Iz neslužbenih smo izvora saznali da je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u tijeku policijski očevid zbog navodne pljačke! Fakultet je cijelo prijepodne okružen policijskom trakom. Na Fakultetu se nitko ne javlja, a u Policijskoj upravi nisu dali nikakav komentar o tom navodnom događaju.
Prema nekim informacijama, tijekom noći je došlo do provale u fakultet, prilikom koje je provaljeno i u neke profesorske kabinete i u računovodstvo, a odnesene su neke računalne komponente.
Šta su tamo uopće mogli ukrasti?
I koliko ja znam tamo ima neki domar koji je non-stop tamo, pa i živi u dvorištu.. kako onda?
Odnijeli im cijelu informatičku dvoranu ili ??
nemojte tako pa nije tako lako kupiti sustav za video nadzor...pa nema fax toliko love odjednom za iskeširat.
trebali su kupit video nadzor nakon upisa koji su idući tjedan jer su računali na ogroman priljev sredstava u odveć suhu blagajnu...?!
naljepnice su kupljene ranije pa u ih poljepili po faxu?!
strašno opljačkan je fakultet...pa mislim ako ljudi bez pol muke plačkaju banke i njihove poslovnice ( i to ne profesionalni lopovi već amaterii ) pa kako nebi mogli opljačkati ustanovu kao što je fakultet. Mislite da će to policija riješiti...da, da i ja vjerujem kao i većinu do sada.
Ako su nestali kompovi iz računovodstva, to je već zlo - ali ako su (ne daj Bože, ali zamislimo da se našao neki očajni student koji nije mogao smisliti ništa bolje) nestali kompovi u kojima su podaci o statusima studenata, onda je tek zlo... 5-6 iljada studenata na ekonomiji, a ne zna se koji je, a koji nije
ako je netko (dragi lopovi) u mogučnosti, ja bih molio da mi ispravi slijedeće ocjene makroekonomiju, trgovačko pravo, granski marketing i strateško odlučivanje sa postojeće ocjene na vrlo dobar (4)...unaprijed zahvalan
i ja mislim da su to nindže, a opće je poznato da tko vidi lice nindže i priča o tome umrijet će u najstrašnijim mukama. zato nadzor videonadzora šuti!
i ja mislim da su to nindže, a opće je poznato da tko vidi lice nindže i priča o tome umrijet će u najstrašnijim mukama. zato nadzor videonadzora šuti!
Ako su nestali kompovi iz računovodstva, to je već zlo - ali ako su (ne daj Bože, ali zamislimo da se našao neki očajni student koji nije mogao smisliti ništa bolje) nestali kompovi u kojima su podaci o statusima studenata, onda je tek zlo... 5-6 iljada studenata na ekonomiji, a ne zna se koji je, a koji nije
Koji crni kompovi? Na studomatu je za nove, a što se tiče starih tu bi im pomoglo jedino da su prijavnice krali...
Uau! Banda nindža-studenata sistematički obrađuje komjutersku opremu sa svih osječkih fakulteta! Zbog straha od upisa u iduće godine i strašne bolonje, nindže koriste svoje japansko kompjutersko znanje da bi si sredili uvjet! Ukoliko im ne uspije, otet će avijone s Klise ili iz Čepina (one iz 2. svjetskog rata) i istovremeno će se zabiti u sve bitnije sveučilišne zgrade! Ili će kao bombaši samoubojice prerušeni u raskalšene trudne studentice raznijeti sebe i svu kompjutersko-papirnu opremu! Skandal!
Uau! Banda nindža-studenata sistematički obrađuje komjutersku opremu sa svih osječkih fakulteta! Zbog straha od upisa u iduće godine i strašne bolonje, nindže koriste svoje japansko kompjutersko znanje da bi si sredili uvjet! Ukoliko im ne uspije, otet će avijone s Klise ili iz Čepina (one iz 2. svjetskog rata) i istovremeno će se zabiti u sve bitnije sveučilišne zgrade! Ili će kao bombaši samoubojice prerušeni u raskalšene trudne studentice raznijeti sebe i svu kompjutersko-papirnu opremu! Skandal!