| Autor |
Poruka |
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
sad moram u cinestar -.- |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
 |
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol:  Muško
|
hmm.. čudan mi je malo koncept ovoga, ali volio bih pogledati.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
 |
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Jedva čekam  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Oće to tako kada tekovine moderne civilizacije dođu u ovu našu prčiju  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
|
|
|
 |
|
|
Oće to tako kada tekovine moderne civilizacije dođu u ovu našu prčiju
|
nije mi ni malo jasno.. od nas se očekuje tamo da šta, glabamo kokice? plješćemo na kraju svake pjesme? sjedimo mirno i budemo tiho?.. meni muka i kad neka dobra pjesma u nekom filmu naiđe, ja bi skako i vrišto, a ne mogu, u "kinu" sam.. a sad mi prodigya tamo stave..  |
|
|
|
|
|
 |
|
Mother Earth
|
Ma napravit ćemo dernek tamo, čaganje ovo ono  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
 |
|
Zdrale
|
povadićemo stolice o napraviti party xd |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Sve je jasno  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Pas mater  Zašto nemam curu koja voli Prodigy...  |
|
|
|
|
|
 |
|
Zdrale
|
zato što najvjeoratnie sluša punk rock il nešto od tih glabenih NAZOVI pravaca  |
|
|
|
|
 |
|
tina000 Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Koja je politika sa kartama? Baš se moraju kupiti u pretprodaji ili mogu i na dan prikazivanja (pošto ih ne daju rezervirati putem interneta)? Zna li itko?  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
eto bio u tom cinestaru danas, u nekoj minijaturnoj dvoranici, i zvuk je na mahove bio očajan.. tako da dvoumim u vezi ovoga..
in other news, sucker punch je genijalan.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
 |
|
Zdrale
|
ma to oni pojačaju zvuk navečer kad odu ljusi iz portanove  |
|
|
|
|
 |
|
Mother Earth
|
Uzbuđena sam kao da idem na pravi koncert xD |
|
|
|
|
 |
 |
|
|