| Autor |
Poruka |
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
la vida loca  |
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
.
U vijajpi loži. Bit će armonke, jagnjeta, brlje i još malo armonke. |
|
|
|
 |
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
sto je najgore za ovo se moze rec: hajd konacno nesto dobro u toj dvorani. buduci da je prije ovog bila severina haahh.
neidem ja na ovakve koncerte, al vjerujem da ce biti duplo vise ljudi na lepoj breni nego na severini |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
 |
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
 |
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
[23.03.2011. 15:50] Iako su se danas pojavile informacije da bi moglo doći do otkazivanja koncerta Lepe Brene u Osijeku, koncert još uvijek nije službeno otkazan. Kako nam je rekao Darko Lepešić, jedan od organizatora, postoji mogućnost da će se koncert održati. Službena i konačna informacija o otkazivanju ili održavanju koncerta će se znati sutra. Svima koji su kupili ulaznicu organizatori planiraju vratiti novac u punom iznosu.
PR tim Lepe Brene objavio je sljedeću izjavu:
Zeleli smo iz najbolje namere da odrzimo koncert za grad Osijek i Studentsku zadrugu. Nazalost, nas koncert nije naisao na podrsku koja je potrebna za organizaciju i koncert je poprimio politicku dimenziju u kojoj mi ne zelimo da ucestvujemo. Izvinjavam se svim fanovima ♥, ali ne zelim polit...iku na svojim koncertima. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
 |
|
umbo Ukupno postova: 130 Spol:  Nebitno
|
hahaha... planiraju vratit novac u punom iznosu.
ovo je predobro! |
|
|
|
|
|
 |
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Plačem - al od sreće  |
|
|
|
|
|
 |
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
|
 |
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Jesam li dobro pročitao da se spominje studentska zadruga?
Ovaaaaaj, nekako mi se čini da bi trebalo zabraniti visoko obrazovanje od Kutine pa istočno. :/ |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
 |
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
O da, glavni organizator je 3P studentska udruga...
Ne samo da je to žalosno, nego je degradirajuće i ponižavajuće kada ti jedan budući akademski građanin izjavi kako je dvoranu moguće napuniti samo ovakvim sramotama...
Ne bih trebalo zabraniti studiranje ali uvesti psiho testiranje.... |
|
|
|
|
|
 |
|
umbo Ukupno postova: 130 Spol:  Nebitno
|
tu su ionako sve buduci biznismeni i politicari zbog kakvih nam je tako kako nam je (samo pare, zagadi, ukradi, zajebi... ma mrs...)
a ovo im je prvi koncert kojeg organiziraju, pa su kontali napunit dzepove nabrzaka. al su izgleda zinuli malo previse, pa trazili pomoc od iskusnijih (znam iz sigurnih izvora).
e pa bando, i vama se blizi kraj kao ovima gore.
kulturu i kulturne dogadjaje cete prepustiti ljudima koji to imaju za razliku od vas |
|
|
|
|
|
 |
|
Prophet Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Jedan od glavnih organizatora ove zadrugarske zabave je i vlasnik kluba Tufna u osječkoj Tvrđi koji slovi kao urbani klub za mlade kad ono..Brena Lepa, eto i nje iza urbanih stajališta kluba.
Sretno mi zivljeli zadrugari i buduči naučnici iz 3P-a, bolje si maznite koji 3p , bude vam bilo mnogo lepo..definitvno obogaćujete našu vrlo skromnu urbanu scenu na jedan pravi idiličan način .
I drugi put kad nešto organizirate nemojte tražiti pomoć od velikih tatica, ako se već smatrate velikima, jer čim zaškripi odmah se piški u gaće. |
|
|
|
|
|
 |
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
dakleko su oni od udruge, to su lopine koje farbaju oci jadnim studentima kupujuci jeftine aranzmane u srbiji, i preprodavajuci ih ovdje za duplu i troduplu cijenu...
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|