#68:
Autor:
amunike
Postano:
04.12.2008. 9:31
ljudi moji udaljavate se od teme
cinjenica je da Vrdoljak nije uspio ostvariti sto je htio i sto je obecao svojim glasacima. Deargumentirajte me!!!
Takodjer je cinjenica ukoliko nije uspio progurati svoj prijedlog to znaci da nije dobro lobirao. Sada ce mnogi forumasi napisati da je to zavjera Debeloga, Borzanice i sl. Ali, recimo, Jakobvljević je penzićima osigurao sve sto je obecao. To znaci da zna lobirati. Ili je Vrdoljak naivan ili nema pojma sto je to politika. Lobiranje je dozvoljeno. I kada ga netko bude pitao zasto nije ispunio obecano, jer je na osnovi toga(jedino sto je i obecao) i dobio glasove, zasto to nije ispunio. A svi ostali iz ostalih stranaka jesu. Sada ce obozavatelji Vrdoljaka reci, kao sto sam vec naveo. ZAVJERA. Toliko jednostavno da ne moze biti jednostavnije. A pricati od postotcima, da li su biraci glupi... po meni deplasirano. Vaditi se sada na statistike. Cinjenica je da u suvremenom svijetu, Debeli bi bio daaavno politicka proslost, meta sprdnje nakon prepisivanja magisterija, da bi Glavas bio odavno zbacen sa sedla politike i takvi koji su vjecno u politici
|