Gordan Matković, direktor NK Osijeka, podnio ostavku!

Osijek

Gordan Matković, direktor NK Osijeka, podnio ostavku!

Gordan Matković, direktor NK Osijeka, podnio je ostavku svega dva tjedna nakon što je ostavku na mjesto predsjednika NK Osijeka dao Robert Špehar. Kako navodi, razlozi su kao i slučaju Špehara - gubitak interesa i potpore cjelokupnog sustava lokalne zajednice, Grada, Županije, sponzora te loša financijska situacija koja iz toga proizlazi.

Foto: Mladjo/arhiva031
Brod tone pa se bježi a nije da mi je žao. Nakon što se godinama lova mlatila a da se ni feler nije uložio sad odjednom svi izgubili interes. Baš se pitam zašto?! Neće mi baš i nedostajati klub koji već deset godina životari u ligi koju diktiraju braća Mamić i gdje se mora platiti za pošteno suđenje. Adio Osječe moj!
sta ne kaze da se zaletio jer je mislio neku paru pobrat kad ono volontiranje haha

Re: Gordan Matković, direktor NK Osijeka, podnio ostavku!

Kad bi drugi sportovi dobili toliko koliko dobije nogomet ne bi znali kud ćemo sa vrhunskim sportašima...
jeboga onaj ko ga i izabrao..najveća politička kurva je on...dok su takvu u upravama nema napretka klubovima
Da imate barem nekakave sportske rezultate imali bi i sponzore i pozornost javnosti.
kapetan zadnji napušta brod koji tone :lol:

Tagovi