. nadam se da ces se sjetiti mojeg sazaljenja, ali i zanimljive zabavljenosti tvojom maloumnoscu.
cao, lepi...
kako kome.....c) ovo sto si rekla o klubu necu ni komentirarat (a nebi trebala ni ti nisi psiholog) kohorta voli svoj klub i grad SIGURNO VIŠE OD TEBE! A OD OVOGA TIPA SA SJENJAKA SE OGRAĐUJEMO.......HumminJa nevidi razlo zašto raspravljati o neko retaju koji se potpisuje kao Lepi Denis i koji crta kukaste križeve, ustaške znakove i sl. Mislim da ne bi trebalo cijelu navijačku skupinu povezivati sa ispadima nekog maloumnika.
KOHORTA-RETFALAza dom spremni -kohortaHummin GLEDAJ.......AKO MISLIŠ NA ONU KOREOGRAFIJU OSJEČKU 1 NE ZABORAVLJMO ŠTA IMA LOŠE U TOME? A AKO MISLIŠ NA ONO UBI SRBINA TO NIJE PJEVALA CIJELA TRIBINA VEĆ SAMO NEKOLICINA NJIH KOJI NE VOLE SRBE(POJEDINICI A NE KOHORTA):
A RASISTIČKOG(IMAMO TAMNOPUTOGA IGRAČA PA NE BI SMIJELI) i NACISTIČKOG (?!) VRIJEĐANJA UOPĆE NIJE BILO.
Mika
e
a jesi ikad pogledao ili poslušao prestavu Nikola Šubić Zrinski?
da jesi znao da bi da je on prvi izrekao povik "Za dom"!