Whitesnake - Osijek, 10. srpnja 2008.

Osijek

Whitesnake - Osijek, 10. srpnja 2008.

Trebali su svirati u Osijeku već 31. svibnja, no ipak ćemo ih priliku vidjeti i poslušati tek 40 dana kasnije. Naime, Whitesnake će u Osijeku nastupiti 10. srpnja 2008. godine. Na popularnom igralištu Srednjika nastupit će u sklopu svoje svjetske turneje "Good To Be Bad" na velikom Prima Rock koncertu.

Predgrupe ovom sjajnom rock spektaklu bit će Opća opasnost te legendarne Divlje jagode.

Update:
Galerija 031: Whitesnake, Osijek [2008.07.10.]

Nakon što je napustio Deep Purple, David Coverdale snima dva solo albuma, a 1977. okuplja Whitesnake. Bend je bio najaktivniji 80-ih, ali ni danas ne sviraju s ništa manje žara. Kritičari su ih tijekom karijere uspoređivali s Deep Purpleom, ne samo zbog činjenice da su tri bivša člana Whitesnakea bili članovi Deep Purplea, nego i zbog njihova zvuka.

Iako su davno prošla vremena kad je Whitesnake vladao MTV-jem (album "Whitesnake 1987" dosegao je, primjera radi, tiražu od nevjerojatnih deset milijuna primjeraka samo u Americi), čini se da su vremena kad je bend izbjegavao studio prošla. Na proljeće ove godine, nakon 11 godina pauze, izlazi njihov 11. studijski album "Good To Be Bad". Jedanaest novih pjesama (napisali su ih David Coverdale i gitarist Doug Aldrich) dobar su omjer rocka i balada. David Coverdale osjeća da je ovo prvi "pravi" album Whitesnakea u zadnjih 20 godina. "S velikim užitkom i radošću smo radili ovaj album. Ja i dalje uživam slušajući ga. Ne može biti loš." - tvrdi David.

Povijesni medij

Tako su svojoj bogatoj diskografiji i biografiji...
Blues Rock Era
Snakebite (1978)
Trouble (1978)
Lovehunter (1979)
Ready an' Willing (1980)
Come an' Get It (1981)
Saints & Sinners (1982)
Slide It In (1984)
Glam Metal Era
Whitesnake (released as 1987 in Europe) (1987)
Slip of the Tongue (1989)
Blues Rock Era II
Restless Heart (1997)
...dodali i 11. album
Good To Be Bad (2008)

U bendu su od njegovih početaka pa do danas svirali poznati glazbenici, kao što su Jon Lord, Ian Paice, Cozy Powell, Neil Murray, Bernie Marsden, Micky Moody, Rudy Sarzo, John Sykes, Adrian Vandberg, Vivian Cambel, Tommy Aldridge i Steve Vai.

Članovi benda koji će svirati na turneji "Good To Be Bad" su:
David Coverdale – vokal
Doug Aldrich - gitara
Reb Beach - gitara
Uriah Duffy - bas
Timothy Drury - klavijature
Chris Frazier – bubnjevi

Nema sumnje da će bend na svojoj turneji svirati i hitove koji su ih proslavili "Slide It In", "Love Ain't No Stranger", "Fool For Your Loving", "Is This Love", "Ready An' Willing", ali i da će pjesmama s novog albuma pokazati da u njima još uvijek ima žara i magije. Više nego ikada su spremni podsjetiti publiku kakvu je euforiju nekada izazivao pompozni hard rock 80-ih.

Ulaznice su u prodaji od 1. ožujka. Cijena ulaznice je 100 kn ukoliko ih kupite do 31. ožujka. Od 1. do 30. travnja cijena ulaznice je 120 kn, a od 1. svibnja do 10. srpnja ulaznice koštaju 150 kn.

Ulaznice se prodaju u Hrvatskoj i okolnim zemljama putem sistema Eventim te u Osijeku (Gradski radio i videoteke Cross), Županji (caffe bar Marinero), Valpovu (caffe bar Massai), Đakovu, Vinkovcima i Slavonskom Brodu (Brodturist).

Više informacija o ulaznicama na www.eventim.hr

Organizatori koncerta su Gradski Radio, Media Metro i Lupa Promotion, uz podršku Prima Piva.

Forum 031: Gdje prezalogajiti nakon koncerta?

Re: Whitesnake u Osijeku 10. srpnja 2008.

aaaa pa to se poklapa sa exitom....jooj što ne volim kad se tako nešto dogodi
tko zna dal ce uopce i bit exita... a i bas mi se i ne ide tamo dok je ovakva situacija
ma mislim da je sada nemoguće da se exit ne održi
Exit se sigurno održava. Vjerujte mi.
Bravo za exit, ali ovo je topic o whitesnakeu :lol:
Vrlo vjerojatno Whitesnake sviraju i na EXITu, pa su zato pomaknuli termin...
Čitah negdje da dosta agencija i festivala u ovoj regiji samo čekaju EXIT i popise izvođača, pa da uzimaju actove koji tamo nastupaju, kad su već u ovom tužnom djelu svijeta...
bas su nasli datum kad ce.. em je exit.. i jos i massive attack u ljubljani isti dan..
ma kakav whitesnake ide se maidene :D
miss chupa chups

bas su nasli datum kad ce.. em je exit.. i jos i massive attack u ljubljani isti dan..

ma bit će i massive attack onda na EXITu LOL
jos malo jos malo koji dogadaj za ovaj grad isao sam u budimpestu kad je bio otkazan koncert i sad ima da sviraju preko 2 sata :)
Sam nek David men odvali i nešt od Purplovca, a nek promociju svog novog albuma odgodi za neki drugi grad ;D

Btw prodo sam zbog njih 4dnevnu kartu za exit maloprije, bolje im je da me oduševe :D
ma oce buraz ali novi album je bolji od svih prijasnjih :)

Re: Whitesnake - Osijek, 10. srpnja 2008.

ljudi pomagajte, 4 mladih rockera dolaze iz Bihaca u Osijek na koncert Whitesnakea,ali nam se je puno vracati isti dan za Bosnu,jer to je nekih 800 kilometara da predjemo u istom danu. Pa ako iko zna gdje bismo mogli prenociti tu noc u Osijeku bili bismo im puno zahvalni. ne trazimo puno, samo krov a mi cemo i ponijeti svoje deke za spavanje.Asmir iz Bihaca
p.s.
neka nam se brzo jave oni koji nam zele izaci u susret
moj mail je [email protected]
Ajme ljudi bit ce zenika ko u prici poslje koncerta VajtSnejka.....ajme.... :)
El-Fatih

Ajme ljudi bit ce zenika ko u prici poslje koncerta VajtSnejka.....ajme.... :)

Ja već počeo puštat kosu! :D
Idem i ja... bit će ludnica...sam se nadam da će svi stati!!
I onda da ćemo gledati slike na osijek031 s koncerta ^.^

Vidimo se ljudovi!!! Uživajte!!!
Možda sam ćorava, ali ne znam u koliko sati sve počinje. :(
ulaz ti je od 18h...a počinje program u 19h-tako piše...
valjda-ček da provjerim
=D
DOLAZIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jel zna neko jel ima još karata u prodaji?
please brzo odg ak neko zna, thx
Ma sigurno ima, trkni u neki Cross ili nešt pa pitaj. A bude i vjerojatno pred ulazom!

Joj drogiram se vec par dana sa novim albumom, bio je Petar u pravu :D stvarno je dobar
onda u 7 počinje? :D
I kakvi su dojmovi???

Meni bilo super! Odlična atmosfera i ljudi... ali... bzvz mije što je tako kratko trajalo...grad nije dao duže...daj!!!! Ne mogu vjerovati... nea veze-bilo je odlično!!
Fantastično, bas sam uživao, jebga, kratko je, ali bolje i to nego da smo opet bez ikakvog događanja prošli.
Ajmo još malo kometara... treba li mi biti žao što sam Belu Zmiju mijenjao za tandem Chuch Berry & Tommy Emmanuel?

Meni je bilo prekrasno! Već dugo se nisam tako dobro zabavila na koncertu. :yahoo: Dojmilo me se kako su se obraćali publici, ljubazno (za razliku od Urbana koji publici viče "šta je p*č*e!?, neka uči od profesionalaca.)
Slušati ih uživo je neopisivo. :band:
A kockasti dres... Strava. Baš su smiješni.
Imam i dvije zamjerke (ne tiču se whitesnakea), a one se odnose na samo 1 :disgust: wc za publiku i nemogućnost izlaženja te ponovnog ulaženja na koncert. Trebali su stavljati žigove na ruke, ili one narukvice ili tako nešto.
cicomis

A kockasti dres... Strava. Baš su smiješni.

e umro sam od smijeha kad je sa dresom izašao
nego, mene zanima kolko je Reb trzalica bacio :hmm: jebalo mater ak nije više od 5

cicomis

nemogućnost izlaženja te ponovnog ulaženja na koncert. Trebali su stavljati žigove na ruke, ili one narukvice ili tako nešto.

ma zašto, pa ako si ušao na koncert zašto bi više izlazio
jel nije prima pivo sponzor koncerta a ne tuborg? :D

btw prepredobar koncert, samo stvarno prekratko.
cicomis

nemogućnost izlaženja te ponovnog ulaženja na koncert. Trebali su stavljati žigove na ruke, ili one narukvice ili tako nešto.

ma zašto, pa ako si ušao na koncert zašto bi više izlazio

ma volim opću opasnost, a divlje jagode mi i nisu nešto. poslovno smo morali nešto BAŠ TAD obavit u gradu pa bi mi bilo super da smo poslušali opću, otišli i vratili se za pola sata. ovako smo ostali bez tog užitka, došli smo 5 minuta prije nego što su divlje jagode počele. nego, jel bio hard time?
nemoj uspoređivati urbana s ovim ostarjelim rokerima koji još samo mogu svirati u ovakoj pripizdini od grada...
Šta kao urban je možda bolji,na nekom višem nivou možda?
nisam neki obožavatelj urbana al ovo ja prejadno dovoditi takve smješne izvođače poput whitesnaka i adamsa u grad,mislim nemoj me krivo shvatiti al mislim da grad osijek zaslužuje ipak nešto bolje od ostarjelih i ocvalih "zvijezda"
Istina,i Urban i Whitesnake su sranje.

A tko je onda po vama dostojan da svira u Osijeku?
cicomis

A tko je onda po vama dostojan da svira u Osijeku?

Karma, Colonia, Mate Bulić, Miljenko Kokot
evo jedini dostojni koncert ove godine će biti onaj od Dubioze kolektiv na pannonianu
nake_rado

nego, mene zanima kolko je Reb trzalica bacio :hmm: jebalo mater ak nije više od 5

5?? Pa bacio je 30+ trzalica omg ;D Di si ti gledo ak ne gitaristu whitesnakea bez majice ;D
empetri

nake_rado

5?? Pa bacio je 30+ trzalica omg ;D Di si ti gledo ak ne gitaristu whitesnakea bez majice ;D

e tu je trebalo 15 pisat, ali izgleda nisam dobro pritisnio 1 LOL

justice

nemoj uspoređivati urbana s ovim ostarjelim rokerima koji još samo mogu svirati u ovakoj pripizdini od grada...

a tebi su onda i ovo pripizdine
Sydney, Australia
Melbourne, Australia
Rio De Janeiro, Brazil
Sao Paulo, Brazil
Buenos Aires, Argentina
Lima, Peru
Mexico City, Mexico
Tampere, Finland
Oslo, Norway
Copenhagen, Denmark
Glasgow, Scotland
Birmingham, England
Manchester, England
Newcastle, England
London, England
Dessel, Belgium
Athens, Greece

To su samo neka mjesta gdje će svirati na ovoj turneji
Koncert je bio super, i definitivno treba više takvih događanja u gradu. A klinci koji pljuju po whitesnake-u ionako se furaju na cajke - na žalost toga kod nas ima sve više .... Ceca bi sigurno popunila i stadion :puke: :puke:
justice

justice

nisam neki obožavatelj urbana al ovo ja prejadno dovoditi takve smješne izvođače poput whitesnaka i adamsa u grad,mislim nemoj me krivo shvatiti al mislim da grad osijek zaslužuje ipak nešto bolje od ostarjelih i ocvalih "zvijezda"

Odluči se da li je Osijek pripizdina, ili grad koji zaslužuje vrhunske glazbene događaje, što god oni bili. Prije toga se upitaj jesi li baš ti taj stručnjak koji bi to argumentirano mogao ocjenjivati.
U svakom slučaju Whitesnake je šund isto kao i cajke.
kopile

A što je to šund? Što onda nije šund, ako je ovo šund - iako je ne tvrdim da nije, niti da jest. Zanima me usporedbe radi, a i da se možemo založiti za visoko kvalitetne koncerte, gdje ne bi bilo šunda.
kopile

e ljudi pa samo procitajte recenicu i sve ce vam biti jasno :) kakvo je stanje u Osijeku :)
Petar S

kopile

e ljudi pa samo procitajte recenicu i sve ce vam biti jasno :) kakvo je stanje u Osijeku :)

Kakvo je stanje, nije mi jasno? Kao što ne znam što je šund, ni kako se određuje.
pa osijek i je jedna velika pripizdina od grada,nažalost ali je tako,kada je došao netko tko imalo vrijedi u ovaj grad (jedino što je valjalo je bio Zion train i Laibach),ukoliko je vama whitesnake neki bend onda vi zbilja nemate pojma o mjuzi,pa oni su bili zvijezde kad sam se ja rodio (prije 30 godina),mene zbilja zanima koliko je ljudi iz osijeka bilo na tom koncertu???,vidio sam na slikama transparent "whitesnake-tešanj" neželim nikoga vrijeđati ali to je presmješno,
svatko ima svoj glazbeni ukus i ja to priznajem al dajte nešto što valja,nedo bog da netko napiše mi imamo UFO jer bi prije otišao na whitesnake neg na to sranje od nazovi festivala (ove godine)
ja bio bilo predobro...atmosfera i to sve...jedino na što se svi žale je trajanje...jebiga...
a ti justice ak ti se nije svidjalo il ti se nesvidja nemoj onda pljuvat po svemu...kakvo je 'stanje' u osijeku sretni smo da smo i ovo dobili...sad zamisli da je tamo neka folk pevaljka nastupala...presmiješno...
treba rocka ovdje više...a ja koje pjesme znam od njih (ovak otprilike) stvarno su dobre...al nisu ih pjevali...jebemu
koliko ljudi je bilo? ne nađem na netu ni jedan članak o koncertu :(
Meni je bilo pomalo zao kad sam vidio da se ni asfaltirani dio srednjike nije popunio do kraja (tek kojih 2/3).

Justice je u pravu kad kaze da je na koncertu bilo relativno malo Osjecana. Sto uopce ne bi bilo lose da je predvidjeni prostor bio krcat. Ovako mi se cini da su na koncertu bili samo zaista okorjeli fanovi Whitesnakea, ekipa koja ih slusa desetljecima, ekipa koja je iz ljubavi potegla iz najudaljeniji krajeva Balkana.

Koliko bi tek ljudi iz Osijeka, Hrvatske i okolnih drzava bilo kad bi koncert imala neka zvijezda manje ugaslog sjaja (npr. Manu Chao, koji je nedavno raspametio Arenu)?!

On the brighter side - citava ta koncertna karavana, ogroman koncertni stage, energija izvodjaca i publike - s jedne strane su fanstastican dozivljaj cak i za nekoga tko je za Whitesnake cuo prvi put, a s druge dozviljaj koji baca u depresiju podsjecajuci u kakvoj kaljuzi ustajale obicnosti boravimo.
ljudi moji pa ja samo želim da u naš grad dođe neka zvijezda,tak mi svejedno jel to rock,metal,hip hop,techno,pa da i mi možemo reći-bio je netko i kod nas,to ak ja neću otići na taj koncert il party nema veze al sam nek dođu...
justice

pa osijek i je jedna velika pripizdina od grada,nažalost ali je tako,kada je došao netko tko imalo vrijedi u ovaj grad (jedino što je valjalo je bio Zion train i Laibach),ukoliko je vama whitesnake neki bend onda vi zbilja nemate pojma o mjuzi,pa oni su bili zvijezde kad sam se ja rodio (prije 30 godina),mene zbilja zanima koliko je ljudi iz osijeka bilo na tom koncertu???,vidio sam na slikama transparent "whitesnake-tešanj" neželim nikoga vrijeđati ali to je presmješno,
svatko ima svoj glazbeni ukus i ja to priznajem al dajte nešto što valja,nedo bog da netko napiše mi imamo UFO jer bi prije otišao na whitesnake neg na to sranje od nazovi festivala (ove godine)

Dakle, grad je pripizdina jer nema koncerata po tvom ukusu. Priznaješ da svatko ima svoj ukus, ali kod većine ukus ipak ne valja. Činjenica da je nekakav izvođač bio na vrhuncu popularnosti prije 30 godina, tebi znači da isti ne vrijedi. Brine te koliko je ljudi bilo na konceru? Zašto, kad ti nemaju pojma o "mjuzi"? Ti si, izgleda, ultimativni ukus. Koje kvalifikacije mora imati čovjek da bi bio glazbeni stručnjak, čovjek nesumnjiva ukusa?

Ujedno, iako nisam bio na tom koncertu, stvarno bi bilo krajnje vrijeme da prestane da iritantna priča o pomanjkanju dobrih koncerata i ostalih sadržaja za mlade. Prije svega, u usporedbi sa gradovima slične veličine, ne stojimo loše (pogotovo ako se uzme u obzir gospodarska situacija). Drugo, ako nekom fali koncerata u Osijeku, taj živi na jedinstvenom mjestu - dva-tri sata vožnje od Budimpešte, Beograda, pa i Zagreba. Kako se u razvijenijim zemljama na posao i nazad voze 1,5-2 sata, ispada da, onome tko je razvijen, te udaljenosti ne bi trebale biti nikakav problem, pa će imati koncerata koliko god hoće.

@justice

A Whitesnake kao nisu zvijezde? Kak ti se uopce da pljuvat po drugima? Jel nije lakse reci "to mi se ne svidja, to nije moj ukus", i slicno, a ne "ako je vama Whitesnake neki bend onda vi zbilja nemate pojma o mjuzi"...

"svatko ima svoj glazbeni ukus i ja to priznajem al dajte nešto što valja"...Zar ovo nije malo kontradiktorno, jel?

"vidio sam na slikama transparent "whitesnake-tešanj" neželim nikoga vrijeđati ali to je presmješno"...Opet kontradiktorno. Otprilike kao da ja tebi kazem: "ne zelim te vrijedjati al si glup".

Mislim, koja je poanta ovakvog komentiranja? Ukusi su razliciti, i ako vec mislis o necemu raspravljati ucini to argumentirano i uz postovanje tudjeg misljenja, a to postovanje se nikako ne pokazuje vrijedjanjem i nazivima poput: sranje, sund, smijesno, itd.

Ja recimo volim Purple, Heepovce i Zeppeline (sad ce me Pero prepoznati :lol: ), i hard rock opcenito, al mi ne pada na pamet reci da je hip-hop, elektronika, zabavnjaci (zanrovi koje ne slusam) sund, samo cu reci da mi se ne svidjaju, i to je dovoljno.

@Felt
Zadnji post je odlican.
de molim te ne kenjaj,naravno da je grad pripizdina,ja moram cijelo vrijeme ići negdje da bi pogledao bend koji mi se sviđa,neda mi se trošiti i to malo para što imam na takve stvari,evo sad na DOF-u u velikoj je bilo bendova koji osijek nikada neće vidjeti.
koja čovječe većina??? jel ti "leteći" napisao da većina ljudi nije bila iz osijeka,
ajd molim te reci mi kakva je to gospodarska situacija u beogradu???????? tamo su svi puni ko brodovi,
I DA U OSIJEKU JE SMIJEŠNA SITUACIJA S KONCERTIMA,od kad se zatvorio mini teatar nemaju gdje biti koncerti (al će se barem otvoriti i oni i united na jesen)
na koncertu je bilo predobro,i trebalo bi biti puno vise ovakvih dogadanja u gradu gdje su ljudi i izvana ograde gledali nastup,i oni koji ih slusaju i oni koji ne slusaju,i staro i mlado se moglo naci..ne treba srati po nicemu..i cemu opet pljuvanje,rijedak je dogadaj u ovom gradu koji ljudi ne popljuju..
@justice pa oni su znaci vec 30 godina zvijezde,znas rijetki su takvi..a i nemozes mi reci da je urban veca zvijezdea,ok mozda je nekima ili tebi,svatko ima svoje misljenje,al cemu pljuvanje po svakom dogadaju u ovom gradu..pogledaj samo po koliko ce gradova svirati i koliko ce ih ljudi poslusati i onda reci da oni nisu zvijezde..smijesno mi je jedino sto se prica kako oni nisu zvijezde a neke se "modne macke",neki big brother likovi dizu u nebesa
justice

de molim te ne kenjaj,naravno da je grad pripizdina,ja moram cijelo vrijeme ići negdje da bi pogledao bend koji mi se sviđa,neda mi se trošiti i to malo para što imam na takve stvari,evo sad na DOF-u u velikoj je bilo bendova koji osijek nikada neće vidjeti.
koja čovječe većina??? jel ti "leteći" napisao da većina ljudi nije bila iz osijeka,
ajd molim te reci mi kakva je to gospodarska situacija u beogradu???????? tamo su svi puni ko brodovi,
I DA U OSIJEKU JE SMIJEŠNA SITUACIJA S KONCERTIMA,od kad se zatvorio mini teatar nemaju gdje biti koncerti (al će se barem otvoriti i oni i united na jesen)

Niti ne očekujem da netko prijeđe svoja evidentna ograničenja u jednom popodnevu. Međutim, očekujem da barem nešto i pročita.
Osijek je pripizdina jer ti moraš ići negdje da bi vidio bend koji ti se sviđa - pri čemu uzimaš Veliku kod Poćege kao put koji ti oduzima novce kojih nemaš puno. Ti ćeš se u Europi jako razočarati.

Bendovi za koje 99% ljudi nikad nije čulo tebi su fenomenalan doživljaj, jer ti si, ponavljam, ultimativni ukus. Smetaju ti ljudi koji nisu iz Osijeka, iako bi imalo racionalan čovjek shvatio da je upravo cilj privući ljude koji nisu iz Osijeka (iz kojeg razloga je, primjerice, Budva platila 5 milijuna dolara za nekom bezveznu Madonnu).

Bit ću slobodan da kažem kako je tvoje razmišljanje kombinacija starog komunjarskog mentaliteta (nek meni daju koncerte koje ja hoću, ovdje, i jeftino jer novaca nemam), seoske zadrtosti (zašto bih ja morao ići negdje drugdje, hoću ovdje), megalomanije (u Osijeku moraju gostovati velike zvijezde) i ksenofobije (ne valjalju gosti, pogotovo ako su iz BiH). Ako i jesmo pripizdina, što nismo, to je samo zato što imamo ovakve kao što si ti - činjenica da kod kuće imaš 100-tinjak c.d.-ova bendova koji nisu masovno popularni ne čini te građaninom.
Dakle ovako:

Bio sam tamo, svidili su mi se i ukupno je koncert bio dobar.
Snaga, svježina, atmosfera, sve pet.

Da je još tvrdoglavi čuvar pored mene pustio ponekog i da ode iza ograde bilo bi još bolje. Na tu količinu piva jedan WC je bio premalo. Ubuduće koliko točionika - toliko WC-a.

Cijene piva OK. Gužva nije bila prevelika ali nije bilo niti prazno. Mislim da je bilo taman. Moglo se dočekati pivo, prošetati i zaplesati.

Nisam obožavatelj White Snakes-a ali volim takvu vrstu glazbe. Super mi je bilo i na Biker-day's kad su svirali oni iz Epicentra.

Sve u svemu, drago mi je da je u Osijeku bio takav događaj i ne bi bilo loše da to bude češće. Tim više što se skoro svi slažemo da je trajalo prekratko.
pa mogu ti reč da sam ih prije par dana počeo slušat čisto da vidim kakvi su...jer dobio sam besplatnu kartu i mogo sam ladno nekom prodat i nešt...al pošto volim taj stil glazbe a i vidio sam da nisu loši preko pjesama koje sam skinuo odlučio sam doči tamo...i mogu reč da nisam požalio
justice

de molim te ne kenjaj,naravno da je grad pripizdina

...

Vec prva recenica jasno govori zbog kakvih ljudi neki ovaj grad dozivljavaju kao pripizdinu.

A ovo o Bg-u je jedna obicna predrasuda.

Justice, nivo tvoje komunikacije je na nuli.
slušaj feltu nenamjeravam se ja tu s tobom svađati,
pod prvo bio sam na čitavo čudo koncerata po svuda (ne sam po hr da se razumijemo,u toj europi što ti spominješ),pa znam o čemu pričam
pod drugo nemoj ti meni kenjati o nekoj ksenofobiji (da imaš oči vidio bi šta mi je potpis) ja zbilja nemam ništa protiv nikoga,to tešanj sam uzeo kao primjer da je bilo 25% ljudi iz osijeka,
pod treće uzeo sam veliku kao primjer jer će ona ostati nedostižna za grad poput osijeka (nažalost) znaš nisam htio spominjati seasplash,sziget,vipin music,itd...
pod četvrto a ti si kao neki veliki stručnjak za glazbu da mi pametuješ???
justice

de molim te ne kenjaj,naravno da je grad pripizdina,ja moram cijelo vrijeme ići negdje da bi pogledao bend koji mi se sviđa,neda mi se trošiti i to malo para što imam na takve stvari

eto ko što ti sad sereš po Osijeku, ja sad isto tako tebi mogu reći: ''seljačino šta nisi učio pa bi možda i došao do nekog posla u kojem bi imao novaca, glupane kakav si ti to čovjek kad nemožeš nabaviti nikakve pare da bi vidio ono što želiš pa ti mogu počet srat po rodbini zato što oni nisu moćni u ovom gradu pa te nemogu nigdje preko veze da zaradiš novaca'', uglavnom, mogo bi još, ali ajde skužio si poantu
Ono što želim reći, ako ti osobno nemožeš dovesti te svoje zvijezde koje slušaš i ako ti nemožeš napraviti nekakvu promjenu, zašto sereš po drugima koji se trude.
uuuuu što ovo volim kad svi kenjaju po meni,do jaja...
justice

pod prvo bio sam na čitavo čudo koncerata po svuda (ne sam po hr da se razumijemo,u toj europi što ti spominješ),pa znam o čemu pričam
pod drugo nemoj ti meni kenjati o nekoj ksenofobiji (da imaš oči vidio bi šta mi je potpis) ja zbilja nemam ništa protiv nikoga,to tešanj sam uzeo kao primjer da je bilo 25% ljudi iz osijeka,
pod treće uzeo sam veliku kao primjer jer će ona ostati nedostižna za grad poput osijeka (nažalost) znaš nisam htio spominjati seasplash,sziget,vipin music,itd...

Ne,ne namjeravas se svadjati, ali ipak ces "samo" reci svoje,jel?

Otkud tebi informacija da je bilo 25% ljudi iz Os i kakve to UOPCE veze IMA?!

I kakva je ovo usporedba FESTIVALA i koncerta WS-a? Halo, to sto si ti nabrojao su FESTIVALI, a ne koncert jednog benda s dvije predgrupe.

justice

Znaci, nisi samo sadist, nego i mazohist. :lol:
justice

Ne,ne namjeravas se svadjati, ali ipak ces "samo" reci svoje,jel?

Otkud tebi informacija da je bilo 25% ljudi iz Os i kakve to UOPCE veze IMA?!

I kakva je ovo usporedba FESTIVALA i koncerta WS-a? Halo, to sto si ti nabrojao su FESTIVALI, a ne koncert jednog benda s dvije predgrupe.

justice

Znaci, nisi samo sadist, nego i mazohist. :lol:

A i tvoj nacin izrazavanja govori puno o tebi. "kenjaju, do jaja, pripizdina"... Manjak rijeci u vokabularu? A ni pravopis ni gramatika ti nije jaca strana.
a šta trebam šutiti dok vi serete po meni???
zen nisam se ja s tobom komunicirao neg s feltom,i nabrojao sam te festivale jer je on nešt kenjao protiv velike
Vozio sam 4 sata do Osijeka i još toliko natrag da bih vidio Whitesnake. Kad bi Čakovec barem bio tolika pripizdina pa da za 100 kn mogu vidjeti vrhunski band u mojem gradu i na koncert otići pješice. Ali neka, nek i dogodine dođu u Osijek i eto mene!
da veliki nedostatak riječi u vokabularu,jbg nemogu svi biti pametni kao ti...
justice

a šta trebam šutiti dok vi serete po meni???
zen nisam se ja s tobom komunicirao neg s feltom,i nabrojao sam te festivale jer je on nešt kenjao protiv velike

Čuj, ovo se zove forum, a ne dijalog.

Ajd pozdrav.
pozdrav i tebi... i bez ljutnje,glavno da je rokenrola
justice

He, dobro da je petak pa imam vremena za ovo.

To što si bio na mnogim koncertima ne znači da znaš o čemu pričaš (što uostalom možemo zaključiti čitajući ostatak tvog odgovora).

Drugo, ne očekujem da priznaš da si ksenofob, jer nitko nije svjesno ksenofob. No opet si uzeo Tešanj kao primjer, i smeta ti što na koncertu nije bilo više od 25% Osječana (iako je ta teza glupost sama po sebi - na koncertu nisi bio, niti je o njemu netko pisao, a i da je, ne znam na koji bi se način moglo utvrditi koliko je Osječana na koncertu bilo).

Treće, uzeo si Veliku kao primjer čega? Ili pak ono u Puli? To je tebi valjda ideal kome treba težiti? Onda slobodno kreni u organizaciju - nije to nikakav problem, sve su to privatne inicijative, sa moćnim sponzorima. Oni kojima se tamo ne sviđa, valjda su seljaci? Nemaju pojma o mjuzi - kako ti kažeš? Neće valjda Grad oranizirati festival s bendovima za koje 99% ljudi nikad nije čulo (to je u stvari ključ - zbog činjenice da većina nema pojma o njima posjetitelji se osjećaju cool, posebno, i pametno).

Na kraju, ja nisam nikakav glazbeni stručnjak. Da si kojim slučajem pažljivije čitao što sam napisao, shvatio bi da ne komentiram nečiji ukus. Ni meni se ne sviđa Whitesnake, a još manje Adams. Uopće ne pišem o glazbi, već o pristupu. Ili još bolje bahatosti i aroganciji, ograničenosti, zatucanosti - onaj kome je glazba koju sluša glavna životna odrednica, a da je prešao 15 godina, ima ozbiljnih problema. Onaj tko za sebe misli da ima ukusa, nasuprot većini, ili da je stručnjak, a nema nikakve realne podloge za isto, e taj ima još većih problema. Ako si kojim slučajem završio kakav renomirani konzervatorij, povlačim sve, saslušat ću te.
he he zanimljiv si ti lik,ovak ćemo nikad nisam bio ksenofob (to bi ti moglo puno ljudi reći za mene),
spomenio sam tešanj jer sam vidio na nekoj slici veliki transparent "whitesnake-tešanj",
ti meni kažeš da ja nisam pažljivo pročitao tvoje postove,a jesi ti sve moje? ja sam se uključio u ovo jer je netko spomenio negativno Urbana pa sam ja tako bezveze otipkao nešt,e pa ste me onda naživcirali i počeo sam srati po svima,al dobro to sad nema veze.
Meni je glazba jako važna u životu a tebi očito nije,ja volim sve poslušati (pa ak ćemo iskreno ja sam ko klinac od 13-14 volio hard rock)
ti meni kažeš da sam ja zatucan,zbog čega??? što sam izrazio svoje mišljenje da mi je pun k.... sranja od koncerata u gradu.
ja nemam ni volje ni elana da radim organizaciju nečega u ovom gradu jer jednostavno mislim da nebi ništ mogao napraviti
justice

ja sam se uključio u ovo jer je netko spomenio negativno Urbana pa sam ja tako bezveze otipkao nešt,e pa ste me onda naživcirali i počeo sam srati po svima,al dobro to sad nema veze.

E necemo tako.

Evo tvog prvog posta:
"nemoj uspoređivati urbana s ovim ostarjelim rokerima koji još samo mogu svirati u ovakoj pripizdini od grada..."

Drugi:
"nisam neki obožavatelj urbana al ovo ja prejadno dovoditi takve smješne izvođače poput whitesnaka i adamsa u grad,mislim nemoj me krivo shvatiti al mislim da grad osijek zaslužuje ipak nešto bolje od ostarjelih i ocvalih "zvijezda""

Treci:
"pa osijek i je jedna velika pripizdina od grada,nažalost ali je tako,kada je došao netko tko imalo vrijedi u ovaj grad (jedino što je valjalo je bio Zion train i Laibach),ukoliko je vama whitesnake neki bend onda vi zbilja nemate pojma o mjuzi,pa oni su bili zvijezde kad sam se ja rodio (prije 30 godina),mene zbilja zanima koliko je ljudi iz osijeka bilo na tom koncertu???,vidio sam na slikama transparent "whitesnake-tešanj" neželim nikoga vrijeđati ali to je presmješno"

(podebljao ja)

Neka citatelji procijene jesi li se samo ukljucio tako sto si otipkao "nest", i kako si dalje nastavio.

Na koncu i zaboga, pa ako je Os takva pripizdina a i kazes da nemas para (dakle, ni neki bijesno placeni posao te ne veze za Os), sto ne potrazis svoju srecu negdje drugdje. Ili sto ju vec prije nisi potrazio, jer, ako se ne varam, prije je Os bio jos veca pripizdina (u smislu odrzavanja koncerata SVJETSKI POZNATIH imena u gradu, o cemu ovdje i raspravljamo).
Ne znam džastis jesi li bio na koncertu Branka Adamovića na Zrinjevcu.... koncert je bio fenomenalan i publika je pjevala sve pjesme zajedno s njim - čovjek nije mogao vjerovati da će u nekoj belosveckoj pripičkini kao što je naš Osijek ljudi znati sve riječi svih njegovih pjesama.

Ja sam uživao svake sekunde.... i ako Brankić nije izdao nove materijale u bliskoj prošlosti, ne znači da njegova zvijezda tako lako gubi sjaj.
i šta fali mom prvom postu???
Lega preseli se u Veliku!
Ruku na srce u Osijeku za mlade ima i više događanja nego što je interesa.
Evo ti samo zadnji par tjedana: UFO, OLJM, OLJK, Whitesnake, ...
Neka mjesta bi dala sve da imaju od ovog svega makar jedno.
Naravno da se može uvijek više i bolje, ali očito je i da u ovoj našoj "pripizdini" neke stvari se mjenjaju i sve je više i više raznoraznih manifestacija glazbenih i kulturnih i to nas treba veseliti!
justice

Pa, u najblaze receno, POTCJENJIVANJE.
justice

evo ovako...ako ti ne voliš i ne slušaš WhiteSnake (ili Opću Opasnost i Divlje Jagode), nemaš pravo srati po njima i vrijeđati ih jer mnogim ljudima se sviđaju,a 80-tih su bili jedan od najvećih rock bandova.Koristio si naziv ostarijele ocvale zvijezde..e meni to nisu negu su legende hard rocka..jedni od najvećih i baš mi je drago da sam ih imao prilike čuti, a za to smo ja i 3 frenda potegnuli iz varaždina, drndali se u vlaku po vrućini 4-5 sati..i pri tome stajali od koprivnice do osijeka..potrošio sam ukupno 450 kn (student sam tak da i nemam previše para)...došo doma sav umoran, neispavan, i s laganim mamurlukom od pivi :)..al vrijedilo je svake lipe i svake kapi znoja :) .. meni je koncert bio fenomenalan...grad mi se isto čini super..bili smo prije u par kafića..u studentsom restoranu..ljudi su mi super i susretljivi..poslje koncerta par domaćih cura nam je pokazalo put do jednog rock birca (cadillac il tak nesto)..i mogu samo reći sve super i sve je za pet :) i prvom prilikom dok se skupi nešto love i dok bude neki dobar (po mom ukusus dobar) koncert evo nas opet..dotad osiječani keep on rockin..i da za 2 mjeseca evo nas opet u Slavoniji :) Županja we are coming (blues festival (Sardinas) i u koprivnici Uriah Heep (nekima ocvale zvijezde a nekima legende koje su stvarale rock 'n' roll i koje vjerovatno više neću imati prilike čuti)

Bonzo, i ja cu na Heepovce, makar nekima bile ocvale zvijezde koje su stvarale sund glazbu! :lol:

Nego, ajmo mi konkretno o koncertu? Kako vam je bilo? I sto mislite o Coverdaleu? Meni je izgledao kao da je pod nekakvim opakim medikamentima, ili necem drugom... :wink:
Pogledajte mu oci na fotkama...a pogledajte ovaj interview

pa ga usporedite.
Usporedjujes covjeka sa koncerta jucerasnjeg i sa interviewa u studiju? Svaka ti dala ;D Uostalom on mora izgledat nadrogirano, to mu je posao.

Coverdale je car, a koncert je bio energican i pozitivno nabijen, jedan od boljih, svaka im cast nakon toliko godina.
konkretno o koncertu..meni je bilo fenomenalno..samo da usporedim - bio sam prošle godine na Drava Rock Festu dok su bili Scorpions, The Cult...i bilo je super, al ovo jučer i još bolje..možda i nije bilo puno publike (po mojoj procjeni 4-5 tisuća ljudi) al svi koji su bili mislim da nisu požalili ni malo, i atmosfera je bila fantastična..mislim da ih je i ta atmosfera motivirala da daju sve od sebe i kako sam bio naprijed vidio sam i kolko su oni bili oduševljeni publikom.. posebno basist - Uriah Duffy..čak je i uzeo digitalac i snimao publiku.. izbor pjesmi mi je bio ok - 1 s novog albuma (koji je btw odličan) 1 starija pjesma..žao mi je da nisu odsvirali neke stvari od deep purpla (konkretno lay down stay down i might just take your life)..al ajde zato su burn i soldier of fortune..uglavnom super sve bilo..uživali u konceru, pivama i ljepim curam :) i doma. nadam se da već kad se whitesnakeovcima tolko dopalo to gostovanje u osijeku i hrvatskoj, da će doći bar još jednom...ja bi išo opet sigurno :)..e da i pohvale dečkima koji su radili razglas, ja mislim da je s te strane sve bilo super odrađeno..imam samo 2 "zamjerke" - 1.samo jedan wc (aj nama muškima još i nije tolko smetalo..mi smo dobrano zalijali onu živicu:D ) al cure nisu imale kud..i 2. šteta da nije trajalo duže..
empetri

Usporedjujes covjeka sa koncerta jucerasnjeg i sa interviewa u studiju? Svaka ti dala ;D Uostalom on mora izgledat nadrogirano, to mu je posao.

Pa dobro, al snimak iz studija je od nedavno. Ne znam, na koncertu mi je djelovao nekako "zombijasto", a na ovom interviewu sasvim normalno.
odgovor faktor-x-u: pa dobro jesi ti pri sebi??? OLJM-nikad nije bilo lošiji neg ove godine,jedini normalni koncert je bio od gustafa i pojavilo se čak 50 do 75 ljudi,UFO- o tome najradije ništ nebi ni napisao al ajd-svaka im čast za prošle godine al za ovu...,dobro ono tamo u bijeloj vojarni je bilo ok. Jedino pametno što si spomenio je OLJK-može se pogledati ok filmovi i ok predstave (ali mi ovdje pričamo o koncertima tak da nekužim zašt si to spomenio) o Whitesnake neću ništ ni reći (dovoljno sam rekao)

i evo mene kod mog frenda zen-a- Nijednom nisam spomenio da su tvoji omiljeni bendovi šund,iako ih je vrijeme pregazilo prije dobrih 20-ak godina al ok to je tvoj izbor,kažeš potcjenjivanje-pa i je,jer je nemogu smisliti te ishlapljene rokere koji uzimaju lovu na staru slavu,sad ćeš ti reći oni imaju novi album,e onda ću ja tebe pitati zašt nisu svirali stvari s novog albuma na koncertu??? (ah da svirali su dvije-tri) sve je bio stari repertoar,al dobro to je i bolje vjerovatno neg ove nove. i tako dalje i tako dalje...
možemo se tu klati danima al ništ nećemo postići,kao što si rekao ovo je forum,tu ja mogu izreći svoje mišljenje (koje nije lijepo) također ti mene možeš popljuvati,reći da sam ja seljak,čoban šta god hoćeš,ovo je forum...
ovom dečkiću iz varaždina neću ništ ni odgovoriti,jer nema smisla
UFO je ako se varam prije svega festival demo bandova!
OLJM je bilo loše, tu se slažemo, ali ja nisam govorio o kvaliteti nego sam nabrajao događaje.
OLJK je ponudio i više nego kvalitetan koncert ako pričamo samo o koncertima!
OLJK-kakav koncert?
nabrajaš znači događaje koji su sranje i na koje ni sam nisi išao
sad sam skužio na šta si mislio pod koncertom OLJK,e al to nije rokenrola
Koliko se ja razumijem svirali su jednu novu pa jednu staru pjesmu. Kako sam primijetila svaka grupa na koncertu svira i nove i stare pjesme. Zapravo bi bilo glupo da su svirali samo nove, vjerujem da bi mnogi fanovi bili razočarani da nisu čuli one stare hitove.

Inače, meni uopće ne smeta ako su izvođači starije osobe kojima je, istina, vrhunac karijere bio prije više godina. Vjerujem da je kvaliteta glazbe ostala ista, a baš zbog glazbe sam išla na koncert, a ne kako bih se mogla okolo hvaliti kako sam u trendu i kako slušam najnoviju glazbu.

Ne znam, po tome što pričaš justice i Iron Maiden su stari i ofucani i karijera im nije na vrhuncu. Pa šta? kad bih bar mogla u Mađu da ih vidim i slušam. A da ne spominjem kako bih rado otišla na koncert koji bi održali Beatlesi, ABBA, DOORS, Sinatra i slični kad bi bili živi i na okupu.

Sasvim je normalno da nam neće doći u Osijek neka grupa koja je trenutno mega-popularna jer će ići negdje gdje je veći prostor i mogućnost da se više zaradi. Tako je oduvijek bilo i ne vjerujem da će se išta promijeniti.
evo odmah isprika za taj koncert,

znači išao si na crvenu jabuku,lanu jurčević,zvonka bogdana??? pa šta da ja sad tebi odgovorim osim SRANJE
justice

,e onda ću ja tebe pitati zašt nisu svirali stvari s novog albuma na koncertu??? (ah da svirali su dvije-tri) sve je bio stari repertoar,al dobro to je i bolje vjerovatno neg ove nove. i tako dalje i tako dalje...

Sa novog albuma su svirali
Best Years, Can You Hear The Wind Blow, Lay Down Your Love, All For Love,A Fool In Love, All I Want All I Need, što je odlično kad bi gledo da na novom albumu ima 11 pjesama. A i svi bi bili razočarani da se nisu puštali stari hitovi, jer su ih oni baš i proslavili. npr. Kao da dođeš na koncert Hladnog Piva a oni ne odsviraju Ne Volim Te ilit ako nešto.
Justice, kod tebe mi smeta sto svoje misljenje konstantno prezentiras kao objektivno. I kad pritom vrijedjas, normalno je da reagiram, kao i drugi. Covjece, reci svoje misljenje, reci zasto ti se ne svidjaju WS, ili netko drugi, ako se kuzis u glazbu onda nam i argumentiraj, reci ja bih tu to tako odsvirao, reci sto mislis o organizaciji, reci kako bi ti to napravio i sto bi izmijenio, reci "meni je to losa glazba i ne bih ju slusao ni da sam na pustom otoku i da samo to mogu slusat", ali nemoj jednostavno reci "to mi je sranje" (zasto? zato!). "to su stare prdonje, zive na staroj slavi". itd...

Usto, pun si predrasuda i stavova koji se temelje na neinformiranosti i neznanju, što zapravo predrasuda i jest. Prvo kazes "zast nisu svirali stvari s novog albuma", onda, onako usput, u zagradi, spomenes da su svirali dvije-tri, e a onda kad ti ljudi fino napisu koliko i koje su svirali-ti se fino ispricas. Pa covjece daj se prvo informiraj kad donosis nekakav sud, ne samo u ovom slucaju, nego i inace u zivotu.

Opet nastavljas: "kažeš potcjenjivanje-pa i je,jer je nemogu smisliti te ishlapljene rokere koji uzimaju lovu na staru slavu"...

Prvo si pitao "što fali mom prvom postu", pa onda kažeš da to i je potcjenjivanje! Pa dobro jel ti misliš da je u redu nekog potcjenjivati? Hej, ajmo malo promotriti tu rijec "pot-cjenjivanje."...ajmo opet: "POT-cjenjivanje".

Ti ne mozes smilsliti te ishlapljele rokere? E pa ti ishlapljeli drmaju sat i pol na stageu iz sve snage, i tako dan za danom, i to preko svih kontinenata! Jel se bavis glazbom? Ja se bavim, sviram bubnjeve. E pa mogu ti reci da ja nakon 1 i pol satne/dvosatne PROBE (ne SVIRKE, a pogotovo ne ovako velikog KONCERTA) budem crknut, kao i mnogi moji kolege, a uskoro cu 26. Tako da ti se ti ishlapljeli rokeri jako dobro drze, bolje i od nekih 20 godina mlađih. I kakve veze, ponavljam, ima sto su oni stari. Zar stari slikar ne smije izlagati svoja djela koja je stvorio u mladosti? Ha? A glazbenicima je njihovo djelo, a mnogima i zivot-glazba. Jel bi trebali prestati svirati mozda? Ili biti ponosni sto se bave onim cim vole dok su drugi vec na pragu penzije.

"sve je bio stari repertoar, al dobro to je vjerojatno bolje neg ove nove"...ma znas, sve se meni cini da ti njih nisi ni poslusao. Sve ti je nesto na foru "vjerovatno", "mozda", "nemam pojma kolko su novih stvari svirali al cu pretpostaviti-a ak sam se zeznio onda cu se ispricati"...itd...i daj se odluci, jel bi ti bio mrvicu zadovoljnjiji da su izvodili stare il nove? Covjece, prepun si kontradikcija!

Kažeš, Gustafi su jedini normalan koncert na OLJM-u? Koji q ti znaci to "normalan koncert"? I jesi ti bio na svim koncertima da mozes imati takav sud? Ja sam bio na svima. Meni su se neki drugi bendovi svidjeli. Opet necu reci da su Gustafi jedini "normalni". I usput, Gustafi su u cvijetu mladosti, jel? :lol:

Da, ovo je forum, i slobodno ti pisi sto mislis, budi ti ono sto jesi, nemoj biti lazno pristojan, kulturan, tolerantan, asertivan...

Ovo na kraju sto si napisao da ovom DEČKIĆU iz Vž neces nista napisati je jadno da ne moze bit jadnije. Pod broj jedan, obracas mu se sa deckicu, sto nije nimalo lijepo, a pod broj dva ako mu neces nista napisati kojeg vraga si to onda uopce napisao? Mislim, covjece, spustas svima, te ovog zoves deckicem, te su ti ovi ishlapljele stare prdonje, te se slatkoo podsmjehujes kad vidis "Whitesnake Tešanj"... Svaka tebi cast ako si ti s takvim stavom sretan u zivotu. Pozdrav.
justice

ovom dečkiću iz varaždina neću ništ ni odgovoriti,jer nema smisla

Možda i ja jesam dečkić al u tih 20 god kolko živim naučio sam se nekoj kulturi i ne pravim s nekog budalu samo zato što ima drugačije mišljenje od mojeg...Za razliku do tebe djedice.
A Zen nadam se da ćemo se vidjet i upoznat u Koprivnici - imaš pivu :)
Uuuuuu to zen majstore svaka ti čast za ovo pisamce.
odmah ću ti reći da sam ja s svojim stavom jako zadovoljan u životu.
Pišeš da sam trebao napisati "meni je to losa glazba i ne bih ju slusao ni da sam na pustom otoku i da samo to mogu slusat" pa mislim da sam ja to napisao samo malo u drugom obliku,ako nisi primjetio onda su me svi počeli napadati jer sam bio iskren i rekao šta ja mislim o toj mjuzi,
ah da pa naravno da nisam preslušao novi album tvojih rokera,već sam napisao da sam slušao takvu muziku kad sam imao 13-14 godina tak da me uopće ne zanima takva vrsta rokenrole.
ovo za OLJM neću uopće komentirati,al moram ti priznati dobro sam se nasmijao.
e i sorry ak sam nešto krivo napisao,nisam išao na faks na kojem je nešt puno trebao pravopis i gramatika.
ma brca samo ti i dalje nastavi slušati i uživati u svojoj mjuzi... bay bay

Hebiga, ja se raspisem, profesionalna deformacija! :)

Zivio, Justice!
Bonzo, vidimo se na Heepovcima! Imas i ti pivu,skontat cemo se nekak!
Ja još uvijek ne vjerujem da je David Coverdale pjevao u Osijeku na Srednjoškolskom igralištu.... Bilo je pravo zadovoljstvo vidjeti sve te ljude, kako iz Pule, Rijeke, Zagreba, tako i iz Tešnja i Tuzle...
Daj Bože svake godine jednog ovakvog koncerta u gradu, klupska scena će biti jaka jer Mini Tetar sada ima savršen prostor, a kao bonus nam stiže Tito&Tarantula.
Ovaj koncert je bio nešto najljepše što sam ja doživjela,predobra atmosfera, simpatični kosati ljudi i genijalnijalna glazba.Nadam se da je ovo samo početak dobrih ROCK koncerata u Osijeku.
Šteta što se Zeppelini raspali sad kad nam je krenulo ;D
kopile

ti si očito neki jaaako ˝pametan˝ dečko!ideš pljuvati bend koji postoji 30 godina, prodaje svoje albume u milion primjeraka.Pa ajde ti zasviraj za nas pa da naučimo šta je to dobra glazba......Nije ni čudo što su u ovom gradu svi cajkaroši i što se nikad ništa ne događa pored ovakvih ljudi koji znaju samo srat po drugima.
b0nz0

justice

evo ovako...ako ti ne voliš i ne slušaš WhiteSnake (ili Opću Opasnost i Divlje Jagode), nemaš pravo srati po njima i vrijeđati ih jer mnogim ljudima se sviđaju,a 80-tih su bili jedan od najvećih rock bandova.Koristio si naziv ostarijele ocvale zvijezde..e meni to nisu negu su legende hard rocka..jedni od najvećih i baš mi je drago da sam ih imao prilike čuti, a za to smo ja i 3 frenda potegnuli iz varaždina, drndali se u vlaku po vrućini 4-5 sati..i pri tome stajali od koprivnice do osijeka..potrošio sam ukupno 450 kn (student sam tak da i nemam previše para)...došo doma sav umoran, neispavan, i s laganim mamurlukom od pivi :)..al vrijedilo je svake lipe i svake kapi znoja :) .. meni je koncert bio fenomenalan...grad mi se isto čini super..bili smo prije u par kafića..u studentsom restoranu..ljudi su mi super i susretljivi..poslje koncerta par domaćih cura nam je pokazalo put do jednog rock birca (cadillac il tak nesto)..i mogu samo reći sve super i sve je za pet :) i prvom prilikom dok se skupi nešto love i dok bude neki dobar (po mom ukusus dobar) koncert evo nas opet..dotad osiječani keep on rockin..i da za 2 mjeseca evo nas opet u Slavoniji :) Županja we are coming (blues festival (Sardinas) i u koprivnici Uriah Heep (nekima ocvale zvijezde a nekima legende koje su stvarale rock 'n' roll i koje vjerovatno više neću imati prilike čuti)

e ja sam jedna od tih cura koje su vas dovele do cadillaca..veliki poz iz Osijeka

e ja sam jedna od tih cura koje su vas dovele do cadillaca..veliki poz iz Osijeka

e zahvaljujem onda još jedanput :)
Heeee,citam ove 'komentare' u biti verbalno nadmetanje justice-a i ostalih, justice pa ti pojma nemas...nisam ni ja neki strucnjak previse, ali ni ne trebas biti strucnjak da bi zakljucio koje gluposti pises...jer kazes..
Whitesnake su ocvale zvijezde...pa da... 'djedice' su u godinama (tj. da se imalo kuzis, ili da si se makar raspitao, znao bi kakva je bila postava Whitesnake-a =>iz cijele ekipe samo su 2 matora clana..), i da vidis jos uvijek su zvijezde...isto kao i Rolling Stones npr.koji su postali popularni u 60-ima..te zvijezde drmaju scenom i dan danas...
Oni su isto 'ocvale zvijezde' jel? Te 'ocvale zvijezde' su u Riu (negdje 2004.,2005. godine,tako nest) skupile brojku od 1 i pol milijun ljudi...pa ti vidi...)
Eh da je meni biti tak'a ocvala zvijezda prijatelju moj..,sa 50 i 'kusur' godina onako imat snage za skakat i divljat po pozornici kao Coverdale...pffff...kapa dolje...
E da..sto se tice predgrupa, isto je bilo skroz okej, necu reci odlicno, jer opca opasnost mi nekako prebrzo zavrsila sa svirkom al cuj...ipak okej, svirali su 30minuta, minuta vise-manje...ni nemaju oni neku karijeru veliku,oni koji ih poznaju znaju u koje su vrijeme svirali i koliko dugo...krivo mi samo sto nije bilo bisa :(((

Sto se tice divljih jagoda,isto je bilo okej,drugaciji je to malo stil, opet rock al ono...vise stil balade,ko slusa zna...drago mi je sto su doveli najstarijeg tj.prvog njihovog pjevaca (ime neznam da me ubijes sad), i solaza koju je izveo onaj frajer u pol koncerta je bila preeeejebena...kapa dolje, legenda je, virtuoz...
Marko Ignjatovic je mlad al ima odlican glas,i stvarno nemam zamjerke...

A onda Whitesnake,iskreno ocekivao sam da nece bas toliko puno ljudi znati njihove stvari...al se i ugodno iznenadio...atmosfera je bila predobra,energicna,bas onako kako i dolici nabrijanom rock koncertu...

..pitam se jedino sto se desilo sa najavljivanim Hard Time-om :(

mislim ono u globalu, 3 koncerta za 100kn (ja kupio kad je bilo 120kn jbg zakasnio sam) i 3 i pol sata dobre...doooobre, rock mjuze...je , da...stvarno je koncert bio 'SRANJE' :))))
saKe

solaza koju je izveo onaj frajer u pol koncerta je bila preeeejebena..

"onaj frajer", pa daj nemoj me zezati :D

@Sake

Marko Osmanović, inače vokal Cote G4 je bio, ne Marko Ignjatović. Ak znaš nekog Marka Ignjatovića da tak dobro pjeva, javi! Dobro bi nam došao dobar vokal! :lol: Jel, Pero? :lol:
empetri

saKe

solaza koju je izveo onaj frajer u pol koncerta je bila preeeejebena..

"onaj frajer", pa daj nemoj me zezati :D

a sta Zele nije frajer, nemoj ti mene zezat e, koja solaža eee :shock: :shock:

a za ovog Osmanovica iskreno nisam mu znao prezime znam da je Marko jbg :D pa velim da nisam strucnjak :)

as a matter a fact i znao sam jednog lika, mislim da se bas Marko i zove (ovaj put je Ignjatovic sigurno :D), al nisam ga vidio jaaaako dugo, al frajer isto ima glasinu..naravno ne ovog kalibra al jos je mlad :wink:
saKe

as a matter a fact

Maestralno... ni premijer ne bi bolje LOL
zlusch

saKe

as a matter a fact

Maestralno... ni premijer ne bi bolje LOL

8) :lol: :lol: :lol:
he he... Pa ovo je za umrijeti od smijeha.
opća opasnost,divlje jagode,whitesnake,
Sake neznam,zbilja neznam šta tebi reći,pa ti si totalno ispalio...
Pa da, smeće, trebalo je ić Fanki Bizniss, Maja Šuput pa Osman Hadžić.

Whitesnake? Divlje jagode? Šund. Ja bi znao, ja sam kao klinac, sa 14-15, slušao rok i metal i to.

Ma, zapravo, nakon par dana razmišljanja, ja sam shvatiJo da je i od svjeCke i od rvaCke muz'ke sve smeČe i taj što vi kažete :lol: šund, sve osim Ivane Plehinger (zaboraviJo sam kak se toĆno piše) i njenog benda Funny Hill. :lol: :lol: :lol:
justice

justice

jao. jao, proseraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

urban je jedno ogavno umišljeno govno, a uspoređivati njega sa svjetski poznatim legendama rocka - nema nikakvog smisla...
da, btw. ja volim urbanove pjesme i stvarno ih sve znam, ali sam se zaklela da na njegove koncerte više ne idem upravo zbog njegovog odnosa prema publici....

justice

sad sam skužio na šta si mislio pod koncertom OLJK,e al to nije rokenrola

da si posjetio koncert koji je održan 8.7. - franco trisciuzzi band feat. peaches staten, ne bi ovo pisao...
iako su predstavljeni kao jazz band, svirali su stari rock, blues i mješavinu svega pomalo....
fenomenalno!!!!
justice

? :?
saKe

justice

? :?

šta nije bilo jasno?
bila na koncertu i nisam se zabavila
ne daj bože da sam još 150 kuna za to dala..
Dijabolična pankerica < Whitesnake

Tagovi