Autor |
Poruka |
cadis1 Ukupno postova: 74 Spol:  Nebitno
|
Parada PONOSA u Osijeku?!? U nepokorenom gradu heroju?!? Hvala Vrkiću....da te barem netko od njih napadne s guza... |
|
|
|
|
 |
roger Ukupno postova: 90 Spol:  Nebitno
|
Dovode kapitalne investicije i projekte,otvaraju radna mjesta,dovode zapad u osijek bas kako su obećali,sramota,....netko ovo mora i platit,a mislim da osječani imaju načina kako "pametnije" utrošiti novce,zanima me i kako će se ovo raspravitit u gradskom vijeću..hoće li Đapić i HDZ podržati prijedlog SDP-HNSa za paradu,ako da pokazat će da su obična interesna grupacija |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
U glavi mi se vrti slika kako predsjednik Gradskog vijeća g. Ante Đapić,
ponosno diže desnicu visoko u zrak, u znak potpore za Povorka ponosa Osijek Pride 2014  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
A kratica je malo žešća. Kao da se dijete zajebavalo na tastaturi.
Ku'iš ono QWERTZ zajednica... |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
neka, tražili smo demokraciju, evo nam je
i tako nas stalno neko jebe u glavu, sad u dupe pa da bude završena stvar |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
 |
Od sutra prestajem
Ukupno postova: 206 Spol:  Nebitno
|
Čisto sumnjam da će domaći gejići ić mahat svojim sugrađanima i gurat im pod nos svoje seksualne fantazuke. Što su radili dosad radit će i nadalje, i tko im smeta. U miru, kod kuće.
Doći će gej ekipa iz regiona, osječki će ostati doma. Što im je u svakom slučaju mudrije, jer KOGA UOPĆE BRIGA u kojim tjelesnim otvorima i na koji način uživaju? Sve dok ostavljaju djecu na miru, a čini mi se da neće ni to još dugo... Jer i to je ljubav, zar ne? A ljubav ne poznaje granice. |
|
|
|
|
 |
esseker81
Ukupno postova: 108 Lokacija: 5 rajon Spol:  Muško
|
sto ste se svu usjebali..umjesto da postavite stand na parad sa langosicama i osvjezavajucom cugom i pritom zaradite koju kunu,vi vec drvlje i kamenje na goste koji jos nisu ni dosli |
|
|
|
|
 |
esseker81
Ukupno postova: 108 Lokacija: 5 rajon Spol:  Muško
|
sto ste se svu uzjebali..umjesto da postavite stand na parad sa langosicama i osvjezavajucom cugom i pritom zaradite koju kunu,vi vec drvlje i kamenje na goste koji jos nisu ni dosli
|
|
|
|
|
|
 |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70017 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
fantac
Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Zašto ta parada diskriminira zoofile? Ne vidim da tu manjinu zastupaju.
Povedite djecu na paradu jer takve udruge promoviraju pedofiliju
Gost lgbt Zagreb i urednik pedofilskog časopisa Gert Hekma
"Augierasova nesreća je bila što je rođen u judeo-kršćanskom svijetu gdje samo roditelji imaju pravo voljeti djecu"
Jel se svi slažete s ovim lgbt udrugama za širenje pedofilije? |
|
|
|
|
 |
partwish Ukupno postova: 516 Spol:  Muško
|
Meni puno više smeta stopa ne zaposlenosti nego šetnja 20-30 ljudi koji vole drukčiji sex od mene. |
|
|
|
|
 |
jacika Ukupno postova: 296 Spol:  Nebitno
|
Kako god gledali na ovaj problem - već smo ionako godinu dana (i: frtalj dana) u Europici....
*Povorka je planirana za rujan (tada ćemo biti godinu i frtalj, tj. cijeli kvartal...)?! |
|
|
|
|
 |
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol:  Žensko
|
Zašto ta parada diskriminira zoofile? Ne vidim da tu manjinu zastupaju.
Povedite djecu na paradu jer takve udruge promoviraju pedofiliju
Gost lgbt Zagreb i urednik pedofilskog časopisa Gert Hekma
"Augierasova nesreća je bila što je rođen u judeo-kršćanskom svijetu gdje samo roditelji imaju pravo voljeti djecu"
Jel se svi slažete s ovim lgbt udrugama za širenje pedofilije?
|
Čekaj zar si zaista na toj razini da ne razlikuješ zlostavljanje od dobrovoljnog odnosa?Onda izgleda i seks te vezu heteroseksualaca uspoređuješ sa pedofilijom/zoofilijom svejedno. Svode se na isto, izričit pristanak dvije odrasle osobe i kod homoseksualnog i kod heteroseksualnog para.
A kod zoofilije/pedofilije/nekrofilije i ostalih "filija", nema pristanka jer ga druga strana zbog određenih okolonosti ne može DATI!
Ajde mučni tom glavom, nemoj da bude samo modni dodatak... |
|
|
|
|
 |
goro Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Bio bi red da se konacno odrzi i u Osijeku. |
|
|
|
|
 |
fantac
Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Čekaj zar si zaista na toj razini da ne razlikuješ zlostavljanje od dobrovoljnog odnosa?Onda izgleda i seks te vezu heteroseksualaca uspoređuješ sa pedofilijom/zoofilijom svejedno. Svode se na isto, izričit pristanak dvije odrasle osobe i kod homoseksualnog i kod heteroseksualnog para.
A kod zoofilije/pedofilije/nekrofilije i ostalih "filija", nema pristanka jer ga druga strana zbog određenih okolonosti ne može DATI!
Ajde mučni tom glavom, nemoj da bude samo modni dodatak...
|
Lgbt Zagreb i njihovi simpatizeri zastupaju pedofiliju i doveli su gerta hekmu i druge pedofile da to promoviraju. Ti si na toj razini da ne razumiješ da lgbt promoviraju pedofiliju? Da li ti podržavaš onda lgbt i pedofile? Ja sam protiv i hetero suradnika pedofila kao što je Štulhofer koji surađuje s njima i koristi pedofilske podatke. Meni izgleda da ti nemaš čime mućnuti čim podržavaš pedofiliju. |
|
|
|
|
 |
 |
|