#23:
Autor:
Stella1989
Postano:
11.02.2012. 13:15
Bilo bi dobro i kad bi oni plaćali kartu oko 60-70 kn. Nemaju svi penzići velike mirovine, ali velika većina ima bar minimalno 1000 kn, a podosta studenata nema (takva) vlastita primanja, a imaju skuplju kartu. Još oni koji plaćaju stan ili dom, pa knjige, hranu i sve ostalo...ispada da studenti imaju para na bacanje.
Ja radim za vrijeme studija, ali mi plaća nije velika i tih 70 kn mi puno znači. I ja bih voljela da mi je karta 0 kn, kao i umirovljenicima čija je mirovina ispod 1000 kn.
Pazite ovo, ako imaju mirovinu između 1000 i 2000 kn, karta za 2. zonu je 30 kn, ako je između 2000 i 3000 kn, karta je 60 kn. Opet je manja nego meni koja imam mjesečnu plaću ispod 1000 kn. Nije fer, + to što se stalno bezveze vozikaju i kukaju kako su mladi bezobrazni jer im ne žele prepustiti mjesto. Oni su ti koji su bezobrazni. Mene bi bilo sramota da plaćam tako nisku cijenu karte i da još držim prodike nekome u busu ili tramvaju jer je sjeo na mjesto koje je platio. Brate, onda idi na neku raniju stanicu pa ćeš uhvatiti mjesto za sjesti. A o smradu u busevima kada je toplije vrijeme da ni ne pričam. Da se (neki) bar okupaju prije ulaska u bus. Ne želim nikoga vrijeđati, ali neke stvari stvarno nisu u redu.
|