Rezultati nagradne igre: Kristfest

Osijek

Rezultati nagradne igre: Kristfest

U organizaciji agencije Claritas iz Osijeka i medijsko sponzorstvo portala Osijek031.com i Iskon Infocentra, poklanjamo Vam petnaest ulaznica (15x1) za središnji događaj Kristfesta - koncert duhovne glazbe izvođača Oslo Gospel Choir i Delirious, koji će se održati 24. svibnja u srijedu, u SD Zrinjevac s početkom u 20 sati. Ove ulaznice možete iskoristiti i za subotu, 27. svibnja u 11 sati u jednom od naših kina.

Odgovor na nagradno pitanje bio je: Ovo je drugi Kristfest u Osijeku.

Dobitnici ulaznica su:

.1. Anita Dodig
.2. Marijana Rasonja
.3. Ivan Kovač
.4. Tomislav Bilić
.5. Danijela Bogdanović
.6. Ivana Muha
.7. Željko Pavišić
.8. Eleonora Palfi
.9. Ljiljana Mandić
10. Vlado Fotak
11. Margareta Turkalj
12. Ana-Marija Petričević-Liović
13. Josip Lovrinčević
14. Ivana Krstić
15. Krešimir Pećar

Dobitnicima čestitamo i želimo ugodan provod, a ostalima želimo više sreće slijedeći put!

Gemi031
A gdje se mogu pokupiti ulaznice?
E, a ja imam pitanje nevezano uz ulaznice.

Zašto su plakati za Kristfest poljepljeni po prozorima GPP-ovih vozila? Mislim, to je cirkus! Tko plakate lijepi na prozore autobusa i tramvja?! Nedopustivo! A nitko se ne buni. Postoje mjesta u gradu gdje je dopušteno lijepiti plakate. A ne da nam vozila javnog prijevoza izgledaju kao cirkus.

A da je netko nalijepio kakav plakat za M. Mansona u bus, to bi bilo na naslovnicama svih dnevnih novina. Ne može sotona biti u busu. Ali Kristfest, a to može!

Ja ću ulaziti u svaku bus i tramvaj i skidati plakate tako da mi pogled može sezati i izvan vozila.

Re: Rezultati nagradne igre: Kristfest

Pozdrav,

Ukoliko ste osvojili ulaznicu, možete ju podići u ponedjeljak od 8 do 15 sati u Uredu - Gundulićeva 32 (Blok centar u prolazu kod trgovačke)

Važno je ponjeti neki osobni dokument kako bi potvrdili vašu nagradu.

Sve informacije na www.kristfest.com

Anastazija

E, a ja imam pitanje nevezano uz ulaznice.

Zašto su plakati za Kristfest poljepljeni po prozorima GPP-ovih vozila? Mislim, to je cirkus! Tko plakate lijepi na prozore autobusa i tramvja?! Nedopustivo! A nitko se ne buni. Postoje mjesta u gradu gdje je dopušteno lijepiti plakate. A ne da nam vozila javnog prijevoza izgledaju kao cirkus.

A da je netko nalijepio kakav plakat za M. Mansona u bus, to bi bilo na naslovnicama svih dnevnih novina. Ne može sotona biti u busu. Ali Kristfest, a to može!

Ja ću ulaziti u svaku bus i tramvaj i skidati plakate tako da mi pogled može sezati i izvan vozila.

Plakati su dostavljeni GPP-u koji je samostalno odlučio gdje i kada će se plakati postaviti.

BTB!
NATEA!!!
Ovo je diskriminacija. Što s onima koji rade od 8 do 16 npr., a moraju poštovati radno vrijeme!!! I to u drugom dijelu grada!?!?!?

ozana

NATEA!!!
Ovo je diskriminacija. Što s onima koji rade od 8 do 16 npr., a moraju poštovati radno vrijeme!!! I to u drugom dijelu grada!?!?!?

To je radno vrijeme samo na papiru. U uredu smo do dva ujutro. Pa navratite kada možete.

natasa
natea

Plakati su dostavljeni GPP-u koji je samostalno odlučio gdje i kada će se plakati postaviti.

kad smo kod plakata jel netko primjetio da najviše sranja s plakatiranjem rade organizatori hodočašća. po stablima, kućama, gdje god stignu!

7. od 10

..kad smo već kod plakata - uopće nije u kršćanskom duhu.
7. božja zapovijed lijepo kaže ne kradi.
natea

BTB!

Ajd dobro, kako ti kažeš, ja baš nisam upućena, ali neki dan je neka žena na okretištu ušla u tramvaj, zalijepila plakat na prozor i izašla i nastavila lijepiti plakate.

gaap

kad smo kod plakata jel netko primjetio da najviše sranja s plakatiranjem rade organizatori hodočašća. po stablima, kućama, gdje god stignu!

I nikom ništa!
boje se komunalci kaznit ih da im lizači oltara ne zakopaju pileću nogu i kopačku ispred hrasta u dvorištu...
U Božje ljude, kao i u njihove sljedbenike, se ne dira. Ako neko dira karat će ga dragi Bogo...
Baš me zanima što bi se desilo da se u tramvaju nalijepi plakat za koncert recimo Marilyn Mansona...
Mislim da bi svaki časni pop bio jako ogorčen jer su sotone ušle u naše tramvaje...
:) Možda i bi. Treba probat, pa da vidimo.
Ali kako bi vidjeli, zaboga, kad smo iz jednog od članaka vidjeli da se popovi uopće ne voze tramvajem?
Javio bi to već nekom popu netko od vjernika, pricalo bi se o tomu na misi, izopčilo bi se počinitelja....
Nije valjda da želiš podlo insinuirati kako su vjernici tračeri i tračibabe? Oh, zaboga...
nedjelja, 6.50, kraj jutarnje mise, još uvijek ošamućeni lizači oltara krvavih očiju škrgućući zubima izlaze iz božje kuće. traže...okreću se... pjena na ustima...upozoreni su... mladež sluša Mansona i ne odlazi na hodočašća iako su plakati koji zovu k Majci u Međugorje su s ljubavlju prema prirodi kao daru Božjem polijepljeni na stablima...
Priznaj, najneprirodnije kod vjernika ti je to što se nedjeljom ustaju u 6 :)
ma nek i ne spavaju, samo nek me ne dave...
natea

BTB!

gaap

boje se komunalci kaznit ih da im lizači oltara ne zakopaju pileću nogu i kopačku ispred hrasta u dvorištu...

A sad mi lijepo recite da je u redu lijepiti plakate na prometne znakove. Ok, GPP je možda tako odlučio, ali tko je dopustio ljepljenje plakata po znakovima. Jutros to vidjeh u Jägerovoj.
Naravno, ispričavam se zbog loše kvalitete fotografije, imam malo lošiji mobitel.

Prilozi

• Slika(6).jpg
organizatori? nema komentara!?

Deklaracija iz Asizija koju je prihvatila i katolička crkva trebala je predstavljati osvješten i aktivan stav religijskih tradicija prema jednom od najvećih izazova za čovječanstvo - ekologiji te s druge strane potkrijepiti duhovnu i etičku osnovu pokreta za očuvanje čovjekove sredine. U slučaju crkve u Hrvatskoj to na žalost nije slučaj.
gaap

mladež sluša Mansona i ne odlazi na hodočašća iako su plakati koji zovu k Majci u Međugorje su s ljubavlju prema prirodi kao daru Božjem polijepljeni na stablima...

Zvuci poznato, jesi ovo bio ti?

Tip ulazi u crkvu i kaze popu: "Cao nindza, bas ti je kul gajba. Samo su ti posteri malo izlizani."

Tagovi