| Autor |
Poruka |
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
još da neka druga stranka istovremeno dijeli kokice i sokove...  |
|
|
|
|
|
 |
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
jab se mogo prijavit nisam predugo bio u kinu  |
|
|
|
 |
|
žak Ukupno postova: 80 Spol:  Nebitno
|
Eto vratio se s kino predstave. Hvala HNS-u..  |
|
|
|
|
|
 |
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Eto vratio se s kino predstave. Hvala HNS-u..
|
zašto hvala HNS-u???... Tu kartu si ti skupo platio isto kao što sam ju i ja platio koji nisam bio u kinu i svi ostali osječani.... Sva ta njihova dupeulizivačka sranja skupo plaća narod... sramota... |
|
|
|
|
|
 |
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
istina.... šteta što se vrdoljak ovako kompromitira
|
JA SAM IŠAO I PROŠLE GODINE U KINO KADA SU ISTO TU AKCIJU IMALI MLADI HNS-A TAKO DA JE OVO NEŠTO ZA ČEGA SE KONKRETNO ZALAŽU I MISLIM DA JE TO U REDU, JER JE ZBUILJA PREVIŠE 20KN ZA KINO. |
|
|
|
|
|
 |
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
20 kuna je previše za kino?  |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
 |
|
žak Ukupno postova: 80 Spol:  Nebitno
|
Ha čuj, ja + još jedna osoba = 40, 00 kn + kokice, špice, kola, jana i što već tradicionalno ide uz kino ispadne 60,00 kn.. To su mi 3 filma skinuta sa max -adsla- ili ne znam koilko posuđenih u video klubu... Uglavnom meni je puno dati tu lovu.. |
|
|
|
|
|
 |
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
... pa zar bi ti da kino košta deset kn... i još da dobiješ kokice i coca - colu na ulazu???...
20 kn je sasvim relna cijena za kino... a sada ako je tebi teško odvojiti toliko novaca onda nemoj ići... |
|
|
|
 |
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
slažem se da 20 kuna nije puno... pogotovo ako si studirao u Zgb. gdje em je cijena karte viša, em ti one kokice naplaćuju ko suvo zlato, a ne može čovjek da im odoli. a kod nas još imaš i onu šparnu srijedu... uostalom žak, zar uvijek ti plaćaš curi kino?! ako je tako, odma ju ostavi.  |
|
|
|
|
|
 |
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:  Žensko
|
potpuno se slažem da 20 kuna nije puno,pogotovo za ljubitelje kina i filmova...ima svakakvih fonancijskih situacija,no netko je u mogućnosti,a netko nije...kao i u svemu...nitko ne traži da idete svaki tjedan u kino...zar bi da vam netko sve na tacni ponudi?? snađite se malo...to je bit života... ;-) |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
 |
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
a neki su cijeli životni vijek to pokušavali shvatiti, a ti to tako iz rukava izbaciš? |
|
|
 |
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:  Žensko
|
čuj....tko zna,zna...tko ne zna...2!  |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
 |
|
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
nije problem u 20kn nego je problem u marketingu i mladima koji će dati i 10 puta više na opijanja u provmenadi!!
a ovako je to pristupačnije i sa 20kn dobiješ kino, kokice i kolu što je svima prihvatljivo.
a uostalo ima ljudi koji si kino baš i ne mogu priuštiti i nažalost nisu svi u stanju reči "Pih 20kn" kada od jedne plaće živi cijela obitelj koja naravno nije ni približna statističkoj prosječnoj.
] |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Istina, nije problem u 20kn, nego u mentalitetu.
20kn je ocito premalo novaca za kino ulaznicu. Kad budu dosli "multiplexi", onda ce za 40 kuna dvorane biti pune, zvuk ce biti bolji, sjedalice udobnije, a kokice i spice ukusnije. I nitko se nece buniti ni za sto. Tada ce sve biti savrseno, jer za 40kn mora biti savrseno, tja tko je lud osjecati se jeftinom budalom koja daje 40kn za nesto sto nije ni manje ni vise nego - savrseno.
Mentalitet, my dear Watson... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
 |
|
|