Dani otvorenih vrata u Tehnološkoj školi i Prirodoslovnoj gimnaziji Ruđer Bošković
TnX
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
jagodica_114da me nije trta nazvala bi ja i pitala ali me trta pa ovak pokušavam saznat!
(ae ti nazovi ak si faca pa pitaj)
Monstrumda ne pričamo kako će ti i ruka otpast kad ti puste kiselinu kroz slušalicu... nego ontopic; šta stigla grafulja?nemoj zvat nedo ti bog imaju trekere naće te i silovat, moš najebat na 100 različitih načina i silovat te mogu, odrat ti kožu i napravit si kapute te maske i pljačkat banke s tvojim licem, a i silovat te mogu te te mogu silovat na silu protiv tvoje volje.
Monstrumnemoj zvat nedo ti bog imaju trekere naće te i silovat, moš najebat na 100 različitih načina i silovat te mogu, odrat ti kožu i napravit si kapute te maske i pljačkat banke s tvojim licem, a i silovat te mogu te te mogu silovat na silu protiv tvoje volje.
jagodica_114
zanima me dali netko zna kada su dani otvorenih vrata u tehnološkoj školi i prirodoslovnoj gimnaziji ruđer bošković??
TnX
Dylanjagodica_114
zanima me dali netko zna kada su dani otvorenih vrata u tehnološkoj školi i prirodoslovnoj gimnaziji ruđer bošković??
TnX
U petak, od 10 do 12 sati.
MacaPapucharica...a i popit voliDylanjagodica_114
TnX
@Dylane, zlato jedno![]()
al, ja bih ipak ipak na tvom mjestu, @jagodice, nazvala telefonom i pitala, možda čika Dylan nije dobro čuo, ima on godina...![]()
pusa
Dylanjagodica_114
TnX
jagodica_114
Dylanjagodica_114
TnX
e pa nije![]()
morala sam nazvat![]()
nije fora žena mi rekla da je to bilo dok smo još išli u školu -.-'''
nie fer ja morala zvat morala riskirat da me ne siluju...![]()
jagodica_114Dylanjagodica_114
TnX
e pa nije![]()
morala sam nazvat![]()