Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » U lažnom dimnjaku u Radićevoj skriven odašiljač Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Elena_Os Postano:
Uma je napisao/la:
opet VIP, pa neki dan je bilo na tv-u isti takvi slucaj, nemogu se sjetiti tocno u kojem mjestu, ali mislim da je negdje na moru
u Kaštelima

#17:    Autor:  Provokator Postano:
ak mi plate ja im dam da mi ga stave i pored kreveta

#18:    Autor:  PsychoSoldier Postano:
ma nema opasnosti... nama je pokojni prof. Zucić objasnjavao na predavanju, ali ja nisam nesto pratio bas.... Razz .... ajmo fizicari hehe

#19:    Autor:  Ingo Postano:
ja mislim da svi kucanski aparati zrace ... za zrace i monitor ... pa cak i elektricni vodovi u zidovima, pod zemljom, trafostanice

a da ne govorim o tv i radio signalima kojima je zagadjena atmosfera

SVE CE NAS POBITI ! ... sve je to zavjera

(sad ja histericno trcim po ulici i masem rukama i uzvikujem parole na nekom nerazumljivom jeziku, vjetar puse i kraj mene se kotrlja ono bilje koje se uvijek u filmovima katastrofe kotrlja)

#20:   Re: U lažnom dimnjaku u Radićevoj skriven odašiljač Autor:  magistar Postano:
Osobno ne znam ni kako odašiljač izgleda, ali zbog estetskog dojma zakamufliran je u lažni dimnjak -KAŽE LAGATOR, Laž

#21:    Autor:  indifference Postano:
'lagator', jel to nadimak ili prezime Wink

ma nema veze, zrači mi i pola stana, oćeš komp u koji sad blejim, televizor i štajaznam sve ne. nije da mi se to sviđa, al toliko sam navikla na svu tu tehniku koja mi recimo olakšava život i ne pada mi napamet da se bunim protiv toga. većinu sam ionako sama kupila. a što se tiče lažnog dimnjaka - zgodno

#22:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Hm, trebaju li provideri placati nekakav danak drzavi za svaku postavljenu baznu stanicu? Ako trebaju, je li ova bila prijavljena?

Sto se tice stetnosti EM zracenja - trebalo bi prvo definirati sto bi bilo obuhvaceno kao stetno - je li stetno u ovom kontekstu samo ono sto je rezulitira patogenim promjenama na ljudima, ili ...?!. Mozda utjece na funkcioniranje mozdanih valova na nestetan nacin [npr. povecava kognitivne sposobnosti]. ;-) Mozda od njih bolje ili losije spavamo. Mozda smo od toga ljepsi?! Smile

Sto se tice EM zracenja - ne sjecam se da je netko utvrdio da je mutageno. Nije pouzdano utvrdjeno ni da nije. Mozda ovisi o jakosti emitiranog signala, mozda je mutageno, ali u toliko maloj mjeri da se u kontroliranim uvjetima [zbog relativno kratkog vremena ispitivanja] mutagenost nije uspjela ispoljiti], ali sasvim dovoljno da prosjecan covjek u zivotu iskusi N takvih mutagenih reakciju u svom tijelu od kojih neke zavrse i kao maligni tumori.

Sto se tice EM zracenja, njime smo toliko svakodnevno bombardirani [sto iz svemira, sto sa Zemlje], da su mobilni odasiljaci samo kap u moru. Koliko TV i radio programa mozete uhvatiti u ovom trenutku? Kako strujom napajete dom?

EM zracenje

EM zracenje - zdravstveni rizici

#23:    Autor:  davorccc Postano:
Vip ima dokumentaciju za zračenje odašiljača koje piše da sve više od 5 metara od odašiljača nema štetnih posljedica.

#24:   Re: U lažnom dimnjaku u Radićevoj skriven odašiljač Autor:  Anait Postano:
Osijek031.com » Vijesti » U lažnom dimnjaku u Radićevoj skriven odašiljač Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::