Još ništa od Kopike

Osijek

Još ništa od Kopike

Unatoč najavljenom otvaranju kupališnog prostora na osječkoj Copacabani, loši vremenski uvjeti onemogućuju da se dovrše radovi na sanaciji bazena.

Planirano je još prije nekoliko dana dovršiti fazu bojenja mješovitog i dječjeg bazena i postaviti pločice u olimpijskom bazenu, no sve je otkazano dok se vrijeme ne stabilizira. Prema prognozama, vrijeme nam ne obećava skoro kupanje.

Gemi31
moze malo veca slika ove tete :)
Koliko znam, ista se vec izreklamirala na forumu, pa pokusaj privatno... ;-)
a jebaga za kopiku, a opcenito je ovo vrijeme sve zeznilo, sve planove pokvarilo....

A sto je je, sad kad su unistiloi "otok" pa covjece kad se kopika otvori bit ce previse ljudi, pa to nece uopce bit u redu. Inace je bilo previse ljudi al sad... Sta vi mislite o tome?
Kad pogledam onaj novouređeni Bundek u Zg ne mogu ne biti ljubomorna na purgere...Jednostavno nemres bilivit kak je sada to tamo sve prekrasno i kultivirano...od one sikare i polusmetlista, blata...

Zasto kod nas to ne naprave na Pampasu? Zamislite da imamo tamo onaj otok od prije par godina - non stop.....pa uredjen mozda travnjak ili sitni sljunak, neko pitomo zelenilo, poravnat (ili mozda podignut - da se ne poplavljuje) teren...
Mi bi imali i protocnu vodu Drave na tom prostoru...
Osobno bih tamo zabranila prilaz automobilom. Svi lijepo prosetamo do tamo i uzivamo u oazi.

Jooooj koji pusti snovi... shmrtz
kmeeeeeeee :( hoćem ljetoooooo :cry: :cry: :cry:
Gemi

Kad pogledam onaj novouređeni Bundek u Zg ne mogu ne biti ljubomorna na purgere...Jednostavno nemres bilivit kak je sada to tamo sve prekrasno i kultivirano...od one sikare i polusmetlista, blata...

Zasto kod nas to ne naprave na Pampasu? Zamislite da imamo tamo onaj otok od prije par godina - non stop.....pa uredjen mozda travnjak ili sitni sljunak, neko pitomo zelenilo, poravnat (ili mozda podignut - da se ne poplavljuje) teren...
Mi bi imali i protocnu vodu Drave na tom prostoru...
Osobno bih tamo zabranila prilaz automobilom. Svi lijepo prosetamo do tamo i uzivamo u oazi.

Jooooj koji pusti snovi... shmrtz

pogađa me samo što je Bundek djelomično uređen i našim novcima :x

Tagovi