Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Rekonstrukcija fontane na Vinkovačkom kružnom toku

#1:  Bad ! Rekonstrukcija fontane na Vinkovačkom kružnom toku Autor:  Nena Postano:
Kako i obično to biva u našem gradu, neke negativnosti teško se mogu predvidjeti pa se redovno ispravljaju - naknadno. Tako npr. doznajemo da je fontana na Kružnom toku u Vinkovačkoj ulici previsoka za cijeli metar.

Naime, odgovorni za projektiranje nisu računali na prštanje vode pri vjetru pa voda pri tome stvara mokar kolnik i prevlažni cvjetnjak na kojem je postavljena.
Tako će u proljeće, jedna od ljepših fontana u gradu, umjesto prštanja u svoj svojoj ljepoti, biti u rekonstrukciji skraćivanja za metar. Radove će izvesti Unikom.

#2:    Autor:  deltaos Postano:
..ne sekiraj se,ne mora to biti obavezno lošije od sadašnje veličine fontane..naime vidio sam na TV-u da ovakvu fontanu ima i S.Brod i baš je njihova ustvari niska,te liči na rotirajuću kuglu u samom tom bazenu i nije tako loše..a i vjerojatno puno više radi nego ova naša..jer mi smo VJETROVITO područje.. osijek031.com smile

P.S. Ne znam samo gdje završi ona plutajuća fontana s Drave.. osijek031.com smile vrijedna 25 000 e..kakav predizborni trik..ajmeee Sranje Sranje

#3:    Autor:  noj u bemveu Postano:
ali da uvijek moraju traljavo raditi, pa to je...
uopće me ne čudi ovo.
uopće.

isto kao što su išli u višnjevcu uređivati okretište tramvaja... a bez da su se konzultirali prije toga KADA će točno krenuti radovi na Koridoru...
i taman sve namjestili, posadili cvijeće, dozvali leptire i slavuje, što ti ja znam što sve ne..
i - ruši.
osijek031.com smile

to majstore!
tako se to radi.

osijek031.com smile
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Rekonstrukcija fontane na Vinkovačkom kružnom toku

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::