#43:
Autor:
kyra
Postano:
05.02.2006. 2:33
ocito nista pozitivno, jer da je pozitivno, ne bi ti bilo neugodno iznosti to javno
[/quote]
Ljudi moji, nije mi jasno oko čega se vi tu prepucavate??! Ako si ti, Malamaco, uvjerena u to da je "tvoj" dom "bolji" od našeg u Osijeku, ostani u tom uvjerenju i sretno ti bilo, ali odakle tebi pravo govoriti o situaciji u domu kad nemaš pojma??
Upravitelj doma je zakon, ja osobno nemam pritužbi jer sam svjesna da čovjek nije svemoguć, a za mnogo stvari nije ni odgovoran.
Što se tiče tople vode, ako ostaviš tuš da radi nekoliko minuta, topla voda "dođe" u bilo koje doba dana ili noći.
Ti možda imaš najbrži internet i kuhinjicu u sobi, ali koga briga?? Mi skromni Osječki studenti ćemo se zadovoljiti i sa sporim Carnetom i sa zajedničkom kuhinjom, u kojoj su se, by the way, mnogi i upoznali.
Ostavite se sranja i šutite, pogotovo ti koja nisi u tom domu. Uhvatila si se zajebavat, a nemaš ništa s tom temom.
Mi ćemo u našem NOVOM DOMU, odnosno HOTELSKOM SMJEŠTAJU nastavit uživat, cugat i ružit, a tko misli da nam je loše, grdno se vara...
I ostavite vise Catherine na miru, šta ste zapeli??
|