ovako se to radi u 24 sata.... vama treba 4 mjeseca za ravnu povrsinu, srami se Županijo i srami se Grade. Sve što radite, od južnog traka južne obilazinice do šetnice, sad i ovog građ. zahvata je neprofesionalni, kontra promidžbeni fušeraj, koji šteti gradu, županiji i regiji!
Kakav Dalj, šta je vama? Najkraći obilazni put od Osijek do Vukovara je ovaj:
Tenja - Ćelije - Bobota - povratak na cestu D2 (glavnu cestu OS-VU).
Jedino što je cesta uska i jako loša.
To je službena preporuka HAK-a za obilazni put Osijek-Vukovar.
Ma nisu normalni. Taj put preko Dalja je 7,5 km duži od ovoga preko Ćelija.
Osim toga, i taj njihov put se može skratiti tako da se iza Bijelog brda skrene desno za Veru.
Dobro prije par godina su počeli radovi na obilaznici i koliko je meni poznato još uvijek nije ništa završeno. Sve su raskupusili i razjebali. Daj prvo završite što ste počeli. ...užas....tko to planira i tko to izvodi...
_________________ Vjerujem u boljitak, ali u svoju glavu, srce, ruke i lopatu jos vise!!!!
Putujem na posao u VU svaki dan i mislim da je cijela cesta os OS do VU prezrela za rekonstrukciju. Osim što je u lošem stanji i puna rupa, preuska je pa svaki šleper u najboljem slučaju gazi crtu jer izbjegava bakinu... ali 4 mjeseca!? ljudi moji za 4 mjeseca bi autoput napravili u punom profilu. Samo se nadam da to neće ispasti kao rekonstrukcija ceste za Našice koja je trajala brat - bratu 7 godina i još nije gotova.
Ta cesta Osijek- Vukovar je nesto predivno u odnosu na cestu Vukovar - Ilok koja se sva sareni od flekanja a imate osjecaj kao da ste na nekom offroadu kako trese..
Vjerujem da je u pitanju prosirenje, cemu se radujem. Krace je sigurno na Bobota-Celije-Tenja, tj dulje od ovog redovnog pravca za nekih 5km.
Jel se neko vozio nedavno, kakva je cesta?
Jesu Celije obnovljene?
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana.
Cesta preko Bobote i Ćelija je sasvim OK, čak i bolja nego li ova glavna koja se "obnavlja" s tim da ima dosta oštrih zavoja pa to usporava promet inače je kraće nego li obilazno na Dalj.
S tim da je ovo sve meni sumnjivo u medijima govore da se radi o izvanrednom održavanju što god im to značilo, šta će napraviti ovaj dio do zračne luke a ostatak od Vukvoara će krpati ko i do sada????
ivanvu je napisao/la:
S tim da je ovo sve meni sumnjivo u medijima govore da se radi o izvanrednom održavanju što god im to značilo, šta će napraviti ovaj dio do zračne luke a ostatak od Vukvoara će krpati ko i do sada????
koliko sam saznao cesta se prosiruje za nekih 1,5m. Nakon ove dionice slijedi od zracne luke kroz Klisu, a dokle ce ici ne znam. Po meni je smjesno da za prosirenje 6km ceste treba 4 mjeseca.