Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 10, [11], 12 ... 17, 18, 19  Sljedeća  :| |:

#151:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Autor:  keka Postano:
ajme pa ovaj nazovimo ga ufo če propast. osijek031.com smile

#152:    Autor:  badman Postano:
ma mogu bez beda u teatar prebaciti svirke.prostor je okej.nije premal.ali ocito se toga nisu sjetili. Razz
sad bi bilo bas super da propadne ova sjajna subota.

#153:    Autor:  twiggy Postano:
Hoće onda biti koncert, s obzirom na kišu?

#154:    Autor:  seven-of-nine Postano:
ja odustajem. ostajem ćiku. osijek031.com smile

#155:    Autor:  tux Postano:
Ja ostajem kod kuće i nekako mi uopće nije žao sto ne idem na UFO.

#156:    Autor:  Circa Postano:
Ufo odgodjen za iduci vikend...
Informacija iz prve ruke...

#157:    Autor:  bazooka_joe Postano:
Jab dosao na Coyonese! Preporucam svima isto...

#158:    Autor:  Leon Postano:
Zbog vremenskih neprilika, do daljnjeg se odgađa program rock/punk/metal stage-a Urban fest Osijek 2009. uz Osječko (dvorište bivšeg disco kluba Vega). O novom rasporedu nastupa demo bandova i headlinera javnost će biti informirana početkom sljedećeg tjedna na portalu Osijek031.com.

Nastupi DJ-a i hip-hopera nastavljaju se prema već utvrđenom rasporedu (20. i 21. lipnja 2009.) stoga pozivamo sve da nam se pridruže danas i sutra u prostorijama kluba Mini teatar.

Zadnja promjena: Leon; 21.06.2009. 22:15; ukupno mijenjano 1 put.

#159:    Autor:  steam Postano:
Nadam se da će onda ta dva dana prebaciti na petak i subotu.

#160:    Autor:  bazooka_joe Postano:
Svebor je napisao/la:
Jab jeo ćevapa i pijo vopi! Preporučam svima isto...

A to vec radim. A uskoro ce i Let 3.
@motorijada kc

#161:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Autor:  non plus ultra Postano:
Gledam u galeriji ove slike [uklonjeno] iz Let3... I sjetim se onog grafita "Folk parada, sramota nepokorenog grada". Pa ovo je sramota nepokorenog grada!!! Bune se protiv narodnjaka a nemaju ništa protiv toga da im djeca, a i oni sami, gledaju kako ovi [uklonjeno] prde na bini ili sviraju polugoli sa brnjicama na spolovilima. Stvaro vas ne razumijem!?!?!?

#162:    Autor:  Svebor Postano:
i ovakav način razmišljanja je upravo ono što će te u konačnici puno prije odvesti do "žena zmija" nego na preformans koji razbija dogme i sablažnjuje malograđane.

#163:   Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Autor:  keka Postano:
ebem liti kiišu retardiranu mutavu
osijek031.com smile
osijek031.com smile
osijek031.com smile

#164:    Autor:  Đeđa_zaboravih_lozinku_od Postano:
OBP je napisao/la:
ehehehe,

kakva ste banda isfrustrirana Very Happy
kolko para ste ulagala tijekom godina takav UFO imate sada! a nemate ni pišljivih 20 kn za upad i sad zbog te siće dižete galamu....
što ne ostanete kući ako Vam nije po volji?
fotke govore da je bilo 2-3 soma ljudi koji su se zabavljali a Vi možete u Tufnu gdje vam je i mjesto Very Happy Very Happy Very Happy

de oladi

uopće nije stvar u upadu nego u jadnom programu, a da je jadan, jadan je, jbga

#165:    Autor:  eddie Postano:
Nisam bio a nisam ni planirao jer sam pretpostavljao da će biti tako kako su mnogi napisali,dakle loše.
Kad ga sad odgađaju,još im nije kasno promijenit lokaciju,inače bio sam na svima dosada i to po cijele dane i noći ali ovo je sprdačina još od rane organizacije.
Osijek031.com » Vijesti » Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju... Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 10, [11], 12 ... 17, 18, 19  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 11 / 19.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::