Dvorana Gradski vrt: rukomet Hrvatska - Rusija

Osijek

Dvorana Gradski vrt: rukomet Hrvatska - Rusija

Novu dvoranu Gradski vrt otvorit će u nedjelju 28. prosinca 2008. rukometna utakmica između Hrvatske i Rusije. Početak je u 20:00 sati.

Prema nepotvrđenim informacijama 2500 karata za ovu utakmicu će se dijeliti u utorak (23. prosinca 2008.) i srijedu (24. prosinca 2008.) [9-12 h] u sjedištima mjesnih odbora i gradskih četvrti.

Re: Dvorana Gradski vrt: rukomet Hrvatska - Rusija

Nadam se da ću ići, meni je dvorana prelijepa, a pogotovo rasvjeta po noći! :)
Odlicno,nadam se da idem.

ulaznice? gdje i posto?

Mislim da je ulaznica 150 kuna, ali neznam ni ja gdje se može kupiti...
u higu
šteta što nismo dobili i davis cup, to bi bio spektakl...
ulaznice će biti besplate.ne zna se još način podjele.

Rukomet : Hrvatska - Rusija

Čini mi se da je definitivno potvrđeno da je utakmica u Osijeku.... i da ce učlaz biti besplatan, ali se bez obzira na to moraju imati ulaznice... pa me zanima, gdje se mogu preuzeti i od kojeg datuma?

unaprijed hvala!
west osijek

Meni je isto lijepa, bas sinoć prolazim i totalno sam se iznenadila- ugodno.
cool......
svi željni navijanja i dobro rukometa u dvoranu u Nedjelju

Povijesni medij
Prema nepotvrdjenim informacijama 2500 karata za ovu utakmicu ce se dijeliti u utorak i srijedu [9-12 h] u sjedistima mjesnih odbora i gradskih cetvrti.

Hrvatska-Rusija....otvorenje dvorane

pozz ljudi....zanima me zna li netko možda kako do karata za tu tekmu koja će biti u nedjelju????? :roll:

Hrvatska-Rusija....otvorenje dvorane

pozz ljudi....zanima me zna li netko gdje nabaviti karte za tekmu???? :roll:
imam kartu imam kartu :D:D:D

karte se mogu dobiti u mjesnim zajednicama,bilo je receno da ce karte doci u 9 ali stigle su oko 10 i stvarno ima dosta ljudi tako da sumnjam da ce ostat karata.
tux

karte se mogu dobiti u mjesnim zajednicama,bilo je receno da ce karte doci u 9 ali stigle su oko 10 i stvarno ima dosta ljudi tako da sumnjam da ce ostat karata.

Baš ti hvala za informaciju. Čim sam pročitao tvoj upis, :fly: sam u mjesnu zajednicu i među zadnjima uzeo ulaznice. Jupipi !!!!! :truba:
tux

nene samo imaš kartu, ovo drugo imam kartu, to je moja karta :)
op op op jedva čekam utakmicu
POLUDIT CU. Cekam vec sat i po vremena, starci osli u shopping autom pa ne mogu po kartu. Naravno to ne bi bilo problem da mi novcanik nije sinoc ostao u autu...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Izgleda da cu ostati bez karte...
Ajmo odmah ovako...NUDIM 50KN ZA KARTU...

Buduci da karata vise nema, a na najvecu mogucu glupost sam ostao bez nje. Zvao sam sada, u retfali su dobili samo 195 karata. SRAMOTA!!!!! Opetr ce se izgleda podijeliti "Gradskoj Eliti"

AJMO OVAKO

NUDIM 70KN ZA KARTU ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Evil Poodingh

POLUDIT CU. Cekam vec sat i po vremena, starci osli u shopping autom pa ne mogu po kartu. Naravno to ne bi bilo problem da mi novcanik nije sinoc ostao u autu...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Izgleda da cu ostati bez karte...

pa neznam zasto bi ti trebao novcanik,ako mislis da treba neka osobna nesto ne treba.dodes tamo i samo kazes prezime i dobijes kartu

@rado ti mi moras do kraja zivota bit zahvalan za moje strpljenje i mudrost :D
Jebenih tjedan dana svakih pola sata se pojavljujem na portalu da vidim kada i gdje i na kraju ostanem bez karte :( :(:(:(:(

Dobro, necu vise trpati svoje gluposti u ovaj topic, sumnjam i da ce mi netko prodati kartu, no ako netko zeli nekoga razveseliti za Bozic i uz to zaraditi 70kn, neka mi se javi...
Pudinže, želim ti sreću da se i ti dokopaš ovog papirića!
Aupičkumater tak mi i trea kad spavam do podne...
Informacija o podjeli ulaznica je na portal postavljena danas u 6:42. Izgleda da se ponekad isplati biti ranoranilac... ;-)
ja ustao u pola 10 pa izvisio...
Evil Poodingh

ja ustao u pola 10 pa izvisio...

Žao mi je da netko tko voli i gleda rukomet(kao ti) možda izvisi za nedjelju, a "krema" bez problema dobije ulaznicu :x
ja dajem 50 za kartu.....al lud je onaj ko ju proda....
i još zaboravih reci kako je prava sramota da su se karte dijelile na takav način...ima ljudi i iz okolice osijeka koji bi došli na tekmu, a ne mogu jer ne mogu dobiti kartu. bolje da su se karte prodavale, pa ko kupi kupi, a ne ovako. i još uz to, ova ce tekma biti glupost za navijače jer ce ih možda biti 1000 a ovo ostalo sve gospoda u odijelima.
ja udem u 9 sati u mjesnu zajednicu na jugu a ono baba kolko hoces,do 10 ih se jos vise skupilo.ja se samo nadam da su babe i djedovi uzimali za svoje sinove ili unucad jer u suprotnom ce prosjek godina na tribinama biti oko 80.
hehehe, a babe bi malo mladog mesa gledale :))

Pa da čovjek poludi, pa ovo nije normalno majke mi moje. MO Sarvaš je od 2500 karat koliko je pušteno dobio 19!!!!!!
karte su se u mjesnim odborima vjerovatno dijelile po kumsko-rodbinsko-prijateljskim vezama.....
Jel to sve danas otišlo ili će biti i sutra?
mariox

karte su se u mjesnim odborima vjerovatno dijelile po kumsko-rodbinsko-prijateljskim vezama.....

nisi u pravu,dosao je covjek s kartama,izvadio ih iz vrecice i podijelio ljudima.nikakve podjele preko reda,nikakve veze.

nake_rado

Jel to sve danas otišlo ili će biti i sutra?

mislim da je sve otislo
ma sve je otišlo...al u čije ruke????? ne sigurno u ruke pravih navijača koji gore za tekme....
što nisu napravili kao u zagrebu...dijele se na određenom mjestu i to za sve.ufffffff

U Zagrebu se dijelilo "malo više" karata pa se opet dijelilo na jednom mjestu, a ne ovakve nebuloze. Bolje da su stavili neku simboličnu cijenu i dali lovu u humanitarne svrhe.
Da se dijelilo na jednom mjestu, onda bi i guzve bile x13 [koliko je sjedista mjesnih odbora i gradskih cetvrti]. Onda bi, pretpostavljam, svi govorili kako su to mogli pametnije podijeliti - npr. podjelom ulaznica u sjedistima gradskih cetvrti.

Koliko sam cuo, ulaznice koje su se dijelile su podijeljene redom, bez protekcija.

Doduse, ostaje pitanje koliko se ulaznica zaista podijelilo i koliko ih je jos ostalo nepodijeljeno, ili ce se dijeliti po stranackim bozicnim domjencima.
da, ali štos je što su to mogli dobiti samo ljudi iz osijeka, a ne iz drugih dijelova županije i sire koji bi rado pogledali tekmu. uostalom, kako se i znalo za to djeljenje, ja tek dns pročitala kad se sve podjelilo

Ja sam se ustao 15 do 8 i vec u 8 stajao u redu za kartu.

A mogao sam i ostati spavati do 10, ne dobiti kartu, i zaliti se da se iste dijele sumnjivim putevima. :wink:

No, kod podjele necega od 9 sati, treba uzeti u obzir faktor/pojam PODJELE, sto ce reci da ce po karte doci puno ljudi, cak i oni kojima i nisu nesto pretjerano zanimljive. Pa se, kad se uzme taj faktor, dode i nesto ranije ako se moze, sve u skladu s vlastitom zeljom da se karta uopce dobije.

:wink:
spužva bob

da, ali štos je što su to mogli dobiti samo ljudi iz osijeka, a ne iz drugih dijelova županije i sire koji bi rado pogledali tekmu. uostalom, kako se i znalo za to djeljenje, ja tek dns pročitala kad se sve podjelilo

To je malo zalosno, ali meni se cini da je dvorana izgradena od strane Grada, a ne Zupanije. Uostalom, prijateljska je utakmica, i otvorenje je, pa se s obzirom na cinjenicu tko je dvoranu pravio, prednost dala gradanima Osijeka.

Karte za svjetsko su u slobodnoj prodaji. :wink:

Jel nije država preuzela troškove nakon one trakavice oko troškova?
Mozda grijesim, nisam sada proucavao detalje o izgradnji jer nemam vremena. Ispricavam se ako sam pobrkao. =)
Mene samo zanima koliko ce ispred dvorane biti onih koji ce prodavati kartu... Kladim se na 200-300 karata u "slobodnoj" prodaji metodom šapni mi u prolazu
pa sta da je i grad gradio????
ja sam od osijeka udaljena kojih 20ak km i svaki sam dan u gradu i tu mi je sve osim kuce i ja sad nisam imala pravo na kartu....pa o čemu mi pričamo????? bolesno!!!!!!!!!!!
Pa odlicno ako je tako! Lako se moglo u bilo kojoj cetvrti zaustavit nekoga, obavijestiti da se dijele karte ako ne zna, i dogovorit da oni pokupe dvije karte i vama poklone jednu jer ste ih tako lijepo obavjestili da se karte dijele. Postojali su nacini, legalni i legitimni. :)
e pa da sam znala naravno da bih učinila tako nešto, ali za dijeljenje sam saznala dns u pola 12.....
čujem da navodno nisu sve karte podijeljene, možda nešto puste i u prodaju....možda....

Koji su to pacjenti smisli da se karte dijele od 9 do 12h?
Zašto ti pametnjakoviće ne misle na one koji su radili i danas , a radit će i sutra?
Baš mi je žao što nitko iz gradskih četvrti ne misli na radničku klasu, a još više mi je žao što nisam došao do karata!
u Industrijskoj cetvrti je bio solidan broj karata(po mojoj ocjeni) i dijelile su se po dvije,ali je trebala osobna..u Visnjevcu je bila katastrofa situacija jer jedan od najvecih odbora dobio je 40 karata...
imam ja 130 komada :)
Imaš? Ae daš dvije. Za novce.
ne dam.i ovako neću imati dosta koliki je pritisak.a onome tko proda kartu treba odsjeći obje ruke i noge.
samo me zanima di su se to karte prodavale u osijeku pa da pogledam ujutro..hvala
Prodavale? Probaj Kod Ise, na čošku županijske i ulice republike
eto super, i sad sam ja, kojeg zanima ova utakmica, i koji bi htio bit na otvorenju dvorane - izvisio.

jebem ti državu
lijepo ti Froste onda kao ja daj 150kn i idi na Francuska - Mađarska :)
Arena Zagreb nije dobila uporabnu dozvolu. To je u razgovoru za HRT potvrdio i predsjednik uprave Ingre, Igor Oppenheim. U poglavarstvu grada Zagreba u tijeku je sastanak na kojem pokušavaju riješiti ovaj problem.
Zbog tog problema upitna je i utakmica Hrvatska-Rusija koja je trebala biti prva rukometna utakmica u novoj Areni.
jebeš to...ja radio noćnu...pa spavam do mraka...jbg...idemo dalje...ja ću pjevat francusku himnu za mjesec dana...sa ovim malim...sarkozyem...
evo čitam kako mnogi nisu dobili kartu ,nisam ni ja ,jebiga... želim da se osvrnem na neke koji nisu iz osijeka .gradeči ovakvu dvoranu sa ovakvim malim kapacitetom grad se pokazuje koliko im je stalo do ostatka slavonije kojom se oni diče da su metropola i glavno središte. kakva smo mi to prčvija od grada kada nemamo kapaciteta ugostiti ljude iz susjednih mjesta,gradova koji su željnji kvalitetnog sporta ,koncerta ili bilo kojeg drugog događaja koji zahtjeva dvoranu .gdje su ti pametnjakovići gledali,razmišljali i konzultirali se kada su izabirali projekt dvorane od 3500 mjesta. prva veća tekma i več je dvorana premala. od prvog dana sam govorio kako je ovaj novi objekt građen da nebude samo u funkciji građana osijeka več i svih ostalih iz okolnih mjesta(đakovo,vukovar,vinkovci,belišće,valpovo...) . več sada se pokazuje kako dvorana ima mali broj mjesta i da če sa svakim večim događajem biti problema jer neče moči primiti dovoljno gledatelja
hihmih

evo čitam kako mnogi nisu dobili kartu ,nisam ni ja ,jebiga... želim da se osvrnem na neke koji nisu iz osijeka .gradeči ovakvu dvoranu sa ovakvim malim kapacitetom grad se pokazuje koliko im je stalo do ostatka slavonije kojom se oni diče da su metropola i glavno središte. kakva smo mi to prčvija od grada kada nemamo kapaciteta ugostiti ljude iz susjednih mjesta,gradova koji su željnji kvalitetnog sporta ,koncerta ili bilo kojeg drugog događaja koji zahtjeva dvoranu .gdje su ti pametnjakovići gledali,razmišljali i konzultirali se kada su izabirali projekt dvorane od 3500 mjesta. prva veća tekma i več je dvorana premala. od prvog dana sam govorio kako je ovaj novi objekt građen da nebude samo u funkciji građana osijeka več i svih ostalih iz okolnih mjesta(đakovo,vukovar,vinkovci,belišće,valpovo...) . več sada se pokazuje kako dvorana ima mali broj mjesta i da če sa svakim večim događajem biti problema jer neče moči primiti dovoljno gledatelja

ma koji problem, sagradit će oni još koju dvoranu....pogledajmo samo dvoranu na jugu kolika je....to je pravi promašaj.
hihmih

Dvostruko vise mjesta, dvostruko skuplje odrzavanje dvorane. Nitko naravno ne razmislja o tome, i o isplativosti istog.

Zasto ne bismo napravili stadion za 100000 ljudi? Pa samo Osijek ima 100000 ljudi, a sto cemo s ljudima koji vole nogomet iz Dakova, Vukovara i ostalih?

Sorry zbog pretjerivanja, samo upucujem na gresku u logici razmisljanja. Nakon prvenstva ce 90% te dvorane zjapit prazno. Jel isplativo onda napravit jos vecu? Je onima iz cijih se dzepova ne bi uzimalo za odrzavanje, a to su upravo oni iz susjednih vecih gradova, koji eto, samo na ovoj prijateljskoj, nisu imali prednost pri dobivanju karata. :wink:
dokle ti misliš da če ovaj grad biti u gabuli i siromašan pa im je neki problem održavati jednaku dvoranu istih gabarita samo drukčijeg rasporeda. zbog čega mala dvorana ima gledatelje? istog je kapaciteta kao i zrinjevac . u toj maloj se može igrari samo košarka. rukomet i odbojka ne. zar to nije bacanje novaca. da su glavni teren povukli više sredini kompleksa dobili bi mjesta za tribine na sve 4 strane i samim tim kapacitet od 5 milja za rukomet i 6 milja za basket. s tim bi se zadovoljila potreba za dvoranom u nrednih 30 40 godina . prevelik bi bio trošak da se dopusti igranje rekreativnog sporta u velikoj dvorani.za njih ne trebaju ni ove tribine samo krov nad glavom. a ja smatram da je ovaj grad dotako dno dna, pa zato optimistično vjerujem da nam budučnost donosi više životnih i naročito financijskih zadovoljstava. a u svoj toj priči vjerujem da i grad mora i može samo financijski jačati i da im neče biti problem održavati nekakvu dvoranu. tome treba težiti a ne se samo zadovoljavati sa sitnicama
Nit je mislim da je u "gabuli" nit se ja zadovoljavam sitnicama. :lol: Financijska situacija, tj. financijsko jacanje ne znaci da se trebamo razbacivati. Racionalizacija troskova je vazna.
slažem se... šta su tribine stavili u malu dvoranu? kome?? bolje da su onu glavnu napravili kak Bog zapovjeda, bar s jednom tribinom još iza gola...

lakrdija...
racionalizacija troškova. na koji način ;nama uzmi sebi daj . način djelovanja večine osječkih političara
Joooj sad ti tu prtljas nest bezveze, kao i u prijasnjem postu. Nisam uopce to rekao. Da citas postove prije nego odgovaras na njih, skuzio bih da ciljam na racionalizaciju na nacin, primjerice, da se odrzava 3000 praznih mjesta, umjesto 7000 narednih 50 godina.
Evil Poodingh

lijepo ti Froste onda kao ja daj 150kn i idi na Francuska - Mađarska :)

čuo sam da su rasprodane.
rale

Joooj sad ti tu prtljas nest bezveze, kao i u prijasnjem postu. Nisam uopce to rekao. Da citas postove prije nego odgovaras na njih, skuzio bih da ciljam na racionalizaciju na nacin, primjerice, da se odrzava 3000 praznih mjesta, umjesto 7000 narednih 50 godina.

dvorana sad ima sve skupa 5500 mjesta... sam da su to sve stavili oko jednog terena bilo bi bolje... a ne ovak bezveze.
Brojeve sam izmislio, nevazno je koji su, vazna je razlika. A sto se rasporeda tice, moguce da si u pravu.
lufus

U Zagrebu se dijelilo "malo više" karata pa se opet dijelilo na jednom mjestu, a ne ovakve nebuloze. Bolje da su stavili neku simboličnu cijenu i dali lovu u humanitarne svrhe.

u potpunosti se slažem, da su ih prodavali po cijeni od 20 kn, zaradili bi 50 000 kn i taj novac recimo donirati nekom bolničkom odjelu ili domu za nezbrinutu djecu i svi sretni i zadovoljni, ali jbg to su naši političari, samo da je kruha i igara

Mijenjam kartu: Hrvatska - Rusija

imam A3 istok (teleskop) i A3 zapad, a isao bi sa nekim, pa mi ovo skroz ne odg... ako netko zeli jednu od ovih i ima ono sto meni treba neka se javi na 098-682-283... pozdrav
Nandino

Novu dvoranu Gradski vrt otvorit će u nedjelju 28. prosinca 2008. rukometna utakmica između Hrvatske i Rusije. Početak je u 20:00 sati.

Prema nepotvrđenim informacijama 2500 karata za ovu utakmicu će se dijeliti u utorak (23. prosinca 2008.) i srijedu (24. prosinca 2008.) [9-12 h] u sjedištima mjesnih odbora i gradskih četvrti.

da da...mos mislit ja dosla po karte oko 11 h i nije ih bilo i to u mojoj mjesnoj se nisu djelile vec na sjenjak morala sam ic i onak svi zakinuti bili s juga1 i nije mi jasno da je u 2 h puklo toliko karata a ljudi su i radili kad sam vrata otvorila od mjesne sam su se izderali nema karata..nisu dali ni da udjemo.....ono i nije fer da se na ulazu nemoze uci ...bolje da se sjelilo sam na ulazu a ovako suneki samo pokupili karte sebi..kad moram rec tak...da li je ikako moguce jos doc do karata
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2008/11/25/0321006.html

e šta naša nije ovakva...

@luda sta nisi dosla u 9 kada je trebao biti pocetak podjele karata pa bi sigurno dobila,i bio je dobar interes za karte tako da te netreba cuditi da je sve otislo 2 sata

@cohors a zasto nije ovakva

130 ?

faktor-x

Odakle onoj svinji 130 karata? Kako ga nije stid, sa time se hvaliti? Sada je svima jasno zašto su karte brzo nestale i zašto je u neke gradske četvrti stiglo samo " 40" karata. faktor-x - stidi se iz sve snage!!!!!!!!!!!!
Zna li netko smije li se u dvoranu unijeti malo veci fotoaparat, ako nisam fotoreporter? Ne previse veci, ali nije bas onaj mali kompaktni. Postoji li uopce neki razlog zbog kojeg mi mogu zabranit unosenje istog?

Re: 130 ?

su

faktor-x

Odakle onoj svinji 130 karata? Kako ga nije stid, sa time se hvaliti? Sada je svima jasno zašto su karte brzo nestale i zašto je u neke gradske četvrti stiglo samo " 40" karata. faktor-x - stidi se iz sve snage!!!!!!!!!!!!

zato što je to 130 karata namjenjeno Kohorti :D
rale

Zna li netko smije li se u dvoranu unijeti malo veci fotoaparat, ako nisam fotoreporter? Ne previse veci, ali nije bas onaj mali kompaktni. Postoji li uopce neki razlog zbog kojeg mi mogu zabranit unosenje istog?

pofuraj pa ako budes smio slikaj i stavi slikice da mi koji ne možemo na tekmu vidimo djelić atmosfere :D
spužva bob

rale

pofuraj pa ako budes smio slikaj i stavi slikice da mi koji ne možemo na tekmu vidimo djelić atmosfere :D

bit će na hrt-u prijenos, mahat ću vam svima s tribina
cohors

http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2008/11/25/0321006.html

e šta naša nije ovakva...

Baš si našao najružniju od svih novih dvorana, imaju najružnije stolice i teleskope koji ne idu do poda?! Žalosno je da naša ima samo dvije tribine ali bolje i dvije prave nego ovaj užas iz Varaždina.

Evil Poodingh

su

faktor-x

Sorry, nisam znao da je za prave navijače! Sada mi je lakše.
Nema vise karata? Oce ih biti moguce na upadu nabavit nekako?
digi

Nema vise karata? Oce ih biti moguce na upadu nabavit nekako?

Nema ih već par dana. Pročitaj malo postove ranije.

dali bi netko prodao dvije karte za sutrašnju utakmicu? dogovorimo se oko cijene
west osijek

Prelijepa možda stvar ukusa, ali kvaliteta???

imam kartu...cijena 150kn...red 3,sjedalo 30...zapadna tribina...
pa sve karte su pokupili mladeži raznih stranaka i eto navijaci i djeca od posebnih,a mi obicni nismo ni mogli doci do karata...sramota
lumen

west osijek

Prelijepa možda stvar ukusa, ali kvaliteta???

probaj doći pred dvoranu i prodavati ju.možda se SRETNEMO!ne znam tko će se više veseliti.pozdrav

su

Evil Poodingh

su

faktor-x

Sorry, nisam znao da je za prave navijače! Sada mi je lakše.

A onaj tko nije Kohorta nije pravi navijač??ajd ne laprdaj...
tonka_21

pa sve karte su pokupili mladeži raznih stranaka i eto navijaci i djeca od posebnih,a mi obicni nismo ni mogli doci do karata...sramota

Sasvim obični su rano ustali i prije devet sati bili u svom mjesnom odboru...i tako dobili karte...najlakse je sad kukati...
ja sam bila od 7h tamo i nije vise bilo karata,tak da ne znam bas gdje si ti dobio,uostalom nigdje nije ni pisalo da se karte dijele...za ove koji nemaju internet!!
tonka_21

ja sam bila od 7h tamo i nije vise bilo karata,tak da ne znam bas gdje si ti dobio,uostalom nigdje nije ni pisalo da se karte dijele...za ove koji nemaju internet!!

Hvala bogu što si ti bila u 7 tamo kad su se počele djeliti od 9, a ti nisi dobila.
:cheers:
pa cekala sam ali su karte podjeljene,...a kako si ti znao da se djele!gdje si procitao!?
Probudio sam se oko 8 to jutro, vidio u ovom topicu da je objavljeno da se karte djele od 9-12 i poslao sam prijatelja po karte, i on je pokupio 2.
u kojem djelu grada je poupio? kak je mogao 2 uzeti kad tebe nema? znaci mogao si uzeti koliko si htjeo...kakva glupost!!
Ne moglo se uzeti 2 po osobi.

peroosijek

150kn? moze te biti sram!
Evil Poodingh

peroosijek

150kn? moze te biti sram!

To sam i ja pomislio, uopće prodavati besplatnu kartu je sramotno, još za ovolku cijenu..
tonka_21

u kojem djelu grada je poupio? kak je mogao 2 uzeti kad tebe nema? znaci mogao si uzeti koliko si htjeo...kakva glupost!!

u nekim cetvrtima su se djelile dvije,negdje po jedna...i nemoguce da si bila tamo u sedam,a nisi dobila... :roll:
I da,zaboravih,pisalo je u Glasu Slavonije
Freya_os

tonka_21

Sasvim obični su rano ustali i prije devet sati bili u svom mjesnom odboru...i tako dobili karte...najlakse je sad kukati...

exactly.
Freya_os

tonka_21

neki sasvim obični su u to vrijeme radili i sad bi kupili kartu, i na stranu sva moralna načela, ako netko prodaje karte neka mi pošalje privatnu poruku
peroosijek

sramota

tonka_21

ne pricaj gluposti,najlakse je sad srat,ne budi ljut sto nisi dobio kartu.

tonka_21

pokupio sam na jugu i djelilo se po 2 karte.
marioneta

Freya_os

tonka_21

neki sasvim obični su u to vrijeme radili i sad bi kupili kartu, i na stranu sva moralna načela, ako netko prodaje karte neka mi pošalje privatnu poruku

ja sam imala kartu viska i poklonila prijatelju...a ove sto prodaju nek je sramota...
Freya_os

marioneta

Freya_os

tonka_21

ja sam imala kartu viska i poklonila prijatelju...a ove sto prodaju nek je sramota...

olalala pa ti si osiječka majka Tereza
nista bez tonsona na utakmicama reprezentacije a?
da skuzio sam i ja to hehehe
Vidjelo se kakvi su ljudi dobili karte...Po atmosferi na TVu se cinilo kao da su dosli gledati Straussovog Šišmiša. Da su karte išle u prodaju po 50kn, nekome bi pomoglo od darovane love, a i dvorana bi orila...
Evil Poodingh

Vidjelo se kakvi su ljudi dobili karte...Po atmosferi na TVu se cinilo kao da su dosli gledati Straussovog Šišmiša. Da su karte išle u prodaju po 50kn, nekome bi pomoglo od darovane love, a i dvorana bi orila...

orila čime?time sto je kohorta vikala ajmo ustase ili nekome uporno cigane??bas sjajno na utakmici reprezentacije....

p.s.marioneta,nisam osiječka,mogu eventualno biti osječka...ja i za nogomet podijelim kad imam viska s nadom da ce jednom kad meni bude falilo netko reci imam viska i pokloniti...a znala sam naici i na takve ljude...
Ja samo kazem, da su karte isle drugacije, bilo bi kao sto bude i na nogometnoj reprezentaciji kada dodje svake prijestupna, a to je uvjerljivo najbolja atmosfera u Hrvatskoj...

Rukomet se navija ovako :
- Kada napad ima tvoja ekipa onda bordiš, navijaš...
- Kada napad imaju protivnici treba ici nenormalno glasan huk sa tribine...
Slažem se s pudingom, karta 50kn pa u humanitarne ili tako nešto, onda bi došli oni koji vole rukomet a ovako je svo navijanje išlo preko kurca.

Tagovi