Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 16, [17], 18, 19  Sljedeća  :| |:

#241:    Autor:  muvifrik Postano:

#242:    Autor:  muvifrik Postano:

#243:    Autor:  mladunce Postano:
ma otkad se pjesma zove HEROJIX?

#244:    Autor:  muvifrik Postano:
oke, sjebo sam se u slovu, ispričavam se, oš sad moć spavat? Smile

jel sad bolje?

#245:    Autor:  mladunce Postano:
da, hvala Smile

#246:    Autor:  badman Postano:
i danas upad košta?!

#247:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Autor:  seven-of-nine Postano:
košta,košta...

a kad će slike,nagodinu?

#248:    Autor:  stepski_ker Postano:
Mnogo loše i mnogo jadno, ovaj ufo je najgori do sad.

#249:    Autor:  fuldstændigamok Postano:
jako dobri letu štuke, jako trula i malobrojna publika.

#250:    Autor:  seven-of-nine Postano:
fuldstændigamok je napisao/la:
potpisujem. Letu štuke uživo zvuče moćno,a stare stvari suvremeno. Ja oduševljena. Danas Praxi, pa valjda će doći više ljudi.

#251:    Autor:  exHOP3on Postano:
fuldstændigamok je napisao/la:

thumbs up!

#252:    Autor:  mladunce Postano:
stvarno je sramotno koliko je malo ljudi bilo! a bitno da se svi zale kako se nista ne dogadja u osijeku.....di ste bili jucer svi?

#253:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
I mene zanima...Jer i kod nas u klubu na Jackson partyu je bilo neocekivano mal broj ljudi, cca 100-150 i to tek oko 2-pola 3

#254:    Autor:  hidin Postano:
Ufo je jako loš.
Ove godine posebno.

Milsim da se najbolje u onaj prvi četvrtak, a potvrdilo jucer koliko zapravo osječku publiku zanimaju nasi bendovi.

Mislim da je jasno vidi koliki je broj ljudi dosao samo zbog glavnih bendova.

#255:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Pa Osijek više nije rokerski grad. Mlade bendove dolaze gledati samo prijatelji, i jedini osjecki bendovi koji mogu dovuci vecu ekipu su Debeli ( iako i oni poznaju 90% ljudi koji budu u tih par stotina ljudi ) i Gužva ( ali na to večinom dolazi klinčadija )...

Prije si bio faca ako sviraš u nekom bendu, zato su klinci i uzimali instrumente u ruke početkom srednje škole, a danas si gotovo sprd. Eto na što smo pali...
Osijek031.com » Vijesti » Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 16, [17], 18, 19  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 17 / 19.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::