#58:
Autor:
MissTake
Postano:
13.07.2009. 16:26
IvanL@hvala na seminarskom pljuvanju po mom postu u kojem sam pohvalila curu, jer ovo što ona radi ja ne bih stigla u 24h
|
Ma draga, odi još jednom pročitaj kaj je Ivan napisao. Pa ni po čemu ne pljuje po tvom postu, samo se raspisao o teorijama o vremenu te kvantne i tko zna koje nama neznane fizike. On se očito dobro snalazi u tim svemirskim pričama a mi se malo izgubimo pa pomislimo da je nešt ružno rekao o nama a nije...
možeš mirna biti, simpić si ti njemu sigurno kad mu curu hvališ
bye bye
|
a čuj opcije su dvije
ili pljuvanje po mom postu ili dizanje ega objašnjavajući što je mjesecu 4cm godišnje
sve u svemu mirno spavam, pozz Mariji i IvanuL ovime se više ne dotičem teme
p.s. za Frosta vidim lijepo vi to po dečku malo blatite, ali nažalost nitko od vas gore ne zna čime se sve gospodin bavi. pa eto odgovorno tvrdi da bilo tko tko radi 1 posao(koji ne uključuje utrpavanje proizvoda vikendom po konzumu-billi-kauflandu.. kupcima) oduzima puno vremena
ovime se sad ne osvrćem na stipendisticu(kojoj se divim na mnogostrukom volontiranju, jer znam što je biti u 1 udruzi, mene je impresionirala činjenica sa putovanjima u Zagreb)], već na tvrdnju iza koje stojim da netko ne može volontirati, biti odličan student i raditi full time job. dakle nema veze s njom, nego želim natuknuti na činjenicu da ima puno studenata kojima roditelji nisu imućni(pod ovime mislim na plaćanje stana, režija i hrane) te moraju raditi. time oni izravno ili neizravno budu degradirani u utrci, jer ako ja živim sa roditeljima, ne brinem kako ću platiti struju ... onda se imam vremena posvetiti volontiranju. nažalost to se i meni dogodilo, jer sam zbog posla i predavanja morala odustati od jedne volonterske udruge.
kako nisi dobio? mogao si ne dobit jedino ako si se zajebao pa se nisi na vrijeme prijavio. eto ja sam bio deveti, otišao odmah tamo, ispunio onaj a formular ili kako se već zove i dobijao 500 kuna mjesečno 5,5 godina
|
Ma ni prvi na prijemnom nije dobio. Trebale su biti odvojene kategorije prema uspjehu na faksu, uspjehu na prijemnom, socijalnoj situaciji, braniteljskom statusu, a na kraju su sve spojili u jednu i nismo dobili. Al su zato poznata prezimena dobila što tu što Crnićevu stipendiju.
|
jesi ti siguran da govoriš o državnoj stipendiji MZZOS
tu imaš mali milijun kategorija od A za nadarene do E za socijalno ugrožene, pa za područja posebne državne skrbi
tu izričito nije bilo spajanja, ako spadaš u jedno od kategorija a da nije E . jer u njoj su se najviše gledalo koliko imaš braće i sestara, na kojem studiju ili školi, jesi vanjski student itd.
|