sex poze
recimo sex pod tušem....jedino se moš razbit niš više niš manje....sexa sigurno neče biti
dakle jesmo li stidljivi ili smo maštovito marljivi????
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
fallen-angel
recimo sex pod tušem....jedino se moš razbit niš više niš manje....sexa sigurno neče biti
gaapfallen-angel
tvoja loša iskustva nisu pravilo, ima li zainteresiranih za demonstraciju???
dea
jel s tobom?
Gemi
My favourite??
Kupaonica? Kuhinja? Soba?...Ima toliko tih mjesta po stanu....hm...ono kad na pisacem stolu odglumim monitor mmmmm.... ;-)
Gemi
Hehehe ofkors kockasta, masna, bubuljicava i s drazesnim mrkim dlacicama sto prekrivaju godinama pomno nakupljane lisajeve.![]()
puki
poze?
sve u kojima ona uziva.
al ne uziva, nego UZIVA.
hee hee hee
a stocu...I..hm.. live to serve(ili neka vec zamjena za "live"![]()
Gemi
Nerazumni prohtjevi ne čine ženu rospijom.
Naprotiv. ;-)
ozanaHmmm, ovaj, ja nemam takvo iskustvo-potpuno suprotno:/Gemi
Nerazumni prohtjevi ne čine ženu rospijom.
Naprotiv. ;-)
Nerazumni prohtjevi čine ženu savršenom
ozanaNerazumni prohtjevi čine ženu savršenom
Leteci mungos
Dobar seks cini zenu savrsenom. Onda je pitoma i jede iz ruke.
Dakle, seks je zenama bitniji -> vise ga zele (jadno, dobrog seksa).
Leteci mungos
Mene vec godinama fascinira to kako su zene uspjele okrenuti tezu i muskarce svele na pohotne svinje koje se grebu za snosaj, a cinjenica je da seks puno vise utjece na promjenu raspolozenja u zene, nego u muskarca. Na kraju, muskarci i dalje pohotne svinje...
Korelacija za razmisljanje...
Leteci mungos
ozanaNerazumni prohtjevi čine ženu savršenom
Dobar seks cini zenu savrsenom. Onda je pitoma i jede iz ruke.
Mene vec godinama fascinira to kako su zene uspjele okrenuti tezu i muskarce svele na pohotne svinje koje se grebu za snosaj, a cinjenica je da seks puno vise utjece na promjenu raspolozenja u zene, nego u muskarca. Dakle, seks je zenama bitniji -> vise ga zele (jadno, dobrog seksa).
Na kraju, muskarci i dalje pohotne svinje...
Korelacija za razmisljanje...
da nešto što radiš zaista i valja. Pre komplicirane ste, definitivno. joooooojAko kod jedne nešto "pali" ne znači da će i kod druge, ako kod dvije "pali" ne znači da će i kod treče, ako kod nijedne nije upalilo ne znači da kod neke to neče "upaliti"...znači da je kvantiteta pravi izbor-više iskustva, pa ne znam uključiš "randomize" i moliš se
da nešto što radiš zaista i valja. Pre komplicirane ste, definitivno.
S druge strane ženama uopće nije problem zadovoljiti muškarca...
CatCloekrevetni genijalci su oni koje takvima učiniš, znaš to i sama
![]()
CatCloetako je. problem je samo u tome što se puno cura ustručava reći (ili pokazati) što žele, a što ne. ako damo i samo najmanji znakić (ili jednostavno preuzmenmo inicijativu) muškarci postaju najpredaniji, najzahvalniji, najbolji učenici.... i svi sretni i zadovoljni! oni mogu dati baš sve što nam treba, potrebno je to samo zatražiti u pravom trenutku.. i na pravi način >
>
Jugovac
E vidiš...nas neupućene zanima što radiš i što znači all over ,dolje...
Jugovac
daj reci srećo nešto konkretno...mene osobno baš zanima kako bi ti to odradila...voliš li inicijativu ili se prepuštaš...ja osobno trebam strast da bih skinuo tabue...sex mi je najbolji lijek za stres, a pošto sam stalno pod stresom redovito moram dobiti lijek...
puki
Jugovac
opet u rebusima...nemoj maco uokvirivati cijeli ženski rod u svoj post...TI reci čega se ustručavaš ,što nisi ili jesi ostvarila u sexu, daj reci srećo nešto konkretno...mene osobno baš zanima kako bi ti to odradila...voliš li inicijativu ili se prepuštaš...ja osobno trebam strast da bih skinuo tabue...sex mi je najbolji lijek za stres, a pošto sam stalno pod stresom redovito moram dobiti lijek...
CatCloei sad sam se baš zapitala.. koliko ti imaš godina (ako nije tajna) da toliko briješ na detalje i dirty talk? to mi vuče na 20 i kusur... bez uvrede, ako je moguće.
Jugovac
trećii citat je žalostan jer govori o tvom sexualnom znanju i iskustvu. upravo te dvije stvari su potrebne za diskusiju. Kada završiš obuku kod svoje drage nadam se da ćeš barem mali dijelić toga podijelit s nama ugroženim i od nejebice frustriranim diskutantima.
Leteci mungos
Khm, i 29 je "20 i kusur"![]()
Jugovac
A zašto ja nisam stimuliran kojom pametnom od tebe?![]()
puki
a i kad ju nasmijem, zabavnije nam je u krevetu.
CatCloeLeteci mungosKhm, i 29 je "20 i kusur"
hihihi du aj nou ju?
ozanaIako nisam namjeravala svoje intimnosti iznositi javno.... muškarac koji me uspije nasmijati može odmah poći sa mnom u krevet
ops:"> ili me povesri u krevet, kako god
ops:"> bez riječi, bez pitanja
ozanapuki
Iako nisam namjeravala svoje intimnosti iznositi javno.... muškarac koji me uspije nasmijati može odmah poći sa mnom u krevetops:"> ili me povesri u krevet, kako god
Leteci mungos
Imas pokvarene zube pa se ne smijes? ;-)
Jeff Murdock
ozanapuki
Iako nisam namjeravala svoje intimnosti iznositi javno.... muškarac koji me uspije nasmijati može odmah poći sa mnom u krevetops:"> ili me povesri u krevet, kako god
Bili Rudi i Bobi...
ozanaJeff Murdock
ozanapuki
Bili Rudi i Bobi...
E... nešto si ih malo nabrojano, dragi moj
ozanaLeteci mungosImas pokvarene zube pa se ne smijes? ;-)
![]()
![]()
Leteci mungos
![]()
![]()
Jesam te to nasmijao, ili mi samo pokazujes zdrave zube? ;-)
Gemi
Naravno da si ju nasmijao i sad slijedi analogija... dokad ti treba crtati, lave????![]()
![]()
![]()
Leteci mungos
![]()
![]()
Jesam te to nasmijao, ili mi samo pokazujes zdrave zube? ;-)
Gemi
Naravno da si ju nasmijao i sad slijedi analogija... dokad ti treba crtati, lave????![]()
![]()
![]()
fallen-angel
ajmo malo...nest ste mi svi stidljivi...da cujem koje poze preferirate...sex poze naravno...a koje poze ste probali pa su neizvedive....
dakle jesmo li stidljivi ili smo maštovito marljivi????
CatCloe
meni nije baš jasno ono kad te frajer zalijepi leđima za zid i rukama drži obje tvoje noge gore!! jel to ikad itko uspio napraviti in riil lajf?? !! uspijeva samo na par sekundi (osim valjda ako cura im 14 kila s krevetom)... ili?![]()
Allendeili ako muzjak ima cca 100 kila...uspijeva, ali nije neki stos, uzbudljivije izgleda nego sto stvarno jeste.
Alana BatesEvo, i ja kucam u drvo, pošto bih ja bila ta koja bi završila sa slomljenim rebrom. Sam jedno pitanje: kak se dogodi da netko završi s frakturom penisa?
Gost
Obožavam zguza,al ne mogu tak svršit.šteta
toni
@puki; slusaj sto ti covjek govori i budi "musko" a ne... necu vishe.
CatCloe
da bi netko bio muško, potrebno je puuuuno više od piše...![]()
CatCloeda bi netko bio muško, potrebno je puuuuno više od piše...
gazda777
baš bih htio čuti što je potrebno...
puki
hm...kao - manjak inteligencije, fascinirajuća potreba za buljenjem u dupe što više žena, nadomještanje neimanja smisla za humor pričanjem viceva o plavušama i bacanjem dvosmislenih komentara ljepšem rodu, ovisnost o klađenju i autima, potreba za nasiljem lijepo umotana u celofan "ljubavi prema svome klubu",...itd?
tenkju, I'll pass..
CatCloe
stadion uopće nije loše mjesto za to.
CatCloepuki, zanimljivo kako si se osjetio prozvanim, moj komentar nije upće bio upućen direktno tebi. to je moje općenito mišljenje.
dakle, potrebno je: strast, hrabrost, žestina (ne mislim pritom samo na sex), stav i puuuuno petlje, inteligencija i "ono nešto" što ne mogu objasniti nekome tko ne zna o čemu se radi.
puki
hm...kao - manjak inteligencije, fascinirajuća potreba za buljenjem u dupe što više žena, nadomještanje neimanja smisla za humor pričanjem viceva o plavušama i bacanjem dvosmislenih komentara ljepšem rodu, ovisnost o klađenju i autima, potreba za nasiljem lijepo umotana u celofan "ljubavi prema svome klubu",...itd?
tenkju, I'll pass..
navedeno smatram elementarnim primitivizmom. a što se nasilja tiče... agresija je u svima nama, mislim da ju samo treba naučiti kanalizirati. stadion uopće nije loše mjesto za to. kome ne paše, sjedi na zapadnoj tribini, nou big dil.
CatCloe
pa da, ali prema onima koji žele isto što i oni, neće sigurno spopasti slučajnog prolaznika.
Gost
Gost
Gost
Ne mogu svršit ni u jednoj pozi koja ne uključuje stimuliranje klitorisa. svršavala sam ja i zguza ali napominjem samo ako je i klitoris bio u priči.
Alana Bates
A po vašem samo muškarci svršavaju? (Gemi i puki, osjetite se prozvanima, jer to i jeste, ha-ha-ha, osmijeh boga s dugom bradom koji govori iz goruće hrpe smeća, recimo!) Možda je gost bila žena koja ne može svršiti zguza. Što je, recimo, češći slučaj.
Alana BatesEvo, i ja kucam u drvo, pošto bih ja bila ta koja bi završila sa slomljenim rebrom. Sam jedno pitanje: kak se dogodi da netko završi s frakturom penisa?
Anonymousti si neki neinformiran
ukucaj na google - fraktura penisa pa ćeš vidjeti

Anonymousti si neki neinformiran
ukucaj na google - fraktura penisa pa ćeš vidjeti
francuska sobarica
malo kasnim sa odgovorom, nova sam pa ne zamjerite
najbolji mi je doggy style... zašto? zato što mi u toj pozi sise najbolje stoje![]()
francuska sobaricamalo kasnim sa odgovorom, nova sam pa ne zamjerite
najbolji mi je doggy style... zašto? zato što mi u toj pozi sise najbolje stoje
puki
i, da, ljudi od 30ak godina koji trče po cesti i psuju si mater i ponašaju se ko 5-ogodišnjaci su u redu? ma živila ti meni.
ja sam samo reagirao na onaj dio "šta se ti trpaš šta ti znaš ja sam kul znam dva tipa što znaju tatu od jednog čiji je bratić u kohorti i oni ne bi nikojeg slučajnog prolaznika napali".
bi. i stalno to rade. i jebiga. ako su tebi simpaticni ljudi sa toliko niskim...necu vrijedjat...da bi se tukli zbog nekog nogometnog kluba, da su sposobni razbit glavu covjeku koji nosi slucajno boje suparnika, (pazi! ovdje pricamo o tri razlicita incidenta dvije navijačke skupine, sastavljene od 30neštogodišnjaka koji su baš inteligentni i obrazovani ljudi), razbiti auto jer ima zg tablice a danas ce se izgubiti od dinama, ozbiljno ozljediti konduktera jer se "majmun" sjetio pitati kartu, a bas se prolazilo kraj maksimira, svaka ti cast... nema potrebe za daljnjom raspravom, idi navijaj.
ak budes imala srece, mozda nekom u zaru utakmice(jer je, jelte, po tvojim rijecima, zdravo tako kanalizirati agresiju) razbijes glavu bocom il necim slicnim. pa ce to biti lijepo kanalizirana agresija i moci ces kuci doci sva zadovoljna i ispunjena jer si se danas tako bezbrižno zabavljala...
strašno...
Janis
ops:">
darkmark
Janis
kaže da ju bole jajnici
hahahaha
evo kikiriki
ela
darkmark
Janis
kaže da ju bole jajnici
hahahaha
evo kikiriki
pa da...bed..fala za kikach
Janis
Ja na leđima s nogama na njegovim ramenima....
puma
Ukratko: doggy style.![]()
SmokeYMa daaaaj
Kako to mislis???
Jel nam mozes poblize predociti...![]()
Mozda si mislila na puma style?
francuska sobarica
malo kasnim sa odgovorom, nova sam pa ne zamjerite
najbolji mi je doggy style... zašto? zato što mi u toj pozi sise najbolje stojeok twigi da znamo
puma
Ukratko: doggy style.![]()

SmokeYMa stojecki je najbolje....
Jos ako dodas neki objekt za koji se mozes drzati poput ograde, jelenjih rogova na zidu ili zavjesu bi malo zacinio opci dojam.

SmokeY
Strasno...![]()
Sad ste mi postale privlacne kad vec diskutirate o kretnjama u odnosu. Morat cu se naci sa zenskom zbog vas dvije... a tek je ponedjeljak![]()
Mora da ste se napalile zbog promijene tlaka...
legica_osjoj i meniSmokeY
Strasno...![]()
Sad ste mi postale privlacne kad vec diskutirate o kretnjama u odnosu. Morat cu se naci sa zenskom zbog vas dvije... a tek je ponedjeljak![]()
Mora da ste se napalile zbog promijene tlaka...
Čim vidim sunce vani,odmah mi se .....ops:">
legica_osevo sad mi se isto pri...sunčalo...
pumadobar savjet,,ja jednom zaboravio zastitui zagorio aj aj,ma izgoirio skrozlegica_osevo sad mi se isto pri...sunčalo...
Samo koristi zaštitu... protiv sunčevih zraka...
puma
Samo koristi zaštitu... protiv sunčevih zraka...![]()
legica_os
...ma najbolja je poza kad ja na njemu sjedim i skakućem gore-dole,gore-dole...ops:">
legica_os
...ma najbolja je poza kad ja na njemu sjedim i skakućem gore-dole,gore-dole...ops:">
legica_osprobaj eurocrem,kazu da je dobra,ili chokolinopuma
Samo koristi zaštitu... protiv sunčevih zraka...![]()
Opet sunce vidim vani..ccc...molim te preporuči mi koju zaštitu da koristim?!(od sunca mislim)
fatcat
Wildcat, aka divlja macka... variacija na doggy
Zajasis straga, uhvatis se dobro i onda dragoj sapnes u uho kako si joj sestru isto ovako sinoc i bila je kao divlja macka... i onda se drzi dobro...
">
">
"> krajnje maštovito, nema šta 
zlusch
legica_os
Probaj ostati dolje.. a onda naprijed-nazad, ali zdjelicom.
Za ovo otkriće plaćaš pivo!![]()
legica_os
Opet sunce vidim vani..ccc...molim te preporuči mi koju zaštitu da koristim?!(od sunca mislim)
legica_os
zlusch
legica_os
Probaj ostati dolje.. a onda naprijed-nazad, ali zdjelicom. Za ovo otkriće plaćaš pivo!![]()
...probala..ops:">
fatcat
Zajasis straga, uhvatis se dobro i onda dragoj sapnes u uho kako si joj sestru isto ovako sinoc i bila je kao divlja macka... i onda se drzi dobro...

zlusch
legica_os
zlusch
legica_os
Probaj ostati dolje.. a onda naprijed-nazad, ali zdjelicom. Za ovo otkriće plaćaš pivo!![]()
...probala..ops:">
Pa daj koji detalj.... vrijedi li truda? Jesi jednom ili vise puta... ne moras se stidjeti![]()

legica_os
zlusch
Pa daj koji detalj.... vrijedi li truda? Jesi jednom ili vise puta... ne moras se stidjeti![]()
Predobro je da bi se jednom napravilo...kao da nešto govori "još ...još..." ..sad se jako stidim...![]()
zluschAjde... pa ti sigurno nisi vidio moju punicu. Kad se rodila mama joj kaze "malo moje blago", a tata kao pravi realist kaze "ajde da to blago zakopamo".
To se zove i rodeo-poza... cilj je nakon šapta u uho biti unutra barem 10 sekundi![]()
P.S. Osim sestre pali i mama... a kažu mi oni "napredniji" da isti učinak ima i brat![]()
fatcat
zluschAjde... pa ti sigurno nisi vidio moju punicu. Kad se rodila mama joj kaze "malo moje blago", a tata kao pravi realist kaze "ajde da to blago zakopamo".
To se zove i rodeo-poza... cilj je nakon šapta u uho biti unutra barem 10 sekundi![]()
P.S. Osim sestre pali i mama... a kažu mi oni "napredniji" da isti učinak ima i brat![]()
anakonda
...@zlusch - kao promatrač, vidim da si i ti tu negdje...po iskustvu...![]()
anakonda
...khm,khm...aj dobro - kao ono - vjerujem ti...![]()

anakonda
...ne,ne..sad u tebi gledam čovjeka prepunog iskustva...fino odgojenog, naravno...![]()
zlusch
anakonda
...khm,khm...aj dobro - kao ono - vjerujem ti...![]()
Džizs.. pa zar se moja reputacija finog i dobro odgojenog momka baš toliko nisko srozala?![]()
![]()

CatCloe
zlusch
Džizs.. pa zar se moja reputacija finog i dobro odgojenog momka baš toliko nisko srozala?![]()
![]()
budi sretan dok je to jedino što je nisko i srozano![]()

CatCloe
ti si, dakle, jedan od onih koji nikada ne nose kratke hlačice?![]()

zluschKad nosis kratke onda te ne pitaju glupa pitanja kao "zasto sepas". Hello... zar me bez veze zovu tronozac...
CatCloe
ti si, dakle, jedan od onih koji nikada ne nose kratke hlačice?![]()
Isključivo bermude... iz predostrožnosti![]()
Loona
Obožavam ovako samouvjerene tipove..![]()

CatCloe
u tome ste definitivno neprejebivi![]()
Loona
magle smo se nakupovale.. ajmo sad nešto drugo..![]()
pumaUkratko: doggy style.
CatCloe
bojim se da su i zjake i ofucane fore malo više pod vašom ingerencijom...
Leteci mungos
Da, doggy je dobar... pogotovo ako se riba zna fino naprciti (za najbolji stabilni kut se podmetne posteljina ispod stomaka),
zlusch
CatCloe
bojim se da su i zjake i ofucane fore malo više pod vašom ingerencijom...
To ti i pričam.... dok ima mušterija među ženama, bit će i prodavača među muškarcima. Najključniji postulat svih ekonomija - potražnja generira ponudu.
LoonaNije posteljina vatra da izmedju njenog trbuha i posteljine ne mozes proturiti ruku... ;-)a kako ju onda maziš ako joj je posteljina ispod stomaka? i što ako nema posteljine?
LoonaHmmm... Tebi drob zamjenjuje posteljinu?! ;-)ja mislim da sam dovoljno stabilna i bez posteljine..
Leteci mungos
LoonaHmmm... Tebi drob zamjenjuje posteljinu?! ;-)ja mislim da sam dovoljno stabilna i bez posteljine..
Leteci mungos
Ako nam zelis reci da imas dobre sise, onda je to lijepo, ali si promasila ceo fudbal. Radi se o stabilnosti donjeg dijela torza i kuta zdjelice. Uz posteljinu pod trbuhom riba puno teze "bjezi" prema naprijed, stoga je i amortizacija kvalitetnije rijesena i manje je jalove energije...
Leteci mungos
Doduse, meni je ta poza najdraza u trenucima "netom poslije", kad riba ostane u tom polozaju, a s dvije pulsirajuce rumene, od zrelosti raspukle, polutke breskve se cijede sokovi... mmm, mljac...
LoonaLeteci mungosČega?Hmmm... Tebi drob zamjenjuje posteljinu?! ;-)
SmokeYDa, gadno je to kad si odrastao drkoman zarobljen u tijelu sedmogodisnjaka... no, tjesim se da je jos gore sedmogodisnjacima zarobljenim u tijelu odraslog drkomana...P.S. Cini mi se da netko gleda previse Hustlera...
Leteci mungos
Da, doggy je dobar... pogotovo ako se riba zna fino naprciti (za najbolji stabilni kut se podmetne posteljina ispod stomaka), fino ju se moze dodatno rukama maziti gdje treba, a i lijep je uzitak gledati ju dok grize i cupa posteljinu... ;-)
Doduse, meni je ta poza najdraza u trenucima "netom poslije", kad riba ostane u tom polozaiju, a s dvije pulsirajuce rumene, od zrelosti raspukle, polutke breskve se cijede sokovi... mmm, mljac...
Galadriel
Leteci mungos
Da, doggy je dobar... pogotovo ako se riba zna fino naprciti (za najbolji stabilni kut se podmetne posteljina ispod stomaka), fino ju se moze dodatno rukama maziti gdje treba, a i lijep je uzitak gledati ju dok grize i cupa posteljinu... ;-)
Doduse, meni je ta poza najdraza u trenucima "netom poslije", kad riba ostane u tom polozaiju, a s dvije pulsirajuce rumene, od zrelosti raspukle, polutke breskve se cijede sokovi... mmm, mljac...
Potpisujem ;-)
ikuke18
zašto ne pod tušem to je ugodni i lijepi doživljaj![]()
CatCloe
mislim da ta spada u kategoriju idealnih filmskih položaja, zajedno s onom uz zid (kad su ti obje noge na njegovim rukama) ili na podu... savršena paljevina dok se netko ne polomi ili dok, uslijed bolova u koljenima, leđima, ili klizanja po pločicama, oboje žarko ne poželite prijeći u mekše okruženje..

ožiljak
ma najbolje je na pješčanoj plaži na otvorenom...naravno na praznoj plaži jel![]()
OligofreniDikobrazoid
Ma ljudi, bez puno komplikacija: Ako je partner/partnerica dobar/dobra i ako si pašete..... Sve su poze ZAKON![]()
1step2fartotalno potpis.Sex je stvarno odlicna stvar u nasim zivotima. Zgodno je isprobati sve, ali najljepse je zajedno nasmijati se neuspjesima potencijalnih akrobacija. Kad nekoga volis ili je sex jednostavno dobar ne treba tu vise dodavati nikakvu filozofiju. S godinama smo sve bolji...
OligofreniDikobrazoidSve su poze ZAKON
nake_radoožiljak
ma najbolje je na pješčanoj plaži na otvorenom...naravno na praznoj plaži jel![]()
neki su i na punoj plaži...bile su slike u 24 sata...debili
1step2farOdostraga dok ležim na trbuhu, fino usko, guzu malo u zrak...
Metalucifer
2. Horsy - laganica odmaraš ,a fino ti...i osjećaj je savršen...guza u rukama,sise lamataju,pljuckaš zube
">
">