Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osijek-Koteks reže plaće i radnicima i menadžerima? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  simo031 Postano:
rafa je napisao/la:
...vi ste jos svi kod mame i tata za stolom,bez posla,bez buducnosti,zivite kao paraziti kod roditelja,stari da za cigarete mama da koju kunu za kavu i to je vas zivot ...

@rafa ništa ti ne razumiješ ... Smile
To ti je dobrovoljno mirovinsko osiguranje.
Djeca žive sa roditeljima umirovljenicima.

#17:    Autor:  anakonda Postano:
rafa je napisao/la:
...vi ste jos svi kod mame i tata za stolom,bez posla,bez buducnosti,zivite kao paraziti kod roditelja,stari da za cigarete mama da koju kunu za kavu i to je vas zivot ...

... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ....ovo je tragikomično.....care, daj se skuliraj malo već jednom....skini se malo s interneta i odi radi i ti nešto...

#18:    Autor:  rafa Postano:
anakonda je napisao/la:
rafa je napisao/la:

... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ....ovo je tragikomično.....care, daj se skuliraj malo već jednom....skini se malo s interneta i odi radi i ti nešto...

Ja da se skinem sa interneta??ti mi kazes koja si 22 sata na netu,hahahaha,a ja pisem sa posla ako vec volis znati ,nepisem iz Iraka kao ti-)))))))
Osijek031.com » Vijesti » Osijek-Koteks reže plaće i radnicima i menadžerima? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::