Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Zeleni ogorčeni prijetnjom smrću novinaru Dragi Hedlu Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Allende Postano:
To "fino se srede" pretpostavljam da se odnosi na bijele carape, fudbalerku "na prirodno", kravaticu od kurceve koze i tako to....

#17:    Autor:  Circa Postano:
Ali bijele carape ni kurca ne vrijede ako lace nisu mrvicu prekratke. Smile Moram spomenuti i neizostavno kupanje u jeftinom aftr šejvu, ali toliko da sve oko tebe peku oči...

#18:    Autor:  Allende Postano:
"Pino Silvestre" je zakon...ili je mozda "Brion" ipak malo "suftilniji" pa na njega ribe lakse padaju.....?

Zadnja promjena: Allende; 12.05.2006. 18:32; ukupno mijenjano 1 put.

#19:    Autor:  Circa Postano:
Ma to ti je super, ja sam kontao neki "Ralon" ili tako nesto, ali bitno je da oči peku sve u krugu desetak metara...

#20:    Autor:  Allende Postano:
Imas pravo. Jos ako se sve dogadja vikendom, pa dodju svjeze okupani...eto srece, eto radosti

#21:    Autor:  Circa Postano:
...

#22:    Autor:  gaap Postano:
Circa je napisao/la:
...

super ti je fora za skupljanje kikirikija...

i kakav afteršejv!? muškarčina mora mirisat po znoju trodnevnom

#23:    Autor:  paperje Postano:
samo trodnevnom?
ne znam ja kako ove ostale, ali mi prave žene naj volimo da se naša muškarčina kupa isključivo o svetoj nediji-tribalo, ne tribalo!
naj mi je draži moj čovik kad mi na uvo pjevuši: NE VARAJ ME S GOLUBOM U RUKAMA, SLOBODA JE ROĐENA NA MUKAMA... joj što se ja ondak sva razmilim... joj mene

#24:    Autor:  Circa Postano:
Znoj je, kako žene kažu, zakon za muškaraca, ali meni su neodoljive žene koje koriste "Vulvu", parfem za žene s mirisom vagine. To ti je brate zakon, vulvasta žena i usaftani mladić pa da vidiš kemije....

#25:    Autor:  paperje Postano:
mladiću, ti to iz iskustva?

#26:    Autor:  gaap Postano:
a možda bi to trebalo kombinirat pa s tim na komarce udarit!? možda mršavo-mlohava koalicija odvoji koju kunu od onih četrest miliona

#27:    Autor:  --- Postano:
bilo bi mi žal komaraca. ipak bi to bilo nehumano...

#28:    Autor:  paperje Postano:
ma nemoj! pa nemoš se neljudski ponašat prema nekom tko čovjek nije

de stvarno, ljudi, kakvo je stanje s tim krvopijama u milom nam gradu?

#29:    Autor:  --- Postano:
ni žene nisu pa se prema njima ponašamo humano...

#30:    Autor:  paperje Postano:
imaš pravo, gazda! ipak smo viša bića nego ovi kojima ti pripadaš Smile
Osijek031.com » Vijesti » Zeleni ogorčeni prijetnjom smrću novinaru Dragi Hedlu Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::