Autor |
Poruka |
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Osobno ne slušam folk niti mi pada na pamet ići na tu paradu, ali mi isto tako ne pada na pamet kritizirati ljude koji to slušaju. Smatram da se ti ljudi ni po čemu ne razlikuju od ostalih. Uostalom postoje predrasude i prema ljudima koji posjećuju rave partyje, metal, punk, rap, rock i ostale manifestacije pa zar svi oni zaslužuju predrasude jer neki pojedinac ima takvo mišljenje o cijeloj grupi štovatelja neke glazbe. Privatno slušam klasiku, pa zar bi trebao imati mišljenje o bilo kojoj vrsti glazbe da je smeće i da su ljudi što slušaju takvi, ali čovjek je čovjek bez obzira na glazbu koju sluša, jer glupih ljudi kao i loše glazbe ima u svim žanrovima. Kada izlazim van nikada ne biram mjesto izlaska prema glazbi, jer na nju ne obraćam pozornost, već izlazim radi druženja s prijateljima, ali uglavnom na mjesta koja nisu markirana kao meke neke vrste glazbe. Dali je mjesto toj paradi u Osijeku o tome trebaju brinuti oni koji daju dozvole da se tako šta organizira, smatram da se u Hrvatskoj previše srbuje, već vidim da će me većina zbog toga smatrat nekim nacistom itd. ali u životu nisam bio na Thompsonovom koncertu, niti ga slušam niti imam bilo kakvu njegovu pjesmu. Isto tako sam uvjeren da ima dosta ljudi ovdje koji pljuju po cajkama a imaju kartu za folk paradu u džepu od prvog dana, kod kuće vrte cecu, izlaze u Q, ali ne žele to priznati ni sebi ni drugima, već vrte izgovor tamo su dobre trebe..... Takvima želim dobru zabavu na folk paradi i nemojte se stidjeti ako drugi saznaju gdje ste bili. |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Smijem li samo znati što je vrhunac cajkaroških koncerata?
Nego, čemu prepucavanja? Tko voli, nek' izvoli. Znam tko će tu večer Zrinjevac izbjegavati u širokom luku. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
peggy Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
bahaha svaki put ostanem šokirana kad naiđem na ovako nešta!!!!
pa to je katastrofa
necu reci da glazba ima veze s inteligencijom, niti to mislim, niti zelim ikoga uvrijediti, ali mslim da je svima jasno.. i bez uvrede, dajem si pravo reci da je velika veci na u tom košu..hm.. znate već kakva.. jel...
ni ja ne bih tjela da me netko vrijeđa zbog mog ukusa, slušam sto volim, sto ne volim ostavljam sa strane i ne vrijeđam druge povodnike toga, ali mslim da ovo sa cajkama..koje opet ne bih nazvala ukusom, kakogod, totalno ima neki drukčiji štih od svega drugog
i opet bi se nadodala na ono ranije, ne da mi se vracati i ciitrati, ali velika vecina dvorane ce biti upravo thompsonova publika. zalosno.
mozda sam veći hrvat, ali necu se diciti i urlikati na thomsona, a ipak svi ti takvi su vecer prije derali grlo u kju klabu. to nije licemjerno?.. nee ne smije se tako govoriti o ljudima sam ona temelju ukusa.... ide to malo dalje od samo ukusa, ne?
sori zbog dugog posta  |
|
|
|
|
 |
slk Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
FOLK PARADA SRAMOTA NEPOKORENOG GRADA |
|
|
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
ne slušam narodnjake zbog miljontristopedesešesttisuća razloga. svašta se da zaključit o ljudima koji slušaju tu glazbu, jednako kao što se da svašta zaključit o ljudima koji slušaju klasičnu glazbu. dakle, i dobro i loše. ali što se može zaključit o ljudima koji sa crnim usnama i krvavo našminkanim očima stoje na koncertu grupe koja zvuči kao da je sad iz pakla došla? |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
tako je josephine01, samo ti njih bičuj svojim bičem u svom kožnom odijelcetu  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
pa nego! znam ja da svi s vremena na vrijeme vole dobit bičom po guzi.  |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
pa nego! znam ja da svi s vremena na vrijeme vole dobit bičom po guzi.
|
then, bend over here bitch...  |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
EMO koji je zaluto na death metal kocert... |
|
 |
selena_os
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
heh...aj za one koji vole folk..ja dobila free kartu , prodajem u pola cijene...pa imate pm ... xD Ne znam di da prodam drugdje  |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
ajde sad Anonymous , da se prestaneš žalit da nemaš dovoljno para za kartu... |
|
 |
marko155992 Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
[align=center]EJ...........oa nemojmo se sada praviti da osijek nije sinonim za cajke.......ovo je dogadaj koji se ceka od prosle folk parade.... [/alig]n |
|
|
|
|
 |
marko155992 Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
pa para seuvijek ima....i tko to kaze da ne idem!!!??????? |
|
|
|
|
 |
selena_os
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
hehe...imam ja para....problem je sto sam ja kupila...ali sma dobila jednu free...pa pto će mi
hehe...imam ja para....problem je sto sam ja kupila...ali sma dobila jednu free...pa pto će mi  |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
ex majstore  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
 |
|