| Autor | Poruka | 
| mala_os_13_ 
 Ukupno postova: 5 Lokacija: Nad Dravom Spol:    Žensko  | 
| 
 Što mislite o ljubavi na daleko???help!!! |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| ela 
 Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  | 
| 
 ne reče koliko daleko...    
mislim da to ovisi isključivo o partnerima...nekad uspjeva..ali u većini slučajeva ne...

mada je uobičajeno u vezama da neko nekom visi za vratom (joj kako sam to objasnila,romantična do bola),ma ne onako sto puta sam čula poznanice kako cviiill dečko provodi malo vremena  s njima,e sad to malo dođe ispod tri sata dnevno,i da je baš nazočna svim aktivnostima svog dragog...a i dečki su tu negdje...

ali znam i veza pa i brakova koje/koji tako odlično funkcioniraju već godinama...

gledaj to s vedrije strane...nemate se kada posvađati  a ni dojaditi jedno drugom... |  
|  |  
| _________________
 ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Anita_os 
 Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  | 
| 
 S 13god "daleko" je vjerojatno i drugi kvart! |  
|  |  
| _________________
 "Svaki ljudski problem ima rješenje!
 Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
 Dr.House

|  | 
	|  | 
|  | 
| cookies 
 Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  | 
| 
 daleko od očiju, daleko od srca... |  
|  |  
| _________________

|  | 
	|  | 
|  | 
| legica_os 
 Ukupno postova: 4562 Spol:    Žensko     | 
| 

To sam i ja mislila...ja u os ,on u zg i funkcioniralo je....ali ja sam bila starija...ali sa 13 godina...hm..to je vjerojatno još samo simpatija(kako mrzim tu riječ   )

Vjeruj mi jedva češ dočekati trenutak kad će ti doći,brojat ćeš sate,pa i minute koje vas dijele....svaki dan pričati 4,5 sati preko mobitela(al naravno uzmi neku tarifu za 0kn)...a kad dođe..svo svoje vrijeme provoditi s njime,ne puštat ga iz zagrljaja,kreveta,što već....mazit ga pazit ga...a kad ode.....opet sve ispočetka....suze i vrištanje u jastuk....i očekivanje da će opet doći...         ne mogu vjerovat da sam se raznježila na ovo.....      ipak imam srca     
Netko može izdržati to a netko ne,zavisi od osobe,ako ga voliš,što već,i ako mu vjeruješ..onda će funkcionirati ali ako ga zivkaš stalno i dosađuješ mu pitanjima gdje je i jel misli na tebe,brzo ćeš mu dosaditi...

Što više reći?Pokušaj,ja vjerujem da postoji ljubav na daljinu i trudila sam je se održati,međutim druga strana je zaje*ala sve    
Sretno   |  
|  |  
| _________________

Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam takva, rođena sa greškom
  |  | 
	|  | 
|  | 
| davorccc 
 Ukupno postova: 1400 Spol:    Nebitno     | 
| 
 Kad se susretnete, a ono MALO iznenađenje. |  
|  |  
| _________________

|  | 
	|  | 
|  | 
| zlusch 
 Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:    Muško  |  | 
	|  | 
|  | 
| ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol:    Žensko  | 
| 
 A gdje on to toliko ''daleko'' živi? |  
|  |  
| _________________
 "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju."
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Sale car 
 Ukupno postova: 1703 Spol:    Nebitno    | 
| 
 vjerovatno u visnjevcu....  |  
|  |  
| _________________

imam osjecaj da osjecam osjecajno jako
 Bolje ispast glup nego iz tramvaja

mozda pijan ali nisam jako, Bože zdravlja pa kući polako

fuck you man čovječe
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Metalucifer 
 Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol:    Muško  | 
| 
 Hm...znam iz iskustva da ti je to jebena situacija totalno.
Znaš ono kad si fukked up i trebaš utjehu,a nje nema jer je miljama daleko...
 Jedna frendica je uspjela u takvoj vezi,ali recimo ja i nekolicina frendova/frendica nije...svašta tu ulazi u obzir: pare,povjerenje,ovo,ono...
 |  
|  |  
| _________________
 "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..."
 |  | 
	|  | 
|  | 
| pumpkin 
 Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:    Žensko  | 
| 
 Ne možeš se nikad dobro upoznati, niti biti stvarno blizak s nekim koga vidiš povremeno. Otkud znaš što se dešava, šta radi, šta misli? Telefoni i ostala komunikacija na daljinu je mazanje očiju.
Stvar je samo u tome koliko takva veza odgovara nekome ili ne. To su potpuno odvojeni životi, neka kaže tko što hoće.
 |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| _Jimmy_ 
 Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol:    Muško    | 
| 
 |  
|  |  
| _________________
 Lock 'n' Load Baby
  |  | 
	|  | 
|  | 
| Marshall-T 
 Ukupno postova: 525 Spol:    Muško  | 
| 
 Ljubav je samo jedna i treba je čuvati jer to je ipak jedan dio smisla svačijeg života! |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| fairy 
 Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:    Nebitno  | 
| 

| 
Ljubav je samo jedna i treba je čuvati jer to je ipak jedan dio smisla svačijeg života!
 |  
nnNe razumijem,,,kako to misliš ljubav je samo jedna? Nešto kao da se samo jednom doživi ili' |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Marshall-T 
 Ukupno postova: 525 Spol:    Muško  | 
| 

- Ljubav može nastati lako kao i nestati...samo jedna osoba se može voljeti! - toga se tiče samo ljubavna veza- |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
|  | 
|  |