U organizaciji agencije Claritas iz Osijeka i medijsko sponzorstvo portala Osijek031.com i Iskon Infocentra, poklanjamo Vam petnaest ulaznica (15x1) za središnji događaj Kristfesta - koncert duhovne glazbe izvođača Oslo Gospel Choir i Delirious, koji će se održati 24. svibnja u srijedu, u SD Zrinjevac s početkom u 20 sati. Ove ulaznice možete iskoristiti i za subotu, 27. svibnja u 11 sati u jednom od naših kina.
Odgovor na nagradno pitanje bio je: Ovo je drugi Kristfest u Osijeku.
Zašto su plakati za Kristfest poljepljeni po prozorima GPP-ovih vozila? Mislim, to je cirkus! Tko plakate lijepi na prozore autobusa i tramvja?! Nedopustivo! A nitko se ne buni. Postoje mjesta u gradu gdje je dopušteno lijepiti plakate. A ne da nam vozila javnog prijevoza izgledaju kao cirkus.
A da je netko nalijepio kakav plakat za M. Mansona u bus, to bi bilo na naslovnicama svih dnevnih novina. Ne može sotona biti u busu. Ali Kristfest, a to može!
Ja ću ulaziti u svaku bus i tramvaj i skidati plakate tako da mi pogled može sezati i izvan vozila.
Zašto su plakati za Kristfest poljepljeni po prozorima GPP-ovih vozila? Mislim, to je cirkus! Tko plakate lijepi na prozore autobusa i tramvja?! Nedopustivo! A nitko se ne buni. Postoje mjesta u gradu gdje je dopušteno lijepiti plakate. A ne da nam vozila javnog prijevoza izgledaju kao cirkus.
A da je netko nalijepio kakav plakat za M. Mansona u bus, to bi bilo na naslovnicama svih dnevnih novina. Ne može sotona biti u busu. Ali Kristfest, a to može!
Ja ću ulaziti u svaku bus i tramvaj i skidati plakate tako da mi pogled može sezati i izvan vozila.
Plakati su dostavljeni GPP-u koji je samostalno odlučio gdje i kada će se plakati postaviti.
Plakati su dostavljeni GPP-u koji je samostalno odlučio gdje i kada će se plakati postaviti.
BTB!
Ajd dobro, kako ti kažeš, ja baš nisam upućena, ali neki dan je neka žena na okretištu ušla u tramvaj, zalijepila plakat na prozor i izašla i nastavila lijepiti plakate.
gaap
kad smo kod plakata jel netko primjetio da najviše sranja s plakatiranjem rade organizatori hodočašća. po stablima, kućama, gdje god stignu!
Baš me zanima što bi se desilo da se u tramvaju nalijepi plakat za koncert recimo Marilyn Mansona...
Mislim da bi svaki časni pop bio jako ogorčen jer su sotone ušle u naše tramvaje...
nedjelja, 6.50, kraj jutarnje mise, još uvijek ošamućeni lizači oltara krvavih očiju škrgućući zubima izlaze iz božje kuće. traže...okreću se... pjena na ustima...upozoreni su... mladež sluša Mansona i ne odlazi na hodočašća iako su plakati koji zovu k Majci u Međugorje su s ljubavlju prema prirodi kao daru Božjem polijepljeni na stablima...
BTB!
gaap
boje se komunalci kaznit ih da im lizači oltara ne zakopaju pileću nogu i kopačku ispred hrasta u dvorištu...
A sad mi lijepo recite da je u redu lijepiti plakate na prometne znakove. Ok, GPP je možda tako odlučio, ali tko je dopustio ljepljenje plakata po znakovima. Jutros to vidjeh u Jägerovoj.
Naravno, ispričavam se zbog loše kvalitete fotografije, imam malo lošiji mobitel.
Deklaracija iz Asizija koju je prihvatila i katolička crkva trebala je predstavljati osvješten i aktivan stav religijskih tradicija prema jednom od najvećih izazova za čovječanstvo - ekologiji te s druge strane potkrijepiti duhovnu i etičku osnovu pokreta za očuvanje čovjekove sredine. U slučaju crkve u Hrvatskoj to na žalost nije slučaj.
mladež sluša Mansona i ne odlazi na hodočašća iako su plakati koji zovu k Majci u Međugorje su s ljubavlju prema prirodi kao daru Božjem polijepljeni na stablima...
Zvuci poznato, jesi ovo bio ti?
Tip ulazi u crkvu i kaze popu: "Cao nindza, bas ti je kul gajba. Samo su ti posteri malo izlizani."