Nemoj da bacaš betonske table sa vrha svoje zgrade! Nemoj da bacaš betonske table
polupaćeš auto a možda i ljude...
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata.
Hvalim te bože dragi, HVALIM TE BOŽE!!!!!! NEBESA!!!!!
LJUBIM GUZICU ORGANIZATORU, napokon nešto dobro, već sam klonuo i duhom i tijelom misleći da smo stvarno dodirnuli najniže dno do kojeg jedan grad može doći.
zla_tratinčica je napisao/la:
Hvalim te bože dragi, HVALIM TE BOŽE!!!!!! NEBESA!!!!!
LJUBIM GUZICU ORGANIZATORU, napokon nešto dobro, već sam klonuo i duhom i tijelom misleći da smo stvarno dodirnuli najniže dno do kojeg jedan grad može doći.
MUGDIM je napisao/la :
Sorry sto sam dirao u ful kul urbanu muziku, koju slusaju samo pravi znalci...
I upamti, Nemoj da bacaš betonske table sa vrha svoje zgrade! Nemoj da bacaš betonske table
polupaćeš auto a možda i ljude...
Poslušaj malo pravu muziku, ne mislim samo na Disciplinu Kičme, recimo tekstove Haustora, EKV-a, i usporedi to s testovima cajki pa ćeš onda valjda shvatiti...
mhm... koliko su istinite glasine da je Disciplina otkazala?
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan