Dani otvorenih vrata u Tehnološkoj školi i Prirodoslovnoj gimnaziji Ruđer Bošković

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Dani otvorenih vrata u Tehnološkoj školi i Prirodoslovnoj gimnaziji Ruđer Bošković

zanima me dali netko zna kada su dani otvorenih vrata u tehnološkoj školi i prirodoslovnoj gimnaziji ruđer bošković??

TnX
tel: 031/501-934; 501-933
Nazoveš i pitaš.
da me nije trta nazvala bi ja i pitala ali me trta pa ovak pokušavam saznat!
(ae ti nazovi ak si faca pa pitaj)
omg
objasni što ti se može dogoditi ako nazoveš?
jagodica_114

da me nije trta nazvala bi ja i pitala ali me trta pa ovak pokušavam saznat!
(ae ti nazovi ak si faca pa pitaj)

svašta!
eto, nazovem ja sutra pa pitam, ako ne zaboravim...svašta!
Joooj. Ne brini, oni ne znaju tko si ti i ne mogu ti ništa. :P Samo nazovi i pitaj. Nije ništa strašno ;)
nemoj zvat nedo ti bog imaju trekere naće te i silovat, moš najebat na 100 različitih načina i silovat te mogu, odrat ti kožu i napravit si kapute te maske i pljačkat banke s tvojim licem, a i silovat te mogu te te mogu silovat na silu protiv tvoje volje.
Monstrum

nemoj zvat nedo ti bog imaju trekere naće te i silovat, moš najebat na 100 različitih načina i silovat te mogu, odrat ti kožu i napravit si kapute te maske i pljačkat banke s tvojim licem, a i silovat te mogu te te mogu silovat na silu protiv tvoje volje.

da ne pričamo kako će ti i ruka otpast kad ti puste kiselinu kroz slušalicu... nego ontopic; šta stigla grafulja?
nije, kod dikobraza sam na poslu pa ga zajebavam i nuzput kucam malo. ša ima kotebe :)
eo ništ bio do ivane pa sad došo ćiku pa malo lapim do dosjea. ajd pozdravi brata mogli ste zvat pizde
jeb se bio si kod ivane :) eo maše ti brat kaže kaš doć jebote nikad te nema jebo sebe jebo te irud :)
a eto ak ne prije jedno zlo nas čeka u subotu :)
A ako je silovanje neizbježno, raširi noge i uživaj.
Monstrum

Bwahahahahahahahahahahahaha :evil: :twisted:
jagodica_114

zanima me dali netko zna kada su dani otvorenih vrata u tehnološkoj školi i prirodoslovnoj gimnaziji ruđer bošković??

TnX

U petak, od 10 do 12 sati.
Dylan

jagodica_114

TnX

@Dylane, zlato jedno :)

al, ja bih ipak ipak na tvom mjestu, @jagodice, nazvala telefonom i pitala, možda čika Dylan nije dobro čuo, ima on godina... ;)

pusa ;)
MacaPapucharica

Dylan

jagodica_114

TnX

@Dylane, zlato jedno :)

al, ja bih ipak ipak na tvom mjestu, @jagodice, nazvala telefonom i pitala, možda čika Dylan nije dobro čuo, ima on godina... ;)

pusa ;)

...a i popit voli
Majkemi.
Dylan

jagodica_114

TnX

e pa nije :cry:

morala sam nazvat :cry:

nije fora žena mi rekla da je to bilo dok smo još išli u školu -.-'''

nie fer ja morala zvat morala riskirat da me ne siluju... :(
jagodica_114

Dylan

jagodica_114

TnX

nije fora žena mi rekla da je to bilo dok smo još išli u školu -.-'''

nie fer ja morala zvat morala riskirat da me ne siluju... :(

Buahahahaha...
jagodica_114

Dylan

jagodica_114

TnX

super!
ja sam jako ponosna na tebe što si nazvala! i ti bi trebala biti!
vidiš da ti se ništa nije dogodilo ;)

kiss

Tagovi