#7:
Autor:
Malamaca
Postano:
26.01.2006. 22:09
Čuj, s prijateljima sam vodila raspravu o toj cijeni i domu... Njih nekoliko je tvrdilo da je cijena OK, njih nekoliko da nije. Da se mene pita, a ne pita me se, ja bih cijenu spustila. Iskreno, ne znam zasto svi hvale "hotelski" smjestaj kad to meni tako ne izgleda. Kao i svaki dom, jedino su neki stari pa izgledaju lose. To je lijepo i novo i super, ali eto... Preskupo. I to ne pisem samo zato jer nemaju tople vode i to sve nabrojano. I prije sam mislila da je cijena previsoka.
|
dakle
cijena ne da nije ok, nego nije ni blizu ok
ako ja u zagrebu najbolji dom placam 126 kn mjesecno koji ima: svoje kupatilo, besplatni internet, toplu vodu (isuse, zar ovo moram i pisati uopce???), kuhinjicu, kabelsku, neke sobe imaju i balkon, zasto ta "hotelska sobica" (isuse, ko je to tako uopce nazvao???) u os kosta duplo vise??? ajmo, konkretno zasto???
Ako pogledate život u ćumezima po gradu gdje se tri studenta guraju u 2 sobička s kupatilom za 1000kn + režije, ja mislim ipak da pretjerujete.
|
tko uopce usporeduje zivot u stanu i domu? da imamo para zivjeli bi u stanovima koje bi nam mamice i tatice kupili, a ne u domu za nekog tko zivi od drzavne stipendije recimo, i ovih 126kn u zg-u je previse, mogu mislit kak se netko tek u osijeku snalazi...
Pogotovo jer je novi dom još u fazi kada je nov i majstori su još uvijek unutra i sve se rješava.
|
da, i??? sta bi se trebalo i grijanje ugasit dok su majstori tamo? ma, ajmo i zidove srusit, sta ce ima???
Naučite se, dragi kolege, kada vam nešto ne odgovara potruditi se i reći nekome tko vam može pomoći u vašim problemima. A ne samo kukati okolo i očekivati da će se sve riješiti samo od sebe jer neće.
|
ok, ajde budi onda pametna i reci im kom to da se obrate? mislim da ljudi sam cekaju da pomognu studentima... jea, right
Nekad je biti studentom bila privilegija, danas je to luksuz. Moram priznati da su nejednake sanse u obrazovanju za sve jako losa stecevina zapada...
|
a sto se toga tice, moram priznati da nisi bas u potpunosti u pravu...jasno da je lakse studirat ak su ti mamica i tatica dobro situirani, al da se moze i ovak, moze se...fino uci, pokupi si stipendijicu neku...pokupi par nagrada, malo se potrudi i radi uz fakse (moze se, vjerujte) i da vis veselja...ak nis drugo, bar ces naucit cijenit novce za ubuduce
uf
eto
tolko od mene zasad
|