| Autor |
Poruka |
|
Zivi Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
a bome su dobre nagrade  |
|
|
|
|
|
 |
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Nešto nije bilo u redu s Google obrascem za nagradnu igru, do prije kojeg trenutka...pojavila mi se sljedeća poruka:
"The form at this URL could not be found. Make sure that you have the right URL and that the owner of the form hasn't deleted it."
Ali sad je ok. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
 |
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Yep... GoogleDocs imao odredjenih problema... i drugim korisnicma se javljala ista greska...
[23.02.2010. 15:15] P.S. Sada bi sve terbalo funkcionirati ok... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
 |
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Bome jesu...  |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
 |
|
kirbajac Ukupno postova: 78 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
poštene nagrade!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Evo, upravo gledam dodjelu Oscara, i mogu reć da sam vrlo zadovoljan što je gospodin Christoph Waltz dobio Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu za Basterdse
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Yep, i The Hurt Locker dobio nagradu za najbolji film  ajde, u holivudu ima ljudi koji ne padaju na sjaj i šarenilo  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Christoph Waltz - jedna od najjebenije odigranih rola koju sam ja u životu vidio. zadnji koji me se toliko dojmio je bio Daniel Day-Lewis u bandama new yorka. uostalom mislim da je na kladionicama upravo on bio najizglediji dobitnik oscara u svim kategorijama. 1,05 ili tako nešto. nekim čudom još nisam pogledao hurt locker al i to će se definitivno promijeniti kroz dan - dva |
|
|
|
 |
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Ko kaže da se lobiranje ne isplati... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
 |
|
kirbajac Ukupno postova: 78 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
alo alo kad će se objavit nagarđeni????!!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Pa netko je bio dobar prognozer  |
|
|
|
|
|
 |
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Vijest u pripremi... evo malo statistika, do objave... ;-)
5 pogodaka - 1 osoba
4 pogotka - 17 osoba
3 pogotka - 50 osoba
2 pogotka - 115 osoba
1 pogodak - 143 osobe
0 pogodaka - 113 osoba |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
 |
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
Evo, upravo gledam dodjelu Oscara, i mogu reć da sam vrlo zadovoljan što je gospodin Christoph Waltz dobio Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu za Basterdse
|
također mogu reć isto...ako je netko zaslužio...onda je to on...kako je odradio to...vrhunski...neko bi pomislio da je stvarno bio taj lovac na židove...ostat će mi još dugo taj lik u pamćenju...au revoir shoshanna....
p.s. početak je dodjele je bio super...kad su bacali šale na ove nominirane  što đorđa clooneya glume...ahahah |
|
|
|
|
|
 |
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Christoph Waltz je fenomenalan bio u toj ulozi i potpuno je zasluženo pokupio Oscara. Jedan od najupečatljivijih pa i "najkul" negativaca ikad! Općenito me se taj film Nemilosrdni gadovi dojmio da mislim da je zaslužio još pokojeg Oscara.
Baš nekidan sam pogledao The Hurt Locker" iliti po naški "Narednik James"
Film je dobar ali mu nikad ne bih dao Oscara za najbolju režiju, najbolji originalni scenarij pogotovo  niti za najbolji film godine. Nisam čitao analize kritičara, ali mi se nekako na prvu loptu čini da je Oscar i ove godine bio previše politički obojan pa eto zato i trijumf tog filma. |
|
|
|
|
|
 |
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
nema tu političke obojanosti nego je konkurencija bila pre-jadna ove godine |
|