Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 11, [12], 13 ... 17, 18, 19  Sljedeća  :| |:

#166:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Autor:  zen031 Postano:
Ima non plus ultra svoje pravo na mišljenje.

Jel sad to znači da je i za danas (nedjelja) odgođeno sve?

I ako je odgođeno, organizatori, dajte stavite UFO na staro mjesto. MOžda paradoksalno zvuči, ali s ovim ograničavanjem ulaza-izlaza, naplatom ulaza, i ostalim na čemu ste željeli profitirati, zapravo ste izgubili. Jer na starom mjestu se je donosila vlastita cuga, ali se i vaše pilo i jelo, a budući da je preko bilo 5 puta više ljudi-zaključite sami jeste li izgubili ili profitirali.

Isto tako, ne može se siliti ljude da slušaju mlade bendove, na način da se zabranjuje izlaz, tj. ako izađeš kupi kartu ponovno. To se ne radi tako. Da je svirka (namjerno kažem "svirka", jer to ne ovisi samo o bendu nego i o zvuku) dobra, onda se nikog ni ne treba siliti.

#167:    Autor:  Svebor Postano:
moje iskustvo je pokazalo kako kvaliteta glazbenika i njihovih uradaka zaista imaju malo veze s plaćanjem upada i potencijalnim dolaskom/ostanakom publike...
često tu prevagne zapravo sama reputacija benda koja se stvara teško i mukotrpno i ono pivo više koje bi se kupilo da se ne plati upad osijek031.com smile
eto, pogledaj samo komentare određenih "ljudi" koje je zanimalo samo kada će letovci, a za ostale ih zaboli.
pozeri i pomodari.
moje mišljenje je kako je pomalo uvredljivo višestruko naplaćivati ulaz i na taj način ucjenjivati ljude. trebalo se to riješiti vodenim žigom...

#168:    Autor:  besprizorni Postano:
Nevjerojatno je da organizator nema opciju održavanja koncerta u slučaju kiše!!!

#169:    Autor:  badman Postano:
besprizorni je napisao/la :
Nevjerojatno je da organizator nema opciju održavanja koncerta u slučaju kiše!!!

pa upravo to.
nevjerojatna je cinjenica da su oni izostavili mogucnost kise.i sto je jos zalosnije sto to odgađaju koliko sam shvatio za vikend za dva tjedna.(a imaju teatar u koji stane dosta ljudi, a da se ta elektronika i te sheme odgodi.mislim da se nitko nebi zalio na tu opciju.jer realno tamo je stvarno jaaako malo ljudi bilo).
a i mislim da bi bilo u redu da kad se budu odrzavale te odgođene svirke da se upad ne naplacuje. Wink

#170:    Autor:  kenedi Postano:
Mislim da je nedopustivo ponašanje organizatora glede ulaza, ako sam platio kartu mogu se šetati van i nazad koliko hoću. Toliku pomamu za zaradom nisam dugo vidio, trebalo bi im se ukinuti sponzorstvo Ministarstva i Grada! Samo žele zaraditi, a ne promovirati bendove. Grrrrrrr.

#171:    Autor:  Mother Earth Postano:
Uff nisam u toku xD Odgođeno kažete? Dooobro, meni u biti odgovara, jer mi ispiti sad ne dopuštaju da idem hihihi Laughing

#172:    Autor:  besprizorni Postano:
badman je napisao/la:
besprizorni je napisao/la :

pa upravo to.
nevjerojatna je cinjenica da su oni izostavili mogucnost kise.i sto je jos zalosnije sto to odgađaju koliko sam shvatio za vikend za dva tjedna.(a imaju teatar u koji stane dosta ljudi, a da se ta elektronika i te sheme odgodi.mislim da se nitko nebi zalio na tu opciju.jer realno tamo je stvarno jaaako malo ljudi bilo).
a i mislim da bi bilo u redu da kad se budu odrzavale te odgođene svirke da se upad ne naplacuje. Wink

Odgoda za dva tjedna...pa to nema nigdje...festivali se ne odgađaju...a za dva tjedna je već i Rokaj fest i dobar dio ljudi će ići na to, dio na more, neki će možda u neke svatove i sto drugih razloga pa mi se čini da je ovogodišnji UFO fijasko u svakom slučaju.
Ovo s tim plaćanjem ulaza pa da ne smiješ van nije vrijedno komentiranja...koliki moron moraš biti da bi smislio tako nešto???

#173:    Autor:  Zivi Postano:
kontam da je ufo završio

#174:    Autor:  MacaPapucharica Postano:
ove moje cure što su došle iz ZG na UFO otišle kući...a ja nek se sramotim zbog svog sela Sad

#175:    Autor:  pavijan Postano:
MacaPapucharica je napisao/la:
ove moje cure što su došle iz ZG na UFO otišle kući...a ja nek se sramotim zbog svog sela Sad

šta da ja kažem kad mi je legica iz Zg rekla kako bi jako voljela doći na osječku ljetnu noć...

#176:  Beark !  Autor:  queenofdramma Postano:
jučer stignem u os odem do "legice" nabrijana krenem se spremat a kaže ona a di ćeš? pa na ufo???
da, možda za 2 tjedna
OMG
i šta sad?
niš
mislim da ću propustiti i bikerijadu jer kakve sam sreće i ona će biti odgođena

#177:    Autor:  kres.o Postano:
ama ljudi, nije sve u koncertima, pivu i izlascima.., ima nešto i u muzici Smile

#178:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Autor:  weirdfreak Postano:
OLJM - propalo... poseljačiše ga i postade smeće (hebo ih Jole i onaj tko je provodio tzv. anketu na kojoj Jole visoko kotira)
UFO - propao... pomamama za novcem je učinila svoje... tuga, jad, ćemer

jedine nade ostaju na Osječkom i njegovoj jeseni.... valjda neće i oni zahebati....

#179:    Autor:  dr. zoidberg Postano:
boli me kita , za bendove, let3, tbf samo da nešto svira u pozadine da nisu narodnjaci i naravno da se popije nekoliko piva i baci spiku s ljudima....

#180:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Autor:  badman Postano:
weirdfreak je napisao/la :
OLJM - propalo... poseljačiše ga i postade smeće (hebo ih Jole i onaj tko je provodio tzv. anketu na kojoj Jole visoko kotira)
UFO - propao... pomamama za novcem je učinila svoje... tuga, jad, ćemer

jedine nade ostaju na Osječkom i njegovoj jeseni.... valjda neće i oni zahebati....

..a utuklo se novaca i novaca.za šta?! NIŠTA.
Osijek031.com » Vijesti » Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 11, [12], 13 ... 17, 18, 19  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 12 / 19.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::