[Izbori 2013.] GOGO: U drugom krugu podršku dajemo Ivici Vrkiću, a kao vijećnici bit ćemo dosljedni svojim stavovima iz kampanje!

Osijek

[Izbori 2013.] GOGO: U drugom krugu podršku dajemo Ivici Vrkiću, a kao vijećnici bit ćemo dosljedni

Konferenciju za medije danas su održali Miroslav Šimić i Margareta Krivić, izabrani vijećnici za Gradsko vijeće Grada Osijeka s Nezavisne liste Građanske opcije Grada Osijeka. Na konferenciji za medije sudjelovali su i članovi liste Miroslav Vanek i Damir Kolarić.

Miroslav Šimić zahvalio je svim građanima Osijeka koji su prepoznali GOGU i dali povjerenje listi čijim je članovima, barem većini, ovo prvi kontakt s politikom.

[Facebook anketa]
[KLIK] > Koga biste voljeli vidjeti kao gradonačelnika Osijeka nakon lokalnih izbora 2013.?
[pozovite i legose klikom na Ask Friends]

- GOGO je nastao kao glas otpora protiv načina na koji se vodio Grad Osijek, posebno protiv ponašanja Gradske uprave u posljednjim mjesecima mandata. GOGO je glas otpora protiv zatvorenih vrata i nepriznavanja odluka ministarstava, sudova i svađalačke politike koja je Osijek odvela u izolaciju, rekao je Miroslav Šimić te je naglasio da iz navedenih razloga članovi GOGO Nezavisne liste ne mogu u drugom krugu izbora za gradonačelnika podržati Krešimira Bubala.

Upravo zato su na jučer održanom sastanku svi nazočni kandidati Nezavisne liste odlučili svoju podršku i glas u drugom krugu dati Ivici Vrkiću.

- Odlučili smo svoju podršku Ivici Vrkiću i javno reći, no ne želimo pozivati građane da glasaju za jednog ili drugog kandidata. Smatramo da su građani koji su nas izabrali dovoljno samosvjesni i ne treba im naša preporuka. Ono što želimo je pozvati sve građane da izađu glasati u drugom krugu izbora, posebno one koji smatraju da Osijeku trebaju promjene, jer promjene ne možemo napraviti od kuće, rekao je Miroslav Šimić.

Svima koji ističu ideologiju kao kriterij glasanja za gradonačelnika Šimić je poručio kako članovi GOGO liste smatraju da, kada se odlučuje o lokalnoj razini, važnije od bilo kakve ideologije ili političkog predznaka je kompetencija, znanje i iskustvo.

- Mislim da će svima u Vijeću biti veliki izazov raditi s nama. Budući gradonačelnik našu podršku morat će zaslužiti, i to ne nadzornim odborima i podjelom političkog kolača kako se često radilo u prošlosti, nego poštenim radom, uvažavanjem partnera i protivnika, te prihvaćanjem kvalitetnih projekata. To najavljujemo i Ivici Vrkiću, ali i svim drugim strankama koje sudjeluju u radu Vijeća, istaknuo je Miroslav Šimić.

Pročitajte i:
Anto Đapić podržava kandidata Ivicu Vrkića u drugom krugu lokalnih izbora 2013.
Sad svi podupiru Vrkića, a i ne znaju da je on prodavao srpske kuće pobjegulja unutar procesa mirne reintegracije i na tome dobro zarađivao, hmmm... ?! ratni profiter ?! Žalosno... I kakve su to gluposti kobajage nestranački kandidat, a iza njega stoji par stranaka... DAJTE, MOLIM VAS...
Anjica

Sad svi podupiru Vrkića, a i ne znaju da je on prodavao srpske kuće pobjegulja unutar procesa mirne reintegracije i na tome dobro zarađivao, dakle ratni profiter... Žalosno... I kakve su to gluposti kobajage nestranački kandidat, a iza njega stoji par stranaka... DAJTE, MOLIM VAS...

HDSSB-ovci u ofenzivi? Nekoga oklevetati da je ratni profiter je kažnjivo po zakonu, ali tipično za HDZSSB.
DAJTE MOLIM VAS...
markonato

Anjica

Sad svi podupiru Vrkića, a i ne znaju da je on prodavao srpske kuće pobjegulja unutar procesa mirne reintegracije i na tome dobro zarađivao, dakle ratni profiter... Žalosno... I kakve su to gluposti kobajage nestranački kandidat, a iza njega stoji par stranaka... DAJTE, MOLIM VAS...

HDSSB-ovci u ofenzivi? Nekoga oklevetati da je ratni profiter je kažnjivo po zakonu, ali tipično za HDZSSB.
DAJTE MOLIM VAS...

Nisam član nikakve stranke, pa tako ni HDSSB-a, samo govorim ono što je očito... I nisam nikoga ni za što optužila, samo iznosim svoje mišljenje.
Anjica

Nisam član nikakve stranke, pa tako ni HDSSB-a, samo govorim ono što je očito... I nisam nikoga ni za što optužila, samo iznosim svoje mišljenje.

Ma, naravno da nisi. Ni svizac nije.

Za popis HDSSB nepotizma, korupcije, nepoštivanja zakona, dubokog nepoštivanja etike bi trebale stotine listova papira. Neki od njih su izmislili ratno profiterstvo, još za trajanja rata. Tko je ubio Matu Šabića i zašto?
Anjica

Pročitaj svoj upis prije stavljanja upitnika, a jedno je iznijeti svoje mišljenje, a drugo kada se nekoga OPTUŽI za ratno profiterstvo bez dokaza.

Re: [Izbori 2013.] GOGO: U drugom krugu podršku dajemo Ivici Vrkiću, a kao vijećnici bit ćemo doslje

Carobnica

... Tko je ubio Matu Šabića i zašto?...

Odgovor na pitanje ne znam, očito sve ove godine nije ni bitno, samo sam čuo da je arkan u to vrijeme bio u tenji i kad je čuo za matu, nije dao navodno ni metak opaliti prema osijeku, tj jugu2 jer je bio najbliži.
Ma nema sumnje da su svi političari govna pošto novac i moć kvari ljude.
Sada je bitno izabrati manje od 2 zla, a mislim da je Vrkić daleko manje zlo od sekte. Vrlo jednostavno.
Carobnica

Tko je ubio Matu Šabića i zašto?

Odgovor na to pitanje bi mnogi od nas željeli čuti.
Carobnica

@Carobnica, čekamo odgovor.
Anjica

Sad svi podupiru Vrkića, a i ne znaju da je on prodavao srpske kuće pobjegulja unutar procesa mirne reintegracije i na tome dobro zarađivao, hmmm... ?! ratni profiter ?! Žalosno... I kakve su to gluposti kobajage nestranački kandidat, a iza njega stoji par stranaka... DAJTE, MOLIM VAS...

Ako se je okoristio( što možda i jeste) kao direktor agencije za promet nekretnina, to je učinio uz blagoslov i potporu države i HDZ-a kojeg je bio član i koji ga je postavio na to mjesto. To zna i g. Glavaš koji ga je predložio za to mjesto. (tada su si bili dobri, valjda)
Imovina se otkupljivala po znatno nižim cijenama nego li su bile tržišne da bi se potom prvo iznajmljivala a zatim prodavala hrvatima iz bih koji su kao izbjeglice došli u HR
Nazvati nekog ratnim profiterom bez opipljivih argumenata nije u redu , meni se osobno ne sviđa jer je promijenio puno stranaka .
Netko kaže od dva zla izabrati manje, ja ne znam koje je zlo manje, ja ne vidim nikog čista obraza .
silence

Netko kaže od dva zla izabrati manje, ja ne znam koje je zlo manje, ja ne vidim nikog čista obraza .

Da postoji mogućnost izbora nekoga čistog obraza, onda ne bi birao manje zlo, jer se ne bi radilo o zlu.
Odbijam dati svoj glas - pojednostavljeno
Ova nezavisna lista GOGO je gora od djapica, vrkica i bubala zajedno! Kao nezavisni su, oni si obicni gradjani zadovoljni sa 2 clana u GV, 4 dana im je trebalo da svoju nezavisnost predaju Vrkiću! Stvarno su dugo bili nezavisni, punih mjesec dana!
betty

Ova nezavisna lista GOGO je gora od djapica, vrkica i bubala zajedno! Kao nezavisni su, oni si obicni gradjani zadovoljni sa 2 clana u GV, 4 dana im je trebalo da svoju nezavisnost predaju Vrkiću! Stvarno su dugo bili nezavisni, punih mjesec dana!

Čitati s razumijevanjam!
Nema nikakave koalicije, samo jedina moguća verzija da se zlo makne.
milo_moje

Carobnica

@Carobnica, čekamo odgovor.

Glavaš prijatelju! Pobio je više hrvata nego Srbi! To je cinjenica o ratnom zlocinu i HDSSB_u!
betty

bravo...1:0 za tebe....šta drugo reći... ;) ako negdje nađeš u tekstu di piše da su oni napravili koaliciju svaka čast...
Bojo

betty

bravo...1:0 za tebe....šta drugo reći... ;) ako negdje nađeš u tekstu di piše da su oni napravili koaliciju svaka čast...

Koliko vidim - ona i nije rekla da su napravili koaliciju nego da su "predali svoju nezavisnost".
Sudeći po sinočnjoj emisiji na OsTV - tako ispada.
Ovisi kako to tko tumači.
Nezavisnost nije predana nikome... Mogli smo ostati nepristrani kod pitanja kome ćemo dati podršku, ali onda bi smo ispali nevjerodostojni, jer bi išli protiv onoga što smo govorili cijelu kampanju. Da nam je cilj promjena.

Vrkić je promjena. Normalno je da ćemo ga onda podržati...Ali nikakvih koalicija neće biti!
Promjena bi bila neki mlad, pametan i pošten čovjek.
Nitko iz garniture profi političara mi se ne čini takav.
Veš mašina?? Mercedes??... afera je afera, a ima toga još što će iskrsnuti do 2.6.
Ili vam je važna promjena zbog promjene - kao što je kod nas uobičajeno glasati "protiv", a ne birati "za"
Možda ovog puta ostanem doma. Prvi put :(
zaljubljena u Osijek

Promjena bi bila neki mlad, pametan i pošten čovjek.
Nitko iz garniture profi političara mi se ne čini takav.
Veš mašina?? Mercedes??... afera je afera, a ima toga još što će iskrsnuti do 2.6.
Ili vam je važna promjena zbog promjene - kao što je kod nas uobičajeno glasati "protiv", a ne birati "za"
Možda ovog puta ostanem doma. Prvi put :(

Nemoj ostati doma.
I nemoj prekrižiti listić.
Glasuj po savjesti i zaboravi na njihova međusobna prepucavanja.
Kod 2 opcije izbora, ne možeš priželjkivati treću. Nema je. Mogućnost da ostane ovako kako je je 50:50, jednako kao i ona da se možda nešto promjeni.
To je jedino o čemu možeš razmišljati. Ti i svi mi. Znamo što sad i kako jeste, jedino pitanje je želimo li se kockati s time da bi moglo biti i gore.
Svi su oni gotovo isti i svi ništa ne rade, ali kontaju kako su se popeli nebu pod oblake kad su na vlasti.
Treba izaći na izbore i glasovati protiv Bubala i HDSSB-a najviše zato kako bi vidjeli da nisu nedodirljivi, jer se ta sekta tako ponaša.
Treba ih sve stalno mijenjati, a uskok ih treba stalno loviti, sve dok napokon ne dođe netko pošten.
Pukli Diogen

Treba ih sve stalno mijenjati

Upravo to. Vlast treba stalno mijenjati, a pogotovo kad je loša.
Dodao bih još, ali onako objektivno...što se to može pozitivno pripisati HDSSB-u??
Povećali broj radnih mjesta?
Otvorili neke pogone, odnosno osigurali investitore?
Zaustavili odlazak mladih?
...

Ništa.
Ja samo čujem "mi protiv svih", "svi protiv nas", "inati se Slavonijo",...
Istina...navukli su cestu na Srednjiku i sredili Trg slobode, a valjda mi to napravio i Štef iz Zagreba da mu damo 500 milijuna naših kuna.
Dematirajte me, ako nisam u pravu?
Redakcija 031

Upravo zato su na jučer održanom sastanku svi nazočni kandidati Nezavisne liste odlučili svoju podršku i glas u drugom krugu dati Ivici Vrkiću.

- Odlučili smo svoju podršku Ivici Vrkiću i javno reći, no ne želimo pozivati građane da glasaju za jednog ili drugog kandidata.

Nije jasno samo što zapravo znači "podrška". Ako se podrška svodi na davanje glasa na izborima, onda je to sasvim ok, nitko normalan neće glasati za Hdssb nakon što ga mjesecima kritizira (ili u slučaju nekih rijetkih ovdje forumaša, 4 godine).

Svaka druga podrška bila bi težak promašaj. Naime, Ivica Vrkić služi samo tome da Hdssb izgubi izbore, a ako bude sreće i pameti, vrlo brzo ćemo opet na izbore, da se i taj relikt ružne prošlosti, Vrkić, vrlo brzo ukloni sa pozicije vlasti. Naime, on je dosad uspio već nekoliko puta razoriti svaku iluziju da će biti koristan gradonačelnik, čak i kad bi zanemarili njegovu neslavnu političku prošlost. On je prvo glumio kandidata Sdp-a i Hns-a, pa odjednom nestranačkog. On je tvrdio da ga gradsko vijeće ne zanima, a sada trči okolo u potrazi za podrškom ostalih viječnika. On nema nikakav program, nego listu lažnih obećanja, i uopće se ne trudi to promijeniti, iako je imao vremena. I što je najgore, on se služi metodama Hdssb-a, pa je izmislio neku suludu priču o veš-mašini, i natjerao neku svoju budalu da o tome laže (praveći se da nema veze s Vrkićem) - "projekt" toliko loš, da su ga i Hdssb-ovci lakoćom razotkrili.

Dakle, srećom pa Vrkić u biografiji nema zabilježene ratne zločine i ubojstva, jer ga samo to još dijeli od Glavaša.

Ajde ljudi da više to riješimo, maknemo te Hdssb-ovce, krajnje je vrijeme, ali to nije kraj puta, dapače.

Bojo

betty

A tko je spominjao koaliciju? Samo samo zeljela reci da nezavisne gradjanske opcije ne bi ti trebale davati podršku.
Pukli Diogen

Otvorili neke pogone, odnosno osigurali investitore?
Zaustavili odlazak mladih?

Naprotiv, tjeraju investitore. Konkretan primjer ti je američka firma koja je namjeravala izgraditi tvornicu bioetanola. Kad su vidjeli s kim imaju posla, brže bolje su pobjegli u Mađarsku. Navodno je u tvornici bioetanola 'Pannonia Ethanol' u Dunafoldvaru na nekim strojevima ugraviran naziv 'OSIJEK'. Pametnome dosta.
W.M. Felt

Redakcija 031

- Odlučili smo svoju podršku Ivici Vrkiću i javno reći, no ne želimo pozivati građane da glasaju za jednog ili drugog kandidata.

Nije jasno samo što zapravo znači "podrška". Ako se podrška svodi na davanje glasa na izborima, onda je to sasvim ok, nitko normalan neće glasati za Hdssb nakon što ga mjesecima kritizira (ili u slučaju nekih rijetkih ovdje forumaša, 4 godine).

Svaka druga podrška bila bi težak promašaj. Naime, Ivica Vrkić služi samo tome da Hdssb izgubi izbore, a ako bude sreće i pameti, vrlo brzo ćemo opet na izbore, da se i taj relikt ružne prošlosti, Vrkić, vrlo brzo ukloni sa pozicije vlasti. Naime, on je dosad uspio već nekoliko puta razoriti svaku iluziju da će biti koristan gradonačelnik, čak i kad bi zanemarili njegovu neslavnu političku prošlost. On je prvo glumio kandidata Sdp-a i Hns-a, pa odjednom nestranačkog. On je tvrdio da ga gradsko vijeće ne zanima, a sada trči okolo u potrazi za podrškom ostalih viječnika. On nema nikakav program, nego listu lažnih obećanja, i uopće se ne trudi to promijeniti, iako je imao vremena. I što je najgore, on se služi metodama Hdssb-a, pa je izmislio neku suludu priču o veš-mašini, i natjerao neku svoju budalu da o tome laže (praveći se da nema veze s Vrkićem) - "projekt" toliko loš, da su ga i Hdssb-ovci lakoćom razotkrili.

Dakle, srećom pa Vrkić u biografiji nema zabilježene ratne zločine i ubojstva, jer ga samo to još dijeli od Glavaša.

Ajde ljudi da više to riješimo, maknemo te Hdssb-ovce, krajnje je vrijeme, ali to nije kraj puta, dapače.

ti znaš kakva obećanja on ima! veliki politički stručnjak :lol: kao i neki drugi, do jučer niste ni čuli ili ste jedva čuli za Vrkića a danas ste svi veliki filozofi i stručnjaci za temu zvanu Vrkić... :D kako vam samo nije neugodno lupetati na forumu o čovjeku o kojem pojma nemate..veliki filozofi i stručnjaci :roll: samo vi slušajte Glavaševe video-poslanice iz Mostara o Vrkiću i čitajte Ivicu Šolu.. :lol:

Markonato, toliko je ovdje optužbi na svakoga izrečeno da bi u najmanju ruku portal trebao biti ugašen ili pola forumaša tuženo za klevetu a možda i sjedilo u zatvoru da tvoj komentar jednostavno se ne uklapa u sve to. Ako je iznošenje vlastita mišljenja dovoljno za etiketiranje nekoga onda bolje da ništa ne kažem u vezi tebe.

Čarobnice, ako znaš odgovor na to pitanje onda dojavi nadležnim institucijama jer u svakom drugom slučaju, mogu se nadovezati na tvoga kolegu od gore.

Pozerica, vezivati jednog čovjeka za stranku i 15 tisuća građana ovoga grada što im je dalo glas je krajnje neukusno i bezobrazno. Odakle tebi podatak i broj ljudi koje je "navodno" Glavaš ubio i koji su to "navodno ubijeni" Hrvati. Ovo čak ne spada u klevetu niti iznošenje mišljenja već u srpsku propagandu i iskrivljavanje istine. Neću te pitati koliko imaš godine, niti koje si nacionalnosti a najmanje gdje si bila tijekom devedesetih da iznosiš ove kriminalne tvrdnje.

Pukli Diogen, počeo si dobro, neutralno i kako treba a onda si se okrenuo na politiku niskih strasti i svrstavanja na jednu stranu. Budi dosljedan ili istini ili politici kurve.

A sada ona pozitivnija strana ovog portala.

Felt i Preacher, moji omiljeni "protivnici" u mišljenju. Nikada više i nikada zdušnije nismo na istoj valnoj dužini. Zato Vas poštujem jer imate svoje mišljenje, nekada drugačije a nekada isto kao i moje. Od vas čovjek uči i kada se svađa.

kinemat2, prijatelju mudro zboriš. Moram ti priznati da sam bio na svim izborima i referendumima od samostalnosti do danas jer to je moja dužnosti i pravo. Pravo koje mi daje pravičnu mogućnost da komentiram poslije izborno vrijeme a ne da govorim što i kako a ne izađem na izbore ili poništim listić.

Ostali, nema dobro i loše samo glas po savjesti i razumu. Navijanje za jedne ili druge, ljutnja i nazivanje drugih maloumnicima samo zato što nisu mišljenja kao Vi govori o vama a ne njima.
Biti neutralan i kritički po svim opcijama je ono što bi nas, obične građane, trebalo staviti ispred patvorenih političara. Na kraju si postavite pitanje, da li smo isti kao svi ti političari i da li na kraju imamo vlast kakvu zaslužujemo!??

P.S. Evil Poodingh, nadam se, duboko se nadam da će te surađivati a ne rušiti u gradskom vijeću jer kada prođe ovaj cirkus od izbora nas građane zanima samo bolje danas i sutra. Četiri godine oporbe i kvalitetan rad u oporbi možda Vas na idućim izborima dovede u vlast. Kontunitet u radu i svakodnevno potvrđivanje onog što govorite i što radite prepoznaje se. Sve ostalo Vas svrstava u isti koš sa svakom političkom opcijom. Nemojte si to dozvoliti!
Ja sam glasao za Gogo listu, i Šimić može reći da podržava Bubala ili da podržava Đapića ili da podržava Lionela Messija...ja ću glasati kako ja hoću; a ako sam glasao za Gogo listu u prvom krugu sigurno neću glasati za Hdzssb - samo diletantu može biti čudno što 'otkud sad Šimić protiv Bubala'!
kinemat2

Nemoj ostati doma.
I nemoj prekrižiti listić.
Znamo što sad i kako jeste, jedino pitanje je želimo li se kockati s time da bi moglo biti i gore.

:bravo:
blago nama kad je Glavas pobio vise Hrvata nego sto su Srbi..., kakve sve odvratne provale i cetnicku propagandu covjek procita ovdje...
!Klick

Čarobnice, ako znaš odgovor na to pitanje onda dojavi nadležnim institucijama jer u svakom drugom slučaju, mogu se nadovezati na tvoga kolegu od gore.

Ne znam tko. Valjda netko zna.

Za Kira se zna tko ga je ubio, postoji i pravomoćna presuda. Sumnja se i na nalogodavca. Bubalo nije htio dati prostor za izložbu o njemu. To dovoljno govori.

http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=28959
!Klick

P.S. Evil Poodingh, nadam se, duboko se nadam da će te surađivati a ne rušiti u gradskom vijeću jer kada prođe ovaj cirkus od izbora nas građane zanima samo bolje danas i sutra. Četiri godine oporbe i kvalitetan rad u oporbi možda Vas na idućim izborima dovede u vlast. Kontunitet u radu i svakodnevno potvrđivanje onog što govorite i što radite prepoznaje se. Sve ostalo Vas svrstava u isti koš sa svakom političkom opcijom. Nemojte si to dozvoliti!

Nas ne interesira vlast, nas interesiraju prije svega projekti za dobrobit ovoga grada, i to je naša funkcija. Naravno da se ne bismo bunili protiv većeg broja vijećnika, ali vlast kao takva nas ne zanima. Mi ne želimo upravljati ovim gradom, prije svega zato što je GOGO lista ljudi koji imaju svoje poslove. Mi želimo svoje slobodno vrijeme posvećivati radu u gradu i za njegovu dobrobit. Planiramo postati gradska Udruga sa najboljim projektima i siguran sam da ćemo u tome uspjeti
betty

Bojo

betty

A tko je spominjao koaliciju? Samo samo zeljela reci da nezavisne gradjanske opcije ne bi ti trebale davati podršku.

Dobro aj...zaletio sam se ja malo :) ispričavam se :) al ovu podršku gogo-a ja shvaćam samo kao da će šimić i ekipa s gogo-ine liste dati glas Vrkiću ...znači njih 15-ak i to je to :)
najtragicnije od svega, je sto bi svi rusili unistavali i glasali protiv

ajde izadjite na izbori i glasajte za nekog jer ga volite - za bubala, za vrkica ili za batmana

ali nemojte glasat protiv bubala, protiv vrkica ili protiv batmana
maddox_rumble

najtragicnije od svega, je sto bi svi rusili unistavali i glasali protiv

ajde izadjite na izbori i glasajte za nekog jer ga volite - za bubala, za vrkica ili za batmana

ali nemojte glasat protiv bubala, protiv vrkica ili protiv batmana

Dakle, po tebi bi glasali samo oni koji vole kandidate, što će reći - mazohisti.

Političari se ne vole, nego trpe. A Bubala i hdSSb se više ne može niti trpiti. Kraj priče.

Imam i slogan za Vrkića:

Dovoljno loš da ne bude najgori
po meni treba gledat pozitivno samo to kazem
maddox_rumble

po meni treba gledat pozitivno samo to kazem

Po meni bi trebao biti mir svijetu i svi bi trebali biti siti i sretni.
Za mene ni jedan ni drugi kandidat nisu favoriti i ja ću apsolutno ići glasati protiv. Protiv bezumlja i jednoumlja, protiv primitivaca i pijavica, protiv rodijaka i zapošljavanja preko šešira, protiv beskrupuloznih likova koje je sam Nečastivi izvukao iz ovog jadnog slavonskog gliba i instalirao na rukovodeća mjesta. I uopće se ne stidim to reći - idem glasati za Vrkića, samo i isključivo zato da ne moram još četiri godine gledati paradu slavonskih reklji i slušati priprostu demagogiju u koju, nažalost, velik dio ovog našeg zatucanog naroda još uvijek vjeruje. Dosta mi je glavaševske gamadi, muka mi je od ovoga u što su pretvorili moj grad i glasovati ću i za crnog vraga ako treba, samo da se maknu.
tranquilize

blago nama kad je Glavas pobio vise Hrvata nego sto su Srbi..., kakve sve odvratne provale i cetnicku propagandu covjek procita ovdje...

Pa kada je istina. sve neistomisljenike za vrijeme rata je poubijao!
!Klick

Markonato, toliko je ovdje optužbi na svakoga izrečeno da bi u najmanju ruku portal trebao biti ugašen ili pola forumaša tuženo za klevetu a možda i sjedilo u zatvoru da tvoj komentar jednostavno se ne uklapa u sve to. Ako je iznošenje vlastita mišljenja dovoljno za etiketiranje nekoga onda bolje da ništa ne kažem u vezi tebe.

Pozerica, vezivati jednog čovjeka za stranku i 15 tisuća građana ovoga grada što im je dalo glas je krajnje neukusno i bezobrazno. Odakle tebi podatak i broj ljudi koje je "navodno" Glavaš ubio i koji su to "navodno ubijeni" Hrvati. Ovo čak ne spada u klevetu niti iznošenje mišljenja već u srpsku propagandu i iskrivljavanje istine. Neću te pitati koliko imaš godine, niti koje si nacionalnosti a najmanje gdje si bila tijekom devedesetih da iznosiš ove kriminalne tvrdnje.

Pukli Diogen, počeo si dobro, neutralno i kako treba a onda si se okrenuo na politiku niskih strasti i svrstavanja na jednu stranu. Budi dosljedan ili istini ili politici kurve.

A sada ona pozitivnija strana ovog portala.

Felt i Preacher, moji omiljeni "protivnici" u mišljenju. Nikada više i nikada zdušnije nismo na istoj valnoj dužini. Zato Vas poštujem jer imate svoje mišljenje, nekada drugačije a nekada isto kao i moje. Od vas čovjek uči i kada se svađa.

kinemat2, prijatelju mudro zboriš. Moram ti priznati da sam bio na svim izborima i referendumima od samostalnosti do danas jer to je moja dužnosti i pravo. Pravo koje mi daje pravičnu mogućnost da komentiram poslije izborno vrijeme a ne da govorim što i kako a ne izađem na izbore ili poništim listić.

Ostali, nema dobro i loše samo glas po savjesti i razumu. Navijanje za jedne ili druge, ljutnja i nazivanje drugih maloumnicima samo zato što nisu mišljenja kao Vi govori o vama a ne njima.
Biti neutralan i kritički po svim opcijama je ono što bi nas, obične građane, trebalo staviti ispred patvorenih političara. Na kraju si postavite pitanje, da li smo isti kao svi ti političari i da li na kraju imamo vlast kakvu zaslužujemo!??

Uvijek neutralno, točnije uvijek protiv očigledno lošeg. Bio, sam i biću. Moja strana su oni koji rade svoj posao, koji dovedu napredak i koji nisu lopine. Danas to nije HDSSB. Međutim izbor ni nemam, a glas moram dati, jer ako ništa drugo stvari se moraju mijenjati. Tako ako Vrkić sutra bude isti i ja ću biti. Ja gledam svoj novčanik, gledam budućnost svog malog dijeteta, gledam nezaposlene prijatelje i gledam kako nema ni najmanjeg pomaka. Meni je to dosta.
Dovoljno se okrenuti pogledati tko je na vlasti i on je kriv. Skraćenica HDSSB, HDZ, SDP...totalno nebitno. Za Osijek i Slavoniju to je HDSSB koji je bio prije toga HDZ.
Ja ne mogu biti ogorčen na SDP, koji ovdje nije nikada vladao. Govorim o Osijeku.
O državi...to je druga priča.
Mali pijonir

Za mene ni jedan ni drugi kandidat nisu favoriti i ja ću apsolutno ići glasati protiv. Protiv bezumlja i jednoumlja, protiv primitivaca i pijavica, protiv rodijaka i zapošljavanja preko šešira, protiv beskrupuloznih likova koje je sam Nečastivi izvukao iz ovog jadnog slavonskog gliba i instalirao na rukovodeća mjesta. I uopće se ne stidim to reći - idem glasati za Vrkića, samo i isključivo zato da ne moram još četiri godine gledati paradu slavonskih reklji i slušati priprostu demagogiju u koju, nažalost, velik dio ovog našeg zatucanog naroda još uvijek vjeruje. Dosta mi je glavaševske gamadi, muka mi je od ovoga u što su pretvorili moj grad i glasovati ću i za crnog vraga ako treba, samo da se maknu.

Dao sam ti 15 kikirikija. Za napisano zaslužuješ više, ali neću pretjerivati :)
Pukli Diogen

Uvijek neutralno, točnije uvijek protiv očigledno lošeg. Bio, sam i biću. Moja strana su oni koji rade svoj posao, koji dovedu napredak i koji nisu lopine. Danas to nije HDSSB. Međutim izbor ni nemam, a glas moram dati, jer ako ništa drugo stvari se moraju mijenjati. Tako ako Vrkić sutra bude isti i ja ću biti. Ja gledam svoj novčanik, gledam budućnost svog malog dijeteta, gledam nezaposlene prijatelje i gledam kako nema ni najmanjeg pomaka. Meni je to dosta.
Dovoljno se okrenuti pogledati tko je na vlasti i on je kriv. Skraćenica HDSSB, HDZ, SDP...totalno nebitno. Za Osijek i Slavoniju to je HDSSB koji je bio prije toga HDZ.
Ja ne mogu biti ogorčen na SDP, koji ovdje nije nikada vladao. Govorim o Osijeku.
O državi...to je druga priča.

To je to, uz objasnjenje koje je dao Mali Pijonir.
Volim Osijek, ali volim i slavonske reklje, tamburicu i bećarce, samo ne volim da ih se koristi u političko-propagandne svrhe.
zaljubljena u Osijek

Volim Osijek, ali volim i slavonske reklje, tamburicu i bećarce, samo ne volim da ih se koristi u političko-propagandne svrhe.

Ljudi, pa shvatite zaboga, ovo je GRAD, urbana sredina - ili barem to pokušava biti. Moram biti prost, ali odj*ebite više s s rekljama, tamburašima, kulenom, fiš paprikašom, naherenim šeširima s trobojnicom i sličnim nebulozama kojima smo bombardirani zadnjih godina. To nije Osijek već dobrih 100 godina! Nekad smo bili prvi u napretku, u kulturi, u industriji, u glazbi, u tehnologiji... A gdje smo danas? Gradom vladaju mafijaši, cajke i radodajke, potpomognuti političarima koji su se iz ultranacionalista presvukli u ultraregionaliste, načičkali grad vic-spomenicima, odvrnuli Kiću Slabinca do daske i nahuškali balavurdiju da vodi bitke po internetu. Djeco, molim vas, idite pijte i drogirajte se po parkovima, kidajte klupe i ljuljačke, samo pobogu nemojte više biti ovi bećar-zombiji, ja to stvarno ne mogu više gledati!!!
@Mali pijonir.... Možda se ti nisi ni rodio kad sam ja uz Kiću i Dinamite plesala u Radnjaku.
Zar misliš da su slavonska nošnja i hrana krivi za uništavanje Grada u zadnjih dvadeset i kusur godina?? Osijek je glavni grad Slavonije i Baranje. Zašto bi se stidio slavonskih obilježja? Samo neka ih se ne zloupotrebljava za politikanstvo.

Oprosti, ali ovo mi ne liči na ljubav prema Gradu: @Djeco, molim vas, idite pijte i drogirajte se po parkovima, kidajte klupe i ljuljačke, samo pobogu nemojte više biti ovi bećar-zombiji
zaljubljena u Osijek

@Mali pijonir.... Možda se ti nisi ni rodio kad sam ja uz Kiću i Dinamite plesala u Radnjaku.
Zar misliš da su slavonska nošnja i hrana krivi za uništavanje Grada u zadnjih dvadeset i kusur godina?? Osijek je glavni grad Slavonije i Baranje. Zašto bi se stidio slavonskih obilježja? Samo neka ih se ne zloupotrebljava za politikanstvo.

Možda se ni ti nisi rodila dok su po gradskim kafanama svirali valceri, pa kakve to veze ima? Naravno da nošnja i tambure i kobasice nisu krivci - oni su samo pretvoreni u simbol nazadovanja, "inaćenja" i propasti.

Ali bez obzira na to, zar stvarno hoćeš reći da je seljačkom folkloru mjesto u Osijeku? Podsjeti me kakve točno veze ima suvremeni Osijek s tamburama, kokošima, konjskim zapregama, narodnim nošnjama?

I što je najbolje, tu neku "domaću" priču o "jadnim napaćenim šokcima i ratarima i zemlji slavonskoj" poturava skupina ljudi koji veze nema ni sa Slavonijom ni sa selom ni sa nošnjama ni ničim. Bubalo, Hercegovac, bivši bankar koji u životu valjda nije živu kravu vidio i Šišljagić, Srbin, doktor i vojno lice.

A sve to pod patronatom Branimira Glavaša, čovjeka koji je prije desetak godina zajapuren i zapjenjen bjesio u Saboru protiv istarskih regionalista, nazivajući ih mrziteljima svega Hrvatskog, rušiteljima neovisne RH itd. To su ljudi koji narodu sada prodaju priču o Slavonskoj regiji.

I sad ja trebam reći "ma bravo, di ste moji Slavonci, idemo se boriti za NAŠU REGIJU"? Pa koliko naivni ljudi mogu biti?!?

zaljubljena u Osijek

Oprosti, ali ovo mi ne liči na ljubav prema Gradu: @Djeco, molim vas, idite pijte i drogirajte se po parkovima, kidajte klupe i ljuljačke, samo pobogu nemojte više biti ovi bećar-zombiji

To se zove sarkazam.
G-gradane O-opljackati G-gradane O-opeljesiti
Klasicni scenari kao nezavisne liste. Dobro su zamazali oci gradanima pa Simic je promjenio stranaka vise nego bilo tko tj samo njegov bivsi kolega je vise Matkovic lol. Zanimljivo tko im je ubrizgao lovu isti onaj kojemu su skupljali potpise za predsjednicke izbore. Sramota :( .Sit sam ja tih opcija.
fireman911

G-gradane O-opljackati G-gradane O-opeljesiti
Klasicni scenari kao nezavisne liste. Dobro su zamazali oci gradanima pa Simic je promjenio stranaka vise nego bilo tko tj samo njegov bivsi kolega je vise Matkovic lol. Zanimljivo tko im je ubrizgao lovu isti onaj kojemu su skupljali potpise za predsjednicke izbore. Sramota :( .Sit sam ja tih opcija.

Ajme meni... što je sad ovo :shock: :shock: :shock:
Mali pijonir

zaljubljena u Osijek

To se zove sarkazam.

I što je najbolje, tu neku "domaću" priču o "jadnim napaćenim šokcima i ratarima i zemlji slavonskoj" poturava skupina ljudi koji veze nema ni sa Slavonijom ni sa selom ni sa nošnjama ni ničim. Bubalo, Hercegovac, bivši bankar koji u životu valjda nije živu kravu vidio i Šišljagić, Srbin, doktor i vojno lice.

Ispravak netočnog navoda, Šišljagić se deklarira kao Hrvat

A prozivanje bilo koga po nacionalnoj osnovi, to se zove KSENOFOBIJA
Pozerica

tranquilize

Pa kada je istina. sve neistomisljenike za vrijeme rata je poubijao!

cak i da je pobio sve neistomisljenike , a nadam se da ce kad tad za ovakva generaliziranja i proljeve netko odgovarati to nije ni priblizno broju poginulih u ratu, je**** vas izjednacavanje krivice i ovakve cetnicke konstrukcije
a ja bih vam stvarno molio da na GOGO temi prestanete o Glavašu i ubojstvima
Mislim da su i Bubalo i Šišljagić rođeni u Osijeku.
E sad... geni su drugo pitanje. Nisam sigurna da Bubalo zna pjevati gange :wink: barem ne kao bećarce :)
!Klick

Dakle da ponovim još jednom, jedno je iznijeti vlastito mišljenje o nekome, a drugo je nekoga optužiti za ratno profiterstvo bez dokaza. Jel jasnije?
GOGO ce trajati manje od Matkovica.
dino_bno

dino_bno

Zašto??
dino_bno

pa cini mi se da ga je matkovic i stvorio jer ako se ne varam isti je bio na matkovicevoj listi na proslim izborima :lol:
lavic

dino_bno

pa cini mi se da ga je matkovic i stvorio jer ako se ne varam isti je bio na matkovicevoj listi na proslim izborima :lol:

Po toj teoriji je Tuđman stvorio HDSSB :lol:
Evil Poodingh

Po toj teoriji je Tuđman stvorio HDSSB :lol:

(y) istina :D

Re: [Izbori 2013.] GOGO: U drugom krugu podršku dajemo Ivici Vrkiću, a kao vijećnici bit ćemo doslje

Pokušat ću u nekoliko :D rečenica objasniti naše razloge za podršku Ivici Vrkiću.
Neki od forumaša dobronamjerno su nam savjetovali da se ne uključujemo u 2. krug uz konstataciju da je za listu GOGO to najbolje.
Slažem se. Za GOGO listu bilo bi najbolje distancirati se od kampanje koja postaje sve prljavija. Međutim, iskreno i bez patetike, mislim da tu nije važan interes naše liste nego interes grada. A naše mišljenje je da je pobjeda Ivice Vrkića u interesu Osijeka.
Ovo nisu „obični“ izbori. Da jesu vjerojatno se ne bi javno izjašnjavali kome ćemo dati svoj glas. Da jesu ne bi bilo ni GOGO liste niti bih ja bio kandidat. Ono što nam je ova vlast u posljednjih nekoliko mjeseci priredila (neću ponavljati sve afere) motiviralo nas je na kandidaturu, a sada i na javnu podršku Ivici Vrkiću.
Osijek danas treba promjenu. Politika u Osijeku treba civilizacijsku promjenu. To se s HDSSB-om neće dogoditi.
Prošli tjedan kandidati naše liste održali su sastanak. Svi nazočni rekli su da će svoj glas u 2. krugu dati Ivici Vrkiću. Odlučili smo da to kažemo javno i u tome se ogleda naša podrška Ivici Vrkiću. Građane nismo pozvali da glasuju za bilo kojeg kandidata jer mislimo da na to nemamo pravo. Pozvali smo ih da izađu na izbore, posebno one koji žele promjene jer promjene se ne mogu provesti iz fotelje nego na izbornom mjestu.
Osobno poznajem Ivicu Vrkića desetak godina. Više kroz posao nego kroz politiku. Mogu reći da s njim imam samo pozitivna iskustva. Do sada se pokazao kao odgovoran, sposoban, vrijedan čovjek koji drži do riječi. Vjerujem da sam stekao ispravan utisak. Međutim, ukoliko se u bilo kojem trenutku pokaže da to nije tako biti ću među prvima koji će ga prozvati. Ipak vjerujem da se to neće dogoditi i da je Ivica Vrkić jamac pozitivne promjene u našem gradu.
Na kraju, moram ispuniti obećanje dano jednoj kandidatkinji GOGO liste, osobi koju jako cijenim. Nemam običaj odgovarati na optužbe nekog s foruma tko se ne želi predstaviti imenom i prezimenom niti ću to inače činiti. Sada ću napraviti iznimku, jer kako sam rekao cijenim tu osobu, a vidim da joj smeta što šutim na neke komentare. Našu kampanju financirali smo sami. Da ju je financirao netko drugi onda ne bi bila tako skromna. U Krašu sam se zaposlio 2004. godine, puno prije nego što je osoba za koju neki tvrde da mi je bila veza došla u Kraš. Zaposlio sam se putem javnog natječaja, nakon 2 kruga testiranja nezavisne agencije i 2 razgovora s komisijom za zapošljavanje. Zbog dobrih rezultata 2011. godine sam postao direktor prodaje za Hrvatsku. Bez lažne skromnosti, na tom radnom mjestu odradio sam dobar posao i imao ponudu da se zajedno s obitelji preselim u Zagreb. Odlučio sam se zahvaliti na ponudi i vratiti u Osijek. Iza GOGO liste ne stoji niti jedan „poznati“ osječki političar. U prošli saziv Gradskog vijeća ušao sam s Nezavisne liste Gordana Matkovića. Kroz cijeli mandat ostao sam vjeran porukama koje smo slali tijekom kampanje. Iste poruke šaljem i jednake stavove imam danas kao nositelj liste GOGO. O ostatku svoje političke „karijere“ već sam pisao na forumu pa mislim da to ne trebam ponavljati.
Na kraju se želim vratiti na ono zaista važno, drugi krug izbora. Izađite na izbore, birajte za vas boljeg kandidata. To je važno za naš grad
zaljubljena u Osijek

Mislim da su i Bubalo i Šišljagić rođeni u Osijeku.
E sad... geni su drugo pitanje. Nisam sigurna da Bubalo zna pjevati gange :wink: barem ne kao bećarce :)

Ja sam vidio kako u svatovima zna pjevati Juru i Bobana

Tagovi