Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

EXIT 2012.: Loud & Queer Cruising Point

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 71652
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.01.2012. 18:33 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zbog tehničkih problema ShoeBeDo više ne može obavljati pretprodaju karata, te se pretprodaja seli u AVE Fashion Store, Svilajska 31a, Osijek.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
partwish
Ukupno postova: 516
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.01.2012. 15:16 
Naslov:  Re: EXIT 2012.: New Order potvrdili nastup na Exitu!

Eto nakon dobrodošlice Hrvatima u Novom sadu, sada nas se poziva na Exit... Neka hvala...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
neo091
Ukupno postova: 102
Post Postano: 27.01.2012. 16:49 
Naslov:  

Dobro ću razmisliti jel idem na Exit ili ne ove godine,em što su sve poskupili jer ljude koji dolaze na exit treba derati,od smještaja pa do hrane i pića još moram razmišljati hoću li naletiti na nekog debila...
hvala ne
slobodno ovaj komentar možete proslijediti exit organizatoru..

Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.01.2012. 21:54 
Naslov:  

Ako treba volontera, zovite Smile

Ukupno postova: 27
Post Postano: 07.02.2012. 9:26 
Naslov:  

platiti više od 50 do 100 E, ići isključivo javnim prijevozom i onda za istu cijenu karte staviti glavu u torbu i skrivati se nekoliko dana !??
teeeško...

Post Postano: 10.02.2012. 11:31 
Naslov:  

Išao bih ja, ali pošto je opće poznato da smo mi Hrvati budale koje se namjerno zaljeću autima u sjekire koje nosi goloruka srpska nejač... radje ostanem doma... Čisto da ne podivljam kao Mad Max!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
Filip.
Ukupno postova: 125
Post Postano: 10.02.2012. 12:35 
Naslov:  

Ne slušajte ekipu iznad mene.
Prošle sam godine bio prvi puta na Exitu i u Srbiji uopće, volontirao sam s ekipom iz Beograda, Sarajeva, Skopja, Zagreba, Zadra i proveo neke od najboljih dana u dosadašnjem životu!
Mogao sam i ranije, ali sam čitao i vjerovao ovakvim komentarima kao sada iznad mojega, pa nakon 20 godina odlučio provjeriti svojim očima i pazi foru - nitko me nije raskomadao sjekirom, već su me dočekali kao najboljeg prijatelja i gosta, stekao neka prijateljstva za cijeli život i jesenas ponovno otišao u Novi Sad, ljudi me primili u svoju kuću, za svoj stol.
Ja idem i ovo ljeto, ponovno, a tko neće slobodno neka ostane na forumu i komentira.

PS U toku festivala sam razgovarao s možda stotinu nepoznatih djevojaka, što sa Srpkinjama, Australkama, Nizozemkama, Šveđankama... samo mi se jednom dogodilo da sam dobio arogantan odgovor na 'ulet', ispostavilo se da su Osječanke. Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 2  
urke

Ukupno postova: 27
Post Postano: 10.02.2012. 19:17 
Naslov:  

Filip. je napisao/la :
Ne slušajte ekipu iznad mene.
Prošle sam godine bio prvi puta na Exitu i u Srbiji uopće, volontirao sam s ekipom iz Beograda, Sarajeva, Skopja, Zagreba, Zadra i proveo neke od najboljih dana u dosadašnjem životu!
Mogao sam i ranije, ali sam čitao i vjerovao ovakvim komentarima kao sada iznad mojega, pa nakon 20 godina odlučio provjeriti svojim očima i pazi foru - nitko me nije raskomadao sjekirom, već su me dočekali kao najboljeg prijatelja i gosta, stekao neka prijateljstva za cijeli život i jesenas ponovno otišao u Novi Sad, ljudi me primili u svoju kuću, za svoj stol.
Ja idem i ovo ljeto, ponovno, a tko neće slobodno neka ostane na forumu i komentira.

PS U toku festivala sam razgovarao s možda stotinu nepoznatih djevojaka, što sa Srpkinjama, Australkama, Nizozemkama, Šveđankama... samo mi se jednom dogodilo da sam dobio arogantan odgovor na 'ulet', ispostavilo se da su Osječanke. Wink

bio sam 2 puta na exitu (one gofine kad je bio prvi puta Massive Attack i mislim godinu ili 2 iza toga na Underworldu, Carl Coxu...) i još sam poslje išao u NS i BG.
Meni je također bilo odlično tih dana, bio sam mlađi, čini se da je bilo onda jeftinije, bio sam s dobrom ekipom i ugodno se iznenadio novosađanima/kama.
Ali imali smo i loših iskustava i nije bilo sve savršeno. Na svu sreću bez posljedica.
"Gore" nitko nije dao savijet, već su neki (i ja) iznjeli mišljenje o cijenama i atmosferi.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
partwish
Post Postano: 11.02.2012. 10:58 
Naslov:  

ma možete glumiti bratstvo i jedinstvo koliko hoćete, ali činjenica je da ćete kad-tad naletit na budalu i najebat. Živjeli.

Filip.
Ukupno postova: 125
Post Postano: 11.02.2012. 15:05 
Naslov:  

partwish je napisao/la :
ma možete glumiti bratstvo i jedinstvo koliko hoćete, ali činjenica je da ćete kad-tad naletit na budalu i najebat. Živjeli.

Naletit ću kad-tad i na Sjenjaku, Vijencu, Jugu, Retfali.. Živio ti meni sto godina!

ožiljak

Ukupno postova: 170
Post Postano: 01.03.2012. 12:55 
Naslov:  

Filip. je napisao/la :
partwish je napisao/la :
,
Naletit ću kad-tad i na Sjenjaku, Vijencu, Jugu, Retfali.. Živio ti meni sto godina!

bravo Filipe... potvrditi ću tvoje riječi, nisam bio na Exitu, ali prošle godine sam proveo 3 tjedna, nešto u Beogradu, nešto u Novom Sadu, i gdje god sam došao nisam osjetio jedan krivi pogled, od Kalemegdana, hrama sv. Save pa nadalje... sve do pekara u kojima sam tražio "kruh", i dobio ga bez ikakvih neugodnosti. A na budale možeš naletjeti svugdje, ne isključivo u srbiji Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
beejay

Ukupno postova: 219
Post Postano: 01.03.2012. 13:35 
Naslov:  

Sensation White u BG mi je bolja stvar. Bio prošle godine i opet ću.

ratni_heroj

Ukupno postova: 252
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 22.03.2012. 11:37 
Naslov:  

ma daj exit je postao tako komercijalno smeće preskupo gdje jedino što ih zanima je kako oduzeti ti novac!2 puta bio i nebi hvala više..preskupo prekomercijalno i nema cajki nigdje....

Ukupno postova: 1155
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 07.04.2012. 19:26 
Naslov:  

Gdje su iskopali ovaj Obojeni program?
Sta jel oni nisu u mirovini vec 20 godina?

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 30.04.2012. 15:25 
Naslov:  

previše teksta... koliko su karte ?

Skoči u forum: