Policija otkrila napadače na III. gimnaziju!

Osijek

Policija otkrila napadače na III. gimnaziju!

PU Osječko-baranjska priopćila je da se na temelju provedenih kriminalističkih istraživanja osnovano sumnja da su tri 15-godišnjaka i 17-godišnjak s područja Osijeka te 16-godišnjak s područja Slatine počinili kazneno djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Navedeni mladići su u poslijepodnevnim satima 2. ožujka 2011. bacanjem gruda i kamenja razbili stakla na III. gimnaziji u Osijeku. Razbijanjem stakala pričinili su III. gimnaziji materijalnu štetu od oko 1.400 kuna. Protiv počinitelja policija podnosi odgovarajuće prijave.

Foto: Cacan/foto-arhiv 031

Pročitajte i...
Nejasne snimke i zavjet šutnje napadače na III. gimnaziju štite od policije
Policija spriječila novi napad na III. gimnaziju!
III. gimnazija zasuta kamenjem i grudama
Ma jel to moguće? Možda bi sad i nekog mafijaša mogli uloviti. Bravo momci! Ko kaže da policajci ne mogu evoluirati iako su spolno zreli, gadno se zajebo.
francika

Ma jel to moguće? Možda bi sad i nekog mafijaša mogli uloviti. Bravo momci! Ko kaže da policajci ne mogu evoluirati iako su spolno zreli, gadno se zajebo.

sagledaj problem malo dublje, ja sam npr. siguran da policija mafiji ne može ništa jer istu tu mafiju štiti politika, jer je mafija u politici... vjerujem da u policiji ima sposobnih i školovanih ljudi koji žele spriječiti i zatvoriti mafiju, ali im politika jednostavno ne dopušta.. uz malo političke volje, riješio bi se i problem mafije u ovoj državi..

inače za hvatanje djece, svaka čast, sad još samo da sudac bude pametan pa da ih pošteno odere, al čisto sumnjam, ipak je to zlatna i perspektiva hrvatska mladež
Mafije ima među političarima, političara ima svuda pa tako i u policiji i u sudstvu. I dok je mafijaš Ljubojević predsjednik suda mafijaši će biti ugledni građani.
francika

Mafije ima među političarima, političara ima svuda pa tako i u policiji i u sudstvu. I dok je mafijaš Ljubojević predsjednik suda mafijaši će biti ugledni građani.

pa eto kao što vidiš, opet nije problem policije.. jer policija, može privest mafijaše i mogu ih proslijedit dalje da im sud odredi kaznu, al ćemu da troše svoje vrijeme i novac od države kad i ja i ti, a i policija zna koja će bit odluka suda ;)
sad su najebali kad dodju kod sudca, pa im ovaj odere usmenu opomenu !
Ingo

sad su najebali kad dodju kod sudca, pa im ovaj odere usmenu opomenu !

:)

i kad izlaze kaže: Pozdravite starce...
sad treba javno ih prozvati lijepo
saba

sad treba javno ih prozvati lijepo

pa da postanu glavni frajeri u ekipi :wink:
a zašto jednostavno neuzeti kamenje i nerazbiti glavu tim maloljetnicima i onda ih ostaviti takve kao primjer drugima? :S zbilja me ova nova generacija maloljetnika malo previše nervira :S 13-15 godina svi pijani sve cure pijane svi se sa svakim jebu gledam ih svi nabrijani :S stvarno ja neznam koju ***** materinu ovi roditelji od današnjih klinaca rade? :S možda bolje razbiti glavu i roditeljima čisto reda radi ^^
Hvala Bogu da su ih uhvatili ..Neka sad plate štetu koju su napravili, gadovi balavi...Ja bi njih odmah u popravni dom, dok još na banke nisu krenuli...

Re: Policija otkrila napadače na III. gimnaziju!

Roditelji ne provode odgoj kod kuće, već "šeću Portanovom". Sramota. :shock:
lea50

Hvala Bogu da su ih uhvatili ..Neka sad plate štetu koju su napravili, gadovi balavi...Ja bi njih odmah u popravni dom, dok još na banke nisu krenuli...

..ili na vozače autobusa i tramvaja

Tagovi