Dvorana Gradski vrt: rukomet Hrvatska - Rusija
Prema nepotvrđenim informacijama 2500 karata za ovu utakmicu će se dijeliti u utorak (23. prosinca 2008.) i srijedu (24. prosinca 2008.) [9-12 h] u sjedištima mjesnih odbora i gradskih četvrti.
Osijek
west osijek
Nadam se da ću ići, meni je dvorana prelijepa, a pogotovo rasvjeta po noći!![]()
tuximam kartu imam kartu
![]()
karte se mogu dobiti u mjesnim zajednicama,bilo je receno da ce karte doci u 9 ali stigle su oko 10 i stvarno ima dosta ljudi tako da sumnjam da ce ostat karata.
sam u mjesnu zajednicu i među zadnjima uzeo ulaznice. Jupipi !!!!! 
tux
imam kartu imam kartu![]()
Evil Poodinghpa neznam zasto bi ti trebao novcanik,ako mislis da treba neka osobna nesto ne treba.dodes tamo i samo kazes prezime i dobijes kartu
POLUDIT CU. Cekam vec sat i po vremena, starci osli u shopping autom pa ne mogu po kartu. Naravno to ne bi bilo problem da mi novcanik nije sinoc ostao u autu...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Izgleda da cu ostati bez karte...
Evil Poodinghja ustao u pola 10 pa izvisio...
marioxnisi u pravu,dosao je covjek s kartama,izvadio ih iz vrecice i podijelio ljudima.nikakve podjele preko reda,nikakve veze.
karte su se u mjesnim odborima vjerovatno dijelile po kumsko-rodbinsko-prijateljskim vezama.....
nake_radomislim da je sve otislo
Jel to sve danas otišlo ili će biti i sutra?
spužva bobda, ali štos je što su to mogli dobiti samo ljudi iz osijeka, a ne iz drugih dijelova županije i sire koji bi rado pogledali tekmu. uostalom, kako se i znalo za to djeljenje, ja tek dns pročitala kad se sve podjelilo
hihmih
evo čitam kako mnogi nisu dobili kartu ,nisam ni ja ,jebiga... želim da se osvrnem na neke koji nisu iz osijeka .gradeči ovakvu dvoranu sa ovakvim malim kapacitetom grad se pokazuje koliko im je stalo do ostatka slavonije kojom se oni diče da su metropola i glavno središte. kakva smo mi to prčvija od grada kada nemamo kapaciteta ugostiti ljude iz susjednih mjesta,gradova koji su željnji kvalitetnog sporta ,koncerta ili bilo kojeg drugog događaja koji zahtjeva dvoranu .gdje su ti pametnjakovići gledali,razmišljali i konzultirali se kada su izabirali projekt dvorane od 3500 mjesta. prva veća tekma i več je dvorana premala. od prvog dana sam govorio kako je ovaj novi objekt građen da nebude samo u funkciji građana osijeka več i svih ostalih iz okolnih mjesta(đakovo,vukovar,vinkovci,belišće,valpovo...) . več sada se pokazuje kako dvorana ima mali broj mjesta i da če sa svakim večim događajem biti problema jer neče moči primiti dovoljno gledatelja
hihmihevo čitam kako mnogi nisu dobili kartu ,nisam ni ja ,jebiga... želim da se osvrnem na neke koji nisu iz osijeka .gradeči ovakvu dvoranu sa ovakvim malim kapacitetom grad se pokazuje koliko im je stalo do ostatka slavonije kojom se oni diče da su metropola i glavno središte. kakva smo mi to prčvija od grada kada nemamo kapaciteta ugostiti ljude iz susjednih mjesta,gradova koji su željnji kvalitetnog sporta ,koncerta ili bilo kojeg drugog događaja koji zahtjeva dvoranu .gdje su ti pametnjakovići gledali,razmišljali i konzultirali se kada su izabirali projekt dvorane od 3500 mjesta. prva veća tekma i več je dvorana premala. od prvog dana sam govorio kako je ovaj novi objekt građen da nebude samo u funkciji građana osijeka več i svih ostalih iz okolnih mjesta(đakovo,vukovar,vinkovci,belišće,valpovo...) . več sada se pokazuje kako dvorana ima mali broj mjesta i da če sa svakim večim događajem biti problema jer neče moči primiti dovoljno gledatelja
Evil Poodingh
lijepo ti Froste onda kao ja daj 150kn i idi na Francuska - Mađarska![]()
raleJoooj sad ti tu prtljas nest bezveze, kao i u prijasnjem postu. Nisam uopce to rekao. Da citas postove prije nego odgovaras na njih, skuzio bih da ciljam na racionalizaciju na nacin, primjerice, da se odrzava 3000 praznih mjesta, umjesto 7000 narednih 50 godina.
lufusu potpunosti se slažem, da su ih prodavali po cijeni od 20 kn, zaradili bi 50 000 kn i taj novac recimo donirati nekom bolničkom odjelu ili domu za nezbrinutu djecu i svi sretni i zadovoljni, ali jbg to su naši političari, samo da je kruha i igara
U Zagrebu se dijelilo "malo više" karata pa se opet dijelilo na jednom mjestu, a ne ovakve nebuloze. Bolje da su stavili neku simboličnu cijenu i dali lovu u humanitarne svrhe.
Nandino
Novu dvoranu Gradski vrt otvorit će u nedjelju 28. prosinca 2008. rukometna utakmica između Hrvatske i Rusije. Početak je u 20:00 sati.
Prema nepotvrđenim informacijama 2500 karata za ovu utakmicu će se dijeliti u utorak (23. prosinca 2008.) i srijedu (24. prosinca 2008.) [9-12 h] u sjedištima mjesnih odbora i gradskih četvrti.

faktor-ximam ja 130 komada
sufaktor-ximam ja 130 komada
Odakle onoj svinji 130 karata? Kako ga nije stid, sa time se hvaliti? Sada je svima jasno zašto su karte brzo nestale i zašto je u neke gradske četvrti stiglo samo " 40" karata. faktor-x - stidi se iz sve snage!!!!!!!!!!!!
rale
Zna li netko smije li se u dvoranu unijeti malo veci fotoaparat, ako nisam fotoreporter? Ne previse veci, ali nije bas onaj mali kompaktni. Postoji li uopce neki razlog zbog kojeg mi mogu zabranit unosenje istog?
spužva bob
rale
Zna li netko smije li se u dvoranu unijeti malo veci fotoaparat, ako nisam fotoreporter? Ne previse veci, ali nije bas onaj mali kompaktni. Postoji li uopce neki razlog zbog kojeg mi mogu zabranit unosenje istog?
pofuraj pa ako budes smio slikaj i stavi slikice da mi koji ne možemo na tekmu vidimo djelić atmosfere![]()
cohors
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2008/11/25/0321006.html
e šta naša nije ovakva...
Evil Poodinghsufaktor-ximam ja 130 komada
Odakle onoj svinji 130 karata? Kako ga nije stid, sa time se hvaliti? Sada je svima jasno zašto su karte brzo nestale i zašto je u neke gradske četvrti stiglo samo " 40" karata. faktor-x - stidi se iz sve snage!!!!!!!!!!!!
zato što je to 130 karata namjenjeno Kohorti
digi
Nema vise karata? Oce ih biti moguce na upadu nabavit nekako?
west osijek
Nadam se da ću ići, meni je dvorana prelijepa, a pogotovo rasvjeta po noći!![]()
lumen
west osijek
Prelijepa možda stvar ukusa, ali kvaliteta???
suEvil Poodinghsufaktor-ximam ja 130 komada
zato što je to 130 karata namjenjeno Kohorti
Sorry, nisam znao da je za prave navijače! Sada mi je lakše.
tonka_21pa sve karte su pokupili mladeži raznih stranaka i eto navijaci i djeca od posebnih,a mi obicni nismo ni mogli doci do karata...sramota
tonka_21
ja sam bila od 7h tamo i nije vise bilo karata,tak da ne znam bas gdje si ti dobio,uostalom nigdje nije ni pisalo da se karte dijele...za ove koji nemaju internet!!

peroosijekimam kartu...cijena 150kn...red 3,sjedalo 30...zapadna tribina...
Evil Poodingh
peroosijekimam kartu...cijena 150kn...red 3,sjedalo 30...zapadna tribina...
150kn? moze te biti sram!
tonka_21u kojem djelu grada je poupio? kak je mogao 2 uzeti kad tebe nema? znaci mogao si uzeti koliko si htjeo...kakva glupost!!
Freya_ostonka_21pa sve karte su pokupili mladeži raznih stranaka i eto navijaci i djeca od posebnih,a mi obicni nismo ni mogli doci do karata...sramota
Sasvim obični su rano ustali i prije devet sati bili u svom mjesnom odboru...i tako dobili karte...najlakse je sad kukati...
Freya_os
tonka_21pa sve karte su pokupili mladeži raznih stranaka i eto navijaci i djeca od posebnih,a mi obicni nismo ni mogli doci do karata...sramota
Sasvim obični su rano ustali i prije devet sati bili u svom mjesnom odboru...i tako dobili karte...najlakse je sad kukati...
peroosijeksramota
imam kartu...cijena 150kn...red 3,sjedalo 30...zapadna tribina...
tonka_21ne pricaj gluposti,najlakse je sad srat,ne budi ljut sto nisi dobio kartu.
pa sve karte su pokupili mladeži raznih stranaka i eto navijaci i djeca od posebnih,a mi obicni nismo ni mogli doci do karata...sramota
tonka_21pokupio sam na jugu i djelilo se po 2 karte.
u kojem djelu grada je poupio? kak je mogao 2 uzeti kad tebe nema? znaci mogao si uzeti koliko si htjeo...kakva glupost!!
marionetaFreya_os
neki sasvim obični su u to vrijeme radili i sad bi kupili kartu, i na stranu sva moralna načela, ako netko prodaje karte neka mi pošalje privatnu poruku
Freya_os
marionetaFreya_os
neki sasvim obični su u to vrijeme radili i sad bi kupili kartu, i na stranu sva moralna načela, ako netko prodaje karte neka mi pošalje privatnu poruku
ja sam imala kartu viska i poklonila prijatelju...a ove sto prodaju nek je sramota...
Evil PoodinghVidjelo se kakvi su ljudi dobili karte...Po atmosferi na TVu se cinilo kao da su dosli gledati Straussovog Šišmiša. Da su karte išle u prodaju po 50kn, nekome bi pomoglo od darovane love, a i dvorana bi orila...