el nije neno belan trebao bit jedne godine pa zbog 3 prodane ulaznice odustao?
i po čemu oba izvođača upadaju u kategoriju "urbana kvalitetna glazba", što je tu urbano a što bi tek trebalo biti kvalitetno?
inače ne volim pljuvanje, ali ovo me tjera na
exHOP3on je napisao/la:
el nije neno belan trebao bit jedne godine pa zbog 3 prodane ulaznice odustao?
i po čemu oba izvođača upadaju u kategoriju "urbana kvalitetna glazba", što je tu urbano a što bi tek trebalo biti kvalitetno?
inače ne volim pljuvanje, ali ovo me tjera na
eto, ja mislim da su oba izvođača vrlo kvalitetna. da, jedne godine je prodano nešto mizerno malo ulaznica za nenu belana, ali je zato folk parada rasprodana. to nešto govori o kvaliteti? mislim da više govori o osječanima.
zla_tratinčica je napisao/la:
"zrinjevac je nekako rockerskiji.."
Kakve veze to ima sa HP-om, to je bend čija publika je publika Zorice Kondže i Jelene Rozge.
Ajd ne sererndaj!! Sad je super mega cool kada se pljuje po Hladnom pivu i uspoređuje ih se sa Rozgom?!? Onda si urban i cool i sav si bitan kad kažeš da Hladno pivo ima istu publiku kao Rozga. E serem vam se na takvo glupo i zadrto razmišljanje, jer sve što može skupiti više od 100 ljudi na koncertu je sranje i nije super urbano i cool, a ono što slušaju takvi kao ti, vas 13,14 je samo urbano i cool, a ostalo je loše i razmišljanje da oni koji slušaju Rozgu da slušaju i Hladno pivo zapravo ne zaslužuje nikakav komentar. Joooooooj odi se i ti liječit, čuo sam da je to sad super urbano i cool, a pošto misliš da si takav onda ćeš biti još više urbaniji i super...