| Autor |
Poruka |
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 71652 Spol:  Nebitno
|
Zbog tehničkih problema ShoeBeDo više ne može obavljati pretprodaju karata, te se pretprodaja seli u AVE Fashion Store, Svilajska 31a, Osijek. |
|
|
|
|
|
 |
|
partwish Ukupno postova: 516 Spol:  Muško
|
Eto nakon dobrodošlice Hrvatima u Novom sadu, sada nas se poziva na Exit... Neka hvala... |
|
|
|
|
|
 |
|
neo091 Ukupno postova: 102 Lokacija: Ruska svemirska postaja Spol:  Muško
|
Dobro ću razmisliti jel idem na Exit ili ne ove godine,em što su sve poskupili jer ljude koji dolaze na exit treba derati,od smještaja pa do hrane i pića još moram razmišljati hoću li naletiti na nekog debila...
hvala ne
slobodno ovaj komentar možete proslijediti exit organizatoru.. |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ako treba volontera, zovite  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
urke
Ukupno postova: 27 Lokacija: Retfala do Tokija Spol:  Muško
|
platiti više od 50 do 100 E, ići isključivo javnim prijevozom i onda za istu cijenu karte staviti glavu u torbu i skrivati se nekoliko dana !??
teeeško... |
|
_________________ ...selo priča, Matu nebriga... |
|
|
|
 |
|
|
Išao bih ja, ali pošto je opće poznato da smo mi Hrvati budale koje se namjerno zaljeću autima u sjekire koje nosi goloruka srpska nejač... radje ostanem doma... Čisto da ne podivljam kao Mad Max! |
|
|
|
|
|
 |
|
Filip. Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ne slušajte ekipu iznad mene.
Prošle sam godine bio prvi puta na Exitu i u Srbiji uopće, volontirao sam s ekipom iz Beograda, Sarajeva, Skopja, Zagreba, Zadra i proveo neke od najboljih dana u dosadašnjem životu!
Mogao sam i ranije, ali sam čitao i vjerovao ovakvim komentarima kao sada iznad mojega, pa nakon 20 godina odlučio provjeriti svojim očima i pazi foru - nitko me nije raskomadao sjekirom, već su me dočekali kao najboljeg prijatelja i gosta, stekao neka prijateljstva za cijeli život i jesenas ponovno otišao u Novi Sad, ljudi me primili u svoju kuću, za svoj stol.
Ja idem i ovo ljeto, ponovno, a tko neće slobodno neka ostane na forumu i komentira.
PS U toku festivala sam razgovarao s možda stotinu nepoznatih djevojaka, što sa Srpkinjama, Australkama, Nizozemkama, Šveđankama... samo mi se jednom dogodilo da sam dobio arogantan odgovor na 'ulet', ispostavilo se da su Osječanke.  |
|
|
|
|
|
 |
|
urke
Ukupno postova: 27 Lokacija: Retfala do Tokija Spol:  Muško
|
Ne slušajte ekipu iznad mene.
Prošle sam godine bio prvi puta na Exitu i u Srbiji uopće, volontirao sam s ekipom iz Beograda, Sarajeva, Skopja, Zagreba, Zadra i proveo neke od najboljih dana u dosadašnjem životu!
Mogao sam i ranije, ali sam čitao i vjerovao ovakvim komentarima kao sada iznad mojega, pa nakon 20 godina odlučio provjeriti svojim očima i pazi foru - nitko me nije raskomadao sjekirom, već su me dočekali kao najboljeg prijatelja i gosta, stekao neka prijateljstva za cijeli život i jesenas ponovno otišao u Novi Sad, ljudi me primili u svoju kuću, za svoj stol.
Ja idem i ovo ljeto, ponovno, a tko neće slobodno neka ostane na forumu i komentira.
PS U toku festivala sam razgovarao s možda stotinu nepoznatih djevojaka, što sa Srpkinjama, Australkama, Nizozemkama, Šveđankama... samo mi se jednom dogodilo da sam dobio arogantan odgovor na 'ulet', ispostavilo se da su Osječanke.
|
bio sam 2 puta na exitu (one gofine kad je bio prvi puta Massive Attack i mislim godinu ili 2 iza toga na Underworldu, Carl Coxu...) i još sam poslje išao u NS i BG.
Meni je također bilo odlično tih dana, bio sam mlađi, čini se da je bilo onda jeftinije, bio sam s dobrom ekipom i ugodno se iznenadio novosađanima/kama.
Ali imali smo i loših iskustava i nije bilo sve savršeno. Na svu sreću bez posljedica.
"Gore" nitko nije dao savijet, već su neki (i ja) iznjeli mišljenje o cijenama i atmosferi. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
ma možete glumiti bratstvo i jedinstvo koliko hoćete, ali činjenica je da ćete kad-tad naletit na budalu i najebat. Živjeli. |
|
|
|
|
|
 |
|
Filip. Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma možete glumiti bratstvo i jedinstvo koliko hoćete, ali činjenica je da ćete kad-tad naletit na budalu i najebat. Živjeli.
|
Naletit ću kad-tad i na Sjenjaku, Vijencu, Jugu, Retfali.. Živio ti meni sto godina! |
|
|
|
|
|
 |
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma možete glumiti bratstvo i jedinstvo koliko hoćete, ali činjenica je da ćete kad-tad naletit na budalu i najebat. Živjeli.
|
,
Naletit ću kad-tad i na Sjenjaku, Vijencu, Jugu, Retfali.. Živio ti meni sto godina!
|
bravo Filipe... potvrditi ću tvoje riječi, nisam bio na Exitu, ali prošle godine sam proveo 3 tjedna, nešto u Beogradu, nešto u Novom Sadu, i gdje god sam došao nisam osjetio jedan krivi pogled, od Kalemegdana, hrama sv. Save pa nadalje... sve do pekara u kojima sam tražio "kruh", i dobio ga bez ikakvih neugodnosti. A na budale možeš naletjeti svugdje, ne isključivo u srbiji  |
|
|
|
|
|
 |
|
beejay
Ukupno postova: 219 Spol:  Muško
|
Sensation White u BG mi je bolja stvar. Bio prošle godine i opet ću. |
|
|
|
|
|
 |
|
ratni_heroj
Ukupno postova: 252 Spol:  Nebitno

|
ma daj exit je postao tako komercijalno smeće preskupo gdje jedino što ih zanima je kako oduzeti ti novac!2 puta bio i nebi hvala više..preskupo prekomercijalno i nema cajki nigdje.... |
|
_________________ Idite svi u 3 PM od prvog do zadnjeg Osječana! |
|
|
|
 |
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Gdje su iskopali ovaj Obojeni program?
Sta jel oni nisu u mirovini vec 20 godina? |