#51:
Autor:
W.M. Felt
Postano:
21.11.2008. 10:11
Da, ako se "njegovi" više javljaju od drugih to može značiti il da je ovaj forum zapravo paravan za Hns-ovu mladež (a vjerujem da će me demantirati drugi forumaši) ili da su članovi ostalih stranaka informatički nepismeni. Ili možda da to nisu njegovi, nego su ljudi prepoznali šansu za promjenu?
Nabrijani tehno-revolucionari? Što je to? I što bi oni to rušili, a da se dobro napravilo u našem gradu? Daj barem jednu dobru stvar, koju su dosad vladajuće garniture napravile (ako uopće postoji), a da ju netko rušio?
Osnovati svoju tvrtku? Opet dolazimo do političke nepismenosti. Tvrtka na koju aludiraš već je osnovana, ali ne vidim način na koji tvrtka u vlasništvu grada Osijeka može biti pod isključivom kontrolom tek jednog od dva dogradonačelnika, te jednog od previše članova poglavarstva? Što rade drugi?
Gdje je sad ta baba tako nešto izvukla? Dobro pitanje, s obzirom da je baba u Njemačkoj, stara 90 godina i preziva se Prnjat (emisiju nisam gleado, samo prenosim što sam čuo). Zaista, odakle toj babi takve stvari? Pa, prvo što mi na pamet pada su Taslidžić, Prnjat i Đapić - jedine tri osobe u gradu kojima je u interesu zadržati parking u Elektromodulu.
|