Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Povijest osječkog rocka - spektakl - live stream i chat na portalu Osijek031.com Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  trepke Postano:
ovo ne propustam!ti ljudi su dokaz da je os nekad bio strasan grad!svak im cast!

#32:    Autor:  Hadzo Postano:
Dolazim i ja. Jebiga, line-up nije savršen ali to je generacijska spika, organizatori su zvali bendove iz vremena kad su oni sami izlazili. Bilo bi lijepo napraviti slično okupljanje osječkih bendova 90-ih i/ili 2000-ih, ali to će morati odraditi netko drugi, netko tko je iz te priče.

Mene više brine kako će ti bendovi zvučati nakon sto godina nesviranja, kao prvo, i drugo, to će biti maraton za najizdržljivije. Osam sati, drugovi moji, tko preživi pričat će...

#33:   Re: Veliki koncert 'Povijest osječkog rocka' okupit će 23 grupe s oko 70 izvođača - live stream Autor:  Callistemon Postano:
pa di bas sva dogadjanja ovaj vikend Sad?!

#34:   Re: Veliki koncert 'Povijest osječkog rocka' okupit će 23 grupe s oko 70 izvođača - live stream Autor:  MacaPapucharica Postano:
Callistemon je napisao/la :
pa di bas sva dogadjanja ovaj vikend Sad?!

to i ja kažem! Sad

#35:    Autor:  Chule Postano:

proba Smile

#36:    Autor:  Osječanin Postano:
svaka čast svima, od organizatora do izvođača...organizirati koncert više od 20 grupa, s ljudima u zrelim godinama, možda pola ih godinama nije uzelo instrument u ruke a kamoli nastupalo...pa to graniči sa čudom..još jednom, svaka čast!! pozdrav Brncu iz THT-a!

#37:    Autor:  clean_ac Postano:
jel se plaća upad?

#38:    Autor:  maddox_rumble Postano:
ja cekam da izadje dvd Smile

#39:    Autor:  cane Postano:
clean_ac je napisao/la:
jel se plaća upad?

ne

#40:    Autor:  clean_ac Postano:
U prostor Mini Teatra se na koncert ulazi samo sa AKREDITACIJOM (izvođači, organizatori, tehnika, PRESS i gosti izvođača - VIP akreditacije).
Za sve koji žele pratiti nastupe uživo a nisu dobili akreditaciju, bit će tijekom koncerta postavljen u prostoru dvorišta ispred Mini Teatra veliki video-zid (10×7 metara) i razglas koji će uživo prenositi svirku i sliku sa pozornice, ili mogu pratiti cijeli koncert kod kuće uživo putem live-streaminga na webu ili nas slušati na HRT Radio Osijek koji će prenositi cijeli koncert.

a kako se dobivaju te akreditacije o.O. sad više niš ne kontam <.< (ovo im na fejsu piše)

#41:    Autor:  padobranac Postano:
ovo sinoc bilo je predobro..
80-tih mi je bilo manje od 10 godina, no to su koncerti na kojima me je tata nosio na ramenima, a uvece bih zaspala uz te ritmove..
sve to osijeku jako fali..
ili makar meni..

#42:    Autor:  DonQuijote Postano:
fantastičan koncert sinoć, tako sam se dobro proveo uz live streaming i chat, za nevjerovati.

#43:    Autor:  Leteci mungos Postano:
DonQuijote je napisao/la: fantastičan koncert sinoć, tako sam se dobro proveo uz live streaming i chat, za nevjerovati.

+1 za ovo. Odlicna zabava uz live video stream, audio stream radija i chat...

Rushbush rasturili... hocemo ih cesce slusati u Osijeku...Smile imaju li jos materijala?

I ostali bendovi odlicno usvirani s obzirom da dugo nisu zajedno svirali. Ocito se sve uspjeli zadrzati i nakon puno godina... sve osim glasnica ;-)

#44:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Rushbush je odsvirao odlicno, i to mislim bez probe, ali to su sva tri profesionalna glazbenika, Mihić i Dobek sviraju u osječkom Big Bandu, a Burić živi i radi u Zagrebu, no već smo ih mogli slušati zajedno na jazz vecerima u Oxygeneu, te vjerujem da ćemo moći i dalje, pošto je Mihić organizator toga...

#45:   Re: Povijest osječkog rocka - spektakl - live stream i chat na portalu Osijek031.com Autor:  zeros Postano:
Nove fotografije s koncerta...

Galerija 031: Povijest osječkog rocka 2011.
[Foto: Igor Koščak, Kristijan Cimer [Pro-Art], Ivica Glavaš [Pro-Art], Igor Bellian [Pro-Art] [10.06.2011. Klub Mini Teatar]
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Povijest osječkog rocka - spektakl - live stream i chat na portalu Osijek031.com Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::