Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Neki studenti ne znaju da imaju popust na javni prijevoz Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:   Re: Neki studenti ne znaju da imaju popust na javni prijevoz Autor:  unLog!c Postano:
ma snalažljivost je tu u pitanju Smile Ko da mi je problem nabaviti jebenu potvrdu iz škole, hah Very Happy

popunim je i dam nekome da ode umjesto mene ovjeriti ili jednostavno sam odem ovjeriti Very Happy

ionako nikada ne provjeravaju u školi Smile

barem kod nas u emši nisu...

#17:    Autor:  Nylaia Postano:
Josephine je napisao/la :
Nylaia je napisao/la: ima jos jedna fora s gpp-om , naime za 1,2 i 3 zonu jeftinije je kupiti ucenicku neg studensku kartu, sad nek mene netko uvjeri da ja trebam pokazivat ixicu i govorit da sam student Smile

a iz koje skole onda dones potvrdu da si ucenik? Very Happy
koliko ja znam, moras imati potvrdu ili da si ucenik ili da si student. kako to laziras?

prednja strana pokaza tj kartoncica sa slikom je ista, normalno izvadis sa studenskom potvrdom i na njoj pise ucenicka i studenska karta, samo na pozadini je kemijskom napisano da je faks, odes na drugi salter (kad je guzva i kad ne paze), das kartoncic sa slikom i kazes molim ucenicku kartu Smile

tako tesko

#18:    Autor:  Nylaia Postano:
Embarassed
Osijek031.com » Vijesti » Neki studenti ne znaju da imaju popust na javni prijevoz Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::