#10:
Autor:
rafa
Postano:
05.04.2012. 14:30
ma to je zaposljenje 6 ili 7 cura koje ce radit tu pola godine ili godinu,nece vise,trgovina propada u hrvatskoj,ne samo firme nego i trgovina,jedno drugo vuce,stranci su odustali od daljnjih ulaganja u trgovacke centre radi slabe financiske moci ljudi.Kad portanova pocme da gubi brendove koji ce se polako kupit kao iz cvjetnog u Zagrebu tako ce i portanova da gubi radnike...ljudi pa dotakli smo dno jos 2007 godine,ovo je samo odrzavanje na aparatima jel nije vise ni 10% bogatih u zemlji nego 4.5%,srednjeg sloja ima 2% penzioneri,cimbenici,drzavna aparatura..nema tu srece i posla za djevojke koje su skolovane i znaju dva jezika strana,ovo je samo prolaz,a zelja mi je da portanova propadne jel je dosla na krvi i suzama hrvatskog covjeka,nek onaj sto mu tamburasi pijevaju na jahti i ona njegova sto kaci krizeve iz Rima polako budu ono sto su bili NULE,a firmi svedno nema,,kupite se mladi i gas iz ove sirotinje koja tek udara tako jako u 2013 kao bozji bic..a vi ako se veselite h&m onda niste nista bolji u mozgu nego i vecina ljudi koji zive od danas do sutra...a svi ce ponovo na koridor ici da se obuku za 100 maraka od glave do pete,zivi bili pa vidili..a i bolje mi je dati 100 maraka onom muslimanu koji mi nije nista na zao ucinio nego Zeljku Bilosu domacem gadu i hijeni koji se opario na zna se koji nacin.
|