#31:
Autor:
Crow
Postano:
19.03.2009. 17:12
Dakle ovako.. Član sam benda koji je prije dvije godine nastupao na UFO-u.Puno je toga bilo obećano... Od plaćenih karata (hvala Bogu pa sam iz Osijeka i nisam morao putovati), majica, besplatne hrane i pića, akreditacija, smještaja za bendove izvan OS....
Plaćene karte - 0 bodova. Koliko znam, cijene karata su samo bile nešto snižene.
Majice - ma kakve majice.. O tome nema ni govora...
Besplatna hrana i piće - koliko se sjećam, kupon za JEDNU porciju ćevapa i dva (ili tri) piva.. Akreditacije - dobili smo akreditacije koje ničemu nisu služile i koje smo nosili u džepovima jer nismo dobili trake na kojima bismo ih mogli nositi oko vrata..
Smještaj - iz OS sam, pa s tom temom nisam imao doticaja, ali čisto sumnjam da je ta stavka pozitivno riješena u korist bendova.
A sama svirka.. Hm.. Vježbaš, sviraš na probama kako bi se ljudima predstavio u najboljem svjetlu, a onda debil od tonca jednostavno odšeta od pulta i nema ga do kraja tvoje svirke... S dečkima iz benda sam rezimirao svirku i složili smo se da smo napravili kolosalnu grešku što odmah za vrijeme prve pjesme nismo poslali tonca u vražju mater i sišli sa stagea.
Ne moram ni napomenuti kako se više nemamo namjeru prijavljivati na UFO. A bendovima koji se ipak odluče prijaviti ove godine, želim puno sreće.
|