Autor |
Poruka |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
5. april!!! |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
antonov
Ukupno postova: 293 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
|
|
 |
boban_os
Ukupno postova: 95 Spol:  Nebitno
|
Sljedeće što će se dogoditi je NBA na STVu i liga prvaka na vinkovačkoj |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
de kog vi zaj....... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
boban_os
|
Niko ne zaje.. ovo je žalosna istina |
|
|
|
|
 |
boban_os
|
Žalosna u smislu da plaćamo HRTu i onda osječka prenosi, ali opet za ljubitelje formule ovo je odlično, barem će moći pratiti |
|
|
|
|
 |
antonov
Ukupno postova: 293 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
tako je, prvenstveno mi je drago zbog mene osobno koji to pratim i onih koji takodjer to prate, ali isto tako mi je drago i zbog naših lokalnih televizija kojima ce se s ovim potezom podici gledanost...a sto se tice placanja pretplate HRT-u a onda gledamo sve ostale programe osim tog HRT-a no comment....sve je jasno...zalosno je da puno siromasnije televizije od velikog HRT-a kojemu placamo pretplatu mogu omoguciti nama da gledamo kompletan GP vikend za manje love sto ovi to nisu nikad uspjeli...svaka cast jos jednom zasluznima za ovaj projekt! |
Zadnja promjena: antonov; 05.04.2011. 13:59; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ http://www.crospotters.net/
http://www.panoramio.com/user/4598253
http://www.osijek031.com/galerija/index.php?cat=19390
 |
|
|
 |
Ed Wood
Ukupno postova: 144 Spol:  Muško
|
Najdosadniji sport na svijetu.
Podjednako zabavno kao dvosatno buljenje u fleku od komarca na zidu.
Boooooooooooooring ! |
|
|
|
|
 |
model500 Ukupno postova: 61 Spol:  Nebitno

|
Najdosadniji sport na svijetu.
Podjednako zabavno kao dvosatno buljenje u fleku od komarca na zidu.
Boooooooooooooring !
|
A zašto si imao tako glupu potrebu onda uopće i komentirati? Daj ubij se i prebroji opet svoju kolekciju salveta.
Što se tiče HRT-a to je stvarno velika sramota da se jedna javna televizija tako srozala...i to se ne odnosi samo na sportski program nego na sve. Pa više od 10 sportskih novinara je prebjeglo u druge tv kuće jer ne samo što će imati veće plaće nego im na HRT-u fali izazova! Mislim da je sad stvarno dosta ovakvog komunističkog vođenja HRT-a,kad se samo sjetim da je postojao i treći program... |
|
|
|
|
 |
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
imam ja negdje u šupi svoje stare salvete, mogu ti ih dati na brojanje  |
|
|
|
|
 |
Ed Wood
Ukupno postova: 144 Spol:  Muško
|
Micanje F1 sa TV ekrana najbolji je potez HTV-a još od kada je Mladen Delić uzviknuo: Ljudi moji, je li to moguće ?!?! |
|
|
|
|
 |
OSTV
Ukupno postova: 2664 Spol:  Nebitno
|
Potvrđujemo kako nije riječ o šali. Prva kvalifikacijska utrka na programu Osječke televizije je već ovog petka u 04:00h, a riječ je o VN Malezije. Detaljnije informacije i raspored budućih utrka slijede uskoro! |
|
|
|
|
 |
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
fino fino
nego oće'l na treninzima isto bit komentatori ili ću uživat u milodarima V8 monstruma? |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Micanje F1 sa TV ekrana najbolji je potez HTV-a još od kada je Mladen Delić uzviknuo: Ljudi moji, je li to moguće ?!?!
|
Evo ti sav moj kikiriki. |
|
|
|
|
 |
 |
|