| Autor |
Poruka |
|
bujin
Ukupno postova: 34 Spol:  Muško
|
Kaže Mario da nisam smio objaviti ovaj video. Navodno je klasificiran kao tajno, pa vas molim, čim ga pogledate, da ga odmah i zaboravite  |
|
|
|
|
|
 |
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
stivn sigal |
|
|
 |
|
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol:  Nebitno
|
Katsuaki Asai |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
|
 |
|
blacktatoo
Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
jesu u marjanskoj i terninzi ili?  |
|
|
|
|
|
 |
|
bujin
|
da, tamo su treninzi (za sada, najvjerojatnije se uskoro selimo u veći prostor, ali biti ćete obavješteni na vrijeme) |
|
|
|
|
|
 |
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
o kojem se aikidu radi?...
ja sam prije neke tri godine trenirao neki aikido, ne sjećam se kako se zove, al znam da nije onaj s onim duhovnim fintama da nema fizičkog kontakta... došao sam do žutog pojasa i onda odustao zbog veleumnog majstora... zbog koje je odustalo jako puno ljudi... |
|
|
|
 |
|
bujin
|
o kojem se aikidu radi?...
ja sam prije neke tri godine trenirao neki aikido, ne sjećam se kako se zove, al znam da nije onaj s onim duhovnim fintama da nema fizičkog kontakta... došao sam do žutog pojasa i onda odustao zbog veleumnog majstora... zbog koje je odustalo jako puno ljudi...
|
pa, skromno ću reći da se radi o jedinom pravom aikidou
ako si došao do žutog pojasa, kod mene svakako nisi bio jer kod nas nemaš boja pojaseva sve do crnog (ekonomično, zar ne) |
|
|
|
|
|
 |
|
sale car
|
jesi čuo za mirona i hrvatski aikido savez? |
|
|
|
 |
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
|
 |
|
sale car
|
mogu i cure  |
|
|
|
 |
|
bujin
|
jesi čuo za mirona i hrvatski aikido savez?
|
naravno da jesam. nudio sam suradnju i zamolio da nas obavijeste i o svojim događanjima, ali ništa na kraju od toga. ne bih komentirao. ako imaš pitanja o nama, rado ću ti odgovoriti. |
|
|
|
|
|
 |
|
bujin
|
naravno da ne. dečki vole fajt, ali tu ga neće naći
cure se brže snađu u tom svijetu, ali na žalost i ne ostanu duže. rijetke su ostale  |
|
|
|
|
|
 |
|
bujin
|
mogu i cure
|
jesi razmišljao o PR  |
|
|
|
|
|
 |
|
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol:  Nebitno
|
Pa nije bas tako.
70.tih sam vise godina trenirao Aikido kod gore navedenog K. Asai tada 7.dan, ali smo polagali pojaseve koji su bili uvodjeni u knjizice ali ih tjelesno nismo nosili. Tek od crnog si dobivao crne " hlace" sa gornjim bijelim kimonom.
Mozda je sada uvedena neka nova moda u sto osobno ne vjerujem. Murihei Ueshiba bi se u grobu okrenuo .... |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
|
 |
|
bujin
|
neinformiranost prije svega
ruku na srce, ako ćemo spominjati Morihei Ueshibu, isti je inzistirao na hakamama od prvog dana ali ne majstorskog već običnog učeničkog, pa tako, priča o crnim "hlačama" po dobijanju crnog i povezivanje O'Senseia sa istim može dovesti svekoliko pučanstvo u zabludu |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|