| Autor |
Poruka |
|
manic
Ukupno postova: 48 Lokacija: Belišće Spol:  Muško
|
Devastacija nije samo ili doslovno rušenje, već i zagađivanje bukom, fekalijama, bojanje sprejevima i sl.
Dokazi za tvrdnje su vidljivi još i danas od ranijih konfuzija.
A ono sa cajkama u dvorcu je čista LAŽ!!!! Jedino ako su ti KUD-ovi u toj kategoriji.
Uostalom Belišćanu, zašto taj tvoj sumještanin Emanuel ne održava tu konfuziju u vašem, belišćanskom ''dvorcu - Paleju??????
|
prva stvar iz navoda uopce nije tocna. fekalije i smece kao i bojanje sprejevima pojavljuje se na dvorcu i oko njega svakodnevno kada tamo koje kaki klinci okolo prave svoje privatne feste tjekom vikenda kada se opijaju i nema nikakve veze sa fuzijom i festivalima opcenito. cista laz. na obadvije fuzije do sada steta koja je i nastala na tolikom broju posjetitelja je totalno zanemariva.
A cajke su znaci krpancijeva slaba tocka. znaci na cajke se ide pa otuda znaci i ovakve reakcije. Ako je laz da su cajke svirale u dvorcu onda su valjda dara bubamara, indira radic i seka aleksic i slicne clanice nekog naseg domaceg KUDa.
Sto se tice kudova, protiv njih nemam nista i jako cijenim njihov rad.
I molim vas da ne baljezgate takve gluposti o beliscanskom paleju i slicnome kada obadvojica znamo da je palej izgorio u ratu te da se sad tek obnavlja, a i da je u uporabi znamo da je to puno manji i zatvoren prostor te samim time i neadekvatan prostor za ovakve vrste koncerata.
Mislim neki ljudi znaju stvarno lupit totalnu glupost i mislit da su nesto pametno rekli...  |
|
|
|
|
|
 |
|
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol:  Nebitno
|
''... na obadvije fuzije do sada steta koja je i nastala na tolikom broju posjetitelja je totalno zanemariva...''
Dakle manic, ako netko mlatara gluposti onda si to ti. Uostalom kao i većina barabera.
1.Devastacija u objektu kao što je valpovački dvorac je i kada se zabije jedan čavao ako to nije krajnje potrebno.
2. O devastacijama sa prošlogodišnje konfozije imam fotke.
3. Koji izgovor za Palej - mali prostor i nije u funkciji. Vidiš i valpovački dvorac nije u funkciji jer je i on u stanju obnove. Pa ako bi tako gledali , nije za konfuzije - nikada pa niti onda. |
Zadnja promjena: krpanci; 26.08.2008. 21:14; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
1. ***.
2. objavi fotke.
3.ne bi bilo na odmet proučiti i gramatiku hrvatskog jezika ponekad... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
 |
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
nego, vidjeh na spejsu da Portmani nastupaju, ali nema ih na plakatu pa sada jel ih ima ili ne? |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
 |
|
WeGo Ukupno postova: 37 Lokacija: Valpovo Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol:  Nebitno
|
nemam uopce ni blage veze o ovome zadnjem i sta je s time htio reci, ili mozda ja ne razumijem napisano pod broj 3...he he
|
Samo se smješkaj; tko se zadnji smije...
Ovakovu rekciju na Palej sa očekivao; svoje branimo, a tuđe razaramo - to ti je parola. Tipično za barabere!
E što biste vi baraberi dali da imate dvorac kao valpovački. Tada sigurno nebi u njemu organizirali derneke tipa konfuzije.  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mislim da znam tko si i objavit cu to sa svime osime sa portala sam da se uvjerim da budem siguran a ne da stalo dezinformiram ljude |
|
|
|
|
|
 |
|
|
slazem se sa zadnjim textom ja odustajem ali drzim se zadnjeg |
|
|
|
|
|
 |
|
manic
Ukupno postova: 48 Lokacija: Belišće Spol:  Muško
|
ma taj krpanci ocito nezna sta je dernek a sta dobra svirka ustvari, tak da njegove komentare o tome ne treba ni uzimati zaozbiljno.
a sto se tice toga da imamo dvorac ipak mislim da bi ga bolje uredili i u njemu odrzavali cesce razlicite manifestacije a ne kao u valpovu u njega smjestili samo ljeto valpovacko i nista drugo. kao da nevidite dalje od svog nosa.
ali kako bandic kaze "neka institucije ove drzave rade svoje", pa eto izvoli naprijed i zaustavi svaku drugu manifestaciju koja se pokusa odrzati u dvorcu pa ces valjda mirno spavati krpanci.
pozz  |
|
|
|
|
|
 |
|
judge
Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
''... na obadvije fuzije do sada steta koja je i nastala na tolikom broju posjetitelja je totalno zanemariva...''
Dakle manic, ako netko mlatara gluposti onda si to ti. Uostalom kao i većina barabera.
1.Devastacija u objektu kao što je valpovački dvorac je i kada se zabije jedan čavao ako to nije krajnje potrebno.
2. O devastacijama sa prošlogodišnje konfozije imam fotke.
3. Koji izgovor za Palej - mali prostor i nije u funkciji. Vidiš i valpovački dvorac nije u funkciji jer je i on u stanju obnove. Pa ako bi tako gledali , nije za konfuzije - nikada pa niti onda.
|
gospon krpanci da vam je doista stalo do zaštite dvorca zašto se niste bunili 05.08. 2004 ili 2005 kada je, (da tragedija bude veća to je dan kad smo protjerali srbe iz knina, dakle Dan domovinske zahvalnosti) u dvorcu pevala prva violina srpskog turbo folka INDIRA RADIĆ. Mislim da je tomu tako jer ste bili u prvim redovima. Čak mislim da su i fotke koje imate kao dokaz oštećenja dvorca upravo fotke koje su mogle nastati poslije tog derneka. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
jedna promjena u line up-u za festival:
Nakon sto su nastup otkazali band Insomnia na njihovo mjesto dolazi Našički band PORTMAN |
|
|
|
|
|
 |
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
ima da se prangija na basevima jeaaa |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
 |
|
dendrofil
Ukupno postova: 7 Lokacija: Valpovo, Hrvatska Spol:  Muško
|
super je ispalo što je portman zauzeo mjesto! go portman GO! (-:
...bilo bi lijepo da na službenoj stranici poslije osvanu i i fotkice sa svega za uspomenu i dugo sjećanje, hehe. eto malog prijedloga, ak se smije...
(-;
vidimo se tamo, peace! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
bit će žurka za pamćenje  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
 |
|
|