#58:
Autor:
lufus
Postano:
06.01.2009. 13:54
ajd priznaj da se zajebavas
|
ma idu mi na zivce ovakve rasprave, pratim nekoliko foruma al na ovom forumu ima nekolicina ljudi koji su konstantno kontra svega sto se radi, planira raditi ili uradi...
|
stavi vijest o nekom dobrom projektu ili nečemu što se "radi, planira uradit ili uradilo" i ja ću prvi pohvalit. ako se ne varam nitko nije popljuvao npr. projekt hot spotova po gradu, svi su pohvalili tako da trkeljaš bez pokrića.
ajde kad se bune za Osijek to jos i shvatim nekako, al kad se petlja u zagrebacku politiku ... ma daj ... nema svrhe, promijeniti nemozemo nista a samo se bezveze laprda ja bi ovako ja bi onako... ma tko nas pita, na nama je da platimo porez, prirez i ostale namete... ako necemo doci ce si sami naplatiti... zalosno ali istinito
|
nemoj se zavaravat da su to samo zagrepčani platili. ima tu i naše love.
no mi u svemu tome nemozemo nista promjeniti, na vlast mi obicni smrtnici nikad doci necemo, a ti koji vode drzavu, grad... su uvijek isto... ma isto je oce biti na vlasti hdz, sdp, hdssb... svi oni gledaju samo sebe, i svoj interes... odu jedni lopovi dođu drugu... svako uređuje ono sto njemu pase, a sad pred izbore laprdaju gluposti
|
možemo, ali nećemo, velika razlika, pogledaj malo štrajkove u francuskoj, italiji.. zbog puno "manjih" stvari. grčku da ni ne spominjem.
i jos nesto, najjaci su mi ovakvi likovi koji se nesto bune... kao i na facebooku kad se u grupu uclanilo 70 000 ljudi a na trg doslo svega tristotinjak... sto govori da su jaki na tipkovnici i kad treba traziti "pravdu" iz naslonjaca ... a kad treba nesto konkretno reci, dici bunu nema ih nigdje
|
ja sam na trgu bio i da si bio i čuo ljude koji su iznosili svoje priče možda bi ti bilo jasnije zašto su ljudi ogorčeni i ne svršavaju na snježne kraljice. ti osuđuješ ljude koji se bune iz naslonjača, a mene pitaš tko sam ja da bi određivao gdje će lova iz proračuna, inertnost bez granica.
|